Lynn University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το μικρό μέγεθος και οι ατρόμητοι άνθρωποι του Lynn University μας επιτρέπουν να κάνουμε πράγματα που τα μεγάλα σχολεία επιθυμούν μόνο. Απολαύστε απεριόριστες αίθουσες διδασκαλίας με την τεχνολογία iPad. Συνδεθείτε με πιθανούς εργοδότες ήδη από το πρώτο εξάμηνο. Αποκτήστε μια παγκόσμια νοοτροπία με συνομηλίκους από όλο τον κόσμο. Πτυχιούχος ταχύτητας στημονιού με επιταχυνόμενα προγράμματα σπουδών.

Αποστολή

Η αποστολή του Lynn είναι να παρέχει εκπαίδευση, υποστήριξη και περιβάλλον που να επιτρέπουν σε μεμονωμένους μαθητές να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους και να προετοιμαστούν για την επιτυχία στον κόσμο.

Η Lynn είναι ένα από τα πιο καινοτόμα, διεθνή και εξατομικευμένα μικρά πανεπιστήμια της χώρας. Το Πανεπιστήμιο κεφαλαιοποιεί το μέγεθος, τη θέση του και τα στενά του δεσμούς σπουδαστών και καθηγητών ως πρόδρομο, ένα ανεξάρτητο πανεπιστήμιο του 21ου αιώνα που αφιερώνεται στην προετοιμασία των σπουδαστών για το μέλλον. Για να γίνει αυτό, η στρατηγική του Lynn είναι:

  • Παραμένουν σχετικά μικρές, με περίπου 2.400 προπτυχιακούς και 600 μεταπτυχιακούς φοιτητές και 500 ή περισσότερους ενήλικες που εγγράφονται ετησίως για να διατηρήσουν ένα πολύπλευρο, coeducational, κυρίως οικιστικό πανεπιστήμιο με μικρή ατμόσφαιρα κολλεγίων.
  • Να αναγνωρίσετε μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών φοιτητών, από εκείνους με μαθησιακές διαφορές προς τα προικισμένα, και εκείνους από πολλές χώρες του κόσμου και κρατών σε όλη τη χώρα.
  • Να γειώνεται στις φιλελεύθερες τέχνες αλλά να περιέχει μια συλλογή από κολλέγια που προσανατολίζονται προς τις αναδυόμενες επαγγελματικές ευκαιρίες, καθένα από τα οποία διαθέτει ανώτερη διδασκαλία, εφαρμοσμένη μάθηση και διεθνή εστίαση και εμπειρίες.
  • Περιέχουν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα ανάπτυξης σπουδαστών που διακρίνει τα πλεονεκτήματα, τις αδυναμίες και τις ειδικές ανάγκες κάθε σπουδαστή για να βοηθήσει στην ανάπτυξη των πλήρων δυνατοτήτων του.

Επικεντρωμένες ακαδημαϊκές προσφορές

Η Lynn έχει εντατικοποιήσει το επίκεντρο των ακαδημαϊκών προσφορών της και έχει αναπτύξει ένα μοναδικό και αναγνωρισμένο σε εθνικό επίπεδο βασικό πρόγραμμα σπουδών που ονομάζεται Dialogues.

Φιλοξενία ποικιλομορφία

Όλα τα στυλ είναι ευπρόσδεκτα. Οι μαθητές του Lynn προέρχονται από όλες τις γωνιές του κόσμου και φέρνουν μαζί τους ποικίλα ενδιαφέροντα και ικανότητες. Δείτε πώς τα προγράμματα μας βοηθούν να πετύχουν.

Ειδικευμένη σχολή

Οι καθηγητές μας επικεντρώνονται στην τέχνη της διδασκαλίας για να κάνουν σπουδαίους μαθητές σπουδαίους και σπουδαίους φοιτητές αξιοσημείωτους. Δείτε πώς ο Lynn εμπνέει την ικανότητα να παραδώσει ένα εντελώς νέο στυλ διδασκαλίας και μάθησης.

Σχεδίαση υπερσύγχρονης πανεπιστημιούπολης

Η πανεπιστημιούπολη του Lynn έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε όλες τις μορφές διδασκαλίας και μάθησης. Τα νέα μας κτίρια υιοθετούν τις βέλτιστες πρακτικές από τη Silicon Valley στην Wall Street, με συνεργατικούς χώρους εργασίας και τις τελευταίες τεχνολογίες. Δείτε τις νεότερες προσθήκες μας στην πανεπιστημιούπολη.

Πολιτισμός υποστήριξης

Οι απόφοιτοι, οι σπουδαστές, οι γονείς και οι φίλοι του Lynn University γνωρίζουν ότι δεν καθόμαστε ποτέ ακίνητοι. Φανταζόμαστε το καλύτερο δυνατό μέλλον για τους μαθητές μας και για την κοινότητά μας και προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε, να οικοδομούμε και να επενδύουμε σε αυτό το όραμα.

Αποστολή LYNN δεν είναι δυνατή

Αυτό το χειμώνα, η Lynn γιορτάζει την πρόωρη ολοκλήρωση του στρατηγικού της σχεδίου, το οποίο δημιούργησε ένα τολμηρό όραμα για το Lynn University : "να αναγνωριστεί ως ένα από τα πιο καινοτόμα, διεθνή και εξατομικευμένα μικρά πανεπιστήμια της Αμερικής".

Στην αποστολή του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, το 2017, ο Πρόεδρος Κέβιν Ρος υπογράμμισε την εξαιρετική υποστήριξη και εργασία που μας ώθησε δύο χρόνια νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα.

Τοποθεσίες

Μπόκα Ρατόν

Lynn University Online

Address
3601 N. Military Trail
FL 33431 Μπόκα Ρατόν, Φλόριντα, Ηνωμένες Πολιτείες

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

FAQ

Άλλη