Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η κεντρική πανεπιστημιούπολη της NSU βρίσκεται στο Greater Fort Lauderdale με τοποθεσίες γύρω από τη Φλώριδα και το Πουέρτο Ρίκο. Είμαστε στην καρδιά του ακαδημαϊκού και ερευνητικού κόμβου της περιοχής, και λίγα μόνο λεπτά από μερικές από τις καλύτερες παραλίες του κόσμου. Με περισσότερους από 26.000 φοιτητές και 152.000 αποφοίτους σε όλο τον κόσμο, θα βρείτε φίλους καρχαριών σε κάθε γωνιά της χώρας - και πέρα.

Εδώ είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους οι φοιτητές επέλεξαν το NSU.

  1. Τα μικρά μεγέθη τάξεων σας δίνουν ένα προς ένα πρόσβαση σε καθηγητές.
  2. Μια ζωντανή ζωή πανεπιστημιούπολη περιλαμβάνει NCAA Athletics, κοινωνικές και επαγγελματικές οργανώσεις, πολιτιστικές δραστηριότητες, και ευεξίας και φυσικής κατάστασης.
  3. Κατάταξε ένα 200 κορυφαίο κολλέγιο από τα εθνικά πανεπιστήμια το 2018.
  4. Πρόστιμα μεταπτυχιακά προγράμματα στην ιατρική, το δίκαιο, την ψυχολογία, την επιχείρηση, την εκπαίδευση, το φαρμακείο, την οδοντιατρική και πολλά άλλα.
  5. Ένας διαφορετικός φοιτητικός πληθυσμός περιλαμβάνει 1200 διεθνείς φοιτητές από 116 χώρες από πέντε ηπείρους.
  6. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν την τελευταία τεχνολογία στην αίθουσα διδασκαλίας, τα προηγμένα εργαστήρια και τις καλύτερες ερευνητικές βιβλιοθήκες.
  7. Πολλοί από τους αποφοίτους NSU συνεχίζουν να κερδίζουν πλοιάρχους, διδακτορικά ή επαγγελματικά πτυχία στο NSU ή σε άλλα πανεπιστήμια. Οι υποψήφιοι σπουδαστές συμμετέχουν στην έρευνα NSU σε τομείς όπως η ιατρική, η ωκεανογραφία, ο καρκίνος, η ψυχολογία, η οδοντιατρική και ο αυτισμός.
  8. Οι σπουδαστές οικοδομούν σχέσεις συμμετέχοντας σε πολυάριθμες εκδηλώσεις της κοινότητας, πολλοί που διοργανώνονται στην πανεπιστημιούπολη NSU. Η όμορφη κύρια πανεπιστημιούπολη απέχει μόλις λίγα λεπτά από την παραλία του Fort Lauderdale, το South Beach, τη νυχτερινή ζωή του Las Olas και το Everglades.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Nova Southeastern University

Τα 36 πιστωτικά MS στα θέματα Εθνικής Ασφάλειας και Διεθνών Σχέσεων έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στους φοιτητές τις θεωρητικές, ερευνητικές και εφαρμοσμένες δεξιότητε ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Τα 36 πιστωτικά κράτη σε θέματα Εθνικής Ασφάλειας και Διεθνών Σχέσεων έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στους φοιτητές μια βασική κατανόηση των κρίσιμων ζητημάτων που ενημερώνουν τον τομέα της εθνικής ασφάλειας σήμερα, συμπεριλαμβανομένης της αξιολόγησης και της ανάλυσης της απειλής της τρομοκρατίας στις ΗΠΑ και πέρα ​​από αυτήν, της συλλογής πληροφοριών. Οι σπουδαστές θα αναπτύξουν επίσης μια βαθιά κατανόηση του διεθνούς πλαισίου στο οποίο διαμορφώνονται τα ζητήματα εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Fort Lauderdale
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
3301 College Avenue
33314 Fort Lauderdale, Florida, Ηνωμένες Πολιτείες