EC-Council University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά EC-Council University

Με αποστολή να δημιουργήσει ανώτερα εκπαιδευτικά προγράμματα στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, το EC-Council University Ευρώπης συστάθηκε στο Wyoming και έλαβε άδεια από το Τμήμα Ανώτατης Εκπαίδευσης του Νέου Μεξικού το 2006. Το πανεπιστήμιο ιδρύθηκε από τον κ. Jay Bavisi, Διευθύνοντα Σύμβουλο της EC-Council Group. Το ίδρυμα στοχεύει στην παροχή εκπαίδευσης σε θέματα ασφάλειας πληροφοριών που περιλαμβάνει σε βάθος γνώση ενός ευρέος φάσματος συστημάτων λογισμικού και υλικού, καθώς και τις δεξιότητες που απαιτούνται για τη διαπραγμάτευση και την καθοδήγηση μιας ομάδας.

Η μητρική εταιρεία του EC-Council University , EC-Council, είναι πρωτοπόρος στον τομέα της πιστοποίησης επαγγελματιών στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Ωστόσο, ο EC-Council University Ευρώπης, κ. Jay Bavisi, πιστεύει ότι ένα πτυχίο είναι κρίσιμο για την επίτευξη των ηγετικών ρόλων στους οργανισμούς. Τα προγράμματα πτυχίων και μεταπτυχιακών σπουδών του EC-Council University έχουν διαρθρωθεί ώστε να επιτρέπουν στους μαθητές να έχουν οριζόντια και κάθετη ανάπτυξη στην καριέρα τους. Το πανεπιστήμιο εργάζεται προς την κατεύθυνση της προσφοράς πολύτιμων προγραμμάτων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης που είναι ερευνητικά κεντρικά για να δημιουργήσουν ηγέτες στον κυβερνοχώρο που επιθυμούν να εξασφαλίσουν τον τεράστιο κυβερνοχώρο.130443_130427_bodyimage2.jpg

Θεσμικοί στόχοι και στόχοι

 • EC-Council University προσπαθεί να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα του ιδρύματος διατηρώντας ειδικευμένο προσωπικό, ενθαρρύνοντας τη συνεχή μάθηση και διατηρώντας υψηλό επίπεδο ακεραιότητας.
 • EC-Council University διασφαλίζει την αριστεία παρέχοντας υψηλής ποιότητας προγράμματα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο τα οποία αναπτύσσονται σύμφωνα με την τρέχουσα έρευνα και ανάπτυξη.
 • EC-Council University Ευρώπης δεσμεύεται, διαφοροποιεί και ενθαρρύνει την εκμάθηση των σπουδαστών υψηλής ποιότητας, προωθώντας συνεργασίες, παρέχοντας τη δυνατότητα iLabs και προσφέροντας υποτροφίες από καιρό σε καιρό.

EC-Council University διαπιστεύσεις EC-Council University

EC-Council University είναι διαπιστευμένο από την επιτροπή διαπίστευσης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (DEAC) , η οποία είναι μη κερδοσκοπική κυβερνητική υπηρεσία και αναγνωρίζεται από το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ ως υπηρεσία διαπίστευσης. Το DEAC αναγνωρίζεται από το Συμβούλιο για τη διαπίστευση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (CHEA) . Το CHEA είναι ένας σύνδεσμος σχεδόν 3000 ιδρυμάτων και πανεπιστημίων και αναγνωρίζει 60 θεσμικούς και προγραμματικούς οργανισμούς διαπίστευσης.

Το Εθνικό Συμβούλιο Συμφωνιών Αμοιβαιότητας για την Εξουσιοδότηση του Κράτους (NC-SARA) πιστοποιεί το EC-Council University . Η SARA είναι μια εθελοντική συμφωνία μεταξύ των κρατών μελών της και των εδαφών των ΗΠΑ για την προώθηση μαθημάτων και προγραμμάτων μεταδευτεροβάθμιας εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

EC-Council University αναγνωρίζεται επίσης από το Αμερικανικό Συμβούλιο για την Εκπαίδευση (ACE) .

EC-Council University προγράμματα EC-Council University

Στο EC-Council University , οι μαθητές επιτρέπεται να εκθέσουν και να διερευνήσουν το πλήρες δυναμικό τους και να γίνουν τεχνολογικοί ηγέτες του αύριο. Οι σπουδαστές εκπαιδεύονται να αμφισβητούν τις υψηλότερες θέσεις της ασφάλειας των πληροφοριών και των ειδικών ρόλων σε παγκόσμιους οργανισμούς παγκοσμίως. Η μεθοδολογία κατάρτισης εμπνέεται από την ταξινόμηση της σκέψης του Bloom, εστιάζοντας έτσι στην πρακτική προσέγγιση της μάθησης με την κριτική και καινοτόμο σκέψη.

Τα βασικά προγράμματα που προσφέρονται από το EC-Council University είναι -

 1. Bachelor of Science στην Cyber Security (BSCS)
 2. Master of Science στην Ασφάλεια Cyber (MSCS)
 3. Έξι Μεταπτυχιακά Πιστοποιητικά, κάθε ένα από τα οποία έχει μαθήματα από το πρόγραμμα σπουδών MSCS
 4. Μη βαθμό130444_130425_bodyimage1.jpg

Πώς συμβάλλει το EC-Council University στην καριέρα σας στον κυβερνοχώρο

 • Αποκτήστε πτυχίο που είναι διαπιστευμένο από το DEAH και το CHEA και αναγνωρίζεται από το Αμερικανικό Συμβούλιο για την Εκπαίδευση (ACE).
 • Το πανεπιστήμιο διαθέτει φοιτητές από όλο τον κόσμο, παρέχοντας την ευκαιρία να συνεργαστούν με επαγγελματίες του κυβερνοχώρου από διάφορες χώρες.
 • Οι εκπαιδευτές έχουν πραγματική εμπειρία στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και χρησιμεύουν ως μέντορες για τους επίδοξους επαγγελματίες στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.
 • Τόσο το πτυχίο όσο και τα προγράμματα αποφοίτησης είναι online, δίνοντας στους σπουδαστές τα πολλά οφέλη της ηλεκτρονικής μάθησης.
 • Τα προγράμματα είναι πρακτικά με εξειδικευμένα πρακτικά εργαστήρια μέσω του iLab.
 • Τα μαθήματα οδηγούνται από τους εκπαιδευτικούς ώστε να ενθαρρύνουν τους μαθητές να περνούν σε ρυθμούς με άλλους σπουδαστές και να ολοκληρώνουν προγράμματα σε μια συγκεκριμένη διάρκεια.
 • Οι εβδομαδιαίες αξιολογήσεις επιτρέπουν στους μαθητές να επικοινωνούν τακτικά με τους καθηγητές και άλλους σπουδαστές.
 • Τα προγράμματα σπουδών έχουν αναγνωρισμένες από τη βιομηχανία πιστοποιήσεις του Συμβουλίου ΕΚ ενσωματωμένες στα προγράμματα σπουδών.
 • Το πανεπιστήμιο αναγνωρίζει το ταλέντο, την αποτελεσματικότητα των σπουδαστών, των μελών του διδακτικού προσωπικού και του προσωπικού ετησίως για την παρουσίαση εξαιρετικών υπηρεσιών στο πανεπιστήμιο και την κοινότητα γενικότερα.
 • Η ανταλλαγή πιστώσεων είναι δυνατή ενάντια σε ένα μέρος των προγραμμάτων σπουδών EC-Council University .
 • Οι φοιτητές μπορούν να επωφεληθούν από μια ευέλικτη επιλογή πληρωμής.
 • Οι φοιτητές μπορούν να επωφεληθούν από τα διάφορα προγράμματα υποτροφιών που προσφέρει το πανεπιστήμιο.

Τοποθεσίες

Albuquerque

Address
Sun Avenue Northeast,101
87109 Albuquerque, Νέο Μεξικό, Ηνωμένες Πολιτείες

FAQ

Άλλη