Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί Averett;

Είναι τόσο πολύ περισσότερο από ένα ΠΤΥΧΙΟ

Ένα περιβάλλον εκμάθησης που έχουν σχεδιαστεί για τις ανάγκες σας

Για πάνω από 25 χρόνια, Πτυχιούχος μας και διαίρεση Επαγγελματικών Σπουδών (GPS) έχει προσφέρει συνεχή εκπαίδευση ειδικά για ενήλικες που εργάζονται. Περισσότεροι από 8.000 Averett GPS απόφοιτοι έχουν επωφεληθεί από τα προγράμματα μας επιταχυνόμενη βαθμό να αναπτύξουν τα εργαλεία που χρειάζονται για την επιτυχία, στην καριέρα τους και στη ζωή τους. Έχουν κερδίσει βελτιωμένες προοπτικές σταδιοδρομίας. Έχουν κερδίσει το σεβασμό για τον εαυτό τους, και το δικαίωμα να αποκαλούν τους εαυτούς τους ένα πρότυπο για τους άλλους. Έχουν κερδίσει πολύ περισσότερα από ένα βαθμό. Και έτσι μπορεί να σας.

1. Ταχεία παράδοση μαθήματος

 • Κερδίστε το βαθμό σας σε μόλις δύο χρόνια

2. Σχεδιασμένος για την ευκολία

 • Δεν απαιτείται σε πραγματικό χρόνο συμμετοχής και οι εβδομαδιαίες αναθέσεις και ημερομηνίες λήξης δημοσιεύτηκε πριν αρχίσει το μάθημα

3. Προσιτό προγράμματα

 • Averett είναι κάτω του μέσου όρου, όταν πρόκειται για το συνολικό κόστος της ΜΒΑ. Το συνολικό κόστος των διδάκτρων για ένα MBA σε Averett είναι κάτω από $ 30.000 δολάρια.

4. «Αγορά-ready" πρόγραμμα σπουδών

 • Περιεχόμενο των προγραμμάτων σπουδών μας έχει αναπτυχθεί με διεθνή έμφαση. Υπάρχει ένα πλήρες μάθημα για διεθνείς επιχειρηματικές δραστηριότητες, και μπορείτε να προσαρμόσετε μερικές από τις αναθέσεις σας να περιλαμβάνει μια διεθνή προοπτική.

5. Προσωπική φροντίδα

 • Η αναλογία φοιτητών-διδασκόντων στα προγράμματα GPS μας είναι 19: 1? το μέσο μέγεθος της τάξης 15

6. ομάδες έργου

 • Ομάδες 3-5 μαθητών που παρέχουν πρόσθετη υποστήριξη και κίνητρα

7. Αφιερωμένο εκπαιδευτές

 • βιομηχανία-έμπειρους μέλη ΔΕΠ μας έχουν ανώτερα πτυχία στους τομείς τους και έχουν δεσμευτεί για την επιτυχία σας

8. υποστηρικτικό προσωπικό

 • Οι ομολογίες και το προσωπικό οικονομική βοήθεια είναι έτοιμη να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας

Πτυχιακά προγράμματα Χτισμένο για Σένα

Εμείς προσφέρουμε στους μαθητές μας GPS μαθησιακές εμπειρίες που αντικατοπτρίζουν καταστάσεις της πραγματικής ζωής. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βάλετε το μάθημα απόψε για τη δοκιμή κατά την αυριανή εργάσιμης ημέρας.

Θα αποκτήσουν γνώσεις σε μικρές τάξεις με επικεφαλής τον εκπαιδευτές βιομηχανία-έμπειρους. Και με μας ομάδες έργου, θα ενταχθούν σε μια ομάδα ομοτίμων που παρακινεί ο ένας τον άλλο για να πετύχει-μέσω της διαβάθμισης και πέρα.

Τέλος, σε απευθείας σύνδεση μορφές πορεία μας κάνουν εξισορρόπηση εργασία, την οικογένεια, και την τριτοβάθμια εκπαίδευση πιο βολικό:

 • Δεν απαιτείται σε πραγματικό χρόνο συμμετοχής
 • Οι εβδομαδιαίες εργασίες και ημερομηνίες λήξης δημοσιεύτηκε πριν αρχίσει το μάθημα
 • Συνδεθείτε με το μάθημα ανά πάσα στιγμή κάθε εβδομάδα για να ολοκληρώσει τις αναθέσεις
2

ΑΠΟΣΤΟΛΗ Averett'S

Πανεπιστήμιο Averett προετοιμάζει τους μαθητές για να εξυπηρετήσει και να οδηγήσει ως καταλύτες για θετική αλλαγή. Averett εκπληρώνει την αποστολή αυτή από την εκπαίδευση των φοιτητών από διαφορετικά υπόβαθρα, πολιτισμούς και έθνη μέσω της φιλελεύθερης προγράμματα τεχνών που βασίζεται σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό σε ένα προσωπικό, συλλογικό, διεπιστημονικό περιβάλλον.

ΟΡΑΜΑ Averett'S

Πανεπιστήμιο Averett θα είναι μια πρεμιέρα μαθητοκεντρική πανεπιστήμιο φημίζεται για την καινοτόμο διδασκαλία και ασχολούνται μάθησης.

ΑΞΙΕΣ Averett'S

5

Ακεραιότητα

Ασκούμε τα υψηλότερα ηθικά πρότυπα.

Καινοτομία

Σας ενθαρρύνουμε και να αγκαλιάσει καινοτόμο διδασκαλία και τη μάθηση μέσα και έξω από την τάξη.

Σύμπλεξη

Προωθούμε την παγκόσμια αναγνωρισιμότητα, των υπηρεσιών και της ηγεσίας.

Ανακάλυψη

Έχουμε προωθήσει το πνεύμα της ανακάλυψης, την επίλυση προβλημάτων και την κριτική σκέψη και την ενσωμάτωση φιλελεύθερες τέχνες με την επαγγελματική προετοιμασία στη διδασκαλία και τη μάθηση μας.

Ποικιλία

Πανεπιστήμιο Averett καλωσορίζει όλους τους φοιτητές, καθηγητές και το προσωπικό σε μια ακαδημαϊκή κοινότητα που προωθεί την ευαισθητοποίηση, την ένταξη, την ισότητα και την εξυπηρέτηση κατά την εκπλήρωση της αποστολής και του οράματος μας. Averett γιορτάζει ατομική μοναδικότητα και την αξία σεβόμενη τις διαφορές σε ένα ασφαλές και καλλιεργώντας περιβάλλον. Κάθε μέλος της Averett Κοινότητα συμμερίζεται τις ευθύνες της διεξαγωγής τους εαυτούς τους ηθικά και ως καλοί πολίτες, και την προώθηση της επέκτασης των δεξιοτήτων, και την πνευματική και συναισθηματική ανάπτυξη. Εκτιμούμε τη διαφορετικότητα, μόνο βλέποντας και αξιοποιώντας την καλύτερη σε κάθε μαθητή μπορούμε να τους βοηθήσει να εξελιχθούν σε ηγέτες του αύριο.

Παράδοση

Έχουμε αγκαλιάσει ιουδαιο-χριστιανική κληρονομιά Averett κατά τιμώντας την αναζήτηση της αλήθειας και το σχηματισμό πνευματική.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

Averett University Online

Πάρτε το προβάδισμα σε ανθρώπινο δυναμικό (HR) διαχείριση με ένα Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με συγκέντρωση στη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (MBA-HR). Αυτό το online ή ... [+]

MBA - Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού Πάρτε το προβάδισμα σε ανθρώπινο δυναμικό (HR) διαχείριση με ένα Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με συγκέντρωση στη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (MBA-HR). Αυτό το online ή σχετικά με το πρόγραμμα πανεπιστημιούπολη καλύπτει θέματα εκτελεστικό επίπεδο στη διοίκηση επιχειρήσεων, με μια μονάδα ειδικών μαθημάτων επικεντρώθηκε στη λειτουργία ΥΕ.

Στόχοι και θέματα του μαθήματος ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Danville
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Averett University Online

Τοποθετήστε τον εαυτό σας για να χτίσει παραγωγικές ομάδες, αναπτύσσουν ισχυρές στρατηγικές και να γαλουχήσει μια νίκη του πολιτισμού στο χώρο εργασίας με Master στη Διοί ... [+]

MBA - Συγκέντρωση Ηγεσία

Τοποθετήστε τον εαυτό σας για να χτίσει παραγωγικές ομάδες, αναπτύσσουν ισχυρές στρατηγικές και να γαλουχήσει μια νίκη του πολιτισμού στο χώρο εργασίας με Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Averett με συγκέντρωση στην Ηγεσία (MBA-LDR). Σε απευθείας σύνδεση ή στην πανεπιστημιούπολη, θα μάθετε αποτελεσματικές δεξιότητες ηγεσίας για τον 21ο αιώνα.

Στόχοι και θέματα του μαθήματος ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Danville
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Averett University Online

Ανυψώσει δεξιότητες μάρκετινγκ σας για να συμβαδίσει με τις σημερινές παγκόσμιες επιχειρηματικές προκλήσεις με μια σε απευθείας σύνδεση MBA στο Marketing. Κερδίστε ένα Ma ... [+]

MBA - Συγκέντρωση Μάρκετινγκ

Ανυψώσει δεξιότητες μάρκετινγκ σας για να συμβαδίσει με τη σημερινή gbal επιχειρηματικές προκλήσεις με μια σε απευθείας σύνδεση MBA στο Marketing. Κερδίστε ένα Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με συγκέντρωση στο Marketing (MBA-MKT). Η online MBA στο βαθμό Marketing θα σας προετοιμάσει για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα διαχείριση της κυκλοφορίας σας.

Στόχοι και θέματα του μαθήματος ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Danville
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Averett University Online

Προετοιμαστείτε για τη σημερινή δυναμική της παγκόσμιας επιχειρηματικό περιβάλλον με 41-πιστωτικό Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων πρόγραμμα (MBA) μας. Σε απευθείας σύνδε ... [+]

mba

Σε απευθείας σύνδεση προγράμματα MBA

Προετοιμαστείτε για τη σημερινή δυναμική της παγκόσμιας επιχειρηματικό περιβάλλον με 41-πιστωτικό Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων πρόγραμμα (MBA) μας. Σε απευθείας σύνδεση ή στην πανεπιστημιούπολη, θα αποκτήσουν γνώσεις εκτελεστικό επίπεδο των βασικών επιχειρηματικών λειτουργιών και πώς να την εφαρμόσει στον πραγματικό κόσμο.

Στόχοι και θέματα του μαθήματος ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Danville
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά