Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Με περισσότερα από 80 μεταπτυχιακά προγράμματα σε τομείς υψηλής ζήτησης, σε ζήτηση και υποτροφίες, υποτροφίες και υποτροφίες, σας προσκαλούμε να ρίξετε μια ματιά στο RIT .

Μην ξεγελιέστε από τη λέξη "τεχνολογία" στο όνομά μας. Στο RIT, θα ανακαλύψετε ένα πανεπιστήμιο καλλιτεχνών και σχεδιαστών, αφενός, και επιστήμονες, μηχανικούς και ηγέτες επιχειρήσεων, αφετέρου - μια σύγκρουση του δεξιού εγκεφάλου και του αριστερού εγκεφάλου.


Προσφέρουμε μεταπτυχιακά προγράμματα στους ακόλουθους τομείς:

 • Τέχνες, Χειροτεχνία, Σχεδιασμός, Φωτογραφία, Κινηματογράφος, Κινούμενα Σχέδια, Γραφικές Τέχνες,
 • Επιχειρήσεις, Διοίκηση, Επικοινωνία
 • Επιστήμη των υπολογιστών
 • Εκπαίδευση
 • Μηχανική
 • Πολυεπιστημονικές Επαγγελματικές Μελέτες
 • Επιστήμη, Μαθηματικά, Στατιστικές118043_moderncampusaerial.jpg


Τα περισσότερα πλεονεκτήματα του RIT περιλαμβάνουν:

 • Πολλά από τα μεταπτυχιακά μας προγράμματα είναι διεπιστημονικά, επιτρέποντάς σας να ωφεληθείτε και να επωφεληθείτε από τα δυνατά σημεία πολλών από τα κολέγια μας.
 • Παρέχονται γενναιόδωρες υποτροφίες, βοηθήματα και υποτροφίες.
 • Πάρτε μαθήματα τέσσερις φορές το χρόνο και πάρτε το πτυχίο σας νωρίτερα με το σύστημα μας τέταρτο!
 • Το RIT σας προσφέρει ένα μεγάλο Διεθνές φοιτητικό σώμα που θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για να συνεργαστείτε με άτομα από διαφορετικούς πολιτισμούς και χώρες στην σημερινή παγκόσμια επιχειρηματική κοινωνία.
 • Οι συνεργασίες της RIT με εκατοντάδες εθνικές και διεθνείς εταιρικές και κυβερνητικές οντότητες παρέχουν αναμφισβήτητες ευκαιρίες για έρευνα και τοποθέτηση σταδιοδρομίας.
 • Εκατοντάδες εταιρείες έρχονται στην πανεπιστημιούπολη κάθε χρόνο για να προσλάβουν σπουδαστές.
 • Τα μέλη των διδασκόντων μας είναι διεθνώς σεβαστά για τις συνεισφορές τους στους επαγγελματικούς τους τομείς.
 • Οι αίθουσες διδασκαλίας, τα εργαστήρια του Πανεπιστημίου και οι εγκαταστάσεις και εξοπλισμός εκμάθησης είναι σύγχρονα και σύγχρονα.
 • ΗΠΑ News
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

EMBA

Rochester Institute of Technology (RIT)

Το on-line εκτελεστικό MBA έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες μεσαίου και ανώτερου επιπέδου που επιδιώκουν να βελτιώσουν τις επιχειρηματικές και ηγετικές ικανότητές τους, ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το on-line εκτελεστικό MBA έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες μεσαίου και ανώτερου επιπέδου που επιδιώκουν να βελτιώσουν τις επιχειρηματικές και ηγετικές ικανότητές τους, προκειμένου να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους, να αναλάβουν μεγαλύτερες ευθύνες και να τοποθετηθούν αποτελεσματικά για μελλοντικές ευκαιρίες. Η ευελιξία του ηλεκτρονικού μορφότυπου καλλιεργεί τη συνεργασία, αλλά επιτρέπει την εξ αποστάσεως μάθηση. Στο RIT, γνωρίζουμε ότι τα στελέχη θέλουν κάτι περισσότερο από μια απλή μεταφορά επιχειρηματικών και διαχειριστικών θεωριών και ιδεών. Θέλουν ένα υψηλό επίπεδο εμπλοκής με τη σχολή και ειδικά με τους συνομηλίκους τους. Θέλουν την ευκαιρία να συζητήσουν, να υποστηρίξουν, να ανταγωνιστούν και να συνεργαστούν με άλλα έμπειρα στελέχη σε στρατηγικά και επίκαιρα θέματα και έργα. Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του σε απευθείας σύνδεση εκτελεστικού MBA, και ένα που έχει άμεση και άμεση εφαρμογή στην επαγγελματική τους ανάπτυξη.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Rochester
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
17 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Rochester Institute of Technology (RIT)

Ο πλοίαρχος του πτυχίου της επιστήμης στη διαχείριση των κατασκευών έχει σχεδιαστεί ειδικά για έμπειρους κατασκευαστές διαχείρισης έργων που ενδιαφέρονται να προχωρήσουν ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ο πλοίαρχος του πτυχίου της επιστήμης στη διαχείριση των κατασκευών έχει σχεδιαστεί ειδικά για έμπειρους κατασκευαστές διαχείρισης έργων που ενδιαφέρονται να προχωρήσουν σε ηγετικές θέσεις στο πεδίο. Το πρόγραμμα μπορεί επίσης να φιλοξενήσει πρόσφατους πτυχιούχους προπτυχιακών προγραμμάτων στη διαχείριση κατασκευών ή σε συναφείς κλάδους.

Οι στόχοι του προγράμματος είναι να παρέχουν στους αποφοίτους τις απαιτούμενες στρατηγικές δεξιότητες για να οδηγήσουν και να προωθήσουν την κατασκευαστική βιομηχανία. Οι απόφοιτοι θα αναπτύξουν ικανότητες σε: ηγεσία, την ανάλυση και τον έλεγχο του κόστους κατασκευής. διαχείριση των εργασιών κατασκευής και παραγωγικότητα · ανάπτυξη των επιχειρήσεων κατασκευής? βιώσιμο σχεδιασμό και κατασκευή · και στην οικοδόμηση οικοδόμησης σχέσεων πελατών. Στο πλαίσιο της πολυεπιστημονικής φύσης του προγράμματος, ένα ευρύ φάσμα επιλογών από διαφορετικούς κλάδους παρέχει στους πτυχιούχους την ευελιξία να παρακολουθήσουν σχετικές σειρές μαθημάτων σε όλη την πανεπιστημιούπολη RIT. Τα βασικά μαθήματα διαχείρισης του έργου στο πρόγραμμα διδάσκονται από τη σχολή τόσο με το πεδίο και την ερευνητική εμπειρία στον κλάδο.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Rochester
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
18 - 36 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

RIT Admissions: Part Time and Graduate Studies

RIT Graduate Research Symposium

Rochester Institute of Technology
Address
Rochester Institute of Technology Office of Graduate Enrollment Bausch & Lomb Center 58 Lomb Memorial Drive
14623 Rochester, New York, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+1 585-475-2229