Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Προσιτή εκπαίδευση για όλους

Πιστεύουμε ότι η ποιοτική εκπαίδευση πρέπει να είναι προσιτή και προσιτή. Θεωρούμενο ως το κορυφαίο πανεπιστήμιο για όσους επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές ONLINE σε επιχειρήσεις με διεθνή επικέντρωση, το CALIMT στοχεύει να εξυπηρετήσει τον διεθνή φοιτητικό μας πληθυσμό προσφέροντας μια καινοτόμο πλατφόρμα μάθησης και οικοδομώντας το επόμενο κύμα επιχειρηματικών ηγετών! Το μοναδικό μας MBA

rawpixel.com / Pexels

Ποιοι είμαστε

Καλιφόρνια Ινστιτούτο Διαχείρισης

Το Ινστιτούτο Διοίκησης και Τεχνολογίας της Καλιφόρνιας προσφέρει online προγράμματα σπουδών στον τομέα των επιχειρήσεων που καλύπτουν διάφορες βιομηχανίες όπως η μεταποίηση, η μηχανική, η εκπαίδευση και η κυβέρνηση.

Προσφέροντας τα προγράμματα μας online, είμαστε σε θέση να μεταφέρουμε τις αποταμιεύσεις στους μαθητές μας δημιουργώντας μια καινοτόμο πλατφόρμα μάθησης που αντικατοπτρίζει το περιβάλλον της τάξης επιτρέποντας στους μαθητές μας να παρακολουθούν μαθήματα στην άνεση του σπιτιού τους ή όπου και να βρίσκονται γύρω από σφαίρα.

Γιατί CALIMT ;

 • Ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών - Σχεδιασμένο για απασχολημένους επαγγελματίες
 • Διαπιστευμένο πτυχίο των ΗΠΑ - Ξεχωρίστε μεταξύ των συνομηλίκων σας και προωθήστε την καριέρα σας.
 • Μάθετε να γίνετε ηγέτης - Διαρκεί μια ζωή!
 • Προσιτό - Χαμηλότερα ποσοστά εκπαίδευσης στα διαπιστευμένα πανεπιστήμια στις ΗΠΑ
  • Σχέδια άτοκων πληρωμών.
  • Υποτροφίες.
  • Απόφοιτος χωρίς χρέη
 • Εξαιρετική υποστήριξη σπουδαστών - Μάθηση για τον εαυτό σας, αλλά ποτέ και μόνος σας. CALIMT ενδιαφέρεται!

Γιατί CALIMT ; Είμαστε αφοσιωμένοι στο να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς στόχους σας. Ρωτήστε τον εαυτό σας αυτό ... Γιατί να μην CALIMT ;

Δημιουργοί καμπάνιας / Unsplash

Η αποστολή μας

Η αποστολή του Ινστιτούτου Διοίκησης και Τεχνολογίας της Καλιφόρνιας είναι να προσφέρει ένα δυναμικό περιβάλλον εξ αποστάσεως εκπαίδευσης που να καλύπτει τα επιχειρηματικά, οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα της παγκόσμιας διαχείρισης και επαγγελματικής κατάρτισης με έμφαση στη διαπολιτισμική συνείδηση.

Οι στόχοι μας

 1. Προωθήστε την πολιτισμική ευαισθησία και την ευαισθητοποίηση των πολιτιστικών διαφορών για να βοηθήσετε τα άτομα όταν κάνουν επιχειρηματικές δραστηριότητες σε διαφορετικούς πολιτισμούς.
 2. Εκπαιδεύστε τους επαγγελματίες να είναι ηθικοί και κοινωνικά υπεύθυνοι ηγέτες.
 3. Εκπαιδεύστε τους μαθητές να αποκτήσουν μια καλύτερη κατανόηση των βασικών επιχειρηματικών λειτουργιών, όπως η λογιστική, η χρηματοδότηση, η διαχείριση ανθρώπινων πόρων, η εμπορία και οι λειτουργίες.

Οι στόχοι μας

 1. Παροχή βασικών μαθημάτων επιχειρήσεων που είναι θεμελιώδους σημασίας για την επιτυχία σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά.
 2. Χρησιμοποιήστε ένα μοναδικό συνδυασμό παραδοσιακής εκπαίδευσης διαχείρισης, πολιτιστικές σπουδές και την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε συνεργατική μάθηση με εκείνους από άλλους πολιτισμούς.
 3. Ενσωμάτωση των πολιτιστικών πτυχών του κάθε μαθήματος έτσι ώστε οι μαθητές να μπορούν να εφαρμόσουν το περιεχόμενο ενός μαθήματος σε πολλαπλούς πολιτιστικούς χώρους.
 4. Δώστε έμφαση στην εταιρική κοινωνική ευθύνη (CSR) και την επιχειρηματική ηθική σε όλο το πρόγραμμα σπουδών.
 5. Επικεντρωθείτε στην ηγεσία σε οργανισμούς και αναπτύξτε αποτελεσματικές δεξιότητες παγκόσμιας επιχειρηματικής επικοινωνίας σε μαθητές.
Στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλ: 1 949-872-2224
Αριθμός WhatsApp:
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

CALIMT

Γίνετε ηγέτης στην σημερινή παγκόσμια οικονομία! Το πρόγραμμα MBA επικεντρώνεται στην ανάπτυξη δεξιοτήτων καθοδήγησης και διαχείρισης των σπουδαστών - ειδικά εκείνων που ... [+]

Γιατί CALIMT ;

· Ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών - Σχεδιασμένο για απασχολημένους επαγγελματίες

· Διαπιστευμένο πτυχίο του Ηνωμένου Βασιλείου - Ξεχωρίστε ανάμεσα στους συναδέλφους σας και προωθήστε την καριέρα σας.

· Δεν απαιτούνται βαθμολογίες GRE ή GMAT για εισαγωγές.

· Εξετάσεις Αγγλικής Γλώσσας - CALIMT προσφέρει επιλογές δοκιμής αγγλικής γλώσσας μέσω του ACCUPLACER.

· Παγκόσμια εστίαση - Τα προγράμματά μας σχεδιάζονται με προοπτική παγκόσμιας προβολής, αντιμετωπίζοντας τα επιχειρηματικά, οικονομικά και κοινωνικά ζητήματά μας σε παγκόσμιο επίπεδο. Προσφέρουμε πρακτικές και πραγματικές εμπειρίες. οι εκπαιδευτές μας είναι επαγγελματίες και ειδικοί στον τομέα τους.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online Irvine
Ιούλιος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (BBA)

CALIMT

CALIMT Bachelor of Business Administration (BBA) της CALIMT εισάγει θεμελιώδη επιχειρησιακά στοιχεία όπως η λογιστική, η χρηματοδότηση, το μάρκετινγκ, οι δραστηριότητες κ ... [+]

CALIMT Bachelor of Business Administration (BBA) της CALIMT εισάγει θεμελιώδη επιχειρησιακά στοιχεία όπως η λογιστική, η χρηματοδότηση, το μάρκετινγκ, οι δραστηριότητες και η ηγεσία. Είτε επιθυμείτε να ξεκινήσετε το πτυχίο ή να ολοκληρώσετε όσα ξεκινήσατε, το CALIMT μπορεί να αξιολογήσει και να απονείμει έως και 90 μεταφορές πιστώσεων προς το πτυχίο πανεπιστημίου. Είμαστε εδώ για να κάνουμε την επίτευξη πτυχίου κολλεγίου πραγματικότητα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online Irvine
Ιούλιος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 - 4 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
USA Online, Ηνωμένες Πολιτείες
Address
2361 Campus Dr., Suite 180
CA 92612 Irvine, California, Ηνωμένες Πολιτείες