Kentucky Wesleyan College Online

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

επί κεφαλής

Σε απευθείας σύνδεση πτυχιακά προγράμματα

Έχετε κάνει το πρώτο βήμα προς ένα πτυχίο κολεγίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Ποινική Δικαιοσύνη, ή Γενικών Σπουδών. Πολλοί δεν χρειάζεται καν να πάρει αυτό το μέτρο.

Παρά το γεγονός ότι έχετε λάβει ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση βαθμό το πολυπόθητο πτυχίο, είναι μόνο το πρώτο βήμα. Πολλοί περισσότεροι είναι να ακολουθούν, και θα είμαστε εδώ για εσάς.

ΔΕΠ και το προσωπικό μας θα εργαστούμε σκληρά για να βεβαιωθείτε ότι όλες οι απαντήσεις στις ερωτήσεις σας και ότι η εμπειρία σας στο Kentucky Wesleyan είναι ό, τι ελπίζουμε ότι θα είναι και περισσότερο.

Διαδικτυακά Πτυχία

Kentucky Wesleyan προσπαθεί να ανταποκριθεί συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για ευέλικτη και άνετη μάθηση με την προσφορά σε απευθείας σύνδεση βαθμούς που εφαρμόζονται εύκολα στην αγορά.

  • Bachelor of Science στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - 100% σε απευθείας σύνδεση
  • Bachelor of Science στην ποινική δικαιοσύνη & Εγκληματολογία - 100% σε απευθείας σύνδεση
  • Bachelor of Science στην Γενικών Σπουδών - 100% σε απευθείας σύνδεση

Σχεδιασμένο για ενήλικες εκπαιδευόμενους στη γρήγορη διαδρομή προς την επιτυχία, εντατική μορφή του μαθήματος επτά εβδομάδες Kentucky Wesleyan σας επιτρέπει να αποφοιτήσουν γρήγορα και να πάρει μαθήματα από οπουδήποτε και ανά πάσα ώρα.

Ένας νέος όρος αρχίζει κάθε 2 μήνες.

Ας την τάξη έρχονται σε σας!

Η είσοδος στις απευθείας σύνδεση πτυχιακά προγράμματα

Admissions Διαδικασίες & Διαδικασίες

Οι αιτήσεις για εισδοχή επανεξεταστεί ξεχωριστά από την παραλαβή όλων των κατάλληλων ακαδημαϊκά διαπιστευτήρια. Οι μαθητές ενημερώνονται για το καθεστώς εισαγωγής τους το συντομότερο δυνατό. Kentucky Wesleyan College είναι προσηλωμένη στην αποδοχή των εν λόγω υποψηφίους που αποδεικνύουν το δυναμικό για την ακαδημαϊκή επιτυχία στο Κολέγιο.

Εισαγωγή Απαιτήσεις

  • ΒΗΜΑ 1: Συμπληρώστε την Αίτηση

Υποβολή Kentucky Wesleyan Online Πτυχίο Εφαρμογών

  • ΒΗΜΑ 2: Αποστολή Επίσημη μεταγραφές

Υποβολή επίσημα αντίγραφα από όλα τα κολέγια και τα πανεπιστήμια παρακολούθησαν και ένας υπάλληλος γυμνάσιο μεταγραφή, Γενική Ανάπτυξη Εκπαίδευση (GED) Πιστοποιητικό ή Certified Ενηλίκων High School Diploma σε: Kentucky Wesleyan Γραφείο College of Admissions 3000 Φρειδερίκης οδό Owensboro, KY 42301 αντίγραφα από πολλά γυμνάσια, κολέγια και τα πανεπιστήμια μπορούν να παραγγελθούν και να αποσταλεί ηλεκτρονικά μέσω των υπηρεσιών που παρέχονται από περγαμηνή ή το Εθνικό γραφείο συμψηφισμού διαφορετικά επικοινωνήστε άμεσα με το σχολείο.

Αν έχετε λιγότερο από 24 ώρες εργασίας κολέγιο επίπεδο, μπορεί επίσης να απαιτείται να υποβάλλουν επίσημη πράξη ή SAT βαθμολογίες.

Το Γραφείο Εισδοχής διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει συμπληρωματικές πληροφορίες ή προσωπική συνέντευξη.

  • ΒΗΜΑ 3: Μετά την κοινοποίηση της να γίνει αποδεκτή

Πληρώστε μια προκαταβολή διδάκτρων $ 100 για να κρατήσετε τη θέση σας.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη BScs »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

Bachelor Of Science σε γενικές μελέτες σε απευθείας σύνδεση

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online

Bachelor Kentucky Wesleyan College της Επιστήμης στην Γενικών Σπουδών είναι ένα online πρόγραμμα που δίνει έμφαση στην γνώση και τις ικανότητες πιο απαίτησε στη σημερινή κοινωνία: Προφορική και γραπτή επικοινωνία, την κριτική σκέψη, την επίλυση προβλημάτων, την αποτελεσματική χρήση της τεχνολογίας και την παγκόσμια αναγνωρισιμότητα. [+]

Kentucky Wesleyan College του Bachelor of Science στην Γενικών Σπουδών είναι ένα online πρόγραμμα που δίνει έμφαση στην γνώση και τις ικανότητες πιο απαίτησε στη σημερινή κοινωνία: Προφορική και γραπτή επικοινωνία, την κριτική σκέψη, την επίλυση προβλημάτων, την αποτελεσματική χρήση της τεχνολογίας και την παγκόσμια αναγνωρισιμότητα.

Το online πρόγραμμα Γενικών Σπουδών σας δίνει την ευελιξία να επιλέξουν μαθήματα που ανταποκρίνονται στα συμφέροντά σας και επαγγελματικούς στόχους στους εξής «βασικούς τομείς»: Behavioral Σπουδές, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Εκπαίδευση Σπουδές, αγγλικά, Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών. Ως ένα online φοιτητής στο πρόγραμμα Γενική Μελετών, θα συνεργαστεί με online σύμβουλό σας για να δημιουργήσετε ένα σχέδιο βαθμό και την πορεία της μελέτης που ταιριάζει στις ανάγκες σας.... [-]


Bachelor Of Science στη διοίκηση επιχειρήσεων σε απευθείας σύνδεση

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online

Το Bachelor of Science στη Διοίκηση Επιχειρήσεων παραδίδεται σε μια εντατική επτά εβδομάδων online μάθημα μορφή που επιτρέπει στους μαθητές να λάβουν μαθήματα από οπουδήποτε και ανά πάσα ώρα. Το online πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί πρωτίστως για τους ενήλικες και τα άτομα που είτε μόλις αρχίζουν τη σταδιοδρομία κολλεγίων τους ή έχουν ολοκληρώσει κάποιο κολλέγιο εργασίας. Με τη λήψη δύο μαθήματα σε κάθε ένα από τους δύο όρους επτά εβδομάδων ανά εξάμηνο, οι φοιτητές μπορούν να διατηρήσουν το καθεστώς πλήρους απασχόλησης. [+]

Ο Bachelor of Science στη Διοίκηση Επιχειρήσεων παραδίδεται σε μια εντατική ηλεκτρονική μορφή μάθημα επτά εβδομάδων, που επιτρέπει στους μαθητές να λάβουν μαθήματα από οπουδήποτε και ανά πάσα ώρα. Το online πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί πρωτίστως για τους ενήλικες και τα άτομα που είτε μόλις αρχίζουν τη σταδιοδρομία κολλεγίων τους ή έχουν ολοκληρώσει κάποιο κολλέγιο εργασίας. Με τη λήψη δύο μαθήματα σε κάθε ένα από τους δύο όρους επτά εβδομάδων ανά εξάμηνο, οι φοιτητές μπορούν να διατηρήσουν το καθεστώς πλήρους απασχόλησης. Οι μαθητές μπορεί να τελειώσει τα πτυχία τους σε τέσσερα (4) έτη ή και λιγότερο, εφόσον ήδη έχουν ολοκληρώσει κάποιο κολλέγιο. Θα συνεργαστούμε μαζί σας για την αξιολόγηση πιστώσεις κολέγιο μεταφορά κερδίσει σε άλλα όργανα.... [-]


Bachelor Of Science στην ποινική δικαιοσύνη και την εγκληματολογία στο διαδίκτυο

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online

Η online πρόγραμμα Bachelor of Science στην ποινική δικαιοσύνη και την Εγκληματολογία (CJC) στο Kentucky Wesleyan College έχει σχεδιαστεί με τις ανάγκες των ενηλίκων σπουδαστών στο μυαλό, και έρχεται να ανταποκριθεί στην ολοένα αυξανόμενη ζήτηση για ειδικευμένους και εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα του δικαίου επιβολής του νόμου και άλλους συναφείς τομείς. [+]

Η online Bachelor of Science προγράμματος πτυχίο στην Ποινική Δικαιοσύνη και Εγκληματολογία (CJC) στο Kentucky Wesleyan College έχει σχεδιαστεί με τις ανάγκες των ενηλίκων σπουδαστών στο μυαλό, και έρχεται να ανταποκριθεί στην ολοένα αυξανόμενη ζήτηση για ειδικευμένους και εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα της επιβολής του νόμου και άλλους συναφείς τομείς.

online πρόγραμμα CJC Kentucky Wesleyan College αντιμετωπίζει το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης από διάφορες οπτικές γωνίες. Εστιάζοντας σε πολιτικά και κοινωνικά συστήματα των ΗΠΑ και πώς το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης αντιδρά με το έγκλημα, το Kentucky Wesleyan College σε απευθείας σύνδεση βαθμό θα επιτρέπουν στους μαθητές να εξετάσουν τα εγκληματογόνοι εξηγήσεις, ο ρόλος των νομικών και σωφρονιστικών συστημάτων, καθώς και τη φιλοσοφία της τιμωρίας και της ηθικής κώδικες συμπεριφοράς που περιστρέφονται γύρω από αυτά τα ζητήματα.... [-]


Βίντεο

Kentucky Wesleyan College Spring 2016 TV Commercial

Find Yourself at Kentucky Wesleyan College