Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Purdue Polytechnic Institute

Σχετικά

Το Πολυτεχνείο Purdue είναι ένα από τα 10 ακαδημαϊκά κολλέγια στο Πανεπιστήμιο Purdue, προσφέροντας πτυχίο και πτυχίο σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων. Το κολλέγιο περιλαμβάνει επτά ακαδημαϊκά σχολεία, τμήματα και τμήματα:

 • Τεχνολογία των αερομεταφορών και των μεταφορών
 • Μηχανική Τεχνολογία
 • Πληροφορική και Πληροφορική
 • Τεχνολογία Γραφικών Υπολογιστών
 • Τεχνολογία διαχείρισης κατασκευών
 • Στρατιωτική Επιστήμη & Τεχνολογία
 • Τεχνολογία Ηγεσία & Καινοτομία

Εκτός από την κύρια πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Purdue στη Δυτική Lafayette της Ιντιάνα, το Purdue Polytechnic προσφέρει επιλεγμένα προγράμματα σπουδών σε εννέα κοινότητες της Ιντιάνα.

Το κολέγιο υφίσταται μια σημαντική μεταμόρφωση που επηρεάζει όλες τις πτυχές του κολλεγίου. Το Πολυτεχνικό όνομα ενσωματώνει καλύτερα τα χαρακτηριστικά, τα στοιχεία και τη φιλοσοφία του μεταμορφωμένου κολλεγίου και αντιπροσωπεύει εύκολα ένα ξεχωριστό εμπορικό σήμα που υπογραμμίζει τη μοναδική φύση της μαθησιακής εμπειρίας.

Τα ακαδημαϊκά προγράμματα συνδυάζουν εφαρμοσμένη μάθηση βασισμένη στη θεωρία, ομαδικά προγράμματα, ολοκληρωμένες μελέτες ανθρωπιστικών επιστημών, πιστοποίηση βάσει ικανοτήτων και μια σειρά βιωματικών συνιστωσών, όπως τα προγράμματα ανώτερων στελεχών που χρηματοδοτούνται από τη βιομηχανία, οι πρακτικές πρακτικές, οι παγκόσμιες εμβοές και οι δραστηριότητες πιστοποίησης. Η Πολυτεχνική εμπειρία μάθησης έχει σχεδιαστεί για να παράγει πτυχιούχους που όχι μόνο έχουν βαθιές τεχνικές γνώσεις και εφαρμοσμένες δεξιότητες στον επιλεγμένο κλάδο τους, αλλά έχουν επίσης την επίλυση προβλημάτων, την κριτική σκέψη, τις επικοινωνίες και τις ηγετικές ικανότητες που αναζητούν οι βιομηχανίες και οι κοινότητες.

Η έρευνα στο κολέγιο συνεχίζει επίσης να επεκτείνεται και να ενισχύεται, με πέντε περιοχές υπογραφής που προωθούν το κολλέγιο στο τεχνολογικό και επιστημονικό προσκήνιο:

 • Βιο-εμπνευσμένη βιωσιμότητα
 • Ρομποτική, μεταποιητική βιομηχανία και αυτονομία
 • Κλειστή υγειονομική περίθαλψη
 • Πρωτοποριακή εκπαίδευση STEM
 • Ανθρώπινη κλίμακα υπολογιστών

Είτε παρέχοντας μια μετασχηματισμένη εμπειρία εκμάθησης για την παραγωγή αποφοίτων έτοιμων για βιομηχανία που έχουν τις δεξιότητες για τη σημερινή οικονομία είτε διεξάγοντας έρευνα εμπνευσμένη από τη χρήση για να προωθήσει την εξέλιξη της τεχνολογίας και να λύσει τις πραγματικές προκλήσεις, το Purdue Polytechnic Institute στοχεύει να είναι ο παγκόσμιος ηγέτης.

Το Purdue Polytechnic ιδρύθηκε το 1964 ως Τεχνολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Purdue. Το 2005 μετονομάστηκε σε College of Technology και το 2015 το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε το σημερινό του όνομα για την υποστήριξη του μετασχηματισμού του κολλεγίου και ως μέρος της πρωτοβουλίας του Purdue Moves του Προέδρου Mitch Daniels.

Purdue Polytechnic Institute

Αποστολή, Όραμα και Αξίες

Αποστολή

Να εμπνεύσει, να εκπαιδεύσει και να καθοδηγήσει τους σπουδαστές μέσω της εκμάθησης και της ολοκληρωμένης μελέτης, προετοιμάζοντας τους πτυχιούχους για επιτυχία ως μελλοντικοί τεχνολογικοί καινοτόμοι και ηγέτες της βιομηχανίας. Και να προωθήσουν τη διεπιστημονική μάθηση, εμπλοκή και έρευνα εμπνευσμένη από τη χρήση που αντιμετωπίζει σημαντικές κρατικές και παγκόσμιες προκλήσεις.

Όραση

Είμαστε ένα μεταμορφωτικό κολέγιο απεριόριστο από την παράδοση ... Οι πρωτοπόροι της έρευνας και της εμπνευσμένης έρευνας.

Δήλωση Ακεραιότητας και Κώδικας Συμπεριφοράς

Στο Purdue και στο Πολυτεχνείο Purdue, η ακεραιότητα είναι απαραίτητη για την αποστολή μας. Αντιμετωπίζουμε με ειλικρίνεια και συμμορφώνονται με τα υψηλότερα πρότυπα ηθικών και δεοντολογικών αξιών και αρχών μέσω της προσωπικής και επαγγελματικής συμπεριφοράς μας. Επιδεικνύουμε την κατανόησή μας για αυτές τις αξίες και τις αρχές και τις υποστηρίζουμε σε κάθε ενέργεια και απόφαση. Η εμπιστοσύνη και η εμπιστοσύνη συμβαδίζουν με τον τρόπο συμπεριφοράς μας, καθώς στηρίζουμε μια κουλτούρα που βασίζεται σε ηθική συμπεριφορά. Αναμένουμε οι ενέργειές μας να είναι συνεπείς με τα λόγια μας και τα λόγια μας να συμβαδίζουν με τις προθέσεις μας. Δεχόμαστε τις ευθύνες μας, μοιραζόμαστε την ηγεσία με ένα δημοκρατικό πνεύμα και υποτάσσουμε τον εαυτό μας στα υψηλότερα πρότυπα εμπιστοσύνης του κοινού. Είμαστε υπεύθυνοι για τα λόγια και τις ενέργειές μας. Υποστηρίζουμε τις υψηλότερες στάσεις της δικαιοσύνης, ενεργούμε ως υπεύθυνοι πολίτες, σέβουμε εξίσου την ποικιλομορφία, διαφυλάσσουμε τα δικαιώματα των άλλων και αντιμετωπίζουμε όλοι με αξιοπρέπεια. Για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας ως μαθησιακής κοινότητας, επιμένουμε ότι οι στόχοι της μάθησης των μαθητών δεν διακυβεύονται. Αντιμετωπίζουμε δίκαια όλους τους μαθητές και οι αξιολογήσεις μας των επιτευγμάτων μάθησης είναι αμερόληπτες και βασίζονται αποκλειστικά σε αποδεδειγμένες ακαδημαϊκές επιδόσεις.

Ως οργανισμός επιχορηγήσεων γης, επιδεικνύουμε την ανταπόκρισή μας στις εκλογικές περιφέρειές μας και επεκτείνουμε την πρόσβασή τους στους πόρους της γνώσης μας. Δεσμευόμαστε να χρησιμοποιήσουμε σωστά τους πόρους μας και να είμαστε καλοί διευθυντές των οικονομικών, κεφαλαίων και ανθρώπινων πόρων.

Πολυτεχνικό περιβάλλον εκμάθησης

Το Ινστιτούτο Purdue Polytechnic ανταποκρίνεται στις αλλαγές των φοιτητών και της κοινωνίας μας - μετασχηματίζουμε το μαθησιακό περιβάλλον μας για να εξυπηρετούμε καλύτερα τις ανάγκες τους.

Το μοναδικό μαθησιακό περιβάλλον της Purdue Polytechnic ορίζεται από ένα συνδυασμό 10 βασικών στοιχείων.

ΘΕΩΡΙΑΚΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΜΑΘΗΣΗ

Ξεκινάμε με τη μελέτη της θεωρίας και στη συνέχεια την εφαρμόζουμε. . . Το εφαρμόζουμε πραγματικά. Η εκμάθηση μέσω της πράξης είναι η βάση της πολυτεχνικής εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Purdue. Είναι μια ισχυρή και αποδεδειγμένη προσέγγιση που οδηγεί τους μαθητές να κατανοήσουν καλύτερα και να διατηρήσουν τις έννοιες.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΕΡΓΟ

Οι εταιρείες και οι κοινότητες βασίζονται στην ομαδική εργασία για να επιτύχουν την επιτυχία. Το κάνουμε. Από το πρώτο εξάμηνο έως το τελευταίο, τα ομαδικά προγράμματα αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο των προγραμμάτων Polyduchnic Purdue, εκθέτοντας τους μαθητές στη δυναμική της ομάδας, τις προθεσμίες και τις τεχνικές επίλυσης προβλημάτων.

ΕΝΑΡΞΗ ΜΕΘΟΔΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Γιατί οι τάξεις πρέπει να διδάσκονται από εκπαιδευτή που διδάσκει μπροστά σε μια τάξη; Δεν το κάνουν. Όλο και περισσότεροι από τους κύκλους μαθημάτων μας χρησιμοποιούν μεθόδους διδασκαλίας που αποδεικνύονται από την έρευνα και είναι γνωστές ως ενεργητική μάθηση. Είναι διαφορετικό, διασκεδαστικό, προκλητικό και αποτελεσματικότερο.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

Οι μαθητές μαθαίνουν πιο εύκολα όταν 1) έχουν βαθιά γνώση του σκοπού της εκμάθησης τους, 2) η εκμάθησή τους συμβαίνει εγκαίρως, πριν χρειαστεί και 3) τα μαθησιακά αποτελέσματα συνδέονται με πρακτικές εμπειρίες. Τα μαθήματά μας ακολουθούν αυτούς τους πυλώνες του σκοπού, του χρόνου και της πρακτικότητας.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Η ενσωμάτωση των τεχνολογικών μελετών με τις ανθρωπιστικές σπουδές και τις μελέτες κοινωνικών επιστημών βελτιώνει την κριτική σκέψη των σπουδαστών, τη δημιουργικότητα, τη λογική και την καινοτομία. Οι πολυτεχνικοί σπουδαστές αποφοιτούν με αυτές τις δεξιότητες και είναι καλά προετοιμασμένοι για μια ζωή μάθησης και επιτυχίας.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Οι σπουδαστές καταδεικνύουν τη γνώση των εννοιών και των εφαρμοσμένων δεξιοτήτων (γνωστές ως ικανότητες), απολαμβάνουν ευελιξία να επικεντρωθούν στα ενδιαφέροντά τους, ενώ μαθαίνουν με το δικό τους ρυθμό και δημιουργούν ηλεκτρονικά χαρτοφυλάκια για να επιδείξουν τις ικανότητές τους. Το Purdue είναι ηγέτης στην μάθηση βασισμένη στις ικανότητες.

SENIOR CAPSTONE ΕΡΓΑ

Τα πραγματικά προγράμματα με πραγματικούς πελάτες ωφελούν φοιτητές, εταιρείες και κοινότητες. Τα πολυτεχνικά προγράμματα Purdue περιλαμβάνουν ανώτερα προγράμματα που επιτρέπουν στους φοιτητές να εφαρμόζουν αυτό που έχουν μάθει για την επίλυση πραγματικών προκλήσεων που έχουν επιλεγεί από εταιρικούς και κοινοτικούς εταίρους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

Δεν ενθαρρύνουμε απλώς τους σπουδαστές να ακολουθήσουν πρακτική άσκηση - ενσωματώνουμε αυτές και άλλες δραστηριότητες που μοιάζουν με εργατικό δυναμικό στα προγράμματά μας. Το καλοκαίρι ή το εξάμηνο, οι σπουδαστές χρησιμοποιούν αυτές τις ευκαιρίες για να επεκτείνουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους και να θέσουν τις βάσεις για μελλοντική απασχόληση.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ

Ο κόσμος συρρικνώνεται, ενώ οι παγκόσμιες και πολιτιστικές ευκαιρίες μας αυξάνονται. Διαθέτοντας ένα πολυπολιτισμικό μαθησιακό περιβάλλον γεμάτο με καθηγητές, προσωπικό και φοιτητές από περισσότερες από 100 χώρες, το Purdue Polytechnic προσφέρει επίσης μια εμπλουτισμένη προοπτική μέσα από σπουδές στο εξωτερικό, διεθνή πρακτική άσκηση και άλλες παγκόσμιες και πολιτιστικές δραστηριότητες.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ

Οι φοιτητές είναι πιο επιτυχημένοι όταν έχουν κάποιον που ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τις φιλοδοξίες και την πρόοδό τους. Οι μαθητές μας έχουν τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν ένα μέλος ΔΕΠ ως μέντορά τους, να τους κατευθύνουν προς την επιτυχία παρέχοντας επαγγελματική καθοδήγηση και υποστήριξη καθ 'όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Αν ψάχνετε να προχωρήσετε μέσα στον περίπλοκο, εξειδικευμένο κόσμο της αεροπορίας, τα κράτη μέλη της Purdue στην αεροπορική και αεροδιαστημική διαχείριση θα σας βοηθήσουν ... [+]

Αν ψάχνετε να προχωρήσετε μέσα στον περίπλοκο, εξειδικευμένο κόσμο της αεροπορίας, τα κράτη μέλη της Purdue στην αεροπορική και αεροδιαστημική διαχείριση θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε ουσιαστικές δεξιότητες διαχείρισης και ηγεσίας.

Διδασμένοι από καθηγητές με διακεκριμένο εκπαιδευτικό υπόβαθρο και επαγγελματική πείρα στην πολιτική αεροπορία, τη στρατιωτική αεροπορία και τους κυβερνητικούς ρόλους, τα ειδικά μαθήματα για τη βιομηχανία θα σας προετοιμάσουν για πολυάριθμους ρόλους διαχείρισης της αεροπορίας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες West Lafayette
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
11 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Τοποθετήστε τον εαυτό σας ξεχωριστά με ένα ανώτερο πιστοποιητικό με ένα Master of Science (MS), επικεντρώθηκε στην επιχειρησιακή ανάλυση IT. Αυτό το 100% σε απευθείας σύν ... [+]

Τοποθετήστε τον εαυτό σας ξεχωριστά με ένα ανώτερο πιστοποιητικό με ένα Master of Science (MS), επικεντρώθηκε στην επιχειρησιακή ανάλυση IT. Αυτό το 100% σε απευθείας σύνδεση MS διαθέτει ένα IIBA®

Οι επιχειρηματικοί αναλυτές διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στη γεφύρωση των λειτουργιών των επιχειρήσεων και της πληροφορικής ενός οργανισμού. Η ικανότητά τους να κατανοούν τον τομέα των επιχειρήσεων και να μεταφράζουν αυτές τις ανάγκες σε τεχνικούς ανθρώπους με όρους που μπορούν να κατανοήσουν είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία οποιασδήποτε πρωτοβουλίας έργου.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες West Lafayette
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
1 - 5 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Διαχειριστείτε το δρόμο σας σε μια καλύτερη καριέρα με ένα Master of Science, επικεντρωμένο στη Διαχείριση Έργων Πληροφορικής, για να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις της βιο ... [+]

Διαχειριστείτε το δρόμο σας σε μια καλύτερη καριέρα με ένα Master of Science, επικεντρωμένο στη Διαχείριση Έργων Πληροφορικής , για να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις της βιομηχανίας / των επιχειρήσεων σε αυτόν τον δυναμικό τομέα. Μάθετε εργαλεία και τεχνικές που μπορείτε να εφαρμόσετε σε κάθε φάση του κύκλου ζωής του έργου. Αυτό το 100% online πρόγραμμα περιλαμβάνει υλικό που περιλαμβάνεται στο σώμα της γνώσης που αναπτύχθηκε από το Project Management Institute (PMI®) -συμπεριλαμβανομένων των αναγκών για ανακάλυψη και διαχείριση, ανάπτυξη και διαχείριση χρονοδιαγράμματος, διαχείριση χαρτοφυλακίου και διαχείριση εξωτερικών πόρων.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες West Lafayette
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
11 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Τοποθετήστε τον εαυτό σας ξεχωριστά με ένα ανώτερο πιστοποιητικό με ένα MS στη Διαχείριση Κατασκευών. Η Διαχείριση Κατασκευών (CM) εφαρμόζει αρχές διαχείρισης και καινοτό ... [+]

Τοποθετήστε τον εαυτό σας ξεχωριστά με ένα ανώτερο πιστοποιητικό με ένα MS στη Διαχείριση Κατασκευών. Η Διαχείριση Κατασκευών (CM) εφαρμόζει αρχές διαχείρισης και καινοτόμες τεχνολογίες για την αποτελεσματική διοίκηση, οργάνωση και διαχείριση των έργων κατασκευής κατοικιών, εμπορικών εγκαταστάσεων και υποδομών.

Μέσω CM, τα κτίρια και οι εγκαταστάσεις υποδομής μπορούν να κατασκευαστούν με ελεγχόμενο συστηματικό τρόπο, ώστε να μεγιστοποιηθεί η αποδοτικότητα των κατασκευών και να εξασφαλιστεί η υψηλότερη ποιότητα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες West Lafayette
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
24 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πιστοποιητικό Αποφοίτησης

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Αποκτήστε γνώση των θεμελίων της διαχείρισης των κατασκευών. Αυτή η γνώση θα σας βοηθήσει να εφαρμόσετε τις θεωρίες και τις αρχές της διαχείρισης της κατασκευής για να εν ... [+]

Αποδοχή Εφαρμογών Τώρα για την Άνοιξη του 2019

Αποκτήστε γνώση των θεμελίων της διαχείρισης των κατασκευών. Αυτή η γνώση θα σας βοηθήσει να εφαρμόσετε τις θεωρίες και τις αρχές της διαχείρισης της κατασκευής για να εντοπίσετε αποτελεσματικά, να αναλύσετε και να διαχειριστείτε τις εργασίες κατασκευής στον οργανισμό σας.

Με πιστοποιητικό μεταπτυχιακού τίτλου από το Πανεπιστήμιο Purdue, οι επαγγελματίες θα μάθουν να αναλύουν τεχνικές για σύγχρονες επιχειρηματικές πρακτικές στον τομέα των κατασκευών, συμπεριλαμβανομένων των πρακτικών λογιστικής και χρηματοδότησης, των νομικών υποχρεώσεων, των δικαιωμάτων και των διορθωτικών μέτρων σχετικά με την προσφορά των κατασκευαστικών εταιρειών, τις συμβάσεις και τις κατασκευαστικές αλλαγές, επεξεργάζομαι, διαδικασία.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες West Lafayette
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 - 3 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα πιστοποίησης της τεχνολογίας της πληροφορικής παρέχει πτυχιούχους φοιτητές εισαγωγική εκπαίδευση μεταπτυχιακού επιπέδου στις σημαντικές πτυχές τ ... [+]

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα πιστοποίησης της τεχνολογίας της πληροφορικής παρέχει πτυχιούχους φοιτητές εισαγωγική εκπαίδευση μεταπτυχιακού επιπέδου στις σημαντικές πτυχές της επιχειρηματικής ανάλυσης.

Το πρόγραμμα πιστοποιητικών θα παρέχει στους επαγγελματίες τη γνώση σχετικά με τον τρόπο καθορισμού των επιχειρηματικών απαιτήσεων που οδηγούν σε έργα σχετιζόμενα με την τεχνολογία της πληροφορίας. Επιπλέον, θα τους βοηθήσει να εντοπίσουν, να αναλύσουν και να σχεδιάσουν διαδικασίες για να βελτιώσουν τη συνολική ροή πληροφοριών μέσα στον οργανισμό τους.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες West Lafayette
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
12 - 36 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Το πρόγραμμα πιστοποιητικών μεταπτυχιακών τίτλων διαχείρισης τεχνολογίας πληροφορικής θα προσφέρει στους μεταπτυχιακούς φοιτητές εισαγωγική εκπαίδευση μεταπτυχιακού επιπέ ... [+]

Διαχειριστείτε το δρόμο σας προς μια καλύτερη καριέρα

Το πρόγραμμα πιστοποιητικών μεταπτυχιακών τίτλων διαχείρισης τεχνολογίας πληροφορικής θα προσφέρει στους μεταπτυχιακούς φοιτητές εισαγωγική εκπαίδευση μεταπτυχιακού επιπέδου στις σημαντικές πτυχές του σχεδιασμού, του σχεδιασμού, της εκτέλεσης και του ελέγχου έργων πληροφορικής. Αυτό το πιστοποιητικό πρόγραμμα θα παρέχει ικανότητες προπαρασκευαστικού επιπέδου για την υποστήριξη της επιτυχίας των πολύπλοκων, διαλειτουργικών επιχειρηματικών πρωτοβουλιών που σχετίζονται με την πληροφορική.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες West Lafayette
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
12 - 36 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Αν ψάχνετε να προχωρήσετε μέσα στον απαιτητικό, εξειδικευμένο κόσμο της αεροπορίας, το Πτυχιακό Πιστοποιητικό Purdue στη Διαχείριση της Ασφάλειας της Αεροπορίας θα σας βο ... [+]

Rolling Admissions - Αποδοχή αιτήσεων τώρα

Αν ψάχνετε να προχωρήσετε μέσα στον απαιτητικό, εξειδικευμένο κόσμο της αεροπορίας, το Πτυχιακό Πιστοποιητικό Purdue στη Διαχείριση της Ασφάλειας της Αεροπορίας θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε γνώσεις για να αναπτύξετε, να οδηγήσετε και να εκτελέσετε αποτελεσματικά προγράμματα ασφάλειας της αεροπορίας. Διδασμένοι από καθηγητές με διακεκριμένο εκπαιδευτικό υπόβαθρο και επαγγελματική πείρα στην πολιτική αεροπορία, τη στρατιωτική αεροπορία και τους κυβερνητικούς ρόλους, τα μαθήματά μας ειδικά για τη βιομηχανία θα σας προετοιμάσουν για πολυάριθμους εναέριους ρόλους.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες West Lafayette
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Uniquely qualified: employers describe Purdue Polytechnic graduates

Location address
Purdue University - Purdue Polytechnic Institute, 401 N Grant Street, West Lafayette, IN 47907
West Lafayette, Indiana, US
Social Media