Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΣ

Το Πανεπιστήμιο του Σινσινάτι ο Carl H. Lindner College of Business έχει επανειλημμένα ονομαστεί μια από τις κορυφαίες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες από πηγές όπως η US News & World Report, το Bloomberg Businessweek και η αναθεώρηση Princeton. Εξίσου σημαντικό, έχουμε AACSB διαπιστευμένο (μια τιμή που κερδίζουν μόνο το 15% των σχολών διοίκησης επιχειρήσεων στον κόσμο) από το 1919. Προσφέρουμε στους φοιτητές ένα εθνικό-κατετάγη πρόγραμμα MBA, καθώς και οκτώ προγράμματα εξειδικευμένα πλοιάρχου, έξι από τα οποία έχουν κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων 10 προγράμματα στις Ηνωμένες Πολιτείες. MBA πρόγραμμα μας κατετάγη πρόσφατα # 1 στις Ηνωμένες Πολιτείες με βάση την ακαδημαϊκή ποιότητα μας, η επιτυχία εξεύρεσης εργασίας και τα δίδακτρα προσιτές τιμές.

Τα προγράμματά μας συνδυάζουν μετασχηματίζουσας μάθησης στην τάξη με πραγματικές εμπειρίες μάθησης. Οι μαθητές μας έχουν αμέτρητες ευκαιρίες για να συμμετάσχουν σε περιφερειακό, εθνικό και παγκόσμιο διαγωνισμούς περίπτωση, να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία, ενώ εργάζονται σε έργα για την παγκόσμια πελάτες, όπως η Procter & Gamble, Kellogg και της Citi, και σπουδές στο εξωτερικό στη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, την Ευρώπη και Ασία.

Επειδή η εξειδίκευση προσφέρει την ευκαιρία για να κυριαρχήσει πραγματικά μια νέα πειθαρχία και σημαντικά ωθήσει την καριέρα σας και να κερδίζει δύναμη, προσφέρουμε στους μαθητές τη δυνατότητα να ειδικευτούν πτυχία τους με ένα από τα περισσότερα από 20 μεταπτυχιακά πιστοποιητικά που κυμαίνονται από τους λειτουργικούς τομείς όπως το μάρκετινγκ, τη χρηματοδότηση και τη λειτουργία στη διεπιστημονική θέματα όπως η ανάλυση δεδομένων, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.

Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΑΣ

Το Πανεπιστήμιο του Σινσινάτι βρίσκεται στο Σινσινάτι του Οχάιο, μια από τις μεγαλύτερες επιχειρηματικές κέντρα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τετρακόσια από τις εταιρείες στη λίστα Forbes 500 έχουν παρουσία στο Σινσινάτι και η πόλη του Σινσινάτι είναι η έδρα των περισσότερων Fortune 500 εταιρείες κατά κεφαλήν από τη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και το Σικάγο. Στην πραγματικότητα, η παγκόσμια έδρα της επτά εταιρείες του Fortune 500 βρίσκονται εντός 3 μιλίων από το Πανεπιστήμιο της πανεπιστημιούπολης του Σινσινάτι. Επειδή τόσες πολλές μεγάλες εταιρείες είναι τόσο κοντά στην πανεπιστημιούπολη μας, ανώτερα στελέχη έχουν άφθονες ευκαιρίες φιλοξενίας διάλεξη στις τάξεις μας και να παρακολουθήσουν διάφορες on-πανεπιστημιούπολη εκδηλώσεις και διαγωνισμούς μας.

CNN Money ονομάστηκε πρόσφατα Cincinnati ένα από τα Top 6 θέσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες για να ξεκινήσει μια επιχείρηση και Forbes κατετάγη πόλη μας από τον 7ο υψηλότερο μέσο εισόδημα στις Ηνωμένες Πολιτείες με βάση το κόστος ζωής. Mashable κατετάγη Cincinnati το πιο κοινωνικό πόλη στις Ηνωμένες Πολιτείες, Movoto να κατατάσσεται ένα από τα Top 10 πιο έξυπνο πόλεις της χώρας και το περιοδικό Kiplinger κατετάγη Cincinnati # 1 καλύτερο στοίχημα για «καυτά σημεία» και μία από τις 10 μεγαλύτερες πόλεις των Ηνωμένων κράτη μέλη για τους νέους ενήλικες.

ΜΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Το Πανεπιστήμιο του Σινσινάτι είναι το σπίτι σε 44.000 φοιτητές και αποφοίτους μας να διαμένουν σήμερα σε όλα τα πενήντα κράτη και σε 125 χώρες σε όλο τον κόσμο. Περισσότεροι από 4.000 διεθνείς φοιτητές παρακολούθησαν το Πανεπιστήμιο του Cincinnati το ακαδημαϊκό έτος 2015-16 και το πανεπιστήμιο μας κατετάγη πρόσφατα το # 5 πιο φιλόξενη πανεπιστήμιο στον κόσμο από Βαρόμετρο International Student. Επιπλέον, το Πανεπιστήμιο του Σινσινάτι ονομάστηκε πρόσφατα ένας από τους «πιο όμορφα πανεπιστημιουπόλεις στον κόσμο» του από το περιοδικό Forbes.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Carl H. Lindner College of Business, University of Cincinnati

Το Master of Science στη Φορολογία έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που επιδιώκουν ένα εξειδικευμένο πτυχίο στον τομέα της φορολογίας. ... [+]

Όταν κερδίζετε κορυφαία Master of Science σας στο βαθμό φορολογία σε απευθείας σύνδεση από το Πανεπιστήμιο του Σινσινάτι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα κερδίζουν τόσο τη γνώση και τα διαπιστευτήρια για να ξεχωρίζουν στην καριέρα σας. εκτεταμένη εκπαίδευση μας εστιάζει στις ανάγκες του φόρου επαγγελματία αν εξυπηρετούν ιδιώτες και τις μικρές επιχειρήσεις και μεγάλες εταιρείες. Πλέον, το Πανεπιστήμιο του Σινσινάτι Master of Science στο πρόγραμμα Φορολογία κατετάγη ως το κοινό σε απευθείας σύνδεση μεταπτυχιακό του φόρου πρόγραμμα # 1 στις δύο το 2015 και το 2016 (US News & World Report).... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Cincinnati
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
12 - 24 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Masters of Applied Economics - Lindner College of Business

UC Human Resources Master's Degree

MS Marketing

University of Cincinnati Master of Business Analytics Student Video

Lindner Graduate Programs