Universidad Del Valle De Mexico

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με την UVM

"Για πάντα υπεύθυνο για αυτό που έχει καλλιεργηθεί"

Στην UVM πιστεύουμε στην εκπαίδευση ως μετασχηματιστική αρχή και ως το δικαίωμα των ανθρώπων να αναπτυχθούν και να αναπτυχθούν μέσω αυτής. Πιστεύουμε ότι ο φοιτητής είναι ο άξονας του έργου στο UVM και ότι όσο πιο ολοκληρωμένη είναι η εμπειρία του στο Πανεπιστήμιο, τόσο πιο προσωπικές και επαγγελματικές θα είναι οι ικανότητες του, από τις οποίες θα συμμετάσχει στη βελτίωση της κοινότητας του και της κοινωνίας του Μεξικού και του κόσμου.109420_pexels-photo-267885.jpeg

Ποιοι είμαστε;

Το UVM είναι ένα σύγχρονο και καινοτόμο εκπαιδευτικό ίδρυμα προσανατολισμένο στο μέλλον για την εκπαίδευση παραγωγικών ανθρώπων που προσθέτουν αξία στην κοινωνία.

Η αποστολή μας

Διευρύνουμε την πρόσβαση στην παγκόσμια ποιοτική εκπαίδευση για να εκπαιδεύσουμε παραγωγικούς ανθρώπους που προσθέτουν αξία στην κοινωνία.

Το Motto μας

Από το 1960, η UVM υπήρξε μια εύφορη γη όπου εκπαιδεύονται υπεύθυνοι επαγγελματίες που έχουν αφοσιωθεί στην αειφόρο ανάπτυξη. Σε κάθε μία από αυτές, το έργο του πανεπιστημίου είναι να σπείρει σπόρους που δίνουν καρπούς προς όφελος του Μεξικού.

Οι αρχές μας

Μετασχηματιστική δύναμη της εκπαίδευσης

Πιστεύουμε στην εκπαίδευση ως μετασχηματιστική αρχή και ως δικαίωμα των ανθρώπων να αναπτυχθούν και να αναπτυχθούν μέσω αυτής.

Ακαδημαϊκή Ποιότητα

Πιστεύουμε στη διεθνή ακαδημαϊκή κατάρτιση και την ικανότητά μας να την αναλάβουμε σε τομείς με υψηλό δυναμικό για να την εκμεταλλευτούμε και να την μετατρέψουμε σε παράγοντα προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικής κινητικότητας.

Ο σπουδαστής στο Κέντρο

Πιστεύουμε ότι ο φοιτητής είναι ο άξονας της εργασίας στο UVM και ότι όσο πιο ολοκληρωμένη είναι η εμπειρία σας στο Πανεπιστήμιο, τόσο πιο στέρεες θα είναι οι προσωπικές και επαγγελματικές σας ικανότητες από τις οποίες θα συμμετάσχετε στη βελτίωση της κοινότητας και της κοινωνίας σας στο Μεξικό και κόσμο

Συμπερίληψη

Πιστεύουμε στην πολυφωνία και την πολυπολιτισμικότητα ως ουσιαστικά σημάδια της κοινωνίας. Ως εκ τούτου, είμαστε πεπεισμένοι ότι τα κριτήρια χωρίς αποκλεισμούς εμπλουτίζουν, διαφοροποιούν και ανοίγουν ευκαιρίες για όλους, ενώ εξαιρούνται οι αποκλεισμοί.

Βελτίωση της διαδικασίας

Πιστεύουμε στη συνεχή βελτίωση ως βάση για τη βελτιστοποίηση των εκπαιδευτικών και διοικητικών υπηρεσιών και των αποτελεσμάτων τους.

καινοτομία

Πιστεύουμε στην ικανότητά μας να δημιουργούμε, να σχεδιάζουμε και να εφαρμόζουμε καινοτόμους τρόπους και σενάρια που θα μας επιτρέψουν να αναπτυχθούν με έναν οργανικό και ολοκληρωμένο τρόπο.

Αποτελεσματικότητα

Πιστεύουμε στη σημασία της διατήρησης της αποτελεσματικότητας και της αποτελεσματικότητας των διαδικασιών και των υπηρεσιών μας, ως χαρακτηριστικό της διοίκησης μας.109421_pexels-photo-1458318.jpeg

Τιμές μας

Ακεραιότητα στη δράση

Συνειδητοποιήστε με ειλικρίνεια, ειλικρίνεια και διαφάνεια όλες τις πράξεις μας.

Στάση εξυπηρέτησης

Διατηρήστε τη διάθεση στις ενέργειές μας και συνεργαστείτε με άλλους με ζεστασιά, αφοσίωση, ενθουσιασμό και σεβασμό.

Ποιότητα εκτέλεσης

Εκτελέστε με άψογο και έγκαιρο τρόπο τις λειτουργίες που μας αντιστοιχούν βάσει κριτηρίων αριστείας.

κοινωνική ευθύνη

Να υποθέσουμε με καθαρή συνείδηση τις συνέπειες των ενεργειών μας στην κοινωνία.

Η εκπλήρωση των υποσχέσεων

Μετατρέψτε τις υποσχέσεις μας σε δεσμεύσεις και διασφαλίστε τη συμμόρφωση.

Η ασπίδα μας

109418_ESCUDOAUVM.png

Το Πανεπιστήμιο της κοιλάδας του Μεξικού αντιπροσωπεύεται από ασπίδα που ενσωματώνει την ταυτότητά του μέσω συμβόλων που αντιπροσωπεύουν την προέλευση και την ιστορία του. Η ασπίδα μας σχηματίζεται από έναν αετό και ένα κοντόρχο. Ο αετός, το σύμβολο της μεγαλοπρέπειας, της ανεξαρτησίας και της ελευθερίας, αντιπροσωπεύει το Βορρά της ηπείρου, ενώ ο κονδώρ, μια αντανάκλαση της αυτονομίας, της σοφίας και της δύναμης, αντιπροσωπεύει τη Λατινική Αμερική. Το Shield ενώνει την ενσωμάτωση των πανεπιστημιακών σπουδαστών όλων των καρδινάλων, που βρίσκουν στο πανεπιστήμιο μας, ένα σπίτι σπουδών. Στο κέντρο του οικόσημου, το αντιπροσωπευτικό έμβλημα της Πόλης του Μεξικού, λίκνο των σχολείων UVM, πλαισιώντας αυτά τα στοιχεία, το σύνθημα που διέπει τη Θεσμική Φιλοσοφία μας: «Για πάντα υπεύθυνο για αυτό που έχει καλλιεργηθεί», στο οποίο ρίξτε τη σοφία, την πειθαρχία, τη γνώση και την αγάπη για αυτό που σπέρνεται και συγκομίζεται.

Το Έμβλημα μας, ο Λύχος

109419_LINCEAUVM.png

Η αθανασία του πνεύματος, η δύναμη της ζωής και η ακραία αξία είναι διακριτικά χαρακτηριστικά του Λύγου, μια μασκότ που συμβολίζει τις ιδιότητες των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας. Μεταξύ των πιο σημαντικών ποιοτήτων του είναι το απότομο μυαλό του και η φρεσκάδα του. Με ευκίνητες και συντονισμένες κινήσεις, το Lynx μπορεί να προβλέψει τον κίνδυνο με μια ευκαιρία και ξέρει πώς να είναι ηγέτης, διατηρώντας το σταθερό βήμα προς την επίτευξη του στόχου. Σε συνδυασμό με τη χρυσή υφή του, αντιπροσωπεύει το πιο πολύτιμο και πολύτιμο πράγμα που ξεχωρίζει για τους ανθρώπους που, ως μέλη της UVM, έχουν αφήσει το σημάδι τους στο πανεπιστήμιο με τα πόδια τους. οι οποίοι έχουν αναπτύξει τις δυνατότητές τους με αρμονικό και ολοκληρωμένο τρόπο, είτε στο ρόλο τους ως φοιτητές είτε ως απόφοιτοι, ως εκπαιδευτικοί ή διοικητικό προσωπικό, διότι είναι πεπεισμένοι ότι η πορεία της εκπαίδευσης δεν τελειώνει ποτέ και γι 'αυτό πρέπει πάντα να βελτιώνεται καθημερινά ημέρα

Εκπαιδευτικό μοντέλο UVM

Διευρύνουμε την πρόσβαση στην παγκόσμια ποιοτική εκπαίδευση για να εκπαιδεύσουμε παραγωγικούς ανθρώπους που προσθέτουν αξία στην κοινωνία.

Τι σημαίνει να είσαι UVM;

Η ύπαρξη UVM είναι ένα εκπαιδευτικό μοντέλο αριστείας.

Διαπροσωπική περιοχή

Αναπτύσσουμε μια αποτελεσματική προφορική και γραπτή επικοινωνία, στα ισπανικά και στα αγγλικά, με ένα διεθνές όραμα, ομαδική εργασία, ευαισθητοποίηση και κοινωνική ευθύνη.

Δια Βίου Μάθηση

Το μοντέλο μας βασίζεται στη συνεχή και μόνιμη μάθηση, αναπτύσσοντας έναν αυτοκριτικό και προορατικό προσανατολισμό. Επιπλέον, θα αναπτύξετε δεξιότητες στην έρευνα.

Επαγγελματική και Κοινωνική

Θα αναπτύξετε ηγεσία, επιχειρηματική ικανότητα, καινοτομία και δημιουργικότητα, εφαρμογή της γνώσης στην πράξη με προσανατολισμό στα αποτελέσματα, λήψη αποφάσεων και επίλυση προβλημάτων.

Γενικός στόχος

Δημιουργία συνθηκών που καθοδηγούν το εκπαιδευτικό έργο του UVM μέσω κατευθυντήριων γραμμών που του επιτρέπουν να διατυπώνει τις ουσιαστικές λειτουργίες του, προκειμένου να επιτευχθεί μια ολοκληρωμένη ανάπτυξη στους μαθητές του με την εφαρμογή της εστίασης στη μάθηση.

Τοποθεσίες

Πόλη του Μεξικό

Address
Av. Observatorio #400,
16 de Septiembre,
Delegación Miguel Hidalgo,
Ciudad de México, CP 11810

Πόλη του Μεξικό, Πόλη του Μεξικό, Μεξικό

Ask a Question

Άλλη