Colorado State University - Global

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η ηλεκτρονική εκπαίδευση δεν είναι μόνο κάτι που κάνουμε, είναι το μόνο πράγμα που κάνουμε.

Ευελιξία για τον σύγχρονο μαθητή

 • Διαπιστευμένοι βαθμοί σε απευθείας σύνδεση
 • Δεν έχουν οριστεί χρόνοι ή θέσεις
 • Αρχίζει η μηνιαία τάξη
 • Επιτάχυνση μαθημάτων

Η US News & World Report κατατάσσει την CSU Global μεταξύ των Best Online Bachelor's Programs

Ανώτατη Εκπαίδευση με χαμηλότερο κόστος

Η CSU Global προσπαθεί να κάνει την εκπαίδευσή σας όσο το δυνατόν πιο προσιτή αν ψάχνετε να κερδίσετε το πτυχίο, το μεταπτυχιακό δίπλωμα ή μια εξειδίκευση. Με τις επιλογές μεταφοράς, τη δική μας εγγύηση για δίδακτρα και το κόστος ανά πιστωτική ισοτιμία, μπορείτε να επιτύχετε τους ακαδημαϊκούς στόχους σας χωρίς να σπάσετε την τράπεζα.

Οι μεταφορές έγιναν εύκολα

 • Επιτύχετε τους στόχους σας γρήγορα και οικονομικά, εφαρμόζοντας μέχρι 90 μεταβιβάσεις πιστώσεων για τους φοιτητές του πανεπιστημίου και 9 πιστώσεις για μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Δεν αυξάνεται η τιμή

 • Με τη δική μας εγγύηση, το δίδακτρά σας δεν θα αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου! Αντ 'αυτού, θα απολαύσετε τον ίδιο χαμηλό ρυθμό για τη διάρκεια της εγγραφής σας στο CSU Global.

Κόστος ανά πίστωση

 • Δεν υπάρχουν αμοιβές φοιτητών ή κρυμμένα έξοδα, μαζί με οικονομικά προσιτά δίδακτρα κόστους καθιστώντας εύκολο να δείτε ακριβώς πού πηγαίνει η επένδυσή σας.

130765_people-woman-coffee-meeting.jpgΦωτογραφίες εκκίνησης / Pexels

Εξατομικευμένες διαδρομές μάθησης

Η CSU Global κατανοεί ότι οι στόχοι της καριέρας σας και το ακαδημαϊκό ταξίδι είναι συγκεκριμένα για το μέλλον που επιθυμείτε.

Προσαρμόστε την εμπειρία εκμάθησης σας για να αποκτήσετε ό, τι θέλετε με επιλογές μάθησης μέσα στο μάθημα και μια εξειδικευμένη προσέγγιση σταδιοδρομίας. Με πιστοποιήσεις, εξειδικεύσεις και άλλα διαβαθμισμένα διαπιστευτήρια, μπορείτε να παρουσιάσετε τις γνώσεις σας πριν αποκτήσετε το πλήρες πτυχίο Bachelor ή Master. Ή σχεδιάστε το πτυχίο σας από το μηδέν στο πρόγραμμα Διεπιστημονικών Επαγγελματικών Σπουδών.

Ζήστε τοπικά, μάθετε Globally®

Ως ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους διαδικτυακούς πανεπιστημίων στο έθνος και το πρώτο ανεξάρτητο 100% διαδικτυακό κρατικό πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ, με 10+ χρόνια 100% online εμπειρία, η CSU Global είναι μοναδικά τοποθετημένη για να προσφέρει μια προσαρμοσμένη εμπειρία μάθησης για κάθε μαθητή . Η ηλεκτρονική εκπαίδευση δεν είναι μόνο ένα άλλο πράγμα που κάνουμε, είναι το μόνο που κάνουμε.

Κορυφαίες βαθμολογίες Online College

# 1: 2018 Χρυσή Σχολή Διακρίσεων

 • Από το BestColleges.com, με βάση τη διαπίστευση, την μη κερδοσκοπική κατάσταση και την κατάταξη των online προγραμμάτων.

# 4: 2019 Τα καλύτερα online κολέγια στο έθνος

 • Κατατάχθηκε # 4 από τα Best Colleges με βάση τη διαπίστευση, την ακαδημαϊκή ποιότητα, την οικονομική προσιτότητα και την ηλεκτρονική επάρκεια.

# 1: Κορυφαία στρατιωτικά φιλικά σε απευθείας σύνδεση κολέγια

 • Με οδηγό για ηλεκτρονικά σχολεία με βάση τη συμμετοχή στο κυβερνητικό πρόγραμμα βοήθειας διδασκαλίας (TA), ισχυρές στρατιωτικές κοινότητες και δίκτυα υποστήριξης για σπουδαστές από απόσταση.

# 3: Τα καλύτερα online κολέγια

 • Κατατάχθηκε # 3 από την Good Financial Cents με βάση τη διαπίστευση και την κατάταξη, οικονομική προσιτότητα, επιλογές πτυχίου και ηλεκτρονική υποστήριξη.

Το Πανεπιστήμιο μας

Η παγκόσμια διαφορά CSU: Γεννήθηκε από την παράδοση, εξελίχθηκε για τους σύγχρονους μαθητές

Η CSU Global δεσμεύεται για την επιτυχία των φοιτητών και βοηθά τους σύγχρονους μαθητές να επιτύχουν τους ακαδημαϊκούς και τους εργασιακούς τους στόχους μέσω υψηλής ποιότητας, σχετικής με τη σταδιοδρομία και χαμηλού κόστους εκπαίδευσης. Διαβάστε παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δημόσιο, μη κερδοσκοπικό μοντέλο, τα προσιτά δίδακτρα και το ευέλικτο χρονοδιάγραμμα.

Δημόσιο, μη κερδοσκοπικό

Η CSU Global έχει στο μυαλό μας τα καλύτερα συμφέροντα των μαθητών μας. Ως δημόσιο μη κερδοσκοπικό κρατικό ίδρυμα (και μέρος του διακεκριμένου συστήματος κρατικού πανεπιστημίου του Κολοράντο), η εκπαίδευση είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και κύριος στόχος μας είναι η υποστήριξη.

Ευέλικτο και βολικό

Το μοντέλο CSU Global προσφέρει εγγενώς ευελιξία και ευκολία, επιτρέποντας στους σύγχρονους μαθητές να κερδίσουν ένα βαθμό με το δικό τους ρυθμό, με τους δικούς τους όρους. Καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορεί κάθε μαθητής να θέσει τη ζωή του σε αναμονή όταν αποφασίζει να επιστρέψει στο κολέγιο. Γι 'αυτό, στο CSU Global, οι τάξεις μας είναι 100% σε απευθείας σύνδεση, χωρίς σταθερά χρονοδιαγράμματα.

Παρέχουμε επίσης υποστήριξη για κάθε βήμα του ακαδημαϊκού ταξιδιού, από τη βελτιωμένη διαδικασία αποδοχής μας προς τους εξειδικευμένους Συμβούλους Επιτυχίας Φοιτητών, οι οποίοι είναι διαθέσιμοι για να απαντήσουν σε ερωτήσεις. Οι τάξεις ξεκινούν κάθε τέσσερις εβδομάδες, επιτρέποντας στους σύγχρονους μαθητές να ξεκινήσουν τις πορείες τους για ακαδημαϊκή επιτυχία με ελάχιστη καθυστέρηση.

Προσιτότητα

Τα ποσοστά διδασκαλίας της CSU Global είναι ήδη χαμηλότερα από πολλά συγκρίσιμα προγράμματα σπουδών στο διαδίκτυο. Δεν διαθέτουμε επίσης δίδακτρα εκτός διδασκαλίας ή επιπλέον κόστος και τα δίδακτρά μας παρέμειναν τα ίδια τα τελευταία επτά χρόνια. Η Εγγύηση Φροντίδας μας επίσης κλειδώνει χαμηλά ποσοστά, ώστε να μην αυξάνεται ποτέ όσο οι φοιτητές παραμένουν εγγεγραμμένοι.

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους σύγχρονους μαθητές να κερδίσουν βαθμούς με προσιτό τρόπο και να προετοιμαστούν για τις θέσεις εργασίας του αύριο.

130766_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Γιατί η CSU Global;

Εδώ είναι που μας κάνει διαφορετικά - και καλύτερα.

 • Είμαστε χτισμένοι γύρω σας, ο σύγχρονος μαθητής! Οι φοιτητές μας μπορούν να εργαστούν με πλήρη απασχόληση, να περάσουν χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους τους και να εξακολουθήσουν να συμμετέχουν σε ένα αυστηρό πρόγραμμα σπουδών ή πιστοποίησης.
 • Το 100% ηλεκτρονικό μαθησιακό περιβάλλον μας σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να θέσετε τη ζωή σε αναμονή για να παρακολουθήσετε ένα πτυχίο.
 • Ο στόχος μας είναι να παράγουμε επιτυχημένους επαγγελματίες - όχι κενές υποσχέσεις.
 • Ως μέρος του συστήματος του Πανεπιστημίου του Κολοράντο, είμαστε ένα μη κερδοσκοπικό κρατικό σχολείο που είναι πλήρως διαπιστευμένο από την Επιτροπή Ανώτερης Εκπαίδευσης.

Η Αποστολή μας, το Όραμα και οι Βασικές Αξίες

Η αποστολή μας

Η CSU Global δεσμεύεται να προωθήσει την επιτυχία των σπουδαστών σε μια παγκόσμια κοινωνία, επενδύοντας σε ανθρώπινο κεφάλαιο, επεκτείνοντας την κρατική οικονομία και ενισχύοντας την ποιότητα ζωής των πολιτών στην πολιτεία του Κολοράντο και πέρα από αυτήν παρέχοντας πρόσβαση σε δυναμικά προγράμματα σπουδών που χαρακτηρίζονται από ακαδημαϊκή αριστεία, καινοτόμες τεχνολογίες παράδοσης και ισχυρή εμπλοκή με τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Το όραμά μας

Η CSU Global είναι ο κορυφαίος πάροχος καινοτόμων ευκαιριών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για τους μη παραδοσιακούς φοιτητές στο Κολοράντο και πέραν αυτής.

Βασικές αξίες

 • Αποστολή με επίκεντρο: Επιδιώκουμε την επιτυχία των φοιτητών σε μια παγκόσμια κοινωνία μέσω της εκπαίδευσης, των υπηρεσιών και της υποστήριξης.
 • Καινοτόμος Σκέψη: Αναγνωρίζουμε λύσεις για να διευκολύνουμε την επιτυχία των φοιτητών και του CSU σε παγκόσμια κλίμακα μέσω μη παραδοσιακών μεθόδων βιομηχανίας και προοδευτικών λύσεων που είναι αποτελεσματικές, αποδοτικές και καινοτόμες.
 • Λογοδοσία: Είμαστε υπεύθυνοι για τις δικές μας ενέργειες, για εκείνους του τμήματος μας και για το πανεπιστήμιο μας, καθώς προσπαθούμε να είμαστε καταπληκτικοί.
 • Συνεργασία: Δεν συζητάμε μόνο για την ομαδική εργασία. το εκθέτουμε με τον τρόπο που αλληλεπιδρούμε, συμβουλεύουμε ο ένας τον άλλο, επιλύουμε θέματα και σέβουμε τις συνεισφορές του άλλου.
 • Μάθηση και ανάπτυξη: Είμαστε ένας οργανισμός μάθησης που συνεχώς εξελίσσεται και είναι αφοσιωμένος στη συνεχή βελτίωση.
 • Επαγγελματισμός: Αντιμετωπίζουμε όλοι τους άλλους, όπως θέλουμε να αντιμετωπίσουμε, και όπως θέλουμε να οριστούν από άλλους.

Ο CSU Global Way

Ο CSU Global Way είναι οι αρχές μέσω των οποίων εκτελούμε τις βασικές μας αξίες:

 • Αξιόπιστα: Ενεργώντας προς το καλύτερο συμφέρον των άλλων και με αυτόν τον τρόπο δημιουργώντας την εμπιστοσύνη σας σε σας
 • Φροντίδα: Αντιμετωπίζοντας κάθε άτομο ως άτομο και σεβασμό των αναγκών και των επιθυμιών του προσωπικού, της σχολής και των φοιτητών
 • Σαφήνεια: Παροχή πληροφοριών και διαδικασιών με σαφή, προσπελάσιμο και έγκαιρο τρόπο.

Τοποθεσίες

Αυγή

Address
585 Salida Way
CO 80011 Αυγή, Κολοράντο, Ηνωμένες Πολιτείες

Προγράμματα

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Πιστοποιητικό Αποφοίτησης

FAQ

Άλλη