Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πανεπιστήμιο Caldwell είναι ένα όχι-για-κέρδους Καθολικού Πανεπιστημίου που ιδρύθηκε το 1939. Εμπνευσμένο από τον Άγιο Δομίνικο και την Καθολική κληρονομιά, που κάνει τη διαφορά στις ζωές των μαθητών και να τους προετοιμάζει μέσω των φιλελεύθερων τεχνών και επαγγελματικές σπουδές να σκέφτονται κριτικά, επιδιώκουν την αλήθεια, και να συμβάλει σε μια δίκαιη κοινωνία.

Σχετικότητα

Στο Πανεπιστήμιο Caldwell, δεν πιστεύουμε σε busywork. Κάθε ένα από τα online προγράμματα μας είναι βολικό και οικονομικά προσιτή. Συνδυάζουν την έρευνα με την εφαρμογή της πραγματικής ζωής. Μέσω ουσιαστικής συνεργασίας και τα έργα, σας παρέχουμε τις γνώσεις και πρόσφατα εξευγενισμένα δεξιότητες που μπορείτε να εφαρμόσετε αμέσως. Ολιστική Υποστήριξη Ως αξιόλογο μέρος της online κοινότητας μας, αφιερωμένο σχολή θα είναι υποστηρικτική από εσάς. Έχουμε αποδείξει μια βαθιά δέσμευση για την επιτυχία σας, παρέχοντας καθοδήγηση και την καθοδήγηση, έτσι ώστε να μπορείτε να επιτύχετε τους στόχους σας. έγκαιρη προετοιμασία

Αυτές τις μέρες, οι ενήλικες σαν να επιστρέφουν στο σχολείο για να κερδίσουν τόσο πολύ περιζήτητα διαπιστευτηρίων και να επιτύχουν τους στόχους τους. Τα online προγράμματα μας έχουν σχεδιαστεί για να είναι βολικό, ευέλικτο και προσιτό. Πανεπιστήμιο Caldwell μπορεί να παρέχει τις δεξιότητες για να προωθήσει μέσα ταχέως αναπτυσσόμενη καριέρα στη νοσηλευτική, εκπαίδευση και επιχειρηματικές βιομηχανίες.

εθνική Αναγνώριση

Πρόσφατα κατετάγη ως ίδρυμα Tier 1 από το US News & World Report του "Best Κολέγια 2015". Κατατάχθηκε # 2 στην πολιτεία για την καλύτερη στο κράτος Online College το 2016 από affordablecollegesonline.org

Περιφερειακή Διαπίστευση

2015 Ηνωμένες Πολιτείες Απόσταση Συλλόγου Μάθησης (USDLA®) Μη Κερδοσκοπικοί κράτος. Πανεπιστήμιο Caldwell είναι διαπιστευμένο από τα κράτη της Επιτροπής Μέση για την Ανώτατη Εκπαίδευση, Street Market 3624, Philadelphia, PA 19104, (267) 284- 5000. Το Online RN στο πρόγραμμα BSN είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή στις συλλογικό Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης, ένα Dupont Circle, NW, Suite 530, Washington, DC 20036, (202) 887 έως 6.791.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Caldwell University Online

Το Master of Arts στην τριτοβάθμια εκπαίδευση προετοιμάζει τους παθιασμένους επαγγελματίες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που επιθυμούν να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους με έν ... [+]

Το Master of Arts στην τριτοβάθμια εκπαίδευση προετοιμάζει τους παθιασμένους επαγγελματίες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που επιθυμούν να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους με ένα μεταπτυχιακό πτυχίο για την ηγεσία και τη διοίκηση θέσεις.

Ιδρύθηκε το 1939

Παραδοσιακά, μη-κερδοσκοπικό ίδρυμα όπου κάθε μαθητής υποστηρίζεται από έναν σύμβουλο αφιερωμένη στην ακαδημαϊκή τους ανάγκες.

100% on-line ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Caldwell
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
12 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μονοετές MBA

Caldwell University Online

Σχεδιασμένο για επαγγελματίες σε αναζήτηση της κινητικότητας σταδιοδρομίας και τις ευρείας βάσης επιχειρηματικές δεξιότητες για την επίτευξη αυτού του στόχου. ... [+]

Σχεδιασμένο για επαγγελματίες σε αναζήτηση της κινητικότητας σταδιοδρομίας και τις ευρείας βάσης επιχειρηματικές δεξιότητες για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Ιδρύθηκε το 1939

Παραδοσιακά, μη-κερδοσκοπικό ίδρυμα όπου κάθε μαθητής υποστηρίζεται από έναν σύμβουλο αφιερωμένη στην ακαδημαϊκή τους ανάγκες.

100% on-line

Πλήρης μαθημάτων οπουδήποτε, οποτεδήποτε, χωρίς ποτέ να χρειάζεται να επισκεφθείτε την πανεπιστημιούπολη.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Caldwell
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
12 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά