Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ανακαλύψτε το μέλλον σας με ένα online πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Faulkner!


Η αποστολή μας είναι να αποφοιτήσουμε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με υψηλό επίπεδο ικανοτήτων, επαγγελματικής και κοινωνικής μέριμνας, οι οποίοι διαθέτουν περιεχόμενο, παιδαγωγική και επαγγελματική γνώση που υπογραμμίζουν την ακεραιότητα του χαρακτήρα, οι οποίοι χρησιμοποιούν τα δώρα τους στην υπηρεσία άλλων και παρουσιάζουν επαγγελματική ικανότητα και ηγεσία στον τομέα τους.

Το Πανεπιστήμιο Faulkner είναι ένα ιδιωτικό, χριστιανικό φιλελεύθερο ίδρυμα τέχνης που παρέχει εξαιρετική εκπαίδευση στους σπουδαστές του για περισσότερα από 70 χρόνια. Το online εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα παρέχει ένα ευρύ φάσμα εξαιρετικών προγραμμάτων σπουδών από οπουδήποτε στη χώρα. Επιλέξτε από οποιοδήποτε από τα 23 online προγράμματα σπουδών. Είσαι κάτι παραπάνω από έναν αριθμό στο Faulkner. Με ευέλικτες οδηγίες που ταιριάζουν στο χρονοδιάγραμμα κάθε μαθητή και μια χριστιανική κληρονομιά που τιμάται σε όλα όσα κάνουμε, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα παρέχουν μια εξατομικευμένη εμπειρία για όσους αναζητούν το κύρος και την αριστεία του πτυχίου Faulkner.

Πανεπιστήμιο Faulkner Πρόσκληση Εκπαίδευσης Ενηλίκων από το Πανεπιστήμιο Faulkner στο Vimeo.


Ηλεκτρονική Εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο Faulkner

Το Πανεπιστήμιο Faulkner είναι ένα ιδιωτικό, χριστιανικό φιλελεύθερο ίδρυμα τέχνης με έδρα το Μοντγκόμερι της Αλαμπάμα, το οποίο έχει προσφέρει στους φοιτητές μια αριστοκρατική εκπαίδευση βασισμένη στην πίστη για το μεγαλύτερο μέρος ενός αιώνα. Για να συμπληρώσουμε τον εκτεταμένο κατάλογο των προγραμμάτων μας στην πανεπιστημιούπολη, είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε στους φοιτητές μια σειρά προγραμμάτων σπουδών που μπορούν να ολοκληρωθούν πλήρως στο διαδίκτυο. Κάθε πρόγραμμα παρέχει μια ευέλικτη, εξατομικευμένη εμπειρία, ένα σε βάθος πρόγραμμα σπουδών και την ίδια ποιότητα εκπαίδευσης για την οποία τα προγράμματα μας στην πανεπιστημιούπολη είναι γνωστά.


Τα οφέλη των online χριστιανικών πανεπιστημίων

Λαμβάνοντας υπόψη τη μελέτη στο διαδίκτυο στο πανεπιστήμιο Faulkner; Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να εγγραφείτε σε ένα από τα 23 online προγράμματα σπουδών μας. Εδώ είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα διαδικτυακά χριστιανικά πανεπιστήμια, συμπεριλαμβανομένου του Faulkner University:

  • Τα προγράμματα προσφέρουν ευέλικτο, προσαρμοσμένο προγραμματισμό που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας.
  • Πολλά προγράμματα μπορούν να ολοκληρωθούν γρηγορότερα από τις εναλλακτικές λύσεις στην πανεπιστημιούπολη.
  • Προσφέρουμε ανταγωνιστικά δίδακτρα για να ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.
  • Εάν έχετε μια δουλειά, δεν χρειάζεται να το βάλετε στο πίσω καυστήρα.
  • Οι επισκέψεις στο πανεπιστήμιο απαιτούνται σπάνια (ορισμένα προγράμματα είναι διαθέσιμα στα μαθήματα της πανεπιστημιούπολης).
  • Μπορείτε να μελετήσετε όπου θέλετε, πώς θέλετε.
  • Οι σπουδαστές μπορούν να επιλέξουν από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων - τα προγράμματα μας καλύπτουν τα πάντα, από τις βιβλικές σπουδές μέχρι τη δικαιοσύνη.
  • Ειδικά οφέλη είναι διαθέσιμα για βετεράνους και τρέχοντα στρατιωτικά μέλη.


Μια χριστιανική εκπαίδευση

Τα online προγράμματα του Πανεπιστημίου Faulkner παρέχουν περισσότερο από ένα βαθμό. Κάθε πρόγραμμα σπουδών εμπνέεται από την αποστολή και τις αξίες του σχολείου, οι οποίες παραμένουν αληθινές στην περήφανη χριστιανική κληρονομιά του πανεπιστημίου. Ανεξάρτητα από το είδος των θεμάτων που καλύπτουν τα μαθήματά σας, τα βαθιά ριζωμένα χριστιανικά ιδεώδη του ιδρύματός μας θα ενσταλούν σε όλη την έκταση.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Masters

Faulkner University - Online Programs

Το μάστερ μας στο πρόγραμμα εκπαίδευσης σας επιτρέπει να μάθετε τις δεξιότητες και τις αξίες που θα ενισχύσουν την καριέρα σας. Το πρόγραμμα σπουδών μας συνδυάζει επαγγελ ... [+]

Γιατί να αποκτήσετε ένα πτυχίο Master of Education στο πρόγραμμα σπουδών και διδασκαλίας;

Το μάστερ μας στο πρόγραμμα εκπαίδευσης σας επιτρέπει να μάθετε τις δεξιότητες και τις αξίες που θα ενισχύσουν την καριέρα σας. Το πρόγραμμα σπουδών μας συνδυάζει επαγγελματικά μαθήματα με μαθήματα πεδίου διδασκαλίας για ένα καλά στρογγυλεμένο πρόγραμμα σπουδών. Ως αποτέλεσμα, γίνεστε πιο αποτελεσματικός, αποτελεσματικός εκπαιδευτικός, με βελτιωμένες ικανότητες να οδηγήσετε τάξεις και να σχεδιάσετε σχολικά προγράμματα σπουδών.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Faulkner University - Online Programs

Ένα Master of Education στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Η πιστοποίηση κλάσης Α είναι ο τέλειος τρόπος για τους σημερινούς δασκάλους να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους και την ... [+]

Γιατί να αποκτήσετε ένα πτυχίο Master of Education στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση;

Ένα Master of Education στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Η πιστοποίηση κλάσης Α είναι ο τέλειος τρόπος για τους σημερινούς δασκάλους να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους και την εμπορευσιμότητα τους ή να ανακατευθύνουν την ειδικότητά τους προς στοιχειώδεις σπουδαστές. Εκτός από την εργασία στην τάξη, ένας υψηλότερος βαθμός στην εκπαίδευση ανοίγει τις πόρτες σε ολόκληρο τον τομέα, από τη συγγραφή αναλυτικών προγραμμάτων σπουδών και σχολικών βιβλίων στο να γίνουν κύριοι. Για όσους θέλουν να αυξήσουν τα επίπεδα πιστοποίησής τους.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά