Hypnotherapy Pro College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Αλλαγή της ζωής με Εκπαίδευση Υπνοθεραπεία

Η υπνοθεραπεία είναι μια εναλλακτική μορφή θεραπείας πολλών σωματικών και συμπεριφορικών θεμάτων. Έχουμε εισαγάγει το νέο μας πρόγραμμα μάθησης ONLINE για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να κατανοήσουν τον εαυτό τους, να εργαστούν για την προσωπική τους ανάπτυξη, να αρχίσουν να αναπτύσσονται πνευματικά και συναισθηματικά χωρίς να έχουν το τεράστιο κόστος που συνδέεται με τη συμμετοχή σε σεμινάρια, εργαστήρια και τάξεις όπου θα χρειαζόταν να ταξιδεύουν .

Ενισχύστε την εκπαίδευσή σας και δώστε στους εαυτούς σας τα εργαλεία για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση με την κατάρτιση υπνοθεραπείας από την HPC. Προσφέρουμε ολοκληρωμένα μαθήματα για τη μελέτη της υπνοθεραπείας για άτομα που θέλουν να ξεκινήσουν μια σταδιοδρομία στον τομέα. Χρησιμοποιώντας μια προσέγγιση πανεπιστημιακού στυλ, εφοδιάζουμε τους μαθητές μας με την ικανότητα να γίνουμε στο μέλλον Επαγγελματικός Πιστοποιημένος Δάσκαλος Υδροθεραπευτής.

Το ηλεκτρονικό μας σχολικό πρόγραμμα έχει εγκριθεί από RTI, CPH και IMDHA ως μια αποτελεσματική πορεία από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας. Έχουμε προσαρμόσει τις τάξεις μας με μαθήματα Online, βιβλία εργασίας που μπορείτε να ακολουθήσετε μαζί με την online αίθουσα διδασκαλίας. Μπορείτε να εργαστείτε οποτεδήποτε θέλετε, ό, τι ταιριάζει με το χρονοδιάγραμμά σας. Έχουμε στη διάθεσή μας το One to One με έναν από τους εκπαιδευτές μας, καθώς και τις ανασκοπήσεις διάρκειας δύο εβδομάδων για να βεβαιωθούμε ότι οι μαθητές μας δεν κολλάνε και κατανοούν τα υλικά και τις προσδοκίες του διαδικτυακού μαθήματος.

Αφού οι σπουδαστές μας έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα πιστοποίησης μέσω διαδικτύου, θα έχουμε on-line πρακτικές σε διάφορες πόλεις όλο το χρόνο, όπου οι μαθητές μπορούν να συμμετάσχουν και να εξασκηθούν με άλλους μαθητές που συναντήθηκαν μέσω των μαθημάτων μας στο διαδίκτυο.

Affordablbe, Εργαστήρια για όλους

ΝΕΟΣ!!!! Η HPC εισήγαγε τα ONLINE εργαστήρια μας για ανθρώπους που θέλουν να μεγαλώσουν και να μάθουν, που θέλουν να ξεκινήσουν τη διαδικασία θεραπείας αλλά δεν ξέρουν από πού να ξεκινήσουν ή δεν μπορούν να φτάσουν σε μια μεγαλύτερη πόλη που προσφέρει εργαστήρια προσωπικής ανάπτυξης. Έχουμε σχεδιάσει τα εργαστήρια μας για να βοηθήσουμε τους μαθητές να οικοδομήσουν ένα υπόβαθρο μάθησης για τον εαυτό τους, τις πεποιθήσεις και τις συνήθειες τους. Διδάσκουμε μια σειρά μαθημάτων επιπέδου 1-10 για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να ξεκινήσουν το ταξίδι τους προς τη συμπεριφορική υγεία ή απλώς να κατανοήσουν τις δικές τους συμπεριφορές ή για τους ανθρώπους που θέλουν να μεγαλώσουν πνευματικά και προσωπικά αλλά δεν ξέρουν από πού να ξεκινήσουν. Αφού οι μαθητές μας ολοκληρώσουν τα πρώτα επίπεδα όπου αισθάνονται άνετα να αποστασιοποιηθούν και να επεκτείνουν τη συνείδησή τους ή να μάθουν για άλλες τεχνικές ή θέλουν να μεγαλώσουν πνευματικά έχουμε αναπτύξει μάθηση μεγαλύτερης συνείδησης για τους περίεργους ή τους εκπαιδευμένους θεραπευτές. Δείτε την καρτέλα μαθημάτων μας για να μάθετε περισσότερα για τα μαθήματα που προσφέρουμε για όλα τα επίπεδα και όλες τις ηλικίες.

Σχετικά με εμάς

Το HPC δημιουργήθηκε για να βοηθήσει ανθρώπους όλων των επιπέδων, ανεξάρτητα από την ηλικία τους και το πού βρίσκονται στη ζωή τους. Το σύνθημά μας είναι ότι "η αλλαγή μπορεί να συμβεί αμέσως" Απλά πρέπει να αναλάβετε δράση στη ζωή σας και να αρχίσετε να κοιτάτε έξω από το κιβώτιο και να επεκτείνετε τις γνώσεις σας και να αρχίσετε να πιστεύετε σε όλα ή τουλάχιστον να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας για να έχετε μεγαλύτερη κατανόηση τον εαυτό σας και τους άλλους γύρω σας.

Οι εκπαιδευτές μας συναντήθηκαν για να αναπτύξουν μια σειρά από διαφορετικά εργαστήρια τα οποία είναι προσιτά για όλους όλων των ηλικιών για να βοηθήσουν το άτομο να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι με το δικό του ρυθμό, να οικοδομήσει ένα θεμέλιο για να μάθει για τις συμπεριφορές του. Να δώσουμε στους μαθητές μας διάφορα εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να επεκταθούν και να αναπτυχθούν προσωπικά. να βρουν την ευτυχία και τη χαρά στη ζωή τους, να βοηθήσουν τους ανθρώπους να αναγνωρίσουν όλα τα πράγματα στη ζωή τους για να είναι ευγνώμονες αντί να βρεθούν μερικές φορές πέφτουν κάτω από την τρύπα του κουνελιού και πιστεύοντας ότι είναι έτσι. Η τρύπα του κουνελιού είναι μόνο μια ψευδαίσθηση ότι έχουμε εμπλακεί.

Οι ιδιοκτήτες Sheila Nielsen και Walter Ernst είναι και οι δύο Clinical Certified Master Hypnotherapist και δύο από τους εκπαιδευτές στο Πιστοποιητικό μας Online Course για Υπνοθεραπεία, αλλά έχουν επίσης αναπτύξει μαθήματα για ανθρώπους που απλά θέλουν να αναπτυχθούν και να μάθουν για τον εαυτό τους και ίσως να μάθουν ποια είναι η διαφημιστική εκστρατεία όταν έρχεται να διευρύνει τη συνείδησή σας ή να γίνει πιο πνευματική. Βρίσκοντας μια ισορροπία στη ζωή τους, μαθαίνοντας να ζείτε στο NOW! Κατανοούν ότι πολλοί άνθρωποι θέλουν να μάθουν και να μεγαλώσουν αλλά είτε δεν έχουν τα εργαλεία ούτε τα μέσα για να ξεκινήσουν. Θέλουμε όλοι όσοι εντάσσονται στον ιστότοπό μας να βρουν κάτι που ενδιαφέρονται να μάθουν ή ίσως απλώς θέλουν να βιώσουν ποιο καθοδηγούμενο διαλογισμό είναι, προσφέρουμε λίγο από όλα. Ελπίζουμε να απολαύσετε το νέο μας site και να ρίξετε μια ματιά.

Η Sheila Nielsen εισήχθη στην Υπνοθεραπεία από τη δεκαετία του 80 όταν προσπάθησε να ξεπεράσει τα δικά της συμπεριφορικά θέματα, είχε ένα δύσκολο υπόβαθρο και ήταν αποφασισμένη να χαράξει το δικό της μονοπάτι στη ζωή. Η Σέιλα είναι ένας μεγάλος υποστηρικτής της εκμάθησης και επέκτασης του μυαλού σας και να δούμε πού μπορεί να σας πάρει. Ήταν σε ένα τραγικό ατύχημα όταν ήταν στην εφηβεία της που την άφησε ένα τετράπλευρο και της είπαν ότι πιθανότατα δεν θα περπατούσε ξανά. Έζησε ολικός πόνος, αφού διαπίστωσε ότι τα συντάγματα των ναρκωτικών την έκανε μόνο άρρωστη, έτσι αναζητούσε εναλλακτικές μορφές θεραπείας, όπου βρήκε την υπνοθεραπεία που άλλαξε τη ζωή της προς το καλύτερο, μόλις 35 χρόνια αργότερα βρήκε το μονοπάτι της στη ζωή για να βοηθήσει άλλους να κατανοήσουν τα οφέλη της Υπνοθεραπείας, της οπτικοποίησης, του καθοδηγούμενου διαλογισμού. Τα οφέλη της ζωής μιας θετικότητας, της ηρεμίας και της ψυχικής ηρεμίας, αντί σε μια κατάσταση άγχους.

Ο Walter Ernst εισήχθη στην Υπενοθεραπεία μέσω της συνεργάτιδας Sheila, αλλά έχει χαράξει τη δική του εξειδικευμένη θέση και έχει εξειδικευτεί στα αρσενικά και εφηβικά ζητήματα συμπεριφοράς. Ο Walter ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής καράτε, πυγμαχία και μαχητής Aikido για πάνω από 35 χρόνια. Ήταν εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών εδώ και πάνω από 30 χρόνια. Ο Walter γνωρίζει και κατανοεί τη σημασία της οπτικοποίησης όταν αγωνίζεται στον αθλητισμό είτε για διασκέδαση είτε για επαγγελματικούς σκοπούς, εστιάζει πολλά από την πρακτική του και τις διδασκαλίες του σχετικά με την αθλητική απόδοση, τη διαίσθηση και την επέκταση της συνειδητότητάς σας. Ο Walter βρέθηκε επίσης σε πολύ κακό ατύχημα πριν από 12 χρόνια, όταν υπέστη τραυματική εγκεφαλική βλάβη σε ένα άλογο. Ο Walter χρησιμοποίησε τις τεχνικές διαμεσολάβησης, διαίσθησης και απεικόνισης για να ξεπεράσει όχι μόνο τον εγκεφαλικό τραυματισμό του, αλλά και να θεραπεύσει τον εγκέφαλο και το σώμα του. Χρησιμοποιώντας τεχνικές, έχει μάθει από την υπνοθεραπεία και ότι είχε ήδη από το ταξίδι του με πολεμικές τέχνες και διαλογισμό, ανακαλύπτει ότι είχε πάντα ένα μοναδικό δώρο που αγνοούσε για χρόνια μια έντονη διαίσθηση, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει όταν είναι τη θεραπεία των πελατών του και τη διδασκαλία των εργαστηρίων του. Ο Walter έχει μια πολύ μοναδική αντίληψη για τη συνείδηση ​​και την ενέργεια που διδάσκει στα εργαστήριά του.

Ελπίζουμε να σας δούμε σύντομα, να μάθουμε, να ζούμε και να συμμετέχουμε στο ταξίδι της ζωής σας, οπουδήποτε μπορεί να σας πάρει.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Πιστοποιητικά »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πιστοποιητικό

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΝΩΣΗ

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση

Αυτό το μάθημα θα σας διδάξει πώς να υπνωτίσετε τον εαυτό σας και τους άλλους. Διαλύει τους μύθους και τις παρερμηνείες σχετικά με την ύπνωση παρέχοντας σε βάθος γνώση για το πώς να αποκτήσετε το συνειδητό και το υποσυνείδητο μυαλό σας συνεργάζονται. [+]

Αυτό το μάθημα υπνοθεραπείας ONLINE θα σας διδάξει πώς να υπνωτίσετε τον εαυτό σας και τους άλλους. Διαλύει τους μύθους και τις παρερμηνείες σχετικά με την ύπνωση παρέχοντας σε βάθος γνώση για το πώς να αποκτήσετε το συνειδητό και το υποσυνείδητο μυαλό σας συνεργάζονται. Έχοντας μια κακή ευθυγράμμιση μεταξύ των τμημάτων του μυαλού είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι δεν επιτυγχάνουν τους στόχους και τα όνειρά τους. Μέχρι το τέλος αυτού του μαθήματος, θα αισθανθείτε αυτοπεποίθηση τον εαυτό σας, τους φίλους σας και τα μέλη της οικογένειάς σας. Σε αυτό το επίπεδο, όμως, δεν επιτρέπεται να συνεργαστείτε με το ευρύ κοινό. Επίσης, δεν μπορείτε να χρεώσετε χρήματα για τις υπηρεσίες σας ή να ανοίξετε μια επιχείρηση ως υπνοθεραπευτής.... [-]


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΥΠΝΩΣΗ

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση

Σε αυτό το μάθημα, θα μάθετε τα βασικά του νευρογλωσσικού προγραμματισμού και πώς οι λέξεις μπορούν να επηρεάσουν βαθιά την πραγματικότητά μας και αυτές των άλλων. [+]

Σε αυτό το μάθημα ONLINE, θα μάθετε τα βασικά του νευρογλωσσικού προγραμματισμού και πώς οι λέξεις μπορούν να επηρεάσουν βαθιά την πραγματικότητα μας και αυτές των άλλων. Θα αναπτύξετε δεξιότητες δημιουργίας σχέσεων που θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε τους πελάτες σας στην ευχάριστη θέση σας. Όπως και στο βασικό επίπεδο, εξακολουθείτε να μην επιτρέπεται να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας στο κοινό, να χρεώνετε για την εργασία σας ή να ανοίξετε τη δική σας πρακτική.... [-]


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: ΥΠΝΩΣΗ ΜΑΣΤΕΡ

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση

Σε αυτό το μάθημα, θα ανακαλύψετε και ταυτόχρονα θα θεραπεύσετε την αιτία των προβλημάτων σας ή των πελατών σας. Οι επίδειξη θα δείξει πώς το παιδικό τραύμα ενός εθελοντή ήταν ο λόγος για το άσθμα του αργότερα. [+]

Σε αυτό το μάθημα ONLINE, θα ανακαλύψετε και ταυτόχρονα θα θεραπεύσετε την αιτία εσάς ή των προβλημάτων των πελατών σας. Οι επίδειξη θα δείξει πώς το παιδικό τραύμα ενός εθελοντή ήταν ο λόγος για το άσθμα του αργότερα. Με την πιστοποίηση του Δασκάλου είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη δική σας πρακτική βοηθώντας τους άλλους να αρχίσουν να αλλάζουν τις ανεπιθύμητες συμπεριφορές τους. Μετά από αυτή την εκπαίδευση Masters ONLINE, θα χρειαστεί επίσης να ολοκληρώσετε μια δοκιμασία προ-πιστοποίησης από RTI, CPH. Μια άλλη δοκιμή πιστοποίησης θα απαιτείται να πιστοποιηθεί από το IMDHA.... [-]


Επικοινωνία