Τα καλύτερα πανεπιστήμια, κολέγια και σχολές διοίκησης επιχειρήσεων στη

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να ψάξετε για τα πανεπιστήμια, κολέγια και σχολές διοίκησης επιχειρήσεων στη . Θα βρείτε εύκολα όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα κορυφαία πανεπιστήμια κατετάγη στη . Κάντε κλικ στο "Διαβάστε περισσότερα " για μια λεπτομερή περιγραφή του πανεπιστημίου και μια επισκόπηση των προσφερόμενων προγραμμάτων σπουδών.

Βρείτε πανεπιστήμια της ς και να περιηγηθείτε μέσω των προγραμμάτων τους για να βρουν αυτά που σας ταιριάζει καλύτερα. Πάρτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις διάφορες επιλογές σπουδών στη και να συγκρίνουν τα δίδακτρα και τη διάρκεια της μελέτης. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και τα πανεπιστήμια επαφής στη άμεσα: συμπληρώστε το "Αίτηση δωρεάν πληροφορίες " μορφή, που θα σας φέρει σε επαφή με το γραφείο εισαγωγών.

Ξεκινήστε την αναζήτηση για το μέλλον της εκπαίδευσης σας αμέσως!

1 Τα αποτελέσματα σε Νέα Ζηλανδία

New Zealand Tertiary College

Bachelor Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Diploma Νέα Ζηλανδία Auckland March 2019

New Zealand Tertiary College Τριτοβάσιο New Zealand Tertiary College (NZTC) παρέχει ολοκληρωμένα και επαγγελματικά προγράμματα που επιτρέπουν στους σπουδαστές να υπερέχουν στον επιλεγμένο τομέα τους για 35 χρόνια. Όλα τα προσόντα μας εγκρίνονται από την Αρχή Προσόντων της Νέας Ζηλανδίας (NZQA) και τα παραδίδουμε όχι μόνο σε όλη τη Νέα Ζηλανδία αλλά σε όλο τον κόσμο με την NZTC Global.Έχουμε δύο Campus στο Όκλαντ και το Christchurch και ένα γραφείο στην Ινδία για να στηρίξ… [+] ουμε την πρωτοβουλία NZTC India .Μοναδικά χαρακτηριστικάΤα μοναδικά χαρακτηριστικά, οι αξίες και οι αρχές του NZTC στηρίζουν όλα όσα κάνουμε, προσφέροντας σαφείς οδηγίες για το ποιοι είμαστε ως κολέγιο και τη δέσμευση που προσφέρουμε στις κοινότητές μας:Το NZTC δεσμεύεται να παρέχει πρόσβαση στους σπουδαστές στην εξαιρετική εκπαίδευση που παρέχεται μέσω ευέλικτων τρόπων μάθησης που υποστηρίζουν τη δια βίου μάθησηΟι αξίες μας για το Όραμα, την Καρδιά, την Ικανότητα και το Πνεύμα είναι οι βασικές ιδιότητες που αντικατοπτρίζονται στους τρόπους με τους οποίους διδάσκουμε, φροντίζουμε, στηρίζουμε και μαθαίνουμεΤα εννοιολογικά πλαίσια προσόντων μας προσφέρουν κατευθυντήριες αρχές εστίασηςΗ εστίασή μας στην πρακτική εφαρμογή της γνώσης περιεχομένου που διασφαλίζει ότι οι σπουδαστές μας είναι καλά προετοιμασμένοι να φροντίζουν, να μαθαίνουν και να διδάσκουν και να συμβάλλουν ουσιαστικά στον επαγγελματικό τομέα και τις κοινότητές μας με επίσημους και ανεπίσημους τρόπουςΟι δραστηριότητες διδασκαλίας και εκμάθησης μας επηρεάζονται από τη δέσμευσή μας στην έρευνα και τις επαγγελματικές κοινότητες που καθοδηγούν την εκπαίδευση ενηλίκων και τη διδασκαλία και τη μάθηση που υποστηρίζεται από την τεχνολογία στους επιλεγμένους τομείς εμπειρογνωμοσύνης σε ολόκληρη τη Νέα Ζηλανδία και σε διεθνές επίπεδοΤα κοινοτικά μας προγράμματα υποστήριξης στο εξωτερικό αντανακλούν την κοινή χρήση των αξιών μας σε παγκόσμια κλίμακαΔήλωση αποστολήςNew Zealand Tertiary College εκτιμά τους ανθρώπους και δεσμεύεται να δώσει τη δυνατότητα στους μαθητές να φροντίζουν, να εκπαιδεύουν και να εξυπηρετούν ουσιαστικά και αποτελεσματικά παρέχοντας ολοκληρωμένα και επαγγελματικά προγράμματα. [-]