Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Να Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Ανήκει στην μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης - Laureate Διεθνές Πανεπιστήμια - και προσφέρει πρόσβαση σε ποιοτική εκπαίδευση με επίκεντρο το μαθητή.

Διακρίνεται από την ικανότητά της για καινοτομία και την ακαδημαϊκή μοντέλο διαφοροποίησης της, που βασίζεται στις αρχές της ποιότητας, τη διεθνοποίηση και την προσέγγιση στις επιχειρήσεις και την αγορά εργασίας.

Η προετοιμασία των φοιτητών έχει ως στόχο να τους μετατρέψει σε παγκόσμια Professional για το μέλλον, με όλες τις δεξιότητες για να επιτύχουν επαγγελματική επιτυχία σε όλο τον κόσμο.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο δίνει βαθμούς Bachelor, Master και PhD και μεταπτυχιακών μαθημάτων σε διάφορους τομείς όπως η διαχείριση, το δίκαιο, την ψυχολογία, το ανθρώπινο δυναμικό, το μάρκετινγκ, την επικοινωνία, τον αθλητισμό, τους υπολογιστές και την τεχνολογία, και ξεχωρίζει ως το όργανο ηγέτης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη διδασκαλία Φιλοξενίας και Τουρισμού.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δημιουργία παγκόσμιας επαγγελματίες.

Συμβολή στην ανάπτυξη της παγκόσμιας κοινωνίας μέσα από την προετοιμασία των φοιτητών, την προώθηση του επιχειρηματικού πνεύματος, με βάση τις αρχές της κοινωνικής ευθύνης, της διεθνοποίησης, της αριστείας στην έρευνα και την απασχολησιμότητα.

ΟΡΑΜΑ

Για να είναι ένα διεθνές πανεπιστήμιο αναφοράς και η πρώτη επιλογή των φοιτητών και των εργοδοτών.

ΤΙΜΕΣ

Εκπαίδευσε επιχειρηματίες και κορυφαίους επαγγελματίες μέσω καινοτόμων μεθόδων, την προετοιμασία τους για την παγκόσμια αγορά.

αυστηρότητα

Στην ακαδημαϊκή ανάπτυξη των προγραμμάτων και των φοιτητών και σε όλες τις διαδικασίες διαχείρισης.

ποικιλία

ποικιλόμορφη προσφορά των προγραμμάτων ποιότητας σε διάφορα επίπεδα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

καθολικότητα

Κατά την κατάρτιση των επαγγελματιών για ένα κόσμο χωρίς σύνορα, την ενθάρρυνση και την παροχή της επαφής με άλλους πολιτισμούς.

καινοτομία

Προσαρμοστικότητα στις ανάγκες της αγοράς εργασίας, παρέχοντας τις τρέχουσες μεθόδους και το περιεχόμενο προκειμένου να προετοιμάσουν με επιτυχία τους μαθητές.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • Portuguese (Portugal)

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Universidade Europeia

Ο Διευθυντής του Αθλητικού Ποδόσφαιρου είναι ο ηγέτης αυτής της δομής που διαχειρίζεται όλα τα θέματα που σχετίζονται με τη διοίκηση και την κατασκευή της ομάδας, σε συνέ ... [+]

Σχετικά με το Wiki

Η οικοδόμηση μιας αθλητικής κουλτούρας που ενσωματώνεται σε μια συντονισμένη δομή είναι απαραίτητη για την αθλητική απόδοση ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου.

Ο Διευθυντής του Αθλητικού Ποδόσφαιρου είναι ο ηγέτης αυτής της δομής που διαχειρίζεται όλα τα θέματα που σχετίζονται με τη διοίκηση και την κατασκευή της ομάδας, σε συνέργεια με το μοντέλο παιχνιδιού του πούλμαν και το δείκτη αναφοράς ανάπτυξης της βιομηχανίας. Οι γνώσεις και οι δεξιότητες που πρέπει να αποκτήσει ένας Διευθυντής Αθλητισμού Ποδοσφαίρου για να εκτελεί σωστά και αποτελεσματικά τα καθήκοντά του περιλαμβάνουν τις διαστάσεις της διαχείρισης του ποδοσφαίρου, τον προσδιορισμό και την πρόσληψη παικτών, την ηγεσία, την επικοινωνία και τη διαπραγμάτευση.... [-]

Πορτογαλία Lisbon
Οκτώβριος 2019
Πορτογάλος
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
60 ώρες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα

Universidade Europeia

Όλο και περισσότερο, τα αποτελέσματα στο ποδόσφαιρο εξαρτώνται όχι μόνο από το ταλέντο των παικτών και την ικανότητα καθοδήγησης. Η δομική οργάνωση ενός ποδοσφαιρικού συλ ... [+]

Σχετικά με το Wiki

Όλο και περισσότερο, τα αποτελέσματα στο ποδόσφαιρο εξαρτώνται όχι μόνο από το ταλέντο των παικτών και την ικανότητα καθοδήγησης. Η δομική οργάνωση ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου γύρω από τα βασικά του στοιχεία ενεργητικού αποτελεί όλο και περισσότερο παράγοντα πρόβλεψης μακροπρόθεσμης επιτυχίας. Ένας διαχειριστής ποδοσφαίρου δεν πρέπει μόνο να γνωρίζει τις διαδικασίες παιχνιδιού και κατάρτισης που είναι εγγενείς στην απόδοση των παικτών και της ομάδας αλλά και τις δεξιότητες διαχείρισης και μάρκετινγκ, τον εντοπισμό και την πρόσληψη παικτών, την ηγεσία, την επικοινωνία και τη διαπραγμάτευση.... [-]

Πορτογαλία Lisbon
Οκτώβριος 2019
Πορτογάλος
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
120 ώρες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Universidade Europeia

Location address
Quinta do Bom Nome
Estrada da Correia, no. 53

Lisbon, Lisbon, 1500-210 PT
Social Media
Location address
Avenida D. Carlos I, nº4
Lisbon, Lisbon, 1200-649 PT
Location address
Porto, Porto District, PT