UNIR - Mexico

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

UNIR Μεξικό: το διαδικτυακό πανεπιστήμιο του Μεξικού με ευρωπαϊκή ποιότητα

UNIR Μεξικό είναι ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο του Μεξικού που εγκρίθηκε πριν από το Υπουργείο Δημόσιας Εκπαίδευσης (ΣΕΠ) το 2013.

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της La Rioja στο Μεξικό προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο ζήτησης για την εξασφάλιση της βέλτιστης κατάρτισης με την ευρωπαϊκή πανεπιστημιακή ποιότητα. Για το σκοπό αυτό, έχει σχεδιάσει μια καινοτόμο μεθοδολογία βασισμένη σε ζωντανές ηλεκτρονικές τάξεις, οι οποίες επιτρέπουν την άμεση επαφή μεταξύ φοιτητή-δασκάλου-συνεργάτη και τη συνεχή συνοδεία ενός προσωπικού διδάσκοντος.

Αυτή η αποτελεσματική μέθοδος βασίζεται στη συνεχή αξιολόγηση, η οποία εξασφαλίζει τη συνεχή αφομοίωση της γνώσης και στην πραγματοποίηση των τελικών εξετάσεων, που εγγυάται την εκπαίδευση των μαθητών μας.

Το UNIR Μεξικό είναι ένα πανεπιστήμιο προσαρμοσμένο στις νέες εποχές και στην σημερινή κοινωνία. Πρόκειται για μια νέα ιδέα του πανεπιστημίου που ενσωματώνει τεχνολογικές πτυχές τελευταίας τεχνολογίας στην υπηρεσία μιας στενής και ποιοτικής εκπαίδευσης. Το UNIR Μεξικό είναι μέλος της ακαδημαϊκής ομάδας UNIR, του Διεθνούς Πανεπιστημίου της La Rioja, του ευρωπαϊκού ηγέτη στον τομέα της online εκπαίδευσης, η οποία έχει καταστεί εκπαιδευτική λύση για χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Περισσότεροι από 38.000 φοιτητές παγκοσμίως επέλεξαν αυτό το εκπαιδευτικό μοντέλο και 24.000 συνεχίζουν να το κάνουν σήμερα στην εικονική μας πανεπιστημιούπολη, εκ των οποίων 9000 από εκτός Ισπανίας.

Τα πτυχία Bachelor και Master που προσφέρονται από το UNIR Μεξικό έχουν επίσημη ισχύ και ενσωματώνονται στο εθνικό εκπαιδευτικό σύστημα από τη Γραμματεία Δημόσιας Εκπαίδευσης (ΣΕΠ) στο Μεξικό.

Οι βαθμοί είναι:

 • Bachelor of Business Administration
  Σύμβαση RVOE: 20140032, που χορηγήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2014. Τύπος: Ομοσπονδιακή.
 • Πτυχίο Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης
  Σύμβαση RVOE: 20140029, που χορηγήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2014. Τύπος: Ομοσπονδιακή.
 • Bachelor of Communication
  Σύμβαση RVOE: 20140031, που χορηγήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2014. Τύπος: Ομοσπονδιακή.
 • Πτυχίο Νομικής
  Συμφωνία RVOE: 20140030, που χορηγήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2014. Τύπος: Ομοσπονδιακή.
 • Bachelor στην Παιδαγωγική
  Σύμβαση RVOE: 20140033, που χορηγήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2014. Τύπος: Ομοσπονδιακή.

Οι Διδάσκαλοι είναι:

 • Μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Ψυχοπαιδαγωγία
  Σύμβαση RVOE: 20160036, που χορηγήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 2016. Τύπος: Ομοσπονδιακή.
 • Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση και Διαχείριση των Εκπαιδευτικών Κέντρων
  Σύμβαση RVOE: 20160035, που χορηγήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 2016. Τύπος: Ομοσπονδιακή.
 • Master of Business Administration και Διοίκησης (MBA)
  Σύμβαση RVOE: 20160034, που χορηγήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 2016. Τύπος: Ομοσπονδιακή.
 • Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού
  Σύμβαση RVOE: 20180080, που χορηγήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 2018. Τύπος: Ομοσπονδιακή.
 • Master στην ψηφιακή σήμανση και το ηλεκτρονικό εμπόριο
  Σύμβαση RVOE: 20180355, που χορηγήθηκε στις 9 Μαρτίου 2018. Τύπος: Ομοσπονδιακή.
 • Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και την Ποιότητα
  Σύμβαση RVOE: 20180081, που χορηγήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 2018. Τύπος: Ομοσπονδιακή.
 • Μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Ασφάλεια Υπολογιστών
  Σύμβαση RVOE: 20160037, που χορηγήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 2016. Τύπος: Ομοσπονδιακή.
 • Μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση ιστοσελίδων και μηχανική
  Σύμβαση RVOE: 20160038, που χορηγήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 2016. Τύπος: Ομοσπονδιακή.
 • Μεταπτυχιακό δίπλωμα στο σχεδιασμό και διαχείριση τεχνολογικών έργων
  Σύμβαση RVOE: 20170996, που χορηγήθηκε στις 16 Αυγούστου 2017. Τύπος: Ομοσπονδιακή.
 • Master στην ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης
  Σύμβαση RVOE: 20180082, που χορηγήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 2018. Τύπος: Ομοσπονδιακή.

Εκτός από τα πτυχία Master SEP και SEP, το UNIR Μεξικό προσφέρει τη δυνατότητα λήψης ευρωπαϊκών μεταπτυχιακών τίτλων σε διάφορους κλάδους, που απονέμονται από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της La Rioja. Οι περισσότεροι από αυτούς τους βαθμούς αναγνωρίζονται ως πτυχία Master στον Ευρωπαϊκό Χώρο Ανώτατης Εκπαίδευσης.

"Στην πρώτη γραμμή του εκπαιδευτικού μοντέλου διδασκαλίας-μάθησης"

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της La Rioja στο Μεξικό ήταν ανέκαθεν στην πρώτη γραμμή του εκπαιδευτικού μοντέλου της διαδικτυακής διδασκαλίας και μάθησης. Το UNIR έχει αναλάβει τις τεχνολογίες της πληροφορίας τόσο στην ακαδημαϊκή του σχολή όσο και στη δημιουργία περιεχομένου, βασικές πτυχές για να διατηρηθεί η εκπαιδευτική ηγεσία. Αυτή η ψηφιακή κουλτούρα του επέτρεψε να θεσπίσει επιχειρησιακά προγράμματα βασισμένα στην αναγνώριση της προσπάθειας και της μέγιστης απόδοσης των εκπαιδευτικών και των μαθητών του.

UNIR Μεξικό κατάφερε να τοποθετήσει όλες τις αρετές ενός επιτυχημένου μοντέλου σε διαρκή εξέλιξη για να δημιουργήσει μια σταθερή προσφορά πτυχίων Bachelor και Master. Σε μια χώρα όπως η δική μας, η οποία διατηρεί μεγάλη ζήτηση για επαγγελματίες σε τομείς όπως η έρευνα, η εκπαίδευση, η βιομηχανία και η παραγωγή αγαθών και υπηρεσιών, το UNIR Μεξικό παρουσιάζεται ως μια ευνοϊκή και μοναδική επιλογή όσον αφορά τη βιωσιμότητα, το κόστος και επιτεύγματα.

Σας προσκαλώ να συμμετάσχετε σε αυτό το αναπόσπαστο, πολυφωνικό πανεπιστήμιο και να δεσμευθείτε στις αρχές και τις αξίες του. Οι δάσκαλοι, οι σπουδαστές, οι σχετικοί οργανισμοί και ενδιαφέρονται να γνωρίσουν και να εισέλθουν σε αυτό το καινοτόμο μοντέλο διεθνούς πανεπιστημίου είναι ευπρόσδεκτοι

Mtro. Francisco David Mejía Rodríguez, Πρύτανης UNIR México.

"Καθαρή προσφορά και πάθος για διδασκαλία"

Στο UNIR México πιστεύουμε ότι το Διαδίκτυο και ο κόσμος της τεχνολογίας καταστρέφουν τα εμπόδια στο χρόνο και το διάστημα, ώστε να έχουμε πρόσβαση στις πληροφορίες, να αλληλεπιδράμε και να συνεργαζόμαστε με τους ανθρώπους.

Ως εκ τούτου, είναι δυνατή η καινοτομία με την ποιότητα και την αριστεία σε νέους τρόπους και μεθόδους διδασκαλίας και μάθησης, φέρνοντας το Πανεπιστήμιο πιο κοντά στον κόσμο της εργασίας, στις ανάγκες της ολοκληρωμένης κατάρτισης, στην απόκτηση ικανοτήτων και στη δημιουργία γνώσεων.

Το UNIR Μεξικό έχει επίσημα έγκυρα πτυχία Bachelor και Master (RVOE) στο Μεξικό και ένα ευρύ φάσμα Ευρωπαϊκών Μαστροφόρων σε διάφορους κλάδους. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για να αυξήσουμε την ακαδημαϊκή μας προσφορά σύμφωνα με τις ανάγκες κατάρτισης της χώρας μας, τόσο των προπτυχιακών όσο και των μεταπτυχιακών τίτλων.

Στο UNIR είμαστε πεπεισμένοι ότι η προσπάθεια και η δέσμευση επιβραβεύονται. Καταβάλλουμε όλες τις προσπάθειές μας για να διασφαλίσουμε ότι ο φοιτητής θα λάβει την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση. Η σαφής μας κατεύθυνση για τη διδασκαλία και το πάθος ολόκληρης της εκπαιδευτικής κοινότητας είναι η καλύτερη εγγύηση της επιτυχίας. "

Julieta Palma Anda, Γενικός Διευθυντής UNIR México.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Spanish (Mexican)
 • ισπανικά

Όψη Online MBA » Όψη Online Masters »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

Master of Business Administration και Διοίκησης (MBA)

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες October 2019 Μεξικό Mexico City

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της La Rioja στο Μεξικό (UNIR Μεξικό) σας προσφέρει μια πρακτική εξάσκηση, επαγγελματική και διεθνή. [+]

Μεξικάνικο και Ευρωπαϊκό διπλό πτυχίο MBA

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της La Rioja στο Μεξικό (UNIR Μεξικό) σας προσφέρει μια πρακτική εξάσκηση, επαγγελματική και διεθνή.

Το UNIR Μεξικό MBA διδάσκεται μέσω live online μαθήματα. Μια καινοτόμος μεθοδολογία που προσαρμόζεται καθημερινά σε άτομα με προσωπικές και εργασιακές ευθύνες.

Αυτό το MBA, το οποίο λειτουργεί με τη μέθοδο Case, είναι διαφορετικό διότι διδάσκεται σε μόλις 18 μήνες και σας προσφέρει ένα διπλό μεξικανικό και ευρωπαϊκό πτυχίο:... [-]


Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διοίκηση Ψηφιακό Μάρκετινγκ (MBA)

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες October 2019 Μεξικό Mexico City

Με το MBA που στοχεύει στο ψηφιακό μάρκετινγκ, θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά, με τα οποία θα αποκτήσετε ένα στρατηγικό όραμα για τις επιχειρήσεις, θα αναπτύξετε διαχειριστικές δεξιότητες και θα σας προσφέρουμε δεξιότητες ηγεσίας και επιχειρηματική πρωτοβουλία. [+]

MBA με Διπλό μεξικάνικο και Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Marketing Orientation

Το Master in Business Management και Διοίκησης είναι το πανεπιστημιακό δίπλωμα που απευθύνεται σε όσους αναζητούν επαγγελματική βελτίωση στην επιχειρηματική αγορά. Με το MBA που στοχεύει στο ψηφιακό μάρκετινγκ, θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά, με τα οποία θα αποκτήσετε ένα στρατηγικό όραμα για τις επιχειρήσεις, θα αναπτύξετε διαχειριστικές δεξιότητες και θα σας προσφέρουμε δεξιότητες ηγεσίας και επιχειρηματική πρωτοβουλία. Επιπλέον, καθώς θα ειδικεύεστε στο μάρκετινγκ, θα παρακολουθείτε όλες τις τρέχουσες τάσεις σε διεθνές επίπεδο που σχετίζονται με το μάρκετινγκ.... [-]


Διεθνές MBA

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες October 2019 Μεξικό Mexico City +1 περισσότερα

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της La Rioja στο Μεξικό (UNIR Mexico), σε συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο Marcony του Μαϊάμι (ΗΠΑ), σας προσφέρει αυτό το Διεθνές Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διοίκηση (MBA) με επίσημη αναγνώριση από το Μεξικό και τις Ηνωμένες Πολιτείες με σαφή διεθνή προσφορά. [+]

MBA με διπλό επίσημο μεξικάνικο και αμερικανικό πτυχίο

Διπλή μέθοδος (18-22 μήνες)

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της La Rioja στο Μεξικό (UNIR Mexico), σε συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο Marcony του Μαϊάμι (ΗΠΑ), σας προσφέρει αυτό το Διεθνές Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διοίκηση (MBA) με επίσημη αναγνώριση από το Μεξικό και τις Ηνωμένες Πολιτείες με σαφή διεθνή προσφορά.

Με το Διεθνές MBA θα μάθετε να διαχειρίζεστε και να διαχειριστείτε πολυεθνικές σε οποιοδήποτε τομέα σε όλους τους τομείς που την απαρτίζουν (χρηματοδότηση, μάρκετινγκ, ανθρώπινοι πόροι, παραγωγή και πολλά άλλα)... [-]


Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού (MBA)

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες October 2019 Μεξικό Mexico City

Με αυτό το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, με έμφαση στον Ανθρώπινο Δυναμικό, θα αποκτήσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τη βελτιστοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας και θα κατευθύνετε το ταλέντο και τις επιδόσεις των διαφορετικών ομάδων για την επίτευξη των στόχων οι στόχοι της οργάνωσης ... όχι μόνο να πετύχετε μια προβολή εργασίας στην δική σας εταιρεία αλλά και να φτιάξετε το δρόμο σας σε άλλες επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων διεθνών. [+]

MBA με Διπλό μεξικάνικο και Ευρωπαϊκό βαθμό Ανθρώπινου Δυναμικού Προσανατολισμού

Είναι εξίσου σημαντικό να γνωρίζουμε πώς να διαχειριζόμαστε μια εταιρεία ώστε να μπορούμε να διαχειριστούμε τις δυνατότητες και τις δυνατότητες εκείνων που εργάζονται σε αυτήν. Με αυτό το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, με έμφαση στον Ανθρώπινο Δυναμικό, θα αποκτήσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τη βελτιστοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας και θα κατευθύνετε το ταλέντο και τις επιδόσεις των διαφορετικών ομάδων για την επίτευξη των στόχων οι στόχοι της οργάνωσης ... όχι μόνο να πετύχετε μια προβολή εργασίας στην δική σας εταιρεία αλλά και να φτιάξετε το δρόμο σας σε άλλες επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων διεθνών.... [-]


Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA)

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες October 2019 Μεξικό Mexico City

Αυτό το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση και διοίκηση επιχειρήσεων με επίκεντρο τη χρηματοδότηση σας παρέχει τα θεωρητικά και πρακτικά εργαλεία που απαιτούνται για να γίνει επαγγελματίας στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων με έμφαση στη διαχείριση των διεθνών χρηματοοικονομικών πράξεων. [+]

MBA με Διπλό Μεξικό και Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Οικονομικών

Αυτό το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση και διοίκηση επιχειρήσεων με επίκεντρο τη χρηματοδότηση σας παρέχει τα θεωρητικά και πρακτικά εργαλεία που απαιτούνται για να γίνει επαγγελματίας στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων με έμφαση στη διαχείριση των διεθνών χρηματοοικονομικών πράξεων.

Το MBA είναι το πανεπιστημιακό δίπλωμα με τη μεγαλύτερη ζήτηση για τα επαγγελματικά προφίλ που φιλοδοξούν να αναπτυχθούν στην ανταγωνιστική επιχειρηματική αγορά. Αν προσθέσετε και τον προσανατολισμό στα διεθνή εταιρικά οικονομικά, θα αποκτήσετε ένα ενδιαφέρον προφίλ για κάθε εταιρεία, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, και όχι μόνο να πετύχετε μια προβολή εργασίας μέσα στη δική σας επιχείρηση, αλλά και να ανοίξετε τον εαυτό σας σε άλλες επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων διεθνών επιχειρήσεων.... [-]


Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διοίκησης Επιχειρήσεων (MBA)

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες October 2019 Μεξικό Mexico City

Το εξειδικευμένο πρόγραμμα σπουδών στη Διαχείριση Έργων σας προετοιμάζει να γίνετε διαχειριστής ικανός να διαχειριστείτε τα σημαντικότερα σχέδια δράσης μεγάλων εταιρειών, καθιστώντας τον εμπειρογνώμονα στον σχεδιασμό, τον έλεγχο και την παρακολούθηση των στρατηγικών. [+]

MBA με διπλό μεξικάνικο και ευρωπαϊκό πτυχίο καθοδήγησης διαχείρισης του προγράμματος

Στο UNIR Μεξικό, μπορείτε να αποκτήσετε ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) με διπλό μεξικανικό και ευρωπαϊκό πτυχίο.

Το MBA είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς τίτλους προς το παρόν από όλα τα επαγγελματικά προφίλ που θέλουν να αφιερωθούν στον κόσμο των επιχειρήσεων υψηλού επιπέδου.... [-]


Masters

Master στην ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες November 2019 Μεξικό Mexico City

Το Master in Integrated Management Systems της UNIR Μεξικό σας προετοιμάζει για να εκτελέσετε την επαγγελματική σας δραστηριότητα και να έχετε τις γνώσεις σας για να ασκείστε ως εσωτερικός ελεγκτής σε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα πεδία: [+]

Διπλό μεξικάνικο και ευρωπαϊκό τίτλο

Το Master in Integrated Management Systems της UNIR Μεξικό σας προετοιμάζει για να εκτελέσετε την επαγγελματική σας δραστηριότητα και να έχετε τις γνώσεις σας για να ασκείστε ως εσωτερικός ελεγκτής σε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα πεδία:

ΠεριβάλλονΔιαχείριση ποιότηταςΕταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR)Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία (Πρόληψη Επαγγελματικών Κινδύνων -PRL-)... [-]

Master στο ψηφιακό μάρκετινγκ και το ηλεκτρονικό εμπόριο

Το επίσημο διαδικτυακό μάστερ στο μάρκετινγκ, το οποίο έχει αναγνωρίσει την εγκυρότητα των επίσημων σπουδών (RVOE) που χορηγείται από το SEP, θα σας κάνει εμπειρογνώμονα στις τελευταίες τάσεις στο ψηφιακό μάρκετινγκ. [+]

Διπλό μεξικάνικο και ευρωπαϊκό τίτλο

Το Master στο ψηφιακό μάρκετινγκ του UNIR Μεξικού είναι ο μόνος επίσημος πλοίαρχος ευρωπαϊκής ποιότητας στο Μεξικό που διδάσκεται σε απευθείας σύνδεση, με ζωντανές τάξεις και με διάρκεια μόνο 18 μηνών. Αυτή η εξειδίκευση θα εμπλουτίσει την επαγγελματική σας καριέρα ως εμπειρογνώμονας στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ και του ηλεκτρονικού εμπορίου.... [-]


Μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση ιστοσελίδων και μηχανική

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες October 2019 Μεξικό Mexico City

Ο σχεδιασμός της Ιστοσελίδας περιλαμβάνει πολύ περισσότερα από ό, τι συνήθως σχετίζεται με την "ανάπτυξη ιστοσελίδων". Είναι πάνω απ 'όλα η τεχνολογική μόδα και αποτελεί θεμελιώδες παράδειγμα της σύγχρονης πληροφορικής, ένα εννοιολογικό πλαίσιο αναφοράς για την ανάπτυξη. και την εκμετάλλευση των εφαρμογών και των πόρων των υπολογιστών. [+]

Διπλό μεξικάνικο και ευρωπαϊκό τίτλο

Ο σχεδιασμός της Ιστοσελίδας περιλαμβάνει πολύ περισσότερα από ό, τι συνήθως σχετίζεται με την "ανάπτυξη ιστοσελίδων". Είναι πάνω απ 'όλα η τεχνολογική μόδα και αποτελεί θεμελιώδες παράδειγμα της σύγχρονης πληροφορικής, ένα εννοιολογικό πλαίσιο αναφοράς για την ανάπτυξη. και την εκμετάλλευση των εφαρμογών και των πόρων του υπολογιστή. Αυτός ο Δάσκαλος, με περιεχόμενο σε συνεχή ενημέρωση, σας προετοιμάζει για να είστε σε θέση να δημιουργήσετε έσοδα από οποιαδήποτε online επιχείρηση.... [-]


Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διαχείριση Ποιότητας και Επιχειρήσεων

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες October 2019 Μεξικό Mexico City

Το πρόγραμμα σπουδών του Master στη Διαχείριση Επιχειρήσεων και την Ποιότητα του UNIR Μεξικού ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των εθνικών ή διεθνών εταιρειών που χρειάζονται κορυφαίους επαγγελματίες, ικανό να βελτιστοποιήσει τη διαχείριση των προϊόντων και των διαδικασιών. [+]

Το Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και την Ποιότητα του UNIR Μεξικού σας προετοιμάζει να γίνετε Διευθυντής Επιχειρήσεων οποιασδήποτε εταιρείας στο Μεξικό ή σε άλλη χώρα.

Αυτό το επίσημο μεταπτυχιακό δίπλωμα, το οποίο έχει την ευρωπαϊκή ποιότητα της UNIR, είναι επίσημο μεξικανικό πτυχίο επικυρωμένο από το SEP, που διδάσκεται εξ ολοκλήρου στο διαδίκτυο μέσω τάξεων που μπορείτε να δείτε ζωντανά ή καθυστερημένα.... [-]


Μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Ασφάλεια Υπολογιστών

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες October 2019 Μεξικό Mexico City

Ο μόνος επίσημος Δάσκαλος στη Διεθνή Cybersecurity που θα σας επιτρέψει να συνδυάσετε την επαγγελματική και προσωπική σας ζωή σε μόλις 18 μήνες. [+]

Το μόνο επίσημο πτυχίο Master in International Cybersecurity που θα σας επιτρέψει να συνδυάσετε την επαγγελματική και προσωπική σας ζωή σε μόλις 18 μήνες

Το Master στην Ασφάλεια Υπολογιστών Το UNIR Μεξικό ειδικεύεται στις τελευταίες τεχνικές προστασίας από τρωτά σημεία σε λειτουργικά συστήματα, λογισμικό, βάσεις δεδομένων, συστήματα διαδικτύου και όλους τους κινδύνους που συνδέονται με τη χρήση των ΤΠΕ, καθώς και τον πιθανό αντίκτυπό του στον οργανισμό .... [-]


Μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Ψυχοπαιδαγωγία

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες October 2019 Μεξικό Mexico City

Ετοιμαστείτε να βελτιώσετε την εκπαίδευση των παιδιών, των εφήβων και των ενηλίκων με το μόνο Masters in Psychopedagogy με online μαθήματα σε πραγματικό χρόνο. Ένα μοναδικό παιδαγωγικό μοντέλο στο Μεξικό που προσαρμόζεται στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. [+]

Διπλό μεξικάνικο και ευρωπαϊκό τίτλο

Ετοιμαστείτε να βελτιώσετε την εκπαίδευση των παιδιών, των εφήβων και των ενηλίκων με το μόνο Masters in Psychopedagogy με online μαθήματα σε πραγματικό χρόνο. Ένα μοναδικό παιδαγωγικό μοντέλο στο Μεξικό που προσαρμόζεται στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.

Αυτό το μεταπτυχιακό δίπλωμα στην εκπαίδευση στον τομέα της ψυχοπαιδαγωγικής έχει επίσημο κύρος (RVOE) και αναγνωρίζεται από την SEP.... [-]


Μεταπτυχιακό δίπλωμα στο σχεδιασμό και διαχείριση τεχνολογικών έργων

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες October 2019 Μεξικό Mexico City

Ένα online μεταπτυχιακό δίπλωμα στο σχεδιασμό και τη διαχείριση των τεχνολογικών έργων είναι αυτό που πρέπει να διευρύνετε την επαγγελματική σας καριέρα, καθώς θα σας εκπαιδεύσει ως διαχειριστής έργου, καθώς και ως διευθυντής σε θέσεις ευθύνης προσανατολισμένες στο σχεδιασμό, την κατεύθυνση και την υλοποίηση ενός τεχνολογικού χαρακτήρα. [+]

Διπλό μεξικάνικο και ευρωπαϊκό τίτλο

Ένα online μεταπτυχιακό δίπλωμα στο σχεδιασμό και τη διαχείριση των τεχνολογικών έργων είναι αυτό που πρέπει να διευρύνετε την επαγγελματική σας καριέρα, καθώς θα σας εκπαιδεύσει ως διαχειριστής έργου, καθώς και ως διευθυντής σε θέσεις ευθύνης προσανατολισμένες στο σχεδιασμό, την κατεύθυνση και την υλοποίηση ενός τεχνολογικού χαρακτήρα.

Με αυτό το Online Master's Degree μπορείτε να συνδυάσετε την επαγγελματική και προσωπική σας ζωή με τις ευρωπαϊκές πανεπιστημιακές σπουδές ποιότητας χάρη στη μεθοδολογία UNIR του Μεξικού: θα έχετε έναν προσωπικό δάσκαλο και ζωντανά και αναβαλλόμενα σεμινάρια online, ώστε να μπορείτε να τα απεικονίσετε όσες φορές επιθυμείτε.... [-]


Μεταπτυχιακό στη διαχείριση και τη διαχείριση ανθρώπινων πόρων

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες October 2019 Μεξικό Mexico City

Αυτό το επίσημο Master στο Ανθρώπινο Δυναμικό online θα επεκτείνει τις δεξιότητές σας και τις ικανότητες σχεδιασμού, στρατηγικής διαχείρισης και κατεύθυνσης προς την οργανωτική ανάπτυξη και την τόνωση του ταλέντου της εταιρείας σας. [+]

Διπλό μεξικάνικο και ευρωπαϊκό τίτλο

Το Master στην Διαχείριση Ανθρώπινου Κεφαλαίου και Διαχείριση Ταλέντων του UNIR Μεξικού έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τις λειτουργίες Ανθρώπινου Δυναμικού μέσω της προηγμένης τεχνογνωσίας. Θα σας δώσει τη δυνατότητα, μέσω μιας μεθοδολογίας που βασίζεται σε πρακτικές περιπτώσεις, να αναλάβετε διευθυντικές λειτουργίες εντός οποιουδήποτε χώρου ανθρώπινου κεφαλαίου ενός οργανισμού.... [-]


Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση και Διαχείριση των Εκπαιδευτικών Κέντρων

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες October 2019 Μεξικό Mexico City

Ολοκληρώστε το επαγγελματικό προφίλ σας με τους μόνους Δασκάλους στη Διαχείριση και Διαχείριση Εκπαιδευτικών Κέντρων με online μαθήματα σε πραγματικό χρόνο. [+]

Διπλό μεξικάνικο και ευρωπαϊκό τίτλο

Ολοκληρώστε το επαγγελματικό προφίλ σας με τους μόνους Δασκάλους στη Διαχείριση και Διαχείριση Εκπαιδευτικών Κέντρων με online μαθήματα σε πραγματικό χρόνο.

Το Master of UNIR του Μεξικού είναι επίσημο πτυχίο επικυρωμένο από το SEP (RVOE) και διδάσκεται εξ ολοκλήρου σε απευθείας σύνδεση ώστε να μπορείτε να συνδυάσετε την εργασία και την προσωπική σας ζωή με ποιοτικές πανεπιστημιακές σπουδές προσαρμοσμένες σε σας.... [-]