Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ποιοι είμαστε

Το Ινστιτούτο Διοίκησης και Τεχνολογίας της Καλιφόρνιας προσφέρει καινοτόμο συνδυασμό διαδικτυακού και μικτού προγράμματος σπουδών, το οποίο καλύπτει τα πτυχία διοίκησης και τα πιστοποιητικά εκπαίδευσης σταδιοδρομίας στη λειτουργία φιλοξενίας και τις μελέτες παραλλήλων. Το μοναδικό μας MBA

CALIMT ιδρύθηκε το 2010 στην Orange County της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ και είναι διαπιστευμένη από την επιτροπή διαπίστευσης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (DEAC). Το DEAC αναγνωρίζεται από το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ (USDE) και το Συμβούλιο για τη διαπίστευση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (CHEA).

Προσφέροντας τα προγράμματα μας online και στην τάξη, τα προγράμματά μας είναι τόσο προσιτά όσο και προσιτά παγκοσμίως.

Τι προσφέρουμε

CALIMT ιδρύθηκε για να προσφέρει προγράμματα ποιότητας με παγκόσμια, διαπολιτισμική εστίαση, καθώς και έμφαση στην εταιρική κοινωνική ευθύνη. Προσφέροντας τα προγράμματα μας online, το CALIMT στοχεύει να κάνει τα προγράμματά του τόσο προσιτά όσο και προσιτά σε ένα διαφορετικό παγκόσμιο φοιτητικό σώμα. Προσφέρουμε ευέλικτο currculum σχεδιασμένο για απασχολημένους επαγγελματίες και καλωσορίζουμε φοιτητές που επιθυμούν να μεταβούν στο αναγνωρισμένο ίδρυμα των ΗΠΑ. Τα προγράμματα μας επικεντρώνονται στην προετοιμασία των μαθητών μας για μια επιτυχημένη καριέρα στο παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Η αποστολή μας

Η αποστολή του Ινστιτούτου Διοίκησης και Τεχνολογίας της Καλιφόρνιας είναι να προσφέρει ένα δυναμικό περιβάλλον εξ αποστάσεως εκπαίδευσης που να ασχολείται με τα επιχειρηματικά, οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα της παγκόσμιας διαχείρισης και επαγγελματικής κατάρτισης με έμφαση στη διαπολιτισμική συνείδηση.

Οι στόχοι μας

  1. Προωθήστε την πολιτισμική ευαισθησία και την ευαισθητοποίηση των πολιτιστικών διαφορών για να βοηθήσετε τα άτομα όταν κάνουν επιχειρηματικές δραστηριότητες σε διαφορετικούς πολιτισμούς.
  2. Εκπαιδεύστε τους επαγγελματίες να είναι ηθικοί και κοινωνικά υπεύθυνοι ηγέτες.
  3. Εκπαιδεύστε τους μαθητές να αποκτήσουν μια καλύτερη κατανόηση των βασικών επιχειρηματικών λειτουργιών, όπως η λογιστική, η χρηματοδότηση, η διαχείριση ανθρώπινων πόρων, η εμπορία και οι λειτουργίες.

Οι στόχοι μας

  1. Παροχή βασικών μαθημάτων επιχειρήσεων που είναι θεμελιώδους σημασίας για την επιτυχία σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά.
  2. Χρησιμοποιήστε ένα μοναδικό συνδυασμό παραδοσιακής εκπαίδευσης διαχείρισης, πολιτιστικές σπουδές και την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε συνεργατική μάθηση με εκείνους από άλλους πολιτισμούς.
  3. Ενσωμάτωση των πολιτιστικών πτυχών του κάθε μαθήματος έτσι ώστε οι μαθητές να μπορούν να εφαρμόσουν το περιεχόμενο ενός μαθήματος σε πολλαπλούς πολιτιστικούς χώρους.
  4. Δώστε έμφαση στην εταιρική κοινωνική ευθύνη (CSR) και την επιχειρηματική ηθική σε όλο το πρόγραμμα σπουδών.
  5. Επικεντρωθείτε στην ηγεσία σε οργανισμούς και αναπτύξτε αποτελεσματικές δεξιότητες παγκόσμιας επιχειρηματικής επικοινωνίας σε μαθητές.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

CALIMT

Γίνετε ηγέτης στην σημερινή παγκόσμια οικονομία! Το πρόγραμμα MBA επικεντρώνεται στην ανάπτυξη δεξιοτήτων ηγεσίας και διαχείρισης των φοιτητών - ειδικά εκείνων που αναγνω ... [+]

Γίνετε ηγέτης στην σημερινή παγκόσμια οικονομία! Το πρόγραμμα MBA επικεντρώνεται στην ανάπτυξη δεξιοτήτων ηγεσίας και διαχείρισης των φοιτητών - ειδικά εκείνων που αναγνωρίζουν τις πολυπολιτισμικές προκλήσεις της επιχειρηματικής δραστηριότητας σε μια παγκόσμια οικονομία. Το πρόγραμμά μας βασίζεται στα βασικά στοιχεία των επιχειρήσεων, όπως η λογιστική, η χρηματοδότηση, η εμπορία, οι λειτουργίες και η διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού. Οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να εξασκήσουν αυτές τις δεξιότητες μέσω πραγματικών περιπτωσιολογικών μελετών καθώς και μέσω της ενσωμάτωσης των γνώσεών τους σε πραγματικά έργα που σχετίζονται με την εργασία. Τέλος, η έμφαση που δίνουμε στην ηθική και κοινωνικά υπεύθυνη λήψη αποφάσεων επιτρέπει στους μαθητές να καταλάβουν τι χρειάζεται για να γίνουν υπεύθυνοι παγκόσμιοι επιχειρηματικοί ηγέτες του αύριο. Το πρόγραμμα MBA του CALIMT προσφέρεται 100% σε απευθείας σύνδεση που επιτρέπει μια γεωγραφικά και πολιτισμικά διαφορετική μαθησιακή εμπειρία για τους μαθητές.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online Irvine
Σεπτέμβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 χρόνια
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (BBA)

CALIMT

Το πρόγραμμα BBA της CALIMT εισάγει θεμελιώδη επιχειρησιακά στοιχεία όπως η λογιστική, η χρηματοδότηση, το μάρκετινγκ, οι δραστηριότητες και η ηγεσία. Οι σπουδαστές έχουν ... [+]

Το πρόγραμμα BBA της CALIMT εισάγει θεμελιώδη επιχειρησιακά στοιχεία όπως η λογιστική, η χρηματοδότηση, το μάρκετινγκ, οι δραστηριότητες και η ηγεσία. Οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν αυτές τις δεξιότητες μέσα από το σκεπτικώς σχεδιασμένο πρόγραμμα σπουδών μας καθώς και μέσω της ενσωμάτωσης των γνώσεών τους σε μεγαλύτερα έργα. Το πρόγραμμα BBA προσφέρεται με γενική διαχείριση ή εστίαση διαχείρισης φιλοξενίας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online Irvine
Σεπτέμβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 - 4 χρόνια
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά