Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

Μια επιχειρηματική εκπαίδευση Rutgers προετοιμάζει τους μαθητές για την επιτυχία - όχι μόνο σε επιλεγμένους τομείς τους, αλλά και στη ζωή τους. Από ολοκληρωμένη προπτυχιακά μαθήματα μας για υψηλή βαθμολογία μας πρόγραμμα MBA, μια εκπαίδευση Rutgers είναι μια ζωή-μεταβαλλόμενη εμπειρία που δίνει ο φοιτητής τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να ανταγωνιστούν σε παγκόσμιο επίπεδο, διευρύνοντας παράλληλα την εκτίμησή τους για το πώς λειτουργεί ο κόσμος. Πολλοί το περιγράφουν ως ένα από τα πιο επιβράβευση εμπειρίες της ζωής τους - επαγγελματικά και προσωπικά.

Αλλά αυτό που κάνει την εμπειρία RBS τόσο διαφορετικό από τα άλλα κορυφαία σχολεία; Θα βρείτε εθνικό κορυφαία προγράμματα σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, συμπεριλαμβανομένων Pharmaceuticals, Οικονομικών και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Και η θέση μας παρέχει εύκολη πρόσβαση σε ευκαιρίες σταδιοδρομίας στην περιοχή της Νέας Υόρκης / New Jersey.

Αλλά οι περισσότεροι μαθητές επισημαίνουν πραγματική αίσθηση της "τοποθέτηση σε" ως βασική διαφορά στην εμπειρία RBS. Οι μαθητές αισθάνονται σχεδόν αμέσως άνετα στην κουλτούρα του σχολείου. Και επειδή παρέχουμε μια κορυφαία εκπαίδευση για μια γενικά χαμηλότερο κόστος σε σχέση με άλλες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων, οι μαθητές να απολαύσουν μια πολύ υψηλότερη απόδοση από την επένδυσή τους.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Rutgers Business School - Newark and New Brunswick

Δάσκαλος Rutgers Business School της Επιστήμης (MS) σε απευθείας σύνδεση πρόγραμμα Supply Chain Management είναι ένα καινοτόμο, λύση προσανατολισμένη βαθμό 30-πιστωτικό π ... [+]

Δάσκαλος Rutgers Business School της Επιστήμης (MS) σε απευθείας σύνδεση πρόγραμμα Supply Chain Management είναι ένα καινοτόμο, λύση προσανατολισμένη βαθμό 30-πιστωτικό πλοιάρχου που μπορεί να συμβάλει στη λήψη σας στο επόμενο επίπεδο στην καριέρα σας. Ο τομέας της Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς στην επιχείρηση σήμερα! Μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες παγκόσμιες εταιρείες όπως η Apple, Amazon, και θέα Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας P & G ως βασική ικανότητα και είναι ενεργά την πρόσληψη αποφοίτων της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες New Brunswick
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
New Brunswick Campus 100 Rockafeller Road, Piscataway, NJ 08854 P: 973.353.1234
New Brunswick, New Jersey, Ηνωμένες Πολιτείες
Τηλέφωνο
undefined