Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Διεθνές Πανεπιστήμιο Humboldt έχει δεσμευτεί να εξυπηρετήσει διά βίου μάθηση διά μέσου εκπαίδευση εξ αποστάσεως, Την προετοιμασία τους για την κοινή παγκόσμια γνώση. Υπάρχουν πέντε βασικές αρχές που ακολουθούν:

 1. Επαγγελματική επάρκεια, τις αξίες και την ηθική που επιτρέπουν στους πτυχιούχους να κυριαρχήσει μια σειρά από πειθαρχικές γνώσεις και τις ικανότητες για να τους βοηθήσουν να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους στις ρυθμίσεις του πραγματικού κόσμου και να αναπτύξουν μια διά βίου μάθησης για τη βελτίωση επάγγελμά τους.
 2. Κριτική σκέψη και την επίλυση προβλημάτων τεχνικές για να βοηθήσει τους αποφοίτους να αποκτήσουν την ικανότητα να εντοπίσει και να αξιολογήσει τα ζητήματα, να αναπτύξουν δεξιότητες κριτικής σκέψης, προτείνουμε λύσεις για την εφαρμογή των αλλαγών, και στη συνέχεια να αξιολογήσουν τα αποτελέσματα.
 3. μάθηση ομάδα, η οποία επικεντρώνεται στην ανάπτυξη της ικανότητας των μαθητών να οδηγήσουν τις ομάδες μέσα από ένα συνδυασμό ατομικών και ομαδικών δεξιοτήτων δραστηριότητας με στόχο την προώθηση της πνευματικής και τεχνικής εκπαίδευσης, καθώς και την παροχή επικύρωση και τη διερεύνηση νέων ιδεών.
 4. Συμμετάσχουν σε μια διαδικασία μάθησης με στόχο το σεβασμό της ανθρώπινης ποικιλομορφίας και να συμπεριφέρονται σε ένα ανεκτικό τρόπο προς τους συναδέλφους και εκείνων που υπηρετούν με έναν τρόπο που μπορεί να επικοινωνεί τις ιδέες σε ένα περιβάλλον πνευματικής ειλικρίνειας.
 5. αξιοποίηση πληροφοριών σε μια ευρεία ποικιλία των ερευνητικών ικανοτήτων μέσω της συλλογής, αναλύοντας την αξιοπιστία και την ακρίβεια των πληροφοριών που συγκεντρώθηκαν, ανεξάρτητα από την πηγή, ενώ χρησιμοποιούν τις πληροφορίες αυτές για την αντιμετώπιση θεμάτων ή να αναλάβει δράση.

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση Περιβάλλον

Ο Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση Περιβάλλον αποτελείται από το Μάθησης Εκπαιδευτική Ενότητα, Το Σύστημα Διαχείρισης της Πίζας (Σύγχρονη και Ασύγχρονη πλατφόρμες) και η διοικητικού συστήματος. Οι φοιτητές έχουν πρόσβαση στα συστήματα 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα. Για να αποκτήσετε πρόσβαση οι εξ αποστάσεως μάθησης φοιτητές και καθηγητές πανεπιστημίου απαιτούν υπολογιστές με πρόσβαση στο internet. Οι μαθητές θα καθένα να αποκτήσετε το δικό τους όνομα χρήστη και κωδικό για να αποκτήσετε πρόσβαση στην πλατφόρμα. Το περιβάλλον εξ αποστάσεως εκπαίδευσης έχει συσταθεί για τη μέγιστη αλληλεπίδραση μεταξύ των φοιτητών και των εκπαιδευτών τους.

Ελάχιστες απαιτήσεις για την πρόσβαση στην online μαθήματα

Λογισμικό

 • Υπολογιστή με κάθε είδους λειτουργικό σύστημα, όπως το MAC OS X Windows XP ή αργότερα, Linux ή Android
 • πρόγραμμα περιήγησης στο Internet: Safari, Internet Explorer 8x ή αργότερα, η Microsoft Edge, Mozilla Firefox ή Google Chrome (οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα περιήγησης μπορεί να λειτουργήσει, αλλά ορισμένοι πόροι δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά)
 • Πρόσβαση στο Internet, σύνδεση υψηλής ταχύτητας Συνιστάται
 • Ένα πρόγραμμα λογισμικού επεξεργασίας κειμένου, όπως το Microsoft Word ή το Write από Apache OpenOffice
 • Adobe Acrobat Reader για να ανοίξετε και να αποθηκεύσετε αρχεία PDF ή οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο πρόγραμμα προβολής PDF
 • λογισμικό εντοπισμού ιών που πρέπει να εγκατασταθεί και να ενημερώνονται

Σκεύη, εξαρτήματα

 • desktop PC, tablet ή φορητού υπολογιστή
 • CPU Επεξεργαστής Dual Core ή ταχύτερος
 • Μνήμη (RAM) 4 GB ή περισσότερο
 • σύνδεση στο Internet Wi-Fi ή ενσύρματο (πρόσβαση στο Internet)
 • Web Camera (1.3 megapixel ή περισσότερο)
 • Εκτυπωτή (Προαιρετικό)
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά
 • ισπανικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

DBA

Humboldt International University

Το Διδακτορικό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (DBA) βαθμός προετοιμάζει τους ηγέτες για να εξυπηρετήσει το σημερινό δυναμικό των οργανώσεων. Οι φοιτητές θα αποκτήσουν τις γνώσ ... [+]

Το Διδακτορικό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (DBA) βαθμός προετοιμάζει τους ηγέτες για να εξυπηρετήσει το σημερινό δυναμικό των οργανώσεων. Οι φοιτητές θα αποκτήσουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και εργαλεία που είναι απαραίτητα για να οδηγήσει τις οργανώσεις τους μέσω πολύπλοκων αλλαγών στην παγκόσμια κοινωνία μας με τη συνεχή μετατροπή των οργανώσεών τους μέσω της ανάπτυξης ανθρώπων και διαδικασιών, καθώς και την εφαρμογή των στρατηγικών πρωτοβουλιών, προκειμένου να διατηρήσουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
36 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Por qué estudiar en Humboldt International University