Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΕΡΟΝΑΥΠΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ

Το Κολέγιο Αεροναυπηγικής και Μηχανικών (CAE) είναι ένα από τα έντεκα κολέγια του Πανεπιστημίου του Κέντ, με περίπου 1.000 φοιτητές και σχεδόν διψήφια ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Ως ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα κολέγια του, το πανεπιστήμιο έχει δεσμευτεί ισχυρά για να επεκτείνει τα προγράμματά του. Το Kent State δημιούργησε ένα νέο κτίριο 55.000 τετραγωνικών ποδιών για το κολλέγιο. Το κτίριο της αεροναυτικής και της τεχνολογίας (ATB) βρίσκεται στο 1400 Lefton Esplanade.

85387_pexels-photo-668137.jpeg

Ιστορία του Κολλεγίου

Τα τεχνολογικά προγράμματα στο Κεντ ξεκίνησαν ήδη από το 1913, όταν διανεμήθηκε χώρος στην πανεπιστημιούπολη για «χειρωνακτική εκπαίδευση» ως αναπόσπαστο στοιχείο για την προετοιμασία των εκπαιδευτικών στο Kent State Normal School. Το 1995, η Ανεξάρτητη Τεχνολογική Σχολή ιδρύθηκε ως ολοκληρωμένη ακαδημαϊκή μονάδα οκτώ πανεπιστημιουπόλεων. Η Ανεξάρτητη Τεχνολογική Σχολή απαρτιζόταν από τρεις ακαδημαϊκές μονάδες: Τμήμα Αεροναυτικής, Τμήμα Εφαρμοσμένων Επιχειρήσεων και Τεχνολογίας και Τμήμα Εφαρμοσμένης Επιστήμης και Τεχνολογίας. Το 2006, η Σχολή Τεχνολογίας πέτυχε το καθεστώς του Κολλεγίου και έγινε το College of Technology. Το 2011, όλα τα τεχνολογικά προγράμματα που συνδέονται με τις περιφερειακές πανεπιστημιουπόλεις διαχωρίστηκαν από το Kent Campus και έγιναν μέρος του νεοσυσταθέντος Περιφερειακού Κολλεγίου. Τον Ιούλιο του 2012, το όνομα του Κολλεγίου Τεχνολογίας άλλαξε στο Κολλέγιο Εφαρμοσμένης Μηχανικής, Βιωσιμότητας και Τεχνολογίας για να αντικατοπτρίζει την μεταβαλλόμενη αποστολή του Κολλεγίου προς την ανάπτυξη νέων εφαρμοσμένων προγραμμάτων μηχανικής και αειφορίας. Τον Ιούλιο του 2017, επιλέχθηκε το όνομα College of Aeronautics and Engineering.

85374_pexels-photo-1438072.jpeg

Δήλωση αποστολής

Να αγκαλιάσει μια μοναδική συνέργεια της αεροναυπηγικής, της μηχανικής και των τεχνολογιών, αλλάζοντας θετικά την τροχιά της περιφερειακής, εθνικής και παγκόσμιας κοινότητας, παρέχοντας μια δυναμική εκπαιδευτική εμπειρία που προάγει τη βιωματική μάθηση. Καλλιέργεια καινοτόμου έρευνας που μετατρέπει τις ιδέες σε πραγματικότητα. και την παραγωγή προπονητών επαγγελματιών αφιερωμένων στην υπέρβαση των ορίων και τη βελτίωση της ζωής.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Kent State University - College of Aeronautics and Engineering

Αυτός ο βαθμός είναι ιδανικός για επαγγελματίες ή άτομα που πρόκειται να αποφοιτήσουν με πτυχίο Bachelor. Αντιδρούν στη σημαντική αύξηση της μεταφοράς ατόμων και αγαθών μ ... [+]

Περιγραφή

Το πτυχίο Master of Science στην Διοίκηση και Logistics της Αεροπορίας προετοιμάζει τους αποφοίτους να εκτελούν σε προηγμένο επίπεδο σε οργανισμούς που μετακινούν ανθρώπους και / ή αγαθά μέσω των αεροπορικών μεταφορών.

Οι σπουδαστές στο πρόγραμμα εξετάζουν τις δραστηριότητες της εφοδιαστικής της αεροπορίας και το ρόλο της στην παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού. Επιπλέον, μαθαίνουν τις τεχνικές που είναι απαραίτητες για να κατανοήσουν και να αναπτύξουν ένα μοντέλο εφοδιαστικής αεροπλοΐας για να παράγουν ακριβείς και αποτελεσματικές προβλέψεις για τη ζήτηση αεροπορικών υπηρεσιών.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Kent
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
3 εξάμηνα
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά