Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το George Washington University , ένα ανεξάρτητο ακαδημαϊκό ίδρυμα που ναυλώθηκε από το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών το 1821, αφιερώνεται στην προώθηση της ανθρώπινης ευημερίας. Το Πανεπιστήμιο εκτιμά μια δυναμική, επικεντρωμένη στους σπουδαστές κοινότητα που διεγείρεται από την πολιτισμική και πνευματική ποικιλομορφία και στηρίζεται σε ένα θεμέλιο της ακεραιότητας, της δημιουργικότητας και της ανοικτότητας στην εξερεύνηση νέων ιδεών.

Το George Washington University , με επίκεντρο το εθνικό και διεθνές σταυροδρόμι της Ουάσιγκτον, DC , δεσμεύεται για την αριστεία στη δημιουργία, τη διάδοση και την εφαρμογή της γνώσης.

Για να προωθήσει τη διαδικασία της δια βίου μάθησης τόσο από την παγκόσμια όσο και από την ενοποιητική προοπτική, το Πανεπιστήμιο παρέχει ένα διεγερτικό πνευματικό περιβάλλον για τους διαφορετικούς μαθητές και καθηγητές του. Ενισχύοντας την αριστεία στη διδασκαλία, το Πανεπιστήμιο προσφέρει εξαιρετικές μαθησιακές εμπειρίες για φοιτητές πλήρους και μερικής φοίτησης σε προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και επαγγελματικά προγράμματα στην Ουάσινγκτον , στο έθνος και στο εξωτερικό. Ως κέντρο διεπιστημονικής έρευνας και έρευνας, το Πανεπιστήμιο τονίζει τη σχέση μεταξύ βασικής και εφαρμοσμένης υποτροφίας, επιμένοντας ότι η πρακτική θα στηριχθεί στη γνώση και στη θεωρία. Το Πανεπιστήμιο λειτουργεί ως καταλύτης για τη δημιουργικότητα στις τέχνες, τις επιστήμες και τα επαγγέλματα, ενθαρρύνοντας την αλληλεπίδραση μεταξύ των φοιτητών, των διδασκόντων, του προσωπικού, των αποφοίτων και των κοινοτήτων που εξυπηρετεί.

Το George Washington University βασίζεται στην πλούσια ποικιλία πόρων από την Εθνική Πρωτεύουσα για να ενισχύσει τις εκπαιδευτικές της προσπάθειες. Σε αντάλλαγμα, το Πανεπιστήμιο , μέσω των φοιτητών του, της σχολής, του προσωπικού και των αποφοίτων, συμβάλλει σε ταλέντο και γνώση για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στη μητροπολιτική Ουάσιγκτον, DC

Μια εκπαίδευση σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη

Τέσσερις φοιτητές που μιλάνε στο Μνημείο του Λίνκολν με το Μνημείο της Ουάσιγκτον στο βάθος

Από τις πρώτες μέρες της πρωτεύουσας, οι άνθρωποι έχουν ταξιδέψει εδώ για πολλούς λόγους. Έρχονται για να εξερευνήσουν το παρελθόν και να γράψουν νέα μελλοντικά. Έρχονται να κάνουν ερωτήσεις και να αναζητούν απαντήσεις εμπειρογνωμόνων. Έρχονται να ξεκινήσουν τη συζήτηση και να θυμούνται σιωπηλά. Έρχονται να ζητήσουν αλλαγή και να είναι αυτή η αλλαγή. Έρχονται να μεγαλώσουν. Έρχονται να μάθουν. Έρχονται να κάνουν ιστορία και να ενταχθούν στις τάξεις μαζί με πολλούς εξέχοντες αποφοίτους GW.

Οι μαθητές μας έρχονται στο GW για πολλούς από αυτούς τους ίδιους λόγους. Έρχονται για παθιασμένοι καθηγητές, για διαφορετικές ομάδες σπουδαστών, για αθλητικές δραστηριότητες του τμήματος Ι, για μία φορά σε πρακτική άσκηση και για εμπνευσμένες ευκαιρίες υπηρεσίας. Το GW, όπως πολλά πανεπιστήμια, παρέχει όλα αυτά. Αλλά οι μαθητές μας έρχονται για κάτι άλλο, επίσης.

Δεν θέλουν απλά να κάνουν ένα έργο κοινωφελούς υπηρεσίας. Θέλουν να συναντηθούν, και μετά να ξεπεράσουν, μια πρόκληση υπηρεσιών από την Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Δεν θέλουν μόνο να δουν τις διαφάνειες της τέχνης. Θέλουν να συζητήσουν αριστουργήματα στις γκαλερί μουσείων παγκόσμιας κλάσης ή να χορέψουν στις σκηνές του Κένεντι Κέντρου.

Και δεν θέλουν μόνο να ακολουθήσουν μια σειρά μαθημάτων μηχανικής. Θέλουν να διεξάγουν έρευνα σε μια εκπληκτική νέα εργαστήριο πυρήνα εργαστήριο με την ικανότητα που κυριολεκτικά διαμορφώνουν τον κόσμο του αύριο.

Στεγασμένοι σε μια πόλη, σε αντίθεση με οποιονδήποτε άλλο, οι σπουδαστές μας αποκτούν μια εκπαίδευση, όπως και κάθε άλλη. Όλη η πόλη είναι η τάξη μας και οι μαθητές μας δεν εμφανίζονται μόνο με ένα δίπλωμα, αλλά με εμπειρίες που θα μπορούσαν να συμβούν μόνο στο GW.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
School of Engineering & Applied Science Online
Address
800 22nd Street, NW
DC 20052 Washington, District of Columbia, Ηνωμένες Πολιτείες