Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Κολλέγιο Διαχείρισης Συμβολαίων στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ένα κορυφαίο πανεπιστημιακό κολέγιο παρακολούθησης για τα μαθήματα Μηχανικών, Κατασκευών, Διαχείρισης, Αγγλικής και Εκπαίδευσης και CPD.

Ως παγκόσμιος οργανισμός, παρέχει μαθήματα Online Παρακολούθησης (Live Online) σε φοιτητές σε όλο τον κόσμο. Προσφέρει μαθήματα υψηλού επιπέδου διπλωμάτων, μαθήματα επαγγελματικής πρακτικής, μαθήματα CPD και Εκπαίδευσης στην κατασκευαστική βιομηχανία για τους επαγγελματίες του μέλλοντος που θα συνεχίσουν να επιτυγχάνουν φωτεινή καριέρα και μπορούν να γίνουν ενεργητικοί παγκόσμιοι ηγέτες της κατασκευαστικής βιομηχανίας. Επιπλέον, προσφέρει ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα αγγλικής γλώσσας που ονομάζεται NESOL, το οποίο παραδίδει Native English για ομιλητές άλλων γλωσσών.

Το μάθημα "Παρακολούθηση Διαδικτύου" σημαίνει ότι δεν χρειάζεται απαραίτητα να εγκαταλείπετε το χώρο εργασίας σας, δεν χρειάζεται απαραίτητα να εγκαταλείπετε το σπίτι και την οικογένειά σας. Θα παρακολουθήσετε ζωντανές online διαλέξεις και σεμινάρια από το σπίτι σας ή από τα κέντρα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Το Κολλέγιο προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία για να μάθουν την κανονική βρετανική εκπαίδευση σε προσιτή αμοιβή μαθημάτων. Θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε περιβάλλον σχολικής εκπαίδευσης με μαθήματα Online Attendance.

Το κολλέγιο είναι περήφανο για την ίδρυση της Σύμβασης και της Εμπορικής Διαχείρισης Μαθήματα και από τα επιτεύγματά του μέσω της προστιθέμενης αξίας και των τυποποιημένων μαθημάτων. Η ποιότητα και η αξία των μαθημάτων αντικατοπτρίζονται στην επιτυχία των αποφοίτων του που οδηγούν την αγορά εργασίας.

Μπορεί να έχετε δυσκολίες στην επιλογή της σωστής πορείας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας και το κολέγιο έχει τοπικούς συμβούλους ή κέντρα σταδιοδρομίας στη Νότια και Ανατολική Ασία και τη Μέση Ανατολή για να βοηθήσει. Το κολέγιο σχεδιάζει να επεκτείνει την καριέρα συμβουλεύει τις υπηρεσίες του προς τη Ρωσία και τη Νότια Αμερική στο μέλλον, καθώς και. Οι σύμβουλοι σταδιοδρομίας είναι εδώ για να σας καθοδηγήσει και να σας βοηθήσει να επιλέξετε το μάθημα που ανταποκρίνεται καλύτερα τα συμφέροντά σας και τις φιλοδοξίες σταδιοδρομίας.

Το College of Management Contract προσφέρει αναγνωρισμένα προσόντα και σύνολο των δεξιοτήτων, και αυτά μπορεί να ανοίξει την πόρτα για μελλοντικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας και εξέλιξης.

Διδασκαλία και Μάθηση

Οι στρατηγικές διδασκαλίας και εκμάθησης για κάθε θέμα προέρχονται από τα αποτελέσματα του μαθήματος. Συνεργατικές μέθοδοι διδασκαλίας στο διαδίκτυο χρησιμοποιούνται για την επίτευξη των στόχων του προγράμματος, συμπεριλαμβανομένων ζωντανών online διαλέξεων, σημειώσεων μαθήματος, σεμινάρια, ασκήσεων, ομαδικών συζητήσεων, σχολίων σχετικά με τις υποβολές φοιτητών και ηλεκτρονικών παρουσιάσεων.

Το μοντέλο της Ηλεκτρονικής Συμμετοχής που ενθαρρύνει τη συνεργασία σε περιβάλλον διαδραστικής μάθησης έχει παραδοσιακή εστίαση στην παροχή περιεχομένου και επικοινωνίας, καθώς και στην έμφαση στον κόσμο της τεχνολογίας.

Διάφοροι ηλεκτρονικοί πόροι μάθησης έχουν αναπτυχθεί για να υποστηρίξουν την ανεξάρτητη μάθηση. Τα σημειώματα διαλέξεων, οι κατάλογοι ανάγνωσης, οι αναθέσεις και οι ενημερώσεις σεμιναρίων υποστηρίζουν την ανεξάρτητη ηλεκτρονική μάθηση. Οι μαθητές αναμένεται να διαβάσουν εκτενώς. Η ανάγνωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διερευνήσει σε βάθος συγκεκριμένα θέματα, να διερευνήσει μια σειρά από απόψεις, να αναπτύξει ερωτήσεις και να εντοπίσει πιθανές απαντήσεις. Η ομαδική εργασία έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε οι μαθητές να μάθουν να οργανώνουν και να οργανώνουν συλλογικές ή συνεργατικές διαδικασίες εργασίας.

Οι μαθητές ενθαρρύνονται επίσης να παρακολουθήσουν online διαλέξεις που διευκολύνουν την αλληλεπίδραση ήχου και βίντεο μεταξύ των καθηγητών και των φοιτητών. Το κολέγιο εισήγαγε την πιο αποτελεσματική στρατηγική των ηλεκτρονικών κέντρων παρακολούθησης και μάθησης για να διευκολύνει τις online διαλέξεις, τα σεμινάρια και τις συζητήσεις που θα πραγματοποιηθούν με τους διδάσκοντες και τον μέντορα, ώστε να αυξηθεί η αλληλεπίδραση μεταξύ των συναδέλφων μαθητών και των διδασκόντων.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Ανώτερο Δίπλωμα

The College of Contract Management (Online)

Στα μαθήματα που μαθαίνετε τους ευκολότερους τρόπους για να περάσετε τις εξετάσεις, ποιος εξεταστής θα αναζητήσει στις εξετάσεις γραφής και ομιλίας σας, γιατί έχετε αποτύ ... [+]

Η εξέταση IELTS είναι μια πρόκληση

Το IELTS (Διεθνές Σύστημα Ελέγχου Αγγλικής Γλώσσας) είναι η πιο δημοφιλής εξέταση για την αξιολόγηση του αγγλικού επιπέδου του αιτούντος για την είσοδο σε πανεπιστημιακό μάθημα αγγλόφωνων χωρών, μετανάστευση και αιτήσεις θεώρησης.

Επί του παρόντος, η δοκιμή IELTS είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 130 χώρες και μπορεί να ληφθεί έως 48 φορές το χρόνο. Έτσι, όπου κι αν βρίσκεστε, μπορείτε να παρακολουθήσετε το IELTS Exam Preparation Online Course.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο UK Online
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
276 - 900 ώρες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The College of Contract Management (Online)

Το προηγμένο δίπλωμα στην επαγγελματική πρακτική στη διαχείριση συμβολαίων θα σας δώσει τις ικανότητες που απαιτούνται για να ξεκινήσετε την καριέρα σας ως σύμβουλος διαχ ... [+]

Διαχείριση Συμβολαίου Επαγγελματική Πρακτική Συνολικό ποσό μαθημάτων £ 1.490 Σύνολο Πιστωτικών Μονάδων 50 βάσει του ECTS (Ευρωπαϊκή Μεταφορά και Συσσώρευση Πιστώσεων) Αριθμός μονάδων 8 Μπορείτε να μάθετε ενώ εργάζεστε

Που έχει πιστοποιηθεί από το Chartered Institute of Surveying Πολιτικών Μηχανικών, το Chartered Institute of Arbitrators, το Chartered Institute Institute και ο Surveyor International

Εισαγωγή

Το προηγμένο δίπλωμα στην επαγγελματική πρακτική στη διαχείριση συμβολαίων θα σας δώσει τις ικανότητες που απαιτούνται για να ξεκινήσετε την καριέρα σας ως σύμβουλος διαχείρισης / υπεύθυνος έργου / διαχειριστής σύμβασης / σύμβουλος διεκδίκησης / μηχανικός ελέγχου έργου. Το μάθημα απευθύνεται σε επαγγελματίες που εργάζονται ως Διευθυντής Ιστοσελίδων / Υπεύθυνος Κατασκευής / Διευθυντής Έργου / Πολιτικός Μηχανικός / Επιθεωρητής Ποσότητας / Δικηγόρος στον κλάδο των Κατασκευών και του Πετρελαίου και του Αερίου. Αν έχετε ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα Bachelor in Engineering ή το Surveying Quantity ή το Law ή Management ή οποιαδήποτε σχετική Μελέτη Κατασκευών, μπορεί να οδηγήσει σε μια επαγγελματική σταδιοδρομία που ανταμείβει τις βιομηχανίες κατασκευών, πετρελαίου και φυσικού αερίου.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο UK Online
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
6 - 9 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά