A.T. Still University, Online

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η αποστολή μας

Το AT Still University of Health Sciences λειτουργεί ως πανεπιστημιακό πανεπιστήμιο αφιερωμένο στην προετοιμασία ιδιαίτερα καταρτισμένων επαγγελματιών μέσω καινοτόμων ακαδημαϊκών προγραμμάτων με δέσμευση να συνεχίσει την οστεοπαθητική κληρονομιά του και να επικεντρωθεί στην υγειονομική περίθαλψη, την υποτροφία, την υγεία της κοινότητας, την διεπαγγελματική εκπαίδευση, την ποικιλομορφία και την έλλειψη υποστήριξης πληθυσμών.

Μάθετε περισσότερα για το AT Still University

Το AT Still University (ATSU) είναι το ιδρυτικό ίδρυμα της οστεοπαθητικής υγειονομικής περίθαλψης, που ιδρύθηκε το 1892 από τον Andrew Taylor Still. Ως κορυφαίο Πανεπιστήμιο Επιστημών Υγείας, το ATSU αποτελείται από δύο πανεπιστημιουπόλεις (Kirksville, Mo., και Mesa, Ariz.) Πάνω από 200 στρέμματα με έξι αριστοκρατικά σχολεία. Τα περιβάλλοντα μάθησης περιλαμβάνουν τα πτυχία που σχετίζονται με την υγειονομική περίθαλψη σε οικιακούς και διαδικτυακούς χώρους, καθώς και κοινοπραξίες σε παγκόσμιο επίπεδο. Η ATSU έχει περισσότερους από 700 υπαλλήλους αφιερωμένους στην αποστολή μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και μια μέση ετήσια εγγραφή πάνω από 3.100 φοιτητές από 35 χώρες.


Το σχολείο μας είναι γνωστό για την υπεροχή του ως πολυεπιστημονικός εκπαιδευτικός στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Το Πανεπιστήμιο επικεντρώνεται στην ενσωμάτωση των θεμελιωδών αρχών της οστεοπαθητικής ιατρικής και στην προώθηση των γνώσεων της σημερινής επιστήμης. Το ATSU συνεχώς κερδίζει διακρίσεις ως το πανεπιστήμιο μεταπτυχιακών επιστημών υγείας με το καλύτερο στην τάξη πρόγραμμα σπουδών και μια αποστολή κοινοτικής εμβέλειας για την εξυπηρέτηση των υποβαθμισμένων. Το Πανεπιστήμιο διαθέτει πλούσια ιστορία ηγεσίας τόσο στην εκπαίδευση στον τομέα της υγείας όσο και στη συσχετισμένη έρευνα./>

Το ATSU ενσαρκώνει μέσα στους φοιτητές τη συμπόνια, την εμπειρία και τις γνώσεις που απαιτούνται για την αντιμετώπιση του συνόλου του ατόμου και τη διαμόρφωση της υγειονομικής περίθαλψης στις κοινότητες όπου οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες. Εμπνευσμένο από το να επηρεάσει την υγειονομική περίθαλψη ολόκληρου του ατόμου, οι απόφοιτοι της ATSU συμβάλλουν στο μέλλον της ολοκληρωμένης φροντίδας ενώ παράλληλα οδηγούν με ένα ανιδιοτελές πάθος στις κοινότητες που εξυπηρετούν.

Το AT Still University είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή Ανώτερης Εκπαίδευσης.

Κολλέγιο Μεταπτυχιακών Σπουδών Υγείας

Ο στόχος του Κολλεγίου Μεταπτυχιακών Σπουδών Υγείας στο AT Still University είναι να παρέχει ολοκληρωμένες και σχετικές γνώσεις σχετικά με τη διαχείριση της υγείας σε απευθείας σύνδεση μέσω υψηλής ποιότητας καινοτόμου ηλεκτρονικής εκπαίδευσης.


Τα προγράμματα σπουδών του Κολλεγίου παρέχουν στους επαγγελματίες υγειονομικής περίθαλψης την ευκαιρία να κερδίσουν ένα αναγνωρισμένο πτυχίο στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης. Επιλογές στο Κολλέγιο Μεταπτυχιακών Σπουδών Υγείας περιλαμβάνουν: Γιατρός της Εκπαίδευσης στα Επαγγέλματα Υγείας, Ιατρός Επιστημών Υγείας, Ιατρός της Υγείας Διοίκησης, Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Υγείας, Μάστερ Δημόσιας Υγείας, Μάστερ Δημόσιας Υγείας - Οδοντιατρική Έμφαση, και Master of Science στην Κινησιολογία./>

Το Κολλέγιο Μεταπτυχιακών Μελετών Υγείας του ATSU ενσωματώνει τα θεμέλια της οστεοπαθητικής ιατρικής της ATSU. Από το 1892, οι αρχές του Andrew Taylor Still έχουν χρησιμεύσει ως ιδρυτικές αρχές μας και έχουν γίνει παγκοσμίως το οστεοπαθητικό μοντέλο εκπαίδευσης για την υγειονομική περίθαλψη.

Η διαχείριση της υγείας είναι σήμερα ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα επαγγέλματα, με διευρυμένες ευκαιρίες να κάνουμε μια πραγματική διαφορά στις κοινότητες που θα εξυπηρετήσετε. Η υγειονομική περίθαλψη σήμερα και στο μέλλον χρειάζεται περισσότερους συμπονετικούς και οραματιστές ηγέτες για να ξεπεράσουν τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας.

Τα διακεκριμένα διαδικτυακά προγράμματα διδακτορικού και μεταπτυχιακού προγράμματος ATSU-CGHS παρέχουν την απαραίτητη ευελιξία για τους επαγγελματίες που εργάζονται για να εκπληρώσουν τους στόχους επαγγελματικής τους ανάπτυξης. Το αναλυτικό πρόγραμμα αντικατοπτρίζει τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον κλάδο και προετοιμάζει τους πτυχιούχους να είναι προληπτικοί στην πλοήγηση στην συνεχώς μεταβαλλόμενη παλίρροια της υγειονομικής περίθαλψης. Οι φοιτητές του ATSU Online έχουν επίσης ευκαιρίες να αποκτήσουν πραγματική κλινική εμπειρία στις πατρίδες τους, σε άλλες περιοχές της χώρας και σε όλο τον κόσμο.

Οι απόφοιτοι αποτελούν μέρος της 125χρονης ιστορίας της αριστείας και συνδέονται με μια οικογένεια επαγγελματιών που έχουν το πάθος να εξυπηρετούν όπου χρειάζονται οι περισσότεροι.

Τα Προγράμματα μας

  • Δάσκαλος Διοίκησης Υγείας
  • Master of Public Health
  • Master of Public Health - Οδοντιατρική Έμφαση
  • Master of Science στην Κινησιολογία
  • Ιατρός της Υπηρεσίας Υγείας
  • Ο γιατρός της Αγωγής Υγείας
  • Ο γιατρός των επιστημών υγείας

Τοποθεσίες

Kirksville

Address
800 W. Jefferson St.
MO 6350 Kirksville, Μισσούρι, Ηνωμένες Πολιτείες

FAQ

Άλλη