Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

εμπειρία Διπλωματία

Λίγα μόλις λεπτά από την πόλη της Νέας Υόρκης και στην καρδιά της Washington, DC, Σχολή Διπλωματίας Seton Hall και Διεθνείς Σχέσεις είναι ένα ιδανικό μέρος για να μελετήσει τις παγκόσμιες υποθέσεις και την πρακτική της διπλωματίας από πρώτο χέρι σε μια επαγγελματική, δυναμική και πλούσια πολιτιστικά ρύθμιση. υποψήφιους μεταπτυχιακούς έρθει μαζί από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και 25 χώρες σε όλο τον κόσμο τόσο για τη μελέτη και να εφαρμόσετε ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα σπουδών που δίνει έμφαση παγκόσμια μελέτες, την επίλυση συγκρούσεων, τη διεθνή οικονομία και την ηγεσία.

Της Σχολής αφιερωμένη πρακτική και επαγγελματικές υπηρεσίες γραφείων υποστήριξη της επαγγελματικής εξέλιξης των μαθητών μέσω one-on-one παροχή συμβουλών, εργαστήρια, απόφοιτοι καθοδήγηση και την καθοδήγηση με την ανταγωνιστική πρακτική, συντροφικότητα και ευκαιρίες σταδιοδρομίας στις δημόσιες υπηρεσίες, τις επιχειρήσεις, το δίκαιο και το μη κερδοσκοπικό τομέα.

Μέσα από μια μοναδική συμμαχία με Συνδέσμου Ηνωμένων Εθνών των ΗΠΑ, η Σχολή προσφέρει στους φοιτητές ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών και επαγγελματικών οφέλη, συμπεριλαμβανομένης μιας Καλοκαιρινό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, Εξαμήνου στην Ουάσιγκτον, DC, διεθνή σεμινάρια και πολλά άλλα.

Μόλις 14 μίλια από την πόλη της Νέας Υόρκης, το επι-κέντρο των διεθνών σχέσεων, της ακαδημαϊκής αριστείας Seton Hall έχει ξεχωρίσει για διάκριση από το The Princeton Review, US News & World Report και Bloomberg BusinessWeek.

  • Ενταχθούν σε μια αντιπροσωπεία για μια διεθνή περιοδεία μελέτη
  • Συζητήστε κρίσιμα παγκόσμια προβλήματα με τους ηγέτες του κόσμου
  • Πλήρη επαγγελματική πρακτική άσκηση, σε τοπικό επίπεδο, ή στο εξωτερικό
  • Εφαρμογή της γνώσης στην τάξη με πραγματικές καταστάσεις κόσμο
  • Ας υποθέσουμε σημαντικό ηγετικό ρόλο στην πανεπιστημιούπολη
  • Χτίστε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να κάνει τη διαφορά στον τομέα των επιχειρήσεων, των επικοινωνιών, τη διπλωματία, την κυβέρνηση, το νόμο ή το μη κερδοσκοπικό τομέα
  • Επωφεληθείτε από τα οφέλη της συμμαχίας μας με Ίδρυμα των Ηνωμένων Εθνών και σύνδεσης των Ηνωμένων Εθνών

Ο Σχολή Διπλωματίας αγκαλιάζει μακρά παράδοση Seton Hall για μια βασισμένη στις αξίες εκπαίδευση και την αφοσίωση στην ανάπτυξη ηγετών υπηρέτης για μια παγκόσμια κοινωνία. Ιδρύθηκε το 1856, Seton Hall είναι ένα από τα παλαιότερα Καθολική πανεπιστήμια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το Πανεπιστήμιο είναι το σπίτι σε δέκα σχολεία που προσφέρουν σχεδόν 200 προγράμματα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών βαθμό σε 10.000 φοιτητές όλων των φυλών και των θρησκειών.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:


Seton Hall University, School of Diplomacy and International Relations

Το πρόγραμμα Executive Master of Science στο Διεθνές Γραφείο του Seton Hall έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες που επιδιώκουν να αναπτύξουν πρόσθετες δεξιότητες ή διαπιστε ... [+]

Το πρόγραμμα Executive Master of Science στο Διεθνές Γραφείο του Seton Hall έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες που επιδιώκουν να αναπτύξουν πρόσθετες δεξιότητες ή διαπιστευτήρια για να προχωρήσουν στην καριέρα τους, αλλά δεν μπορούν να παρακολουθήσουν ένα παραδοσιακό Executive Master of Science campus πρόγραμμα για να το κάνουν. Μέσα από μια σειρά από δέκα μαθήματα, οι σπουδαστές θα αξιοποιήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στην ανάλυση πολιτικής, τη διαπραγμάτευση και τη διαχείριση των συγκρούσεων και την επαγγελματική γραφή, αναπτύσσοντας παράλληλα μια λειτουργική ή / και περιφερειακή ειδικότητα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες South Orange
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Introduction to the School of Diplomacy

International Internship Scholarship Impact

Semester in Washington, D.C.

Seton Hall Diplomacy UN Summer Program

School of Diplomacy and International Relations
Address
400 South Orange Avenue
07079 South Orange, New Jersey, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+1 (973) 275-2515