Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πανεπιστήμιο Όρεμπρο είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πανεπιστήμια στη Σουηδία. Έχουμε 17.000 φοιτητές και 1.200 υπαλλήλους.

Το πανεπιστήμιο παρέχει εκπαίδευση και την έρευνα στις ανθρωπιστικές επιστήμες, δίκαιο, κοινωνικές επιστήμες, την επιστήμη, την τεχνολογία, την υγειονομική περίθαλψη, την ιατρική, την εκπαίδευση, τη μουσική και τον αθλητισμό της επιστήμης. Το πανεπιστήμιο προσφέρει 800 μαθήματα, 60 προπτυχιακά προγράμματα και 30 μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών.

Πανεπιστήμιο Όρεμπρο συνεργάζεται με το εμπόριο και τη βιομηχανία, επαρχιακά συμβούλια, δήμοι και οργανώσεις της περιοχής, καθώς και σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Πανεπιστήμιο Όρεμπρο είναι μια νέα, σύγχρονη και ταχέως αναπτυσσόμενη πανεπιστήμιο με μια φιλόδοξη ατζέντα για το μέλλον. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων υψηλής ποιότητας στην αγγλική γλώσσα, σε ένα περιβάλλον που είναι τόσο ενδιαφέρον και υποστηρικτική, και ότι προσφέρει εγκαταστάσεις πρώτης τάξεως για τους μαθητές και το προσωπικό. Πανεπιστημιούπολη μας, που βρίσκεται τρία χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, φιλοξενεί επίσης μια ποικιλία από καφετέριες και εστιατόρια, καθώς και ένα μεγάλο αθλητικό συγκρότημα με ένα state-of-the-art κέντρο προπόνηση. Επιπλέον, οι πολλές εθνικότητες εκπροσωπούνται από τους φοιτητές και το προσωπικό δίνουν μία γεύση στο διεθνές πανεπιστημιούπολη μας.

Βρίσκεται στην καρδιά της Σουηδίας, Örebro είναι μια δυναμική και ζωντανή πόλη κοντά στη λίμνη Hjälmaren. Η προνομιακή του τοποθεσία με τη Στοκχόλμη, το Γκέτεμποργκ και το Όσλο σε μικρή απόσταση το ένα ιδανικό μέρος για να κάνει. Μην αφήσετε να σας μικρή πόλη εξωτερικό ανόητος. Ως φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του Örebro θα ζήσετε μια μοναδική αίσθηση της κοινότητας, έχουν εύκολη πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων αναψυχής και να κάνουν φίλους για τη ζωή.

Πανεπιστήμιο Όρεμπρο προσφέρει μια σειρά από διεθνή προγράμματα μάστερ υψηλής ποιότητας σε διάφορους επιστημονικούς κλάδους. Τα δυνατά μας είναι δυναμικές και καθιερωμένη έρευνά μας περιβάλλον - όπου ως φοιτητής ένα μεταπτυχιακό, θα είναι ο κύριος συντελεστής. Είμαστε δεσμευμένοι στη διδασκαλία και την έρευνα υψηλής ποιότητας, καθώς και στην επιχειρηματικότητα, και με τα προγράμματα σπουδών μας καριέρα προσανατολισμένη, οι μαθητές μας είναι σε θέση να καρπωθούν τα οφέλη από ένα από τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας της απασχόλησης στη χώρα.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά
Örebro universitet
Address
Örebro University
SE-701 82 Örebro, Örebro County, Σουηδία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+46 19 30 30 00