Bryan University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την κατάρτιση σταδιοδρομίας από το Bryan University

Bryan University παρέχει σε φοιτητές από το 1982 εστιασμένα, σχετικά προγράμματα εκπαίδευσης σταδιοδρομίας και είμαστε εξίσου παθιασμένοι και αφοσιωμένοι στην επιτυχία των φοιτητών μας τώρα όπως ήμασταν τότε. Ο Bryan ιδρύθηκε με μια αδιάκοπη επιθυμία να βελτιώσει τη ζωή των μαθητών μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποτελεί μέρος της Αποστολής μας:

Η αποστολή μας είναι να βελτιώσουμε τη ζωή των μαθητών μας, της ομάδας μας και των εργοδοτών μας. Επιτυγχάνουμε την αποστολή μας παρέχοντας ποιοτική εκπαίδευση σε ένα περιβάλλον που επιτρέπει στην ομάδα μας να ευδοκιμήσει και οι μαθητές μας να συνειδητοποιήσουν το δυναμικό τους, δημιουργώντας ένα θετικό αντίκτυπο στις κοινότητές μας.

Πάνω από 30 χρόνια αργότερα, αυτά τα πράγματα παραμένουν στο επίκεντρο των στόχων και της αποστολής μας ως σχολή επαγγελματικής κατάρτισης. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις ζωές των μαθητών μας, είτε έχουν οικογένεια, είτε είναι στρατιωτικοί, είτε αναζητούν απλώς ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή.

118889_rsz_adobestock_61764258.jpg

BU. BeYou.

Στο Bryan University , αυτή είναι η κύρια εστία μας ... εσύ!

Οι στόχοι της αποστολής μας είναι το επίκεντρο της δέσμευσής μας προς τους μαθητές μας:

 • Να παρέχουμε ολοκληρωμένα προγράμματα και ευκαιρίες κατάρτισης που υποστηρίζουν τις αναγνωρισμένες ανάγκες ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού στις κοινότητες που εξυπηρετούμε.
 • Να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον μάθησης με προκλήσεις που βοηθά τους μαθητές να επιτύχουν τους εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς στόχους τους σε ποικίλες σχετικές ειδικότητες.
 • Να παρέχουμε στους φοιτητές πρόσβαση σε εκπαιδευτικές εμπειρίες χρησιμοποιώντας ποικίλες μεθόδους διδασκαλίας.
 • Να παρέχουν υπηρεσίες σταδιοδρομίας σε φοιτητές και πτυχιούχους.
 • Να ενθαρρυνθεί η διά βίου μάθηση και η επαγγελματική ανάπτυξη .
 • Να υποστηρίξει τις κοινότητες μέσω εθελοντισμού και φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων.

Γιορτάζοντας την Πλούσια Ιστορία μας, Προσπαθώντας για ένα Μεγάλο Μέλλον

Bryan Travel College. Έτσι ξεκίνησαν όλα. Κατά την ίδρυσή του το 1982, ο Bryan προσέφερε ένα πρόγραμμα που βασίζεται στην πανεπιστημιούπολη, σε επίπεδο πιστοποιητικών, στους υποψήφιους φοιτητές που επιθυμούν να εισέλθουν στον ταξιδιωτικό κλάδο.

Σήμερα, το Bryan University προσφέρει ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε όσους αναζητούν πτυχίο, πτυχίο, πτυχίο ή μεταπτυχιακό. Τι μετασχηματισμό. Και θέλουμε οι μαθητές μας να βιώσουν τον ίδιο μετασχηματισμό μέσω των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων.

Εκτός από τα προγράμματα σπουδών μας, η Bryan προσφέρει επίσης πάνω από δώδεκα προγράμματα κατάρτισης σταδιοδρομίας σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς. Προσφέρουμε μη βραχυπρόθεσμα βραχυπρόθεσμα μαθήματα κατάρτισης που πραγματοποιούνται στην πανεπιστημιούπολη, σε απευθείας σύνδεση ή σε υβριδικά - όλα για την ευκολία των σπουδαστών μας. Οι προσπάθειες επέκτασής μας έχουν πραγματοποιηθεί με ιδιαίτερη έμφαση στη δέσμευσή μας για την επίτευξη των σπουδαστών, την ανάπτυξη του εργατικού δυναμικού και τη δια βίου μάθηση.

Συνδέσεις καριέρας

Ναι, στο Bryan University θα έχετε την επαγγελματική κατάρτιση σχετική με τη βιομηχανία, την οποία χρειάζεστε για να φτάσετε στην καριέρα σας. Αλλά μαντέψτε τι άλλο θα πάρετε; Συνδέσεις καριέρας .

Ανεκτίμητη.

Στο Bryan, μόλις ολοκληρώσετε το πρόγραμμά σας, η δέσμευσή μας σε σας συνεχίζεται. Σας βοηθάμε και σας καθοδηγούμε στην καριέρα σας. Το τμήμα υπηρεσιών σταδιοδρομίας μας είναι εκεί για να βοηθήσει στην αναζήτηση εργασίας σας όχι μόνο ως πρόσφατος πτυχιούχος, αλλά και ως συνεταίρος.

Σωστά.

Μόλις λάβετε την εκπαίδευσή σας από τη Bryan, το τμήμα υπηρεσιών σταδιοδρομίας μας δεσμεύεται συνεχώς να σας βοηθήσει με όσα πρέπει να προχωρήσετε στην καριέρα σας.

Είτε χρειάζεστε βοήθεια για τη διάρθρωση του βιογραφικού σας σημειώματος, τη σύνταξη της συνοδευτικής σας επιστολής, την άσκηση συνέντευξης ή την αναζήτηση θέσεων εργασίας, οι υπηρεσίες καριέρας της Bryan δεσμεύονται να σας βοηθήσουν.

118888_rsz_adobestock_254467474.jpg

Μια Σχολή Δεύτερης Ευκαιρίας

Στο Bryan University , πιστεύουμε ότι δεν πρόκειται για το πού ξεκινάτε, αλλά για το πού θα τελειώσετε. Δεν είναι ποτέ αργά για να κάνεις το μέλλον σου καλύτερο και πιο φωτεινό από το χθες σου. Η Bryan σας εξοπλίζει με την προπόνηση σταδιοδρομίας για τη μελλοντική καριέρα σας και σας δίνει μια εκπαιδευτική εμπειρία που μπορείτε να πάρετε μαζί σας για μια ζωή.

Στο Bryan, είναι κάτι περισσότερο από απλά προπόνηση σταδιοδρομίας. Παίρνετε δεξιότητες ζωής και συνδέσεις σταδιοδρομίας που μπορούν να σας προωθήσουν προσωπικά και επαγγελματικά. Το κάνουμε όλοι για εσάς γιατί θέλουμε να πετύχετε!

 • Προσιτή εκπαίδευση
 • Εξατομικευμένη εκπαίδευση
 • Σχετικά μαθήματα μαθημάτων
 • Αφιερωμένη σχολή
 • Πολλές συνδέσεις σταδιοδρομίας

Τοποθεσίες

Tempe

Address
West Washington Street,350
85281 Tempe, Αριζόνα, Ηνωμένες Πολιτείες

Ask a Question

Άλλη