Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή


Ο Σχολή Διεθνών Υπηρεσιών (SIS) στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο κατανοεί ότι οι σύνθετες παγκόσμιες προκλήσεις απαιτούν διεπιστημονικές λύσεις συνεργασίας. Η ποικιλομορφία της κοινότητας SIS συνδέεται με την ιδέα της εξυπηρέτησης.

Η σχολή εμπειρογνωμόνων, το υποστηρικτικό προσωπικό και το δίκτυο των επιτυχημένων συνομηλίκων προετοιμάζουν τους σπουδαστές για σταδιοδρομία στις διεθνείς υποθέσεις, με προσοχή στη διαπολιτισμική ευαισθησία και κατανόηση, την επαγγελματική πείρα και τις ισχυρές αναλυτικές δεξιότητες. Το SIS κατατάσσεται σταθερά ως κορυφαία σχολή διεθνών υποθέσεων από το περιοδικό Foreign Policy.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

American University - School of International Service (SIS)

Το MA των Διεθνών Σχέσεων της AU συνδυάζει προηγμένες θεωρίες και μεθόδους διεθνών σχέσεων με μια συγκέντρωση στην παγκόσμια ασφάλεια και επίλυση συγκρούσεων ή τη βιώσιμη ... [+]

Ο Online Μάστερ Τεχνών στις Διεθνείς Σχέσεις έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει στους φοιτητές θεμέλια σε θέματα προηγμένων διεθνών σχέσεων, καθώς και εξειδίκευση σε έναν διεπιστημονικό επαγγελματικό τομέα. Οι τρέχουσες συγκεντρώσεις περιλαμβάνουν την επίλυση της παγκόσμιας ασφάλειας και επίλυσης συγκρούσεων και τη βιώσιμη διεθνή ανάπτυξη.

Οι μαθητές και τα μέλη των σχολών αλληλεπιδρούν σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια εβδομαδιαίων ηλεκτρονικών μαθημάτων που διατίθενται μέσω μιας καινοτόμου πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης. Οι μαθητές αναμένεται να ολοκληρώσουν μαθήματα και αναγνώσεις πριν από αυτές τις μικρές, ζωντανές συνεδρίες συζήτησης.... [-]

Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά