Northwestern Kellogg School of Management

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Από το 1908, η Σχολή Διοίκησης Kellogg βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του μετασχηματισμού της εκπαίδευσης των επιχειρήσεων.

Το Kellogg είναι μια παγκόσμια σχολή επιχειρήσεων με μια ζωντανή κοινότητα καθηγητών, προσωπικού, φοιτητών και αποφοίτων που διαμορφώνουν την πρακτική των επιχειρήσεων και των οργανισμών σε όλο τον κόσμο. Το Kellogg φέρνει ένα μείγμα θεωρίας και πρακτικής στην αυστηρή ακαδημαϊκή του εμπειρία, δημιουργώντας ένα δυναμικό περιβάλλον έρευνας και μάθησης.

Ο σκοπός του Kellogg

Να εκπαιδεύσει, να εξοπλίσει και να εμπνεύσει γενναίους ηγέτες που οικοδομούν ισχυρούς οργανισμούς και αξιοποιούν με σύνεση τη δύναμη των αγορών για να δημιουργήσουν διαρκή αξία.

Βασικά γεγονότα του Kellogg

60.000+

Το εκτεταμένο δίκτυο αποφοίτων της Kellogg περιλαμβάνει περισσότερους από 60.000 αποφοίτους σε περισσότερες από 120 χώρες.

98%

Το 98% της τάξης του Kellogg του 2019 έλαβε προσφορά εργασίας τρεις μήνες μετά την αποφοίτηση.

476 εκατ. $ +

Η τρέχουσα κεφαλαιακή εκστρατεία της Kellogg έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 476 εκατομμύρια δολάρια.

75%

Πάνω από τα τρία τέταρτα των μαθητών Kellogg Full-Time και Evening & Weekend παρακολουθούν τουλάχιστον μία τάξη επιχειρηματικότητας.

7 πανεπιστημιουπόλεις παγκοσμίως

Η Kellogg διαθέτει επτά πανεπιστημιουπόλεις στο κορυφαίο εκτελεστικό δίκτυο MBA της.

43%

Το Kellogg's Class of 2021 είναι το 43% των γυναικών.

138277_54e5d044495ba514f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c7c2b7cd09048c65d_1280.jpg

Μια πλούσια κληρονομιά του μετασχηματισμού της επιχειρηματικής εκπαίδευσης και της διαμόρφωσης μελλοντικών επιχειρηματικών ηγετών.

Το Kellogg είναι μια παγκόσμια σχολή επιχειρήσεων με αποστολή να εκπαιδεύσει, να εξοπλίσει και να εμπνεύσει γενναίους ηγέτες που χτίζουν ισχυρούς οργανισμούς και αξιοποιούν με σύνεση τη δύναμη των αγορών για να δημιουργήσουν διαρκή αξία.

  • 1908 - Ιδρύθηκε ως Σχολή Εμπορίου.
  • 1965 - Επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο πτυχίων ως το πρώτο σχολείο επιχειρήσεων που ξεκίνησε ένα πρόγραμμα MBA ενός έτους.
  • 1969 - Πρωτοπορεί την ομαδική προσέγγιση της μάθησης, επιτρέποντας στους μαθητές να επιλύσουν προβλήματα αξιοποιώντας τις διαφορετικές απόψεις των συνομηλίκων τους.
  • 1979 - Ονομάστηκε JL Kellogg Graduate School of Management με δωρεά από το Ίδρυμα John L. και Helen Kellogg.
  • 1979 - Ανοίγει το James L. Allen Center, ένα κέντρο συνεχούς εκπαίδευσης που είναι το πρώτο του είδους του και σήμερα φιλοξενεί περισσότερα από 6.000 στελέχη κάθε χρόνο.
  • 1996 - Ο Dean Don Jacobs αρχίζει να σπέρνει τους σπόρους αυτού που γίνεται το κορυφαίο εκτελεστικό παγκόσμιο δίκτυο MBA του Kellogg μέσω μιας συνεργασίας με το Recanati Graduate School of Business Administration στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ.
  • 2007 - Παρουσιάζει το Kellogg Insight, μια ψηφιακή έκδοση που καλύπτει την πρωτοποριακή έρευνα και ποικίλες προοπτικές της σχολής Kellogg.
  • 2017 - Το Global Hub, μια υπερσύγχρονη εγκατάσταση που επιτρέπει την καινοτόμο μάθηση και τα νέα επίπεδα συνεργασίας, ανοίγει τις πόρτες της στην πανεπιστημιούπολη του Evanston.

Κάντε αντίκτυπο σε παγκόσμια κλίμακα

Οι παγκόσμιες ταξιδιωτικές προσφορές της Kellogg εισάγουν τους μαθητές στο πολιτισμό και το επιχειρηματικό περιβάλλον σχεδόν 70 χωρών ανά έτος.

Η δέσμευσή μας για εκτεταμένη σκέψη και παγκόσμιες ευκαιρίες σάς δίνει το πλεονέκτημα που χρειάζεστε για να επηρεάσετε μια πολύπλοκη αγορά. Κάθε μία από τις προσφορές μας έχει σχεδιαστεί για να σας απομακρύνει από τη ζώνη άνεσής σας, ώστε να μπορείτε να πλοηγηθείτε εύκολα σε επιχειρηματικά ζητήματα και αλληλεπιδράσεις που διασχίζουν γεωγραφικά όρια και πολιτισμούς. Αυτά τα μαθήματα, τα προγράμματα και τα ταξίδια προορίζονται να εμπνεύσουν συνομιλίες και να ενσωματώσουν πολλαπλές προοπτικές για την προώθηση της ανάπτυξης και της καινοτομίας.

Παγκόσμιες προσφορές της Kellogg

Στο Kellogg, θα έχετε την ευκαιρία να προσαρμόσετε τη διεθνή εμπειρία σας με βάση τους στόχους σας και να συμμετάσχετε σε πολλές παγκόσμιες εμπειρίες καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου σας ως φοιτητής.

Παγκόσμιες πρωτοβουλίες στη διαχείριση

Περισσότεροι από 250 μαθητές ετησίως επιλέγουν να βιώσουν τις διεθνείς αγορές αυτοπροσώπως αφού έσκαψαν βαθιά σε έναν συγκεκριμένο επιχειρηματικό τομέα στην τάξη.

Προγράμματα ανταλλαγής πλήρους απασχόλησης

Το Πρόγραμμα ανταλλαγής πλήρους απασχόλησης προσφέρει ευκαιρίες σπουδών στο εξωτερικό σε σχεδόν 80 μαθητές σε 25 σχολεία-εταίρους σε 20 χώρες. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα ανταλλαγής μεταξύ σχολών επιχειρήσεων.

Προγράμματα ανταλλαγής βραδιού και σαββατοκύριακου

Ζήστε και σπουδάστε στο εξωτερικό, διεξάγετε ανεξάρτητες σπουδές και ταξιδεύετε σε ένα πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ταιριάζει στα προγράμματα περισσότερων από 60 φοιτητών μερικής απασχόλησης το χρόνο.

Παγκόσμιο εργαστήριο

Φέρτε την προηγούμενη εργασιακή σας εμπειρία, την παγκόσμια έκθεση και την ακαδημαϊκή έρευνα σε αυτήν την κατηγορία capstone, όπου θα λύσετε τις τρέχουσες επιχειρηματικές προκλήσεις των εταιρειών σε ομάδες των 4-6. Είναι ο απόλυτος τρόπος να κάνετε παγκόσμιο αντίκτυπο κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο Kellogg.

Kellogg Παγκόσμια Εξερεύνηση φοιτητικών ταξιδιών

Το μεγαλύτερο από τα ταξιδιωτικά προγράμματα του Kellogg, το KWEST σχεδιάζεται από μαθητές για μαθητές. Οι εισερχόμενοι μαθητές ταξιδεύουν σε σχεδόν 40 χώρες υπό την ηγεσία των δεύτερων ετών, δημιουργώντας μια ανοιχτή κοινότητα χωρίς αποκλεισμούς έξω από τις ζώνες άνεσής τους.

Executive MBA Global Network

Το EMBA Global Network περιλαμβάνει πέντε πανεπιστημιουπόλεις στην Ασία, τον Καναδά, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, δίνοντας στους φοιτητές πρόσβαση σε παγκόσμιες αγορές για ασύγκριτες ευκαιρίες σπουδών.

Παγκόσμιες ευκαιρίες στην πανεπιστημιούπολη

Οι προσφορές μας στην πανεπιστημιούπολη περιλαμβάνουν μια σειρά από κλαμπ, συνέδρια και εκδηλώσεις που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διεθνείς επιχειρήσεις και τις αγορές.

Πόροι για Διεθνείς Φοιτητές

Η Kellogg προσφέρει αποκλειστικούς πόρους που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν τους διεθνείς φοιτητές να ξεχωρίζουν σε ένα νέο περιβάλλον.

Η δέσμευσή μας

Ενθαρρύνουμε, αγκαλιάζουμε και υποστηρίζουμε ξεχωριστές φωνές από κάθε πολιτισμό, φόντο και κοινότητα.

Στο Kellogg, μοιραζόμαστε μια αμετάβλητη δέσμευση για τη δημιουργία και τη διατήρηση ενός διαφορετικού και χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλοντος. Αυτό το οικοσύστημα ενθαρρύνει και υποστηρίζει διακριτές φωνές και διαφορετικές προοπτικές από κάθε υπόβαθρο και κοινωνία. Προετοιμάζει επίσης τους μαθητές να οδηγήσουν με σύνεση παγκόσμιους οργανισμούς και να επηρεάσουν τον τρόπο επίλυσης σύνθετων προβλημάτων.

Στόχος μας είναι να καλλιεργήσουμε μια κοινότητα που αντανακλά τον κόσμο γύρω μας. ένα που αγκαλιάζει και καλωσορίζει ανθρώπους από όλους τους πολιτισμούς, θρησκευτικές πεποιθήσεις, εθνικότητες, φύλα και σεξουαλικούς προσανατολισμούς.

Για να διασφαλίσουμε την επίτευξη του στόχου μας, επενδύουμε με συνέπεια σε προγράμματα, συνεργασίες, πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις που προκαλούν τη συμβατική σκέψη, διευρύνουμε τις προοπτικές και επισημαίνουμε τη μετασχηματιστική δύναμη της ποικιλομορφίας και της ένταξης στην κοινότητα του Kellogg.

Τοποθεσίες

Evanston

Address
2211 Campus Drive
Evanston, Ιλινόις, Ηνωμένες Πολιτείες