Mount Mercy University Online

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΟΝΟ

Στο Πανεπιστήμιο Mount Mercy προσφέρουμε στους φοιτητές όλων των ειδικοτήτων μια εκπληκτική εκπαίδευση και μια σταθερή προετοιμασία για έναν μεταβαλλόμενο κόσμο και εργατικό δυναμικό. Παρέχουμε σχεδόν 1.900 φοιτητές στην πανεπιστημιούπολη μας στο Cedar Rapids της Αϊόβα και τώρα, με τα online προγράμματα σπουδών μας, μπορούμε να εξυπηρετήσουμε χιλιάδες περισσότερους. Και ανεξάρτητα από το πώς έχετε πρόσβαση στο μάθημα μας, παρέχουμε κορυφαία ακαδημαϊκή διδασκαλία που βασίζεται πάντα στις πέντε κρίσιμες ανησυχίες μας: τη φροντίδα για τη γη, τη μετανάστευση, τη μη βία, τον ρατσισμό και τις γυναίκες.

Τα online προγράμματα σπουδών Mount Mercy υπερβαίνουν το χρόνο που περνάτε μπροστά από έναν υπολογιστή. Οι σε απευθείας σύνδεση τάξεις σας επιτρέπουν να εμπλακείτε με την έρευνα και να συμμετάσχετε σε πρακτικές πρακτικές με τοπικές και παγκόσμιες εταιρείες και οργανισμούς.

Ξεκινήσαμε τα πλήρως διαδικτυακά μας προγράμματα σπουδών το 2014, έτσι ώστε οι φοιτητές παντού να μπορούν να λαμβάνουν την ίδια εκπαίδευση υψηλής ποιότητας με τους φοιτητές μας στην πανεπιστημιούπολη χωρίς να θυσιάζουν τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους ή τις οικογενειακές υποχρεώσεις τους.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

ΕΝΑ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΜΕΛΩΝ

Ιδρύθηκε το 1928 με σκοπό την ένωση ανθρώπων με ευκαιρίες μέσω υψηλής ποιότητας, με βάση τις αξίες της εκπαίδευσης, Mount Mercy University έχει ένα πλούσιο θεμέλιο πάνω στο οποίο έχουμε οικοδομήσει τις επιλογές μας στην πανεπιστημιούπολη και τις online σπουδές.

Έχουμε μεγαλώσει από ένα πανεπιστήμιο έως ένα τετραετές πανεπιστήμιο και σήμερα, το πανεπιστήμιο Mount Mercy είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει τα online ακαδημαϊκά μας προγράμματα σε έναν ακόμη μεγαλύτερο πληθυσμό μαθητών με το ίδιο πνεύμα των ιδρυτών μας.

Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΙΣΜΟΣ ΜΑΣ

Η εκπαίδευση αφορά περισσότερα από βιβλία και εξετάσεις. Μια αληθινή εκπαίδευση σας προετοιμάζει για κάθε χώρο εργασίας και απευθύνεται σε όλο το άτομο. Το Πανεπιστήμιο Mount Mercy ιδρύθηκε ως καθολικό πανεπιστήμιο, χτισμένο στα πέντε βασικά μέλημα των Sisters of Mercy και συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε αυτήν την αποστολή στα online μαθήματα μας, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα παραδοσιακά μας προγράμματα στην πανεπιστημιούπολη.

Το Πανεπιστήμιο Mount Mercy προσπαθεί να ανταποκριθεί στα υψηλότερα πρότυπα της καθολικής πνευματικής παράδοσης, προάγοντας τις βασικές αξίες της αλήθειας, του σεβασμού, της υπευθυνότητας, της αριστείας και της εξυπηρέτησης και καλωσορίζοντας όλους τους ανθρώπους όλων των υποβάθρων.

Είμαστε υπερήφανος υποστηρικτής των χορηγών μας, του Ινστιτούτου των Αδελφών της Αμερικής, μέσω της Διάσκεψης για την Ανθρωπιστική Ανώτατη Εκπαίδευση. Ως όργανο Έλεος, τηρούμε με σεβασμό τη δήλωση τους για την Καθολική Ταυτότητα και το Έλεος.

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΣ

Οι σπουδαστές του Mount Mercy προέρχονται από μια ευρεία ποικιλία διαφορετικών γεωγραφικών, εθνοτικών και οικονομικών συνθηκών. Είναι αυτοπεποίθηση, φροντίδα, γρήγορο να δανείσουν ένα χέρι, ευχαριστημένοι με το ποιοι είναι, και ενθουσιασμένοι για το πού πηγαίνουν. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι φοιτητές του Mount Mercy είναι πρόθυμοι να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕΡΟΥΣ

Το Πανεπιστήμιο Mount Mercy κατατάσσεται στο καλύτερο κολέγιο της Iowa στο περιοδικό "2017 Best Colleges" του περιοδικού MONEY. Αλλά ο καλύτερος τρόπος για να κρίνετε ένα πρόγραμμα πτυχίο είναι εξετάζοντας τα αποτελέσματα των φοιτητών που εγγράφονται:

 • Το 66% των φοιτητών MMU έχουν πρακτική άσκηση ή άλλες εμπειρίες που σχετίζονται με την καριέρα τους μέχρι την αποφοίτησή τους.
 • Το 96% των φοιτητών MMU απασχολούνται ή στο μεταπτυχιακό σχολείο εντός εννέα μηνών από την αποφοίτηση.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ

Οι σπουδαστές Mount Mercy δωρίζουν πάνω από 15.000 ώρες κοινοτικής θητείας κάθε χρόνο. Παρέχουμε ευκαιρίες υπηρεσίας και εθελοντισμού για όλους τους μαθητές.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Το Όρος Mercy είναι ένα Καθολικό Πανεπιστήμιο το οποίο παρέχει φοιτητική εστιασμένη εκπαίδευση στο πνεύμα των Αδελφών του Έλεος και καλωσορίζει τους ανθρώπους όλων των πεποιθήσεων να ενταχθούν στην κοινότητά μας για να επιδιώξουν το απολυτήριο και να αποφοιτήσουν την εκπαίδευση και την παρηγορητική υπηρεσία σε όσους έχουν ανάγκη.

Προσπαθούμε να επιτύχουμε την επίτευξη της αποστολής μας μέσω τεσσάρων αλληλεξαρτώμενων στόχων:

 • Χρησιμοποιώντας την Αντανακλαστική κρίση. Η ικανότητα να σκεφτόμαστε με σαφήνεια και προσοχή, να υποστηρίζουμε με συνέπεια και να αξιολογούμε κριτικά την αγωνιστική διεκδίκηση της αλήθειας είναι θεμελιώδους σημασίας για μια σχολική εκπαίδευση. Η προβληματική κρίση απαιτεί γνώση του βασικού γεγονότος, της εξέτασης και της αξιολόγησης των υποθέσεων. επαρκή αιτιολόγηση για την κατάρτιση συμπεράσματος · και την κατανόηση των συνεπειών από το συμπέρασμα αυτό. Με αυτές τις δεξιότητες, τα άτομα μπορούν να λύσουν δημιουργικά τα προβλήματα και να ενσωματώσουν τη γνώση σε όλους τους κλάδους.
 • Συμμετοχή σε στρατηγική επικοινωνία. Η στρατηγική επικοινωνία απαιτεί επιλογή από μια σειρά επιλογών προκειμένου να επιτευχθεί ένας επιλεγμένος στόχος με ηθικό τρόπο. Αυτές οι επιλογές περιλαμβάνουν την κατασκευή και την ερμηνεία μηνυμάτων σε γραπτή, προφορική και αισθητική μορφή χρησιμοποιώντας την κατάλληλη τεχνολογία.
 • Εξυπηρέτηση του κοινού καλού. Το κοινό καλό βρίσκεται στην καρδιά της καθολικής κοινωνικής διδασκαλίας. Επειδή τα άτομα είναι κοινωνικά από τη φύση, το καλό κάθε ατόμου σχετίζεται αναγκαστικά με το κοινό καλό, το άθροισμα των κοινωνικών συνθηκών που επιτρέπουν σε όλους τους ανθρώπους να αποκτήσουν πληρέστερα το ανθρώπινο δυναμικό τους. Περιλαμβάνει το σεβασμό και την ηθική αλληλεπίδραση με κάθε άνθρωπο και το φυσικό περιβάλλον και, στο πνεύμα των Αδελφών του Έλεος, υπηρεσία για την ευημερία ολόκληρης της ανθρωπότητας και δράση για την αιτία της δικαιοσύνης στον κόσμο.
 • Προώθηση της σκοπούμενης διαβίωσης. Μια φιλελεύθερη εκπαίδευση επιτρέπει στα άτομα να επιτύχουν μεγαλύτερο βαθμό ελευθερίας για να ενεργήσουν με αποφασιστικότητα. Δεδομένου ότι η ανάπτυξη του σκοπού συνεπάγεται προγραμματισμό για τη ζωή βάσει ενός συνόλου προτεραιοτήτων, το Mount Mercy University παρέχει ευκαιρίες πνευματικής ανάπτυξης, πνευματικής εμπλοκής, επαγγελματικής σαφήνειας, κοινωνικής ανάπτυξης, σωματικής ευεξίας, συναισθηματικής ωριμότητας και υπεύθυνης κοινοτικής ηγεσίας.

ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Ως μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας Όρους Mercy, βασισμένοι στην παράδοση των Αδελφών του Ελέους και της Καθολικής μας ταυτότητας, δεσμευόμαστε:

 • Δια βίου μάθηση και εκπαίδευση του συνόλου του ατόμου
  Πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση είναι μια δια βίου εμπειρία όπου η μάθηση εξουσιοδοτεί ολόκληρο το άτομο, διανοητικά, πνευματικά, συναισθηματικά και σωματικά.
 • Επιδίωξη της αλήθειας και της αξιοπρέπειας
  Προωθούμε την ελεύθερη έρευνα σε μια συμπονετική κουλτούρα όπου η αφοσίωσή μας στην πίστη, την αλήθεια και το Έλεος στηρίζει την αξιοπρέπεια κάθε ατόμου μέσα στην ανθρώπινη κοινότητα.
 • Δέσμευση προς τους μαθητές
  Αναγνωρίζουμε και επιβεβαιώνουμε ότι οι ανάγκες των μαθητών μας είναι κεντρικές στις αποφάσεις που επηρεάζουν την κοινωνική ζωή.
 • δικαιοσύνη
  Υποστηρίζουμε την ισότητα δημιουργώντας δίκαια και υγιείς σχέσεις στην εκπαιδευτική μας κοινότητα και στην παγκόσμια κοινωνία μας.
 • Ευγνωμοσύνη
  Γιορτάζουμε με ταπείνωση όλα τα δώρα και τα ταλέντα που απονέμεται από τον Θεό και μοιράζονται πιστά αυτές τις ευλογίες με την ευρύτερη κοινότητα.
 • Φιλοξενία
  Πραγματοποιούμε το έργο μας με το πνεύμα της ευγένειας και της ένταξης της Catherine McAuley που καλωσορίζει όλους τους ανθρώπους και τις προοπτικές.
 • Υπηρεσία
  Ενθυμούμε μια αίσθηση ευθύνης και φροντίδας που μας καλεί να υπηρετούμε το κοινό καλό.

Τοποθεσίες

Cedar Rapids

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη