Noble Manhattan Coaching Americas

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Είμαστε η Noble Manhattan Coaching Americas - ηγετική εταιρεία εκπαίδευσης προπονητών στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά.

Ως μέρος του προπονητικού προγράμματος Noble Manhattan Coaching, κορυφαίων εταιρειών κατάρτισης με πούλμαν στον κόσμο, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προπονητικά προγράμματα προπονητών και πιστοποιήσεις προπονητή. Η μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών μας βοηθά τους διευθυντές και τους ηγέτες να αναπτύσσουν τις επιχειρήσεις τους.

Οδηγούμε την αποστολή μας με την προϋπόθεση ότι ένα άτομο που εκπληρώνει μπορεί να επηρεάσει άλλους για να αναλάβει τη ζωή τους. Ως εκ τούτου, εκπαιδεύουμε εκπληκτικούς προπονητές και ηγέτες για να ξεκινήσει το αποτέλεσμα πεταλούδας του προσωπικού μετασχηματισμού στις κοινότητές τους.

Μεγάλη ελαστικότητα

Ο συνδυασμός μάθησης μακράς διαμονής με προσωπικές εμπειρίες σας προσφέρει τη δυνατότητα να περάσετε μια πορεία προγύμνασης στη δική σας ειρήνη. Επιπλέον, προσφέρουμε εξατομικευμένες σειρές μαθημάτων κατόπιν αιτήματος.

Οικονομική υποστήριξη

Αξίζει να σημειωθεί ότι διασφαλίζουμε ότι η εγγραφή στα προγράμματά μας δεν θα σας αφήσει σε πτώχευση. Για το λόγο αυτό, προσφέρουμε την καλύτερη λύση, από εκπτωτικά κουπόνια μέχρι υποτροφίες.

Κορυφαία ποιότητα

Οι καλύτεροι προπονητές μας σχεδιάζουν και παραδίδουν τα προγράμματά μας. Έτσι, θα έχετε εμπειρία υψηλής ποιότητας και θα εξασκηθείτε με τα μαθήματα προγύμνασης.

Υποστήριξη σπουδαστών

Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι το ταξίδι σας θα είναι ομαλό και επιτυχημένο. Ως εκ τούτου, είμαστε πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας.

Διευκόλυνση δικτύωσης

Επειδή η δικτύωση είναι ύψιστης σημασίας για έναν επιτυχημένο προπονητή, δεν προσφέρουμε απλώς εκπαίδευση, σας βοηθάμε να συνδεθείτε με ομοϊδεάτες, επαγγελματίες και πελάτες.

Διεθνής διαπίστευση

Παρέχουμε διεθνώς αναγνωρισμένα μαθήματα κατάρτισης λεωφορείων.

Η αποστολή μας

Η αποστολή μας είναι να εκπαιδεύσουμε υπέροχους προπονητές, να τους βοηθήσουμε να οικοδομήσουν την επιχείρησή τους και να ευαισθητοποιήσουν για τα οφέλη της προπόνησης. Επίσης, μέσω της καθοδήγησης, έχουμε δεσμευτεί να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να ευδοκιμήσουν.

Όχι μόνο προσφέρουμε μαθήματα που είναι διαπιστευμένα και επικυρωμένα από 2 διεθνείς οργανισμούς, αλλά φροντίζουμε να τοποθετούμε τους φοιτητές και τους προπονητές μας σε ένα ευρύ δίκτυο επαγγελματιών και πελατών.

Επιπλέον, δημιουργούμε ευκαιρίες ανάπτυξης και προσφέρουμε συνεχή υποστήριξη. Όταν οι άνθρωποι μπαίνουν στην οικογένειά μας, δεν φεύγουν ποτέ. Εδώ, θα βρουν μέντορες, φίλους και μια μεγάλη ποικιλία πόρων για να ξεκινήσουν και να ενισχύσουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Φιλοσοφία

Μέσα από την εκπαίδευση των ανθρώπων για να γίνουν προπονητές ακολουθούμε την προϋπόθεση του πεταλούδου. Με τη διοργάνωση της επιχείρησής μας υπό τη διάρθρωση της B-Corporation, μια μεγαλύτερη οργάνωση σκοπού. Λόγω της παράδοσης των εξαιρετικών μαθημάτων προγύμνασης και των συστημάτων υποστήριξης coaching, «δημιουργούμε μια ανάπαυλα για κοινωνικές και οικονομικά προκλητικές οικογένειες για να εδραιώσουν τη σταθερότητα και την ελπίδα».

Κάθε δολάριο εσόδων προπονητή θα αποφέρει 10% αμέσως προς το σκοπό μας. Στο τέλος κάθε οικονομικής χρήσης, θα διαθέσουμε επίσης ένα ποσοστό καθαρού εισοδήματος. Τα παραδοθέντα κεφάλαια θα τροφοδοτήσουν το Ίδρυμα "ΟΙΚΟΣ ΣΑΣ". Έτσι, μια υιοθετημένη οικογένεια θα επωφεληθεί από την αγάπη μας με τη μορφή στέγασης, βοήθειας για εργασία, φαγητού, φροντίδας παιδιών και εκπαίδευσης για να επιστρέψουμε σε ένα αυτοσυντηρούμενο μέλος της κοινότητάς μας.

Βασικές αξίες

Το coaching βασίζεται σε υψηλά πρότυπα και αρχές. Ωστόσο, για εμάς, είναι σημαντικό να επισημάνουμε αυτές τις αξίες σε όλα όσα κάνουμε. Ως εκ τούτου, εκτιμούμε και εφαρμόζουμε ειλικρίνεια, ακεραιότητα, εμπιστοσύνη και συμβολή σε όλα όσα κάνουμε. Υποσχόμαστε εκπαίδευση, αυτο-ανάπτυξη και επιχειρηματικό κτίριο. Και παραδίδουμε όσα υποσχόμαστε!

Πιστεύουμε στην εξουσία όλων να οδηγήσει τολμηρά. Επίσης, βασίζουμε την πρακτική μας στην υπόθεση ότι έχετε όλους τους απαραίτητους πόρους για να είστε ο καλύτερος τρόπος ζωής ή εκτελεστικός προπονητής. Έτσι, τα μαθήματά μας σας δίνουν τη γνώση για να δημιουργήσετε τις δεξιότητές σας. Και η ομάδα μας φροντίζει και υποστηρίζει, ώστε να επιτύχετε τους στόχους σας με την ειρήνη σας.

Ευγενές Μανχάταν Coaching International σε φιγούρες

Το Noble Manhattan Coaching ιδρύθηκε το 1993, στη νότια ακτή του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου μια εξειδικευμένη ομάδα είναι στην υπηρεσία σας. Όλα όσα κάνουμε είναι σχεδιασμένα για να εκπαιδεύσουμε υπέροχους προπονητές και να τους βοηθήσουμε να οικοδομήσουν την επιχείρησή τους. Επιπλέον, θέλουμε να αυξήσουμε την παγκόσμια συνειδητοποίηση σχετικά με τα οφέλη της προπόνησης.

  • Το Noble Manhattan Coaching έχει 24 χρόνια εμπειρίας στην παροχή εκπαίδευσης για προπονητές για άτομα και επιχειρήσεις.
  • Είμαστε παρόντες σε 28 χώρες σε όλο τον κόσμο. Noble Manhattan Coaching Americas είναι έδρα για τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά.
  • Επειδή η αποστολή μας είναι να διευκολύνουμε τη συνεχή εκπαίδευση, υποστήριξη και υποστήριξη των φοιτητών και των προπονητών μας παγκοσμίως, προσφέρουμε μαθήματα και υποστήριξη σε 7 γλώσσες.
  • Προσφέρουμε 18 ξεχωριστά ξεχωριστά προγράμματα κατάρτισης λεωφορείων, από την προπόνηση ζωής μέχρι την εταιρική και εκτελεστική καθοδήγηση.
  • Εκτός από το Noble Manhattan Coaching, το βραβευμένο μας σχολείο προπονητή, έχουμε 12 άλλα τμήματα για να προσφέρουμε υποστήριξη και συνεχή ανάπτυξη.
  • Τα μαθήματα προγύμνασης είναι διαπιστευμένα από το Διεθνές Ινστιτούτο Προγύμνασης και Καθοδήγησης. Επιπλέον, υποστηρίζουμε το Ινστιτούτο Ηγεσίας
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Online Διδακτορικό (PhD) » Όψη Online Μαθήματα » Όψη Μαθήματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Διδακτορικό (PhD)

Ηλεκτρονικό μάθημα: Doctor of Professional Coaching

Διαδίκτυο 36 μήνες January 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Richmond

Ο γιατρός της Επαγγελματικής Προπαίδευσης (DPC) είναι ειδικά διατυπωμένος ως εφαρμοσμένη και πρακτική μελέτη για τον επαγγελματία προπονητή εργασίας. Το πρόγραμμα DPC απευθύνεται στις κρίσιμες διαστάσεις της αποτελεσματικής ηγεσίας και προγύμνασης σε προχωρημένο επίπεδο. Το μοναδικό πρόγραμμα συνδυάζει μια ρεαλιστική προσέγγιση διαχείρισης και καθοδήγησης με την ακαδημαϊκή αυστηρότητα ενός διδακτορικού διπλώματος. Επιπλέον, το πρόγραμμα παρέχει μια πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα στον συμμετέχοντα να αναπτυχθεί ως αποτελεσματικοί ηγέτες και προπονητές, εξετάζοντας τις προσωπικές τους δεξιότητες, πεποιθήσεις και σύνολα αξίας καθώς σχετίζονται με εκείνους με τους οποίους αλληλεπιδρούν. Οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν διορατικότητα και δεξιότητες για να ωριμάσουν σε πιο αποτελεσματικούς προπονητές, ηγέτες και διαχειριστές μέσω αυστηρής διδακτορικής έρευνας και εφαρμογής. [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Πανεπιστήμιο Monarch σε συνεργασία με το Coaching Noble Manhattan ξεκινάει το Doctor of Professional Coaching.

Ο γιατρός της Επαγγελματικής Προπαίδευσης (DPC) είναι ειδικά διατυπωμένος ως εφαρμοσμένη και πρακτική μελέτη για τον επαγγελματία προπονητή εργασίας. Το πρόγραμμα DPC απευθύνεται στις κρίσιμες διαστάσεις της αποτελεσματικής ηγεσίας και προγύμνασης σε προχωρημένο επίπεδο. Το μοναδικό πρόγραμμα συνδυάζει μια ρεαλιστική προσέγγιση διαχείρισης και καθοδήγησης με την ακαδημαϊκή αυστηρότητα ενός διδακτορικού διπλώματος. Επιπλέον, το πρόγραμμα παρέχει μια πλατφόρμα που επιτρέπει στον συμμετέχοντα να αναπτυχθεί ως αποτελεσματικοί ηγέτες και προπονητές, εξετάζοντας τις προσωπικές τους δεξιότητες, πεποιθήσεις και σύνολα αξίας καθώς σχετίζονται με εκείνους με τους οποίους αλληλεπιδρούν. Οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν διορατικότητα και δεξιότητες για να ωριμάσουν σε πιο αποτελεσματικούς προπονητές, ηγέτες και διαχειριστές μέσω αυστηρής διδακτορικής έρευνας και εφαρμογής.... [-]


Μαθήματα

Ηλεκτρονικό μάθημα: Ιδρύματα ζωής και εκτελεστικής καθοδήγησης

Διαδίκτυο September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Richmond

Τα Ιδρύματα Ζωής και Εκπαιδευτικής Εκπαιδευτικής (LECF) αντιπροσωπεύουν το βήμα για την προπόνηση. Ακολουθεί τις Βασικές Ικανότητες του ICF και προσφέρει στέρεες πληροφορίες, καθώς και ευκαιρίες πρακτικής άσκησης. [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Τα Ιδρύματα Ζωής και Εκπαιδευτικής Εκπαιδευτικής (LECF) αντιπροσωπεύουν το βήμα για την προπόνηση. Ακολουθεί τις Βασικές Ικανότητες του ICF και προσφέρει στέρεες πληροφορίες, καθώς και ευκαιρίες πρακτικής άσκησης.

Το επίπεδο των Ιδρυμάτων απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές που επιθυμούν να ενσωματώσουν τις βασικές δεξιότητες προγύμνασης στον τρέχοντα ρόλο τους ή να το θεωρήσουν ως ένα βήμα προς την πλήρη πιστοποίηση.... [-]


Ηλεκτρονικό μάθημα: Πτυχίο καθοδήγησης πρακτικής

Διαδίκτυο September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Richmond

Το Δίπλωμα Προπονητή Πρακτών (PCD) ανοίγει το δρόμο για την επιτυχημένη επιχειρηματική σας προπόνηση. Το πλούσιο περιεχόμενο, οι πρακτικές συνεδρίες προπόνησης, η καθοδήγηση, καθώς και η συνεχής υποστήριξη της ομάδας φροντίδας μας θα σας μετατρέψουν σε έναν πλήρως διαπιστευμένο, επαγγελματικό προπονητή ζωής. [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Δίπλωμα Προπονητή Πρακτών (PCD) ανοίγει το δρόμο για την επιτυχημένη επιχειρηματική σας προπόνηση. Το πλούσιο περιεχόμενο, οι πρακτικές συνεδρίες προπόνησης, η καθοδήγηση, καθώς και η συνεχής υποστήριξη της ομάδας φροντίδας μας θα σας μετατρέψουν σε έναν πλήρως διαπιστευμένο, επαγγελματικό προπονητή ζωής.

Το επίπεδο του διπλώματος είναι μια πλήρης πιστοποίηση και απευθύνεται σε φοιτητές που επιθυμούν να κάνουν την προπόνηση της ζωής τους.... [-]