Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Ιδρύθηκε το 2008, το Douglas Business School (DBS) είναι μέλος του Ινστιτούτου Douglas Higher Education Group που παρέχει ποιοτικά προγράμματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης σε απασχολημένους επαγγελματίες στο Χονγκ Κονγκ. Το χρονικό διάστημα 2014-18 η εταιρεία μας απονεμήθηκε το λογότυπο της Caring Company / Careing Organization Organisation από το Συμβούλιο Κοινωνικής Υπηρεσίας του Χονγκ Κονγκ. Douglas Business Services Η Sdn Bhd είναι ο επίσημος εκπρόσωπος του DBS για την εγγραφή σπουδαστών σε Βρετανικά πτυχία Bachelor και Master στη Μαλαισία. Το 2015 δημιουργήθηκε ένα κέντρο για την παροχή ποιοτικών προγραμμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης σε πολυάσχολους επαγγελματίες που εργάζονται στη Σιγκαπούρη.

Σε μια ταχέως μεταβαλλόμενη οικονομία, αναγνωρίζουμε την ανάγκη οι άνθρωποι να βελτιώσουν τις υπάρχουσες ικανότητές τους για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους με ευέλικτο και έγκαιρο τρόπο. Είτε επιλέγετε να σπουδάσετε ένα online MBA είτε ένα online πανεπιστημιακό πτυχίο, προσφέρουμε εξελιγμένες τεχνολογικές πλατφόρμες και υψηλής ποιότητας υποστήριξη διδασκαλίας. Υπάρχουν ευέλικτες και κινητές επιλογές μελέτης για όσους επιθυμούν να αποφοιτήσουν με ταχύτητα.

Παρέχουμε μια σειρά από ακαδημαϊκά προσόντα σε απευθείας σύνδεση και ανάμεικτη μάθηση σε Μάρκετινγκ, Επιχειρήσεις, Οικονομικά και Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού.

Συνεργαζόμαστε επίσης με την OTHM, την EduQual, την IBA και το Ινστιτούτο Δημόσιας Διοίκησης του Χονγκ Κονγκ, που αναθέτουν οργανισμούς στο Ηνωμένο Βασίλειο, για να παρέχουν πτυχίο Pathway σχετίζονται με την εργασία. Αυτά τα διπλώματα λειτουργούν ως μαθήματα Pathway προς τα διάφορα διεθνώς αναγνωρισμένα προγράμματα Bachelor, Master και MBA, τα οποία απονέμονται από τους διεθνώς αναγνωρισμένους εταίρους μας στο εξωτερικό.

Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε ποιοτικά προγράμματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης, τα οποία καθοδηγούνται από την αγορά για να ανταποκριθούν στις ταχέως μεταβαλλόμενες ανάγκες της κοινωνίας.

Μάθετε ποιο μάθημα είναι κατάλληλο για εσάς παρακάτω:

Προπτυχιακά Προγράμματα

Ινστιτούτο Δημοσίας Διοίκησης - Εθνικό Πανεπιστήμιο της Ιρλανδίας

  • Bachelor of Business Studies (Hons) - ειδίκευση στη Λογιστική
  • Bachelor of Business Studies (Hons) - εξειδίκευση στο μάρκετινγκ
  • Bachelor of Business Studies (Hons) - εξειδίκευση στη διαχείριση ανθρώπινων πόρων

Μεταπτυχιακά Προγράμματα

Πανεπιστήμιο του Chichester, Ηνωμένο Βασίλειο

  • MBA - Μεταπτυχίακο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Κράτηση θέσεων

Προσφέρουμε μια υπηρεσία κράτησης χώρων για εμπορικούς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για να φιλοξενήσουν λειτουργίες στην σύγχρονη αίθουσα διδασκαλίας. Με καθαρή επιφάνεια 730 τετραγωνικών ποδιών, η τάξη μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 30 άτομα. Είναι εξοπλισμένο με τις απαραίτητες ανέσεις που απαιτούνται για εταιρικές και εκπαιδευτικές λειτουργίες.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

Douglas Business School

Το MBA (συμπληρωματικό πρόγραμμα) είναι διαθέσιμο για όσους φοιτητές έχουν ήδη περάσει το δίπλωμα OTHM Level 7 στο επίπεδο της Στρατηγικής Διαχείρισης και της Ηγεσίας και ... [+]

Αυτό το online MBA πτυχίο μπορεί να ολοκληρωθεί σε τουλάχιστον 12 μήνες. Έχει σχεδιαστεί για να ενημερώνει το πακέτο εργαλείων διαχείρισης και να σας παρέχει ένα ισχυρότερο υπόβαθρο από το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε την καριέρα σας.

Βασικά στοιχείαΒραβεύθηκε από: Πανεπιστήμιο Chichester, Ηνωμένο ΒασίλειοΠαραδόθηκε από: OTHM QualificationsΛειτουργία μελέτης: Ηλεκτρονική μάθηση εξ αποστάσεωςPathway : 2 στάδιαΔιάρκεια: 1 έτοςΑριθμός ενοτήτων: 9Μέθοδος Αξιολόγησης: Όλες οι εργασίεςΓλώσσα: ΑγγλικάΗμερομηνία έναρξης: Όλο το χρόνοΕπισκόπηση μαθημάτων... [-]
Χονγκ Κονγκ
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
1 - 12 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά