Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Για τα προγράμματα πτυχίου Concordia University Online Degree , κάντε κλικ εδώ

Γιατί Concordia University Chicago ;

Concordia University Chicago είναι ηγέτης της μεταπτυχιακής και προπτυχιακής εκπαίδευσης. Τα διαπιστευμένα μας, υψηλού επιπέδου, πανεπιστημιούπολη, κοόρτη και online προγράμματα Bachelor, Master και Doctoral μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας εκπαίδευσης και σταδιοδρομίας:

  • Ιδρύθηκε το 1864, η Concordia-Σικάγο γιορτάζει την 150ή επέτειό της να φέρει την τριτοβάθμια εκπαίδευση στον κόσμο.

  • Περισσότεροι από 3.500 φοιτητές εγγράφονται στα διαδικτυακά, σε μαθήματα και σε πανεπιστημιακά προγράμματα Master και Doctoral.

  • Είμαστε η δεύτερη ταχύτερα αναπτυσσόμενη πανεπιστημιούπολη μεταξύ μη κερδοσκοπικών φορέων που χορηγούν πτυχίο Master στις ΗΠΑ για την περίοδο 2004-2009 (Χρονικό της Ανώτατης Εκπαίδευσης, 2011 Almanac Edition).

  • Η Επιτροπή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης χορήγησε διαπίστευση για την Concordia-Chicago, για να προσφερθεί ηγεσία σε έναν γιατρό φιλοσοφίας (Ph.D.). Ως αποτέλεσμα, η Concordia πρόσθεσε Ph.D. στον ιατρό της εκπαίδευσης (EdD) στην ηγεσία με οκτώ ειδικεύσεις.

  • Το 2010, το Εθνικό Συμβούλιο για τη Διαπίστευση της Εκπαίδευσης των Εκπαιδευτικών απένειμε την αριστοκρατική "Διαρκής Διαπίστευση όλων των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων χωρίς όρους" στα εκπαιδευτικά προγράμματα της Concordia.

Τα προγράμματα προετοιμασίας των εκπαιδευτικών στο CUC έχουν διαπιστευθεί από το 1962 από το Εθνικό Συμβούλιο Εκπαίδευσης Εκπαιδευτικών (NCATE) και από το διάδοχο του NCATE στο Συμβούλιο για τα Προγράμματα Εκπαίδευσης Διαπίστευσης (CAEP). Τόσο τα Προγράμματα Προχωρημένης Πιστοποίησης όσο και τα Προγράμματα Αρχικής Άδειας Χρήσης έχουν απονεμηθεί σε αυτή την ιδιαίτερα επιδιωκόμενη αναγνώριση της αριστείας που παρέχεται σε επιλεγμένα προγράμματα σε ολόκληρη τη χώρα. Το CAEP είναι το μόνο εθνικό όργανο διαπίστευσης για την προετοιμασία των εκπαιδευτικών, το οποίο αναγνωρίζει τα προγράμματα διάκρισης που προετοιμάζουν τους εκπαιδευτικούς ενάντια στα αυστηρότερα πρότυπα. Στο μεταπτυχιακό επίπεδο, τα εθνικά αναγνωρισμένα προγράμματα αριστείας περιλαμβάνουν το Master of Arts στο πρόγραμμα σπουδών και τις οδηγίες με την υποστήριξη ESL, την ανάγνωση εκπαίδευσης, το Master of Arts στη διδασκαλία στο στοιχειώδες και δευτεροβάθμιο επίπεδο και την εκπαιδευτική ηγεσία (διευθυντές).

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:


Concordia University Chicago

Concordia University Chicago Master of Arts στο Grant Writing, Management and Evaluation του Concordia University Chicago είναι σχεδιασμένο για επαγγελματίες και διοικητι ... [+]

Προωθήστε τις επαγγελματικές σας ευκαιρίες στη γραπτή επιχορήγηση

Concordia University Chicago Master of Arts στο Grant Writing, Management and Evaluation του Concordia University Chicago είναι σχεδιασμένο για επαγγελματίες και διοικητικούς διοργανωτές, υποστηρικτές, εκπαιδευτικούς, ερευνητές, συμβούλους, διευθυντές και παρόχους που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις και εξειδίκευση στους τομείς της επιχορήγησης, τη διαχείριση, την έρευνα και την αξιολόγηση.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Chicago
Αύγουστος 2019
Μερική παρακολούθηση
8 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά