Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Catholic Distance University είναι μη κερδοσκοπικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Προσφέρουμε έναν Συνεργάτη Τεχνών στις Φιλελεύθερες Τέχνες με επίκεντρο τις Καθολικές Σπουδές, το Bachelor of Arts in Theology (πτυχίο BA), το Master of Arts (Θεολογία), το Master of Arts στη Θεολογία και το Εκπαιδευτικό Υπουργείο, το Καθεχτικό Δίπλωμα, μεταπτυχιακά, προπτυχιακά και μη πιστοδοτικά πιστοποιητικά. Το CDU προσφέρει μαθήματα θεολογίας και διαδραστικά σεμινάρια σε καθολικό δόγμα, ηθική θεολογία, μυστήρια, γραφή, πνευματικότητα, βιοηθική, μαγιολογία, λειτουργική, κατηχητική, λαϊκή και Κατηχική της Καθολικής Εκκλησίας. Το CDU προσφέρει επίσης μαθήματα Ανθρωπιστικών Επιστημών σε κλασικές γλώσσες (Λατινική, Ελληνική), ιστορία, φιλοσοφία και αγγλική γραμματική και σύνθεση.

Καθολική ταυτότητα

Ex Corde Ecclesiae και CDU

Η Καθολική Εκκλησία λειτουργεί πανεπιστήμια για χίλια χρόνια και συμμετείχε στην εκπαίδευση για χίλια χρόνια πριν. Όταν ο Ιωάννης Παύλος Β 'εξέδωσε το αποστολικό σύνταγμα Ex Corde Ecclesiae (15 Αυγούστου 1990), επανέλαβε την παράδοση και την εμπειρία της Εκκλησίας, καθώς σχετίζεται με καθολικά πανεπιστήμια.

Εξήγησε τον ρόλο της πίστης στη λειτουργία της σχολής, του προσωπικού και των φοιτητών. Έθεσε επίσης τον τρόπο με τον οποίο η έρευνα και η διδασκαλία φωτίζονται από την πίστη. Το πανεπιστήμιο είναι μια πνευματική κοινότητα, αλλά είναι πνευματικό με μοναδικό καθολικό τρόπο επειδή σέβεται την αλήθεια. Όπως δήλωσε ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ ': «Μόνο στην πίστη μπορεί αλήθεια να γίνει ενσαρκωμένος και λόγο αληθινά ανθρώπινη, ικανό να κατευθύνει την θέληση κατά μήκος της διαδρομής της ελευθερίας» (βλ Spe Salvi, 23).

Αυτή είναι η πίστη που τρέφει και καθοδηγεί το καθολικό πανεπιστήμιο και την καθιστά αυθεντική πνευματική κοινότητα. Catholic Distance University παίρνει το Ex Corde Ecclesiae ως οδηγό φως.

Οι αρχές που μας καθοδηγούν

"Κάθε Καθολικό Πανεπιστήμιο, ως πανεπιστήμιο, είναι μια ακαδημαϊκή κοινότητα που, με αυστηρό και κριτικό τρόπο, βοηθά στην προστασία και προαγωγή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της έρευνας, της διδασκαλίας και των διαφόρων υπηρεσιών που προσφέρονται στους τοπικούς, διεθνείς κοινότητες "(άρθρο 12).

"Δεδομένου ότι ο στόχος ενός καθολικού πανεπιστημίου είναι να διαβεβαιώσει με θεσμικό τρόπο μια χριστιανική παρουσία στον πανεπιστημιακό κόσμο που αντιμετωπίζει τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας και του πολιτισμού, κάθε καθολικό πανεπιστήμιο, ως καθολικό, πρέπει να έχει τα ακόλουθα βασικά χαρακτηριστικά:

 1. Μια χριστιανική έμπνευση όχι μόνο των ατόμων αλλά της πανεπιστημιακής κοινότητας ως τέτοια.
 2. Ο συνεχής προβληματισμός υπό το φως της καθολικής πίστης στο αυξανόμενο θησαυρό της ανθρώπινης γνώσης, στο οποίο επιδιώκει να συμβάλει με τη δική του έρευνα.
 3. Πιστότητα στο χριστιανικό μήνυμα, καθώς έρχεται σε μας μέσω της Εκκλησίας.
 4. Μια θεσμική δέσμευση για την υπηρεσία του λαού του Θεού και της ανθρώπινης οικογένειας στο προσκύνημά τους στον υπερβατικό στόχο που δίνει νόημα στη ζωή »(άρθρο 13).

Το Motto του Catholic Distance University

Το σύνθημα του CDU είναι χαρά από την αλήθεια, Gaudium de Veritate .

Ο Ιωάννης Παύλος Β 'χαρακτήρισε τα Καθολικά πανεπιστήμια ως προέρχοντα από την καρδιά της Εκκλησίας στο Αποστολικό Σύνταγμα του Ex Corde Ecclesiae . Δηλώνει ότι «[ένα καθολικό πανεπιστήμιο] μοιράζεται το Gaudium de Veritate , τόσο πολύτιμο για τον Άγιο Αυγουστίνο, που είναι αυτή η χαρά της αναζήτησης, της ανακάλυψης και της επικοινωνίας της αλήθειας σε κάθε τομέα της γνώσης».

(Βλ. Άγιος Αυγουστίνος, Confessions, X, xxiii, 33, που αναφέρεται στην Ex Corde Ecclesiae , άρθρο 1)

Σκέψεις για την καθολική ταυτότητα του CDU

Catholic Distance University ιδρύθηκε το 1983 υπό την ηγεσία του επισκόπου Thomas J. Welsh, ιδρυτικό επίσκοπο της επισκοπής του Arlington. Εκείνη την εποχή, ο Επισκόπου Ουαλός υπηρέτησε επίσης ως πρόεδρος του Βατικανού της Παλαιστινιακής Επιτροπής για την Οικογένεια και πίστευε ότι οι οικογένειες πρέπει να είναι σε θέση να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους για την καθολική πίστη στη ζεστασιά, την ασφάλεια και την ευκολία του σπιτιού, δίδοντας ένα παράδειγμα στα παιδιά της σπουδαιότητας της μάθησης περισσότερων για την πίστη μας σε όλη τη ζωή.

Ο επίσκοπος Welsh ήταν βαθύτατα αφοσιωμένος στην εκπαίδευση των καθολικών και στην εκπαίδευση των λαϊκών, των οποίων ο ξεχωριστός επαγγελματισμός στον κόσμο ήταν σαφώς διατυπωμένος στα έγγραφα του Δεύτερου Συμβουλίου του Βατικανού. Ο επίσκοπος Welsh εργάστηκε ακούραστα στη Μητρόπολη του Arlington και αργότερα ως Επίσκοπος του Allentown, Pennsylvania, για να προσφέρει ευκαιρίες για εκπαίδευση και πνευματική ανάπτυξη. Όχι μόνο ο Επίσκοπος Welsh πίστευε ότι η εξ αποστάσεως εκπαίδευση ήταν μια καινοτόμος προσέγγιση της ενήλικης θρησκευτικής εκπαίδευσης, αλλά η Αγία Έδρα το Νοέμβριο του 1983 επαίνεσε το CDU να εκτελέσει την εντολή του Χριστού να «διδάξει όλα τα έθνη» χρησιμοποιώντας νέες μεθόδους και προσεγγίσεις και ενέκρινε το CDU ως Ποντιφικό Ινστιτούτο με την εξουσία να απονείμει το Ποντιφικό Δίπλωμα, που αργότερα αποκαλείται Κατηχητικό Δίπλωμα. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που το δίπλωμα απονεμήθηκε αποκλειστικά μέσω της αλληλογραφίας.

Το 2004, ο Άγιος Ιωάννης Παύλος Β 'υπενθύμισε μια ομάδα Αμερικανών επισκόπων: «Είναι λοιπόν εξαιρετικά σημαντικό τα ιδρύματα της Εκκλησίας να είναι πραγματικά καθολικά: Καθολικά στην αυτοκατανόηση και καθολική στην ταυτότητά τους». στην καρδιά όλων που κάνουμε από την ίδρυσή μας, όπως διατυπώθηκε από τον Άγιο Ιωάννη Παύλο Β στο Αποστολικό Σύνταγμα για τα Καθολικά Πανεπιστήμια ή στα Λατινικά, Ex Corde Ecclesiae (που σημαίνει "από την καρδιά της Εκκλησίας").

Το Συμβούλιο του CDU συμπεριέλαβε πάντα επισκόπους και ιερείς μαζί με την πλειονότητα των λαϊκών και θρησκευτικά αφοσιωμένο στην αποστολή του CDU. Ο επίσκοπος έχει την τελική εξουσία για το πρόγραμμα σπουδών του CDU και την επιλογή της σχολής. Η Ακαδημαϊκή Επιτροπή του CDU προεδρεύεται από τον Αιδεσιμότατο Paul deLadurantaye, Ph.D., Γραμματέα Θρησκευτικής Εκπαίδευσης και Ιεράς Λειτουργίας για την Επισκοπή του Arlington και περιλαμβάνει σχολή από σεμινάρια καθώς και από άλλους καθολικούς θεσμούς.

Για περισσότερα από 30 χρόνια, το CDU βρίσκεται στο προσκήνιο της Νέας Ευαγγελίκευσης με μοναδική αποστολή μας ως καθολικό πανεπιστήμιο σε απευθείας σύνδεση που φτάνει τους ανθρώπους όπου υπάρχει σύνδεση με το Διαδίκτυο. Πολλοί από τους αποφοίτους μας σχολιάζουν ότι το CDU όχι μόνο δίνει έμφαση στην ακαδημαϊκή ποιότητα αλλά και τη σημασία της ανάπτυξης στην αγάπη μας για τον Ιησού Χριστό και την Εκκλησία. Το CDU δεσμεύεται να προωθήσει μια ισχυρή, ζωντανή κοινότητα μάθησης που αντικατοπτρίζει την εκκλησιαστική κοινωνία της Εκκλησίας. Η σχολή και το προσωπικό μας είναι σθεναρά αφοσιωμένα στην αποστολή του CDU και στην καλλιέργεια μιας συναντήσεως που αλλάζει τη ζωή με το ζωντανό Λόγο του Θεού, τον Ιησού Χριστό.

 • Το πρόγραμμα σπουδών του CDU μεταδίδει πιστά τις διδασκαλίες της Καθολικής Εκκλησίας ακολουθώντας τις αρχές του Ex Corde Ecclesiae .
 • Το CDU παρατίθεται ως εγκεκριμένο ίδρυμα χορήγησης πτυχίου στην Καθολική Ανώτατη Εκπαίδευση στις Ηνωμένες Πολιτείες από την USCCB.
 • Το CDU είναι μέλος της Ένωσης Καθολικών Κολλεγίων και Πανεπιστημίων, ένας οργανισμός που δεσμεύεται να ενισχύσει την καθολική αποστολή των μελών του και να προωθήσει τη συνεργασία μεταξύ των καθολικών σχολών και πανεπιστημίων.
 • Το CDU είναι μέλος της Εταιρείας Cardinal Newman Society, μια οργάνωση που δεσμεύεται να προάγει και να υπερασπίζεται την πιστή καθολική εκπαίδευση.116662_116580_2018GradsatMass.jpg

Διαπίστευση και Συνεργασίες

Το CDU είναι διαπιστευμένο από την επιτροπή διαπίστευσης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (DEAC, 1101 17th Street, NW, Suite 808, Ουάσιγκτον, DC 20036, 202.234.5100). Η DEAC αναγνωρίζεται από το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ ως αναγνωρισμένη εθνική υπηρεσία. Η DEAC είναι αναγνωρισμένο μέλος του Συμβουλίου για τη διαπίστευση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Το CDU υπόκειται σε αυστηρή διαδικασία επαναδιαπραγμάτευσης κάθε πέντε χρόνια και έχει διαπιστευθεί από την DEAC από το 1986. Το CDU επαναπροσδιορίστηκε για τελευταία φορά το 2016.

Η Επιτροπή Ανώτατης Εκπαίδευσης

Το CDU είναι υποψήφιος για διαπίστευση με την Επιτροπή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ο Σύνδεσμος Θεολογικών Σχολών

Η Μεταπτυχιακή Σχολή Θεολογίας του CDU έχει ονομάσει υποψήφιο για διαπίστευση από την Επιτροπή για τη διαπίστευση της Ένωσης Θεολογικών Σχολών.

CHEA

Το CDU είναι αναγνωρισμένο μέλος του Συμβουλίου Ανώτατης Εκπαίδευσης (CHEA). Το CHEA είναι εθνικός συνήγορος και θεσμική φωνή για την αυτορρύθμιση της ακαδημαϊκής ποιότητας μέσω της διαπίστευσης. Το CHEA είναι μια ένωση 3000 κολεγίων και πανεπιστημίων που χορηγούν πτυχίο και αναγνωρίζει 60 θεσμικούς και προγραμματικούς οργανισμούς διαπίστευσης.

WVHEPC

Η Επιτροπή Πολιτικής Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Δυτικής Βιρτζίνια εξουσιοδότησε το Catholic Distance University να λειτουργήσει ως ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα που χορηγεί πτυχίο στη Δυτική Βιρτζίνια.

SCHEV

Το Κρατικό Συμβούλιο Ανώτατης Εκπαίδευσης για τη Βιρτζίνια (SCHEV) πιστοποιεί ετησίως το CDU να λειτουργεί στη Βιρτζίνια ως ιδιωτικό μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που χορηγεί πτυχίο.

Τίτλος IV Επιλεξιμότητα

Ο Υπουργός Παιδείας έχει προσδιορίσει ότι το Catholic Distance University είναι επιλέξιμο ίδρυμα βάσει του νόμου περί τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του 1965. Αυτή η αναγνώριση επιτρέπει στους μαθητές να εξετάσουν την αναβολή ορισμένων ομοσπονδιακών φοιτητικών δανείων και πιθανών πιστώσεων φόρου για δίδακτρα. Αυτές οι πιστώσεις φόρου μπορούν να παρέχουν μειώσεις δολαρίου προς δολάριο στην τελική ομοσπονδιακή φορολογική σας υποχρέωση.

Η Φορολογική Πιστωτική Ζήτηση για όλη τη ζωή είναι ένα φορολογικό όφελος ίσο με το 20% των δαπανών διδασκαλίας της οικογένειας, μέχρι $ 10.000, για μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση και κατάρτιση. Αυτό περιλαμβάνει όλα τα μαθήματα που προσφέρονται από το CDU.

Η φορολογική πίστωση ελπίδας, ύψους μέχρι $ 1.650, είναι διαθέσιμη για φοιτητές πρώτου και δεύτερου έτους που εγγράφονται τουλάχιστον στο μισό χρόνο (όπως ορίζεται από το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ) σε πρόγραμμα κολλεγίων.

Η κατάσταση ως επιλέξιμου σχολείου του τίτλου IV προσφέρει επίσης σε ορισμένους μαθητές τη δυνατότητα να αναβάλουν τις ομοσπονδιακές πληρωμές για δάνεια εκπαίδευσης. Η αναστολή είναι μια περίοδος κατά την οποία δεν απαιτούνται πληρωμές και δεν μπορεί να προκύψουν τόκοι. Οι φοιτητές του CDU που έχουν τουλάχιστον μισή ώρα (όπως ορίζεται από το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ) είναι επιλέξιμοι να υποβάλουν αίτηση για αναβολές. Οι αιτήσεις για αναστολές πρέπει να πιστοποιούνται από το CDU και να εγκρίνονται από τον δανειστή.

NC-SARA

Το CDU είναι θεσμικός συμμετέχων στο Εθνικό Συμβούλιο Συμφωνιών Αμοιβαιότητας για την Εξουσιοδότηση του Κράτους. Η Συμφωνία Αμοιβαίας Αδειοδότησης του Κράτους είναι συμφωνία μεταξύ κρατών μελών, περιοχών και εδαφών που καθορίζει συγκρίσιμα εθνικά πρότυπα για τη διακρατική προσφορά μαθημάτων και προγραμμάτων μεταδευτεροβάθμιας εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Σκοπός του είναι να διευκολύνει τους φοιτητές να παρακολουθήσουν online μαθήματα που προσφέρονται από μεταδευτεροβάθμια ιδρύματα που εδρεύουν σε άλλο κράτος. Η SARA εποπτεύεται από ένα Εθνικό Συμβούλιο και διοικείται από τέσσερις περιφερειακές συμμαχίες εκπαίδευσης.

Διεθνής Ομοσπονδία Καθολικών Πανεπιστημίων (IFCU)

Το CDU είναι μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καθολικών Πανεπιστημίων (IFCU), μιας ένωσης καθολικών πανεπιστημίων και καθολικών ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που ιδρύθηκε το 1924, εγκρίθηκε από την Αγία Έδρα το 1949 και αναγνωρίστηκε ως Διεθνής Μη Κυβερνητικός Οργανισμός από την United Εθνών το 1952.

Ένωση Καθολικών Κολεγίων και Πανεπιστημίων (ACCU)

Το CDU είναι μέλος του Συνδέσμου Καθολικών Κολλεγίων και Πανεπιστημίων (ACCU), το οποίο ιδρύθηκε το 1899 για να βοηθήσει τα θεσμικά όργανα των μελών να ενισχύσουν την καθολική αποστολή τους και να προωθήσουν τη συνεργασία των Καθολικών Κολεγίων και Πανεπιστημίων.

Διάσκεψη των Καθολικών Επισκόπων των Ηνωμένων Πολιτειών (USCCB)

Το CDU βρίσκεται στον κατάλογο USCCB των εγκεκριμένων «φορέων που χορηγούν πτυχίο της Καθολικής Ανώτατης Εκπαίδευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες».

Ο οδηγός Newman

Το CDU παρατίθεται ως συνιστώμενο κολέγιο στο The Newman Guide , έναν οδηγό σχεδιασμού για κολέγια και πανεπιστήμια. Ο οδηγός του Newman αναφέρει: "Οι σπουδαστές έρχονται στο CDU ως ένας τρόπος για να αυξήσουν τις γνώσεις τους για την καθολική πίστη, καθώς και για να φέρουν αυτή τη γνώση στις οικογένειές τους και στην επαγγελματική τους ζωή. Μερικοί φοιτητές ελπίζουν για θέσεις σε καθολικά σχολεία ή άλλα προγράμματα θρησκευτικής εκπαίδευσης. ... Το CDU ήταν πάντα ένα εξ αποστάσεως ίδρυμα. Από το 1983 έως το 2000, χρησιμοποίησε μια μορφή αλληλογραφίας σε χαρτί. Όλο και περισσότερο, έχει συνδεθεί στο διαδίκτυο και περιγράφει τον εαυτό του ως "μια ηλεκτρονική κοινότητα μάθησης που είναι παγκόσμια".

Ο Αρχιεπίσκοπος Fisichella, Πρόεδρος του Ποντιφικού Συμβουλίου για την Προώθηση της Νέας Ευαγγελίκευσης, επαινεί το CDU

Catholic Distance University έλαβε επιστολή αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης από το Ποντιφικό Συμβούλιο για την Προώθηση της Νέας Ευαγγελίκευσης. Στην επιστολή, το CDU επαίνεσε όχι μόνο για την εργασία του στην Καθολική Εκπαίδευση και τη Νέα Ευαγγελισμό αλλά και για την ικανότητά του να προσεγγίζει τους πιστούς σε όλο τον κόσμο λόγω της μοναδικής δέσμευσής του και της εμπειρίας του στην ηλεκτρονική εκπαίδευση.

CARA

Το CARA, το Κέντρο Εφαρμοσμένης Έρευνας στο Αποστότομο του Πανεπιστημίου του Georgetown, δημοσιεύει μια ετήσια στατιστική επισκόπηση των προγραμμάτων καθολικής διαμόρφωσης υπουργών για ιερείς, διακόνους και λαϊκό εκκλησιαστικό υπουργείο στο CDU των ΗΠΑ, τοποθετώντας σταθερά μεταξύ των δώδεκα κορυφαίων συνολικά πτυχίων και πιστοποιητικών εγγραφών καθιέρωσε εκκλησιαστικό υπουργείο σε μεταπτυχιακό επίπεδο, από σχεδόν 200 συμμετέχοντα προγράμματα.

Κίτρινο Κορδέλα Σχολείο

Catholic Distance University (CDU) έχει ανανεώσει συμφωνία με το Υπουργείο Υποθέσεων των Βετεράνων των ΗΠΑ, επιτρέποντας στους φοιτητές του CDU να είναι επιλέξιμοι για οφέλη του προγράμματος Κίτρινη Κορδέλα. Το Πρόγραμμα Ενίσχυσης Εκπαίδευσης Κίτρινου Κορδέλα GI είναι μια πρόβλεψη του Νόμου για την Εκπαιδευτική Βοήθεια των Βετεράνων του 2008 μετά το 2008. Ως σχολείο Κίτρινης Κορδέλας, οι βετεράνοι και τα εξαρτώμενα από αυτούς άτομα μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα στο CDU με πλήρη κάλυψη των εξόδων διδασκαλίας.

 • Ο λογαριασμός GI μετά την 9/11 καταβάλει οφέλη μέχρι τα υψηλότερα δημόσια προπτυχιακά δίδακτρα.
 • Το πρόγραμμα Κίτρινο Κορδέλα έχει ένα ειδικό χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους βετεράνους να μεταφέρουν τα Κίτρινα Κορδέλα Οφέλη στα συντηρούμενα πρόσωπα (σύζυγος και παιδί).
 • Υπάρχει ένας περιορισμένος αριθμός χώρων που διατίθενται στο CDU για σπουδαστές που πληρούν τις προϋποθέσεις για το πρόγραμμα κίτρινης κορδέλας.
 • Το CDU είναι τώρα φορέας εθελοντικής εκπαίδευσης μέσω του Τμήματος Άμυνας και αναφέρεται ως εγκεκριμένος πάροχος.116663_116583_StudentwithTablet.jpg

Αποστολή και Θεσμικές Αρχές

Αποστολή

Η αποστολή του Catholic Distance University είναι να επικοινωνεί το μυαλό και την καρδιά της Εκκλησίας σε έναν ψηφιακό κόσμο. Χρησιμοποιώντας την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, το πανεπιστήμιο εκπαιδεύει καθηγητές και μαθητές παγκοσμίως στην καθολική θεολογία, τις φιλελεύθερες τέχνες και την ανάπτυξη της πίστης για την ανάπτυξη της πίστης, την εκκλησιαστική υπηρεσία και την ηγεσία για τη Νέα Ευαγγελισμό.

Motto, Όραμα και Θεσμικές Αρχές

Το σύνθημα του CDU είναι χαρά από την αλήθεια, Gaudium de Veritate .

Catholic Distance University μέσω των ακαδημαϊκών προγραμμάτων του, της εμπειρίας του στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση και της δέσμευσής του σε μια ισχυρή κοινότητα μάθησης, ενθαρρύνει μια συνάντηση με τον ζωντανό Θεό στον Ιησού Χριστό που είναι ο «τρόπος, η αλήθεια και η ζωή». : 6)

Στο Απόστολο Σύνταγμα του Ex Corde Ecclesiae, ο Πάπας Άγιος Ιωάννης Παύλος Β 'δήλωσε ότι «[ένα καθολικό πανεπιστήμιο] μοιράζεται το Gaudium de Veritate, τόσο πολύτιμο για τον Άγιο Αυγουστίνο, που είναι αυτή η χαρά της αναζήτησης, της ανακάλυψης και της επικοινωνίας της αλήθειας σε κάθε τομέα της γνώσης. "(Ex Corde Ecclesiae, 1)

Ο Ομότιμος Πάπας Βενέδικτος του XVI υπενθύμισε στους Καθολικούς εκπαιδευτικούς: «Πρώτα απ 'όλα, κάθε καθολικό εκπαιδευτικό ίδρυμα είναι ένας τόπος συναντήσεως με τον ζωντανό Θεό ο οποίος στον Ιησού Χριστό αποκαλύπτει τη μεταμορφωτική του αγάπη και αλήθεια» (πρ. Sal Salvi 4). (Διεύθυνση, Καθολικό Πανεπιστήμιο της Αμερικής, 17 Απριλίου 2008)

Ο Πάπας Φράνσις περιέγραψε τον στόχο της Καθολικής Εκπαίδευσης, "Να προετοιμάσει τις καρδιές, ώστε ο Κύριος να εκδηλώσει τον εαυτό του ..." (Διεύθυνση: Παγκόσμιο Συνέδριο Εκπαίδευσης του Βατικανού, 21 Νοεμβρίου 2015)

Οι ακόλουθες αρχές εκφράζουν το θεσμικό όραμα

 1. Με την καθοδήγηση του Αποστολικού Συντάγματος Ex Corde Ecclesiae, το διδακτικό πρόγραμμα του Catholic Distance University μεταδίδει πιστά τις διδασκαλίες της Καθολικής Εκκλησίας, προωθεί την αυθεντική ανανέωση του Δεύτερου Συμβουλίου του Βατικανού και φωτίζει τα πρόσφατα παπικά έγγραφα για τη στήριξη της Νέας Ευαγγελίκευσης.
 2. Catholic Distance University παρέχει διαπιστευμένη εκπαίδευση που αντανακλά τη δέσμευση για ακαδημαϊκή αριστεία. Αυτό περιλαμβάνει εξειδικευμένο τμήμα διδασκαλίας, υγιές πρόγραμμα σπουδών και συστηματικά ακαδημαϊκά προγράμματα, συμπεριλαμβανομένων των μεταπτυχιακών, προπτυχιακών, πτυχιακών και πιστοποιητικών προγραμμάτων που ενισχύουν την επαγγελματική σταδιοδρομία και προωθούν τη δια βίου μάθηση.
 3. Catholic Distance University χρησιμοποιεί εξ αποστάσεως εκπαίδευση για την παροχή καθολικής πρόσβασης στα εκπαιδευτικά του προγράμματα και υπηρεσίες μέσω του Διαδικτύου. Η ψηφιακή επικοινωνία δίνει τη δυνατότητα στο CDU να φιλοξενήσει τους μαθητές στις διάφορες μοναδικές περιστάσεις τους.
 4. Catholic Distance University εξυπηρετεί την αποστολή της Καθολικής Εκκλησίας για τη Νέα Ευαγγελισμό μέσω συνεργασιών με επισκοπές και οργανώσεις και χρησιμοποιεί την τρέχουσα έρευνα για να ενημερώσει την ανάπτυξη του προγράμματος και να υποστηρίξει τους εκπαιδευτικούς στόχους και τις ανάγκες των πιστών, ιδιαίτερα των υποεξυπηρετημένων.
 5. Catholic Distance University προωθεί μια ζωντανή μαθησιακή κοινότητα μεταξύ των φοιτητών, των διδασκόντων, των αποφοίτων και του προσωπικού μέσω των διαδραστικών διαδικτυακών πανεπιστημιουπόλεων και των ακαδημαϊκών προγραμμάτων που εμβαθύνουν τη συνάντηση με τον ζωντανό Θεό στην κοινωνία με την Εκκλησία.

Θεσμικά αποτελέσματα

Catholic Distance University με μοναδική εστίαση της Θεολογίας και της Θρησκευτικής Εκπαίδευσης στον τρόπο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης καθοδηγείται από το Αποστολικό Σύνταγμα του Πάπα Άγιος Ιωάννης Παύλος Β ', Ex Corde Ecclesiae, «Γεννημένος από την Καρδιά της Εκκλησίας». Εκτός από το σύνθημα, το όραμα και τις θεσμικές αρχές του πανεπιστημίου, τα θεσμικά μας αποτελέσματα αντικατοπτρίζουν επίσης την «αποστολή υπηρεσίας ενός καθολικού πανεπιστημίου» όπως περιγράφεται στο Αποστολικό Σύνταγμα (Ex Corde Ecclesiae, 30).

Σύμφωνα με τα λόγια του Αγίου Πατέρα, «Η βασική αποστολή ενός Πανεπιστημίου είναι μια συνεχής αναζήτηση της αλήθειας μέσω της έρευνάς της και της διατήρησης και της επικοινωνίας της γνώσης για το καλό της κοινωνίας. Ένα καθολικό πανεπιστήμιο συμμετέχει σε αυτή την αποστολή με τα δικά του ειδικά χαρακτηριστικά και σκοπούς "(Ex Corde Ecclesiae, 30).

Τα θεσμικά αποτελέσματα του Catholic Distance University είναι αξιόλογα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που καλλιεργούνται μέσα στην κοινότητα μάθησης CDU και χρησιμεύουν ως επιθυμητά αποτελέσματα σε όλα τα προγράμματα σπουδών βαθμού και μη πτυχίου:

 • Δια βίου διαμόρφωση
 • Ανάπτυξη πίστης
 • Θεολογική αντίληψη για τη ζωή και το υπουργείο
 • Ανακοίνωση για την Κοινότητα
 • Συνεργασία για το κοινό καλό

Οι φοιτητές θα:

 1. αξία δια βίου διαμόρφωση για υπηρεσία και ηγεσία στην Εκκλησία και την Κοινωνία. Για το σκοπό αυτό, το CDU δεσμεύεται σε ένα περιεκτικό πρόγραμμα σπουδών που εμπλουτίζει κάθε ακαδημαϊκό επίπεδο, προάγοντας την αναπόσπαστη ανάπτυξη των μαθητών του και παρέχοντας συνειδητοποίηση του πλούτου των αρχών του Ευαγγελίου και της ζωντανής Παράδοσης της Εκκλησίας. Ο δια βίου σχηματισμός ενσαρκώνει την ικανότητα να προωθήσει την κατανόηση του λαϊκού επαγγέλματος και εξοπλίζει τους ηγέτες των Εκκλησιών να μαρτυρούν την πίστη στον κόσμο (Ex Corde Ecclesiae, 20). ( Δια βίου σχηματισμού )
 2. συναντάμε τον ζωντανό λόγο του Θεού με τρόπο βαθύ και μεταβαλλόμενο και που εμβαθύνει την πίστη που εργάζεται μέσα από την αγάπη, προετοιμάζοντάς τα για ενεργή συμμετοχή στη ζωή της Εκκλησίας "( ΗΕΕ, 41). Για το σκοπό αυτό, το Catholic Distance University προσφέρει προγράμματα θεολογικής και θρησκευτικής εκπαίδευσης και μαθήματα που προάγουν την ενσωμάτωση της γνώσης σε όλους τους θεολογικούς κλάδους που βασίζονται στον διάλογο μεταξύ της πίστης και του λόγου και οδηγούν στην ενότητα της κάθε αλήθειας ( Ex Corde Ecclesiae, 17). ( Ανάπτυξη πίστης )
 3. να συνεχίσουν τη μελέτη των διαφόρων θεολογικών κλάδων ώστε να γίνουν αληθινά ικανοί στους συγκεκριμένους τομείς στους οποίους θα αφιερωθούν στην υπηρεσία της κοινωνίας και της Εκκλησίας και ταυτόχρονα να είναι έτοιμοι να δώσουν τον μάρτυρα της πίστης τους στον κόσμο. Για το σκοπό αυτό, το Catholic Distance University διδάσκει την Καθολική θεολογία με τρόπο πιστό στη Γραφή, την Παράδοση και το Μαθητήριο της Εκκλησίας που παρέχει μια πνευματική συνάντηση με αμήχανες αλήθειες και ενισχύει την κριτική κατανόηση των αρχών του Ευαγγελίου που εμπλουτίζουν το νόημα της ανθρώπινης ζωής και της διακονίας και να ρίχνει φως στα ερωτήματα του σύγχρονου πολιτισμού. (Βλ. Ex Corde Ecclesiae, 20) ( Θεολογική αντίληψη για τη ζωή και το υπουργείο )
 4. αρθρώνουν τη διδασκαλία και την διδασκαλία της Εκκλησίας με σαφήνεια και διορατικότητα που ενθαρρύνουν μια εμπειρία της κοινωνίας της Εκκλησίας και ένα πνεύμα ιεραποστολικής ιεραποστολής για τον μετασχηματισμό του πολιτισμού ( Ex Corde Ecclesiae, 48). Για το σκοπό αυτό, το Catholic Distance University προωθεί το σχηματισμό αυθεντικής ανθρώπινης κοινότητας κινούμενης από το πνεύμα του Χριστού, μια κοινή αφοσίωση στην αλήθεια και το όραμα του ανθρώπινου προσώπου, προσφέροντας θεολογική εκπαίδευση σε ένα περιβάλλον πίστης που διαμορφώνει άνδρες και γυναίκες ικανούς για λογική και (βλ. Ex Corde Ecclesiae, 21, 49). Η τεχνολογία, συγκεκριμένα η εξ αποστάσεως εκπαίδευση, είναι ο τρόπος με τον οποίο αναπτύσσεται και διατηρείται η πανεπιστημιακή κοινότητα. ( Ανακοίνωση για την Κοινότητα )
 5. επιδεικνύουν πνευματικές και συνεργατικές δεξιότητες που ενθαρρύνουν την ηγεσία για το κοινό καλό και που τις εξοπλίζουν για να ενσωματώσουν την πίστη στη ζωή και να συμμετάσχουν ενεργά στην πάστορα διακονία της Εκκλησίας. Για το σκοπό αυτό, τα προγράμματα και τα μαθήματα του Catholic Distance University προωθούν έναν καρποφόρο διάλογο μεταξύ του Ευαγγελίου και του πολιτισμού που είναι ανοιχτό στην αποκάλυψη και την υπέρβαση ( Ex Corde Ecclesiae, 43). ( Συνεργασία για το κοινό αγαθό )

Λογοδοσία για την αποστολή

Για να εκτιμήσει την κύρια αποστολή του, το CDU δεσμεύεται για την συνεχή αξιολόγηση και αξιολόγηση των ακαδημαϊκών προγραμμάτων του. Αυτή η διαδικασία αξιολόγησης και αξιολόγησης διευθύνεται από την Επιτροπή Αξιολόγησης (AC) και βοηθά τη σχολή και το προσωπικό στην αντιμετώπιση της ευθυγράμμισης των θεσμικών αποτελεσμάτων με τους στόχους του προγράμματος σπουδών, τους στόχους του τμήματος (συγκέντρωση) και τα μαθήματα σπουδών. Η ΑΑ αναπτύσσει επίσης μέσα αξιολόγησης, ρουμπρίκα και εργαλεία αξιολόγησης και παρέχει αναλύσεις δεδομένων για τη διοίκηση και την ανασκόπηση των σχολών που οδηγούν σε θεσμική βελτίωση. Επιπλέον, το Διοικητικό Συμβούλιο διενεργεί ετησίως εκτίμηση της αποτελεσματικότητάς του, καθοδηγώντας το Πανεπιστήμιο να εκπληρώσει την αποστολή του.116661_116585_JAC_3250.jpg

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Diploma

Catholic Distance University

Το CDU είναι εξουσιοδοτημένο να απονείμει το Καθεχτικό δίπλωμα, ένα πολύτιμο πιστοποιητικό διδασκαλίας στην Εκκλησία. Το CDU ήταν το πρώτο Κατηχητικό Ινστιτούτο στις Ηνωμ ... [+]

Κατηχητικό δίπλωμα

Το CDU είναι εξουσιοδοτημένο να απονείμει το Καθεχτικό δίπλωμα, ένα πολύτιμο πιστοποιητικό διδασκαλίας στην Εκκλησία. Το CDU ήταν το πρώτο Κατηχητικό Ινστιτούτο στις Ηνωμένες Πολιτείες για να απονείμει το Καθεχτικό δίπλωμα και να διδάξει την πίστη σε ενήλικες που χρησιμοποιούν εξ αποστάσεως εκπαίδευση αποκλειστικά.

Απαντώντας στην Επιτροπή, ο Χριστός έδωσε στους οπαδούς του να κάνουν μαθητές όλων των εθνών, κάθε άνθρωπος καλείται να μοιραστεί το μήνυμα του Ευαγγελίου της αγάπης του Θεού. Μέσω συστηματικής μελέτης του επαγγέλματος της Πίστης, της Λειτουργίας, της Ιερής Γραφής, της ηθικής διδασκαλίας και της πνευματικότητας, οι φοιτητές επιτυγχάνουν αυτό το πιστοποιητικό εκκλησιαστικής διδασκαλίας και εξοπλίζονται για να διδάξουν την Πίστη με εξουσία και αυτοπεποίθηση. Τα μαθήματα στο πρόγραμμα σπουδών είναι επιλέξιμα για προπτυχιακές σπουδές.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Charles Town
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
5 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Catholic Distance University

Το πρόγραμμα Master of Arts (Θεολογία) παρέχει μια μελέτη της Ιερής Γραφής, της φιλοσοφίας, των θεολογικών εννοιών, των ηθικών αρχών, του μυστηριακού συστήματος, της πνευ ... [+]

Master of Arts (Θεολογία)

Το πρόγραμμα Master of Arts (Θεολογία) παρέχει μια μελέτη της Ιερής Γραφής, της φιλοσοφίας, των θεολογικών εννοιών, των ηθικών αρχών, του μυστηριακού συστήματος, της πνευματικότητας και της ιστορίας της Εκκλησίας.

Το πρόγραμμα ΜΑ είναι χρήσιμο για τα άτομα που αναζητούν σταδιοδρομία στην εκκλησιαστική εργασία, εκείνους που εμπλέκονται στη διδασκαλία ή τη θρησκευτική εκπαίδευση και εκείνοι που προετοιμάζονται για ένα θρησκευτικό επάγγελμα. Πολλοί φοιτητές όμως επιλέγουν τη ΜΑ για να κατανοήσουν συστηματικά τις διδασκαλίες της Εκκλησίας για την ενίσχυση και ενημέρωση της επαγγελματικής και πνευματικής τους ζωής, των οικογενειών τους και της υπηρεσίας τους στην Εκκλησία και τον κόσμο. Οι μαθητές μπορούν να επιδιώξουν τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντά τους μέσω της επιλογής των επιλογών.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Charles Town
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
5 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Catholic Distance University

Το πρόγραμμα MA στην Θεολογία και το Εκπαιδευτικό Υπουργείο εξοπλίζει πλήρως τους εκπαιδευτικούς, τους διευθυντές της θρησκευτικής εκπαίδευσης και τους κατηχητές για το σ ... [+]

MA στη Θεολογία και το Υπουργείο Παιδείας

Το πρόγραμμα MA στην Θεολογία και το Εκπαιδευτικό Υπουργείο εξοπλίζει πλήρως τους εκπαιδευτικούς, τους διευθυντές της θρησκευτικής εκπαίδευσης και τους κατηχητές για το σημαντικό ρόλο τους στο σχηματισμό πίστης σε ενορίες και σχολεία.

Το πρόγραμμα προσφέρεται μέσω της Μεταπτυχιακής Θεολογικής Σχολής, η οποία έχει ονομάσει υποψήφιο για διαπίστευση από την Επιτροπή για τη διαπίστευση της Ένωσης Θεολογικών Σχολών.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Charles Town
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
5 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πιστοποιητικό Αποφοίτησης

Catholic Distance University

Τα πιστοποιητικά απόφοιτων είναι ιδανικά για όσους είναι διατεθειμένοι να σπουδάσουν θεολογία σε μεταπτυχιακό επίπεδο, αλλά επιθυμούν την ευελιξία να επικεντρώσουν τις σπ ... [+]

Μεταπτυχιακά Πιστοποιητικά

Τα πιστοποιητικά απόφοιτων είναι ιδανικά για όσους είναι διατεθειμένοι να σπουδάσουν θεολογία σε μεταπτυχιακό επίπεδο, αλλά επιθυμούν την ευελιξία να επικεντρώσουν τις σπουδές τους σε ένα χώρο ενδιαφέροντος διατηρώντας ταυτόχρονα τις επιλογές τους ανοιχτές.

Το πρόγραμμα προσφέρεται μέσω της Μεταπτυχιακής Θεολογικής Σχολής, η οποία έχει ονομάσει υποψήφιο για διαπίστευση από την Επιτροπή για τη διαπίστευση της Ένωσης Θεολογικών Σχολών. Η Μεταπτυχιακή Σχολή Θεολογίας του CDU στοχεύει να προσφέρει μια μεταμορφωτική μαθησιακή εμπειρία στον ψηφιακό χώρο και να αναπτύξει ηγέτες για τη νέα ευαγγελισμό στον 21ο αιώνα. Τα Μεταπτυχιακά Πιστοποιητικά παρέχουν μια βαθιά, επικεντρωμένη μελέτη μιας πτυχής της θεολογίας σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Οι πιστώσεις που εισπράττονται είναι μεταβιβάσιμες στο πρόγραμμα σπουδών ΜΑ, καθώς οι μαθητές μπορούν να αποφασίσουν αργότερα να παρακολουθήσουν πλήρη πτυχίο.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Charles Town
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
3 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
115 West Congress St.
WV 25414 Charles Town, West Virginia, Ηνωμένες Πολιτείες
Address
Virginia Branch Office, 200 N. Glebe Rd., Suite 700
VA 22203 Arlington, Virginia, Ηνωμένες Πολιτείες