Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Βρίσκεται στη νοτιοδυτική ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, JCC ιδρύθηκε το 1950, ως μέρος του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης. Η παρούσα εγγραφή είναι περίπου 3.500 πιστωτικά φοιτητές πλήρους και μερικής απασχόλησης στο δύο πανεπιστημιουπόλεις, δυο κέντρα επέκτασηΚαι σε απευθείας σύνδεση. Το 2012, JCC ονομάστηκε το «Top Performing Δημόσια Διετές College της Νέας Υόρκης" σε μια έκθεση που δημοσιεύθηκε από το Χρονικό της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

JCC είναι μια ολοκληρωμένη, περιφερειακό, ανοικτή πρόσβαση, με επίκεντρο το μαθητή ίδρυμα που αγκαλιάζει την ακαδημαϊκή αριστεία και καλύπτει τις ανάγκες εκμάθησης της περιοχής υπηρεσίας με διάφορους τρόπους. JCC προγραμματισμός περιλαμβάνει φιλελεύθερες τέχνες πτυχιακά προγράμματα μεταφοράς, τα προγράμματα σταδιοδρομίας, κοινωνική υπηρεσία, αναπτυξιακή εκπαίδευση, τις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία και την κατάρτιση. Η σύμπραξη του κολλεγίου με την ευρύτερη κοινότητα συμβάλλει στην κοινωνική και πνευματική βελτίωση, την οικονομική ανάπτυξη, και πολιτισμικό εμπλουτισμό της δυτικής Νέας Υόρκης και βορειοδυτική Πενσυλβάνια.

Η κύρια πανεπιστημιούπολη βρίσκεται σε μια περιοχή 107 στρεμμάτων στο Τζέιμσταουν, Στη νοτιοδυτική γωνιά της Νέας Υόρκης. Τζέιμσταουν είναι σε κοντινή απόσταση με τα ταξίδια μιας ημέρας από τις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων Μπάφαλο, Νέα Υόρκη, Πίτσμπουργκ, και το Κλίβελαντ και μόλις ενενήντα λεπτά από τους καταρράκτες του Νιαγάρα.

Όραση Τζέιμσταουν Community College, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της κοινωνικής και οικονομικής πλαίσια των κοινοτήτων μας, θα είναι κύριος προμηθευτής της περιοχής της μεταφοράς, καριέρα, αναπτυξιακά, και συνεχή εκπαίδευση, και θα πρέπει να αναγνωριστεί για την ακαδημαϊκή αριστεία, ένα συνεργατικό πνεύμα, καινοτόμο ηγεσία, και επιχειρηματικής νοοτροπίας.

Αποστολή Τζέιμσταουν Community College είναι μια ολοκληρωμένη, περιφερειακό ανοικτής πρόσβασης, με επίκεντρο το μαθητή ίδρυμα που αγκαλιάζει την ακαδημαϊκή αριστεία και καλύπτει τις ανάγκες εκμάθησης της περιοχής υπηρεσίας με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένων των προγραμμάτων φιλελεύθερη μεταφορά τέχνες βαθμό, τα προγράμματα σταδιοδρομίας, κοινωνική υπηρεσία, αναπτυξιακή εκπαίδευση και τις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία της κατάρτισης. Η σύμπραξη του κολλεγίου με την ευρύτερη κοινότητα συμβάλλει στην κοινωνική και πνευματική βελτίωση, την οικονομική ανάπτυξη, και πολιτισμικό εμπλουτισμό της δυτικής Νέας Υόρκης και τη βορειοδυτική Πενσυλβάνια.

Δήλωση του πεποιθήσεις

Δέσμευση στην Ποιότητα: Το κολέγιο έχει δεσμευτεί να μάθησης των μαθητών και στην προώθηση του σώματος, την αποστολή του, και την ευημερία των κοινοτήτων μας. Δέσμευση για Φοιτητές: Πιστεύουμε ότι οι μαθητές και άλλους καταναλωτές υπηρεσιών κολλεγίων είναι η πρώτη προτεραιότητα σε ό, τι κάνουμε. Δέσμευση για τη Δια Βίου Μάθηση: Πιστεύουμε ότι το σύνολο της κοινότητας κολέγιο είναι υπεύθυνη για τον εμπλουτισμό της ζωής, με τη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας αφιερωμένο στη δια βίου μάθηση και την πνευματική έρευνα και για την προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας, καθώς και καλύτερη κατανόηση των πλουραλιστική κοινωνία μας και τον κόσμο στον οποίο ζούμε . Δέσμευση για Κοινοτική Συνεργασία: Πιστεύουμε ότι μοιραζόμαστε την ευθύνη για την ευημερία του κολεγίου μας και πρέπει να διαδραματίσει έναν ρόλο, σε συνεργασία με άλλους φορείς της κοινότητας, στην προώθηση της οικονομικής, κοινωνικής, πολιτιστικής και ευημερία της κοινότητας μας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Associate Degrees

Jamestown Community College

Αυτό το πρόγραμμα σπουδών προετοιμάζει τους μαθητές για τις λογιστικές επίπεδο εισόδου καριέρες, όπως κατώτερος λογιστής, λογιστής της μισθοδοσίας, των απαιτήσεων / υποχρ ... [+]

Αυτό το πρόγραμμα σπουδών προετοιμάζει τους μαθητές για τις λογιστικές επίπεδο εισόδου καριέρες, όπως κατώτερος λογιστής, λογιστής της μισθοδοσίας, των απαιτήσεων / υποχρεώσεων υπάλληλος, ή λογιστής. Συνδυάζει μαθήματα εφαρμογής στον τομέα της λογιστικής, επιστήμη των υπολογιστών, του νόμου, και τη διαχείριση με φιλελεύθερες τέχνες μαθήματα για να αναπτύξουν την επικοινωνία και δεξιότητες υπολογισμού. Με αυτό το υπόβαθρο, οι φοιτητές θα μπορούν εύκολα να προσληφθούν και να έχουν τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την περαιτέρω ανάπτυξη. Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται για την επαγγελματική σταδιοδρομία στον δημόσιο λογιστικό (CPA) ή τη διαχείριση της λογιστικής (CMA) που απαιτούν πτυχίο ενθαρρύνονται να αναφερθώ στην Συνεργάτης στο Science in πληροφοριών πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Jamestown Olean Dunkirk Warren  + 1 Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά