Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Εάν η εκπαίδευση είναι το πάθος σας, αυτό είναι το πανεπιστήμιο σας. Ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ονόματα στη μάθηση σήμερα, το Concordia University-Portland αναμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος βλέπει καθηγητές και μαθητές. Προσφέρουμε προγράμματα σπουδών σε όλα τα επίπεδα - πολλά από τα οποία μπορούν να κερδηθούν στο διαδίκτυο - από προγράμματα σπουδών Bachelor in Education έως master και doctorate.

Πιστεύετε στη δύναμη και την εμβέλεια της εκπαίδευσης. Και πιστεύουμε στη δύναμη σας. Γνωρίζουμε ότι έχετε ό, τι χρειάζεται για να κάνετε τη διαφορά και θέλουμε να σας βοηθήσουμε να φτάσετε εκεί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών μας συνδυάζουν ακαδημαϊκή αυστηρότητα, υποστήριξη σπουδαστών και ευέλικτες επιλογές προγράμματος, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε ή να προωθήσετε την καριέρα σας ως εκπαιδευτικός. Είμαστε εδώ για να σιγουρευτούμε ότι τίποτα δεν εμποδίζει το όνειρό σας να καθοδηγεί και να εμπνέει την επόμενη γενιά μαθητών.


Γιατί το Πανεπιστήμιο Concordia-Πόρτλαντ;

Ως καινοτόμοι στον τομέα της μάθησης, το Κολλέγιο Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Concordia University-Portland έχει εξουσιοδοτήσει τους εκπαιδευτικούς για περισσότερο από έναν αιώνα και εξακολουθεί να επηρεάζει την εκπαίδευση από το προγεννητικό έως το διδακτορικό επίπεδο. Στην πραγματικότητα, το Κολέγιο Παιδείας μας στεγάζεται στην κυρίαρχη σχολή του νέου μας εκπαιδευτικού μοντέλου, γνωστού ως 3toPhD®. Τα ίδια τολμηρά μυαλά πίσω από αυτό το καινοτόμο πρωτότυπο είναι επίσης εκείνα που διαμορφώνουν τη συνεχιζόμενη εκπαιδευτική μας έρευνα και τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μας προγράμματα.

Πιστοποιημένοι, μη κερδοσκοπικοί και διδάσκονται από επαγγελματίες, όλα τα online προγράμματα MEd της Concordia αντικατοπτρίζουν την ίδια ουσιαστική εμπειρία που παρέχουμε στην πανεπιστημιούπολη από το 1905. Η ευκολία του 100% online, σαφώς προσδιορισμένης διδασκαλίας - σε συνδυασμό με ρεαλιστικές προθεσμίες και τη δυνατότητα άμεσης εφαρμόστε αυτό που μαθαίνετε στην τάξη σας - καθιστά τα προγράμματά μας ιδανικά για πολυάσχολο τρόπο ζωής. Και τα δυνητικά οφέλη σταδιοδρομίας, από την υψηλότερη αμοιβή μέχρι τις προαγωγές, είναι δευτερόλεπτα μόνο για την ανταμοιβή του να έχουν μια αιώνια επίδραση στη ζωή των μαθητών σας.

Αναπτύσσουμε την κοινότητα των επαγγελματιών εκπαιδευτικών μας για να προωθήσουμε τη μάθηση σε κάθε στάδιο - εντάξτε μας.


Η ιστορία μας

Ιδρύθηκε από την Λουθηρανική Εκκλησία-Σύνοδο του Μισσούρι, το Πανεπιστήμιο Concordia-Portland άνοιξε τις πόρτες του το 1905 ως τετραετή ακαδημία για τους ποιμένες και τους δασκάλους. Το 1977, η Concordia έγινε ένα τετραετές κολέγιο και 18 χρόνια αργότερα, το Κολόντια Κολλέγιο έγινε το Concordia University-Portland, μέλος του Πανεπιστημιακού Συλλόγου Concordia, ένα δίκτυο 9 μη κερδοσκοπικών ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Σήμερα, το Πανεπιστήμιο Concordia University-Portland προσφέρει μια σταθερή φιλελεύθερη εκπαίδευση στις τέχνες με προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στην εκπαίδευση, τις επιχειρήσεις, τη νοσηλευτική, την υγειονομική περίθαλψη, τις κοινωνικές επιστήμες, τη θρησκεία, τα μαθηματικά και την επιστήμη. Boise, Αϊντάχο.


Η αποστολή μας

Η αποστολή μας ως Χριστιανικό Πανεπιστήμιο-Πόρτλαντ είναι να προετοιμάσουμε ηγέτες για τη μεταμόρφωση της κοινωνίας. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε ένα περιβάλλον μάθησης με προκλητική, υποστηρικτική και πίστη, όπου η πνευματική πνευματική έρευνα ενισχύει την αφοσίωσή μας στη δικαιοσύνη, τη συμπόνια και την ηθική ακεραιότητα.

Πλούσια σε ποικιλομορφία, όπου οι μαθητές οποιασδήποτε πίστης είναι ευπρόσδεκτοι, το Concordia University-Portland ενσωματώνει τις ακόλουθες αρχές μιας λουθηρανικής εκπαίδευσης σε κάθε μάθημα:

  • Μάθηση στην ερώτηση
  • Αγκαλιάζοντας την επιστήμη και αξιοποιώντας την τεχνολογία για πάντα
  • Ανακαλύπτοντας τα δώρα που σας έχει δώσει ο Θεός και μοιράζοντάς τα σε λειτουργία με άλλους
  • Μια αυστηρή εκπαίδευση για όλους

Σχεδιάζοντας πάνω από έναν αιώνα εμπειρίας, το Concordia University-Portland εξυπηρετεί τις ανάγκες των εκπαιδευτικών μας, της κοινότητάς μας και του κόσμου γύρω μας.


Διαπίστευση

Όλα τα προγράμματα σπουδών μας, είτε πρόκειται για πανεπιστημιουπόλεις είτε για διαδικτυακούς τόπους, είναι διαπιστευμένα από τη Βορειοδυτική Επιτροπή για κολέγια και πανεπιστήμια σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά επίπεδα. Η διαπίστευση μέσω της NWCCU σημαίνει ότι το Concordia University-Portland ανταποκρίνεται στα καθιερωμένα πρότυπα της Επιτροπής για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα της εκπαίδευσης.

Επιπροσθέτως, τα προγράμματα εκπαίδευσης των εκπαιδευτικών μας για το Oregon και την Ουάσινγκτον εγκρίνονται από την Επιτροπή Προτύπων και Πρακτικών Δασκάλων του Oregon.106899_ncu-logo.png

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Masters

Concordia University Portland

Αλλάξτε την πορεία της ζωής ενός σπουδαστή: Βοηθήστε τους μαθητές που επηρεάζονται από το τραύμα να ευδοκιμήσουν με ένα MEd από την Concordia. Το τραύμα δεν διαγνωρίζεται ... [+]

Αλλάξτε την πορεία της ζωής ενός σπουδαστή: Βοηθήστε τους μαθητές που επηρεάζονται από το τραύμα να ευδοκιμήσουν με ένα MEd από την Concordia.

Το τραύμα δεν διαγνωρίζεται από ένα και μόνο σαφώς καθορισμένο σύμπτωμα. Και μπορεί να προέρχεται από οποιοδήποτε είδος γεγονότος-διαζυγίου, ιατρικής διαδικασίας και εκφοβισμού είναι μόνο μερικά παραδείγματα. Είναι πιθανό να έχετε τουλάχιστον έναν φοιτητή - αν όχι περισσότερο - επηρεασμένος από τραύμα. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να βοηθήσετε. Το MEd μας στο πρόγραμμα σπουδών... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Portland
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Concordia University Portland

Ο καθένας έχει έναν ειδικό δάσκαλο που άλλαξε τη ζωή του. Είστε ο δάσκαλος για τους μαθητές σας. Θα είμαστε εκείνος ο δάσκαλος για σας. Το Concordia University-Portland ε ... [+]

Ο καθένας έχει έναν ειδικό δάσκαλο που άλλαξε τη ζωή του. Είστε ο δάσκαλος για τους μαθητές σας. Θα είμαστε εκείνος ο δάσκαλος για σας.

Υπάρχει ένας λόγος που άρχισε να διδάσκετε. Για να διαμορφώσουμε το μέλλον. Να ενθαρρύνετε τα όνειρα. Για να καθοδηγεί τους μαθητές. Όποιο κι αν είναι το κίνητρό σας, είστε εδώ για να το καλλιεργήσετε - και αυτό συμβαίνει να είναι αυτό που κάνουμε καλύτερα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Portland
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Διδακτορικό Εκπαίδευσης

Concordia University Portland

Σχεδιάστε ένα διδακτορικό της εκπαίδευσης που σας ταιριάζει. Το καινοτόμο τριφασικό μας πρόγραμμα μπορεί να ολοκληρωθεί σε μόλις τρία χρόνια. Προσφέρονται 100% σε απευθεί ... [+]

Σχεδιάστε ένα διδακτορικό της εκπαίδευσης που σας ταιριάζει. Το καινοτόμο τριφασικό μας πρόγραμμα μπορεί να ολοκληρωθεί σε μόλις τρία χρόνια.

Μπορείτε να απολαύσετε πραγματικά τον τρέχοντα ρόλο σας στην εκπαίδευση, στην κυβέρνηση ή σε άλλο τομέα, αλλά ίσως να ενδιαφέρεστε για την πλοήγηση μιας ποικιλίας θεμάτων, ώστε να μπορείτε να αναλύσετε και να αντιμετωπίσετε με επιτυχία τις πολύπλοκες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο οργανισμός σας. Ή ίσως έχετε ιδέες για μια καριέρα στην καριέρα, για την προεδρία του τμήματος, για τον επιβλέποντα, για τη μετάβαση στη διοίκηση - και ψάχνετε για μια γεύση από το καθένα. Στην καινοτόμο επαγγελματική ηγεσία, έρευνα και μετασχηματισμό (PROLIT) του Πανεπιστημίου Concordia-Portland, μπορείτε να σχεδιάσετε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα σπουδών που βελτιώνει τις ικανότητές σας και σας συναντά εκεί που βρίσκεστε.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Portland
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
3 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Concordia University Portland

Η ηγεσία απαιτεί κατάρτιση. Κερδίστε ένα EdD που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την αλλαγή. Το καινοτόμο τριφασικό μας πρόγραμμα μπορεί να ολοκληρωθεί σε μόλις τρία χρό ... [+]

Η ηγεσία απαιτεί κατάρτιση. Κερδίστε ένα EdD που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την αλλαγή. Το καινοτόμο τριφασικό μας πρόγραμμα μπορεί να ολοκληρωθεί σε μόλις τρία χρόνια.

Όταν οι αληθινοί ηγέτες δεν είναι ικανοποιημένοι με το status quo, επιταχύνουν. Αναλαμβάνουν την ευθύνη. Ταυτόχρονα, αποπνέουν σταθερότητα υπό πίεση, συνεργατικό πνεύμα και ένταξη - αυτές είναι οι ιδιότητες των αλλαγών που δημιουργούμε στους υποψήφιους διδακτορικούς μας στο Πανεπιστήμιο Concordia-Portland. Είστε αναγκασμένοι να ενισχύσετε τις ικανότητες ηγεσίας σας ώστε να μπορείτε να κάνετε άμεσες και μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στο χώρο εργασίας σας; Συμφωνείτε ότι ακόμη και η μικρότερη θετική αλλαγή στον εκπαιδευτικό τομέα μπορεί να έχει κυμαινόμενο αποτέλεσμα στον κόσμο γενικότερα; Εάν ναι, θα βρείτε τεράστια αξία στο καινοτόμο πρόγραμμα μας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Portland
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
3 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά