iStudy

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η εταιρία

Καταλαβαίνουμε περισσότερο από οποιονδήποτε πόσο σημαντικό είναι να αποκτήσετε τα κατάλληλα προσόντα και την κατάλληλη στιγμή. Καταλαβαίνουμε επίσης ότι όταν έχετε πολλά να κάνουμε, μπορεί να μην έχετε πάντα το χρόνο να πηγαίνετε και να παρευρεθείτε στο κολέγιο ή ακόμα και στο πανεπιστήμιο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήσαμε αυτόν τον ιστότοπο, οπότε μπορείτε να πάρετε όλη την ώρα που χρειάζεστε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα θέματα που έχετε επιλέξει καθώς και για να μπορείτε να κάνετε το όλο θέμα από το σπίτι.

Πιστεύουμε στην ενδυνάμωση των σημερινών ανθρώπων, προσφέροντάς τους ευκαιρίες να επεκτείνουν και να επεκτείνουν τη γνώση και την ικανότητά τους, καθώς και να τους παρέχουν τη βοήθεια και την υποστήριξη που χρειάζονται για να επιτύχουν σπουδαία πράγματα. Με χιλιάδες διαθέσιμα μαθήματα και μια ομάδα που θα κάνει σχεδόν τίποτα για σας, είναι ασφαλές να πείτε ότι δεν θα βρείτε έναν καλύτερο πάροχο φυσικής αγωγής στο διαδίκτυο και θα θέλαμε να συνεργαστούμε μαζί σας για να βεβαιωθείτε ότι έχετε την καλύτερη εμπειρία και το καλύτερο αποτέλεσμα από την εκπαίδευσή σας.

Αυτό που κάνουμε

Εδώ στο iStudy, παρέχουμε μια σειρά ηλεκτρονικών μαθημάτων κατάρτισης για όσους θέλουν να αποκτήσουν νέες δεξιότητες, προσόντα και να ενημερώσουν τις γνώσεις τους. Τα μαθήματα κατάρτισης iStudy παραδίδονται εξ ολοκλήρου στο διαδίκτυο, μέσω της εξελιγμένης μαθησιακής πύλης μαθητών. Η δικτυακή πύλη της μάθησης των μαθητών είναι ένα online σύστημα διαχείρισης μάθησης που επιτρέπει στους φοιτητές να σπουδάσουν για τα μαθήματά τους online. Αυτή η καινοτόμος τεχνολογία σημαίνει ότι δεν υπάρχει ανάγκη να παρίστανται σε μαθήματα ή να λάβει άδεια από την εργασία, προκειμένου να σπουδάσουν.

  • Επαγγελματικά διαπιστευμένα μαθήματα

Όλα τα μαθήματά μας παραδίδονται σε συνεργασία με αναγνωρισμένους εθνικούς φορείς, περιλαμβανομένων και αυτών, έτσι αυτό που μαθαίνετε μαζί μας έχει σημασία όταν πρόκειται για την επίτευξη των στόχων της σταδιοδρομίας σας.

  • Μελέτη που σας ταιριάζει

Δεν χρειάζεται να παραιτηθείτε από τη δουλειά ή τη ζωή σας για να αποκτήσετε ένα νέο προσόν. Μπορείτε να μάθετε οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.

Αποστολή

Η αποστολή μας είναι να κάνουμε την εκμάθηση ευέλικτη, προσιτή και προσβάσιμη για όλους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διευκολύνουμε τη μελέτη με τον δικό σας ρυθμό, ορίζετε το δικό σας χρονοδιάγραμμα και κατανέμετε το κόστος της πορείας σας χωρίς ενδιαφέρον. Μετράμε την επιτυχία μας από την επιτυχία των φοιτητών μας, έτσι είμαστε αποφασισμένοι να σας προσφέρουμε όλη την υποστήριξη εμπειρογνωμόνων που θα χρειαστείτε κατά μήκος του δρόμου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πάνω από 12.000 μαθητές επιλέγουν να σπουδάσουν μαζί μας!

Γιατί μας επέλεξε

Με τα μαθήματα που προστίθενται συνεχώς, είναι ασφαλές να πούμε ότι έχουμε πάθος για αυτό που κάνουμε και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πάμε πάντα το επιπλέον μίλι για εσάς, καθώς και για να βεβαιωθείτε ότι έχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών γύρω αν χρειάζεστε βοήθεια με ένα μάθημα ή οτιδήποτε άλλο παρόμοιο. Αν πρέπει να μάθετε περισσότερα για τα μαθήματα μας ή αν θέλετε να μάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας πείτε. Θα βοηθήσουμε με κάθε τρόπο που μπορούμε και αυτό είναι μόνο ένα από τα πράγματα που βοηθούν την ομάδα μας να ξεχωρίσει από το σύνολο του ανταγωνισμού μας.

Μάθετε Οπουδήποτε, Οπουδήποτε

Γνωρίζουμε ότι ένας αυξημένος αριθμός ατόμων περιηγεί στο διαδίκτυο σε κίνηση χρησιμοποιώντας κινητά tablet και συσκευές, γι 'αυτό και τα μαθήματά μας έχουν κατασκευαστεί για να είναι πλήρως συμβατά σε υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, tablet, eReaders και smartphones.

Όψη Online Πιστοποιητικά » Όψη Online Ανώτερα Διπλώματα » Όψη Online Diplomas » Όψη Online Μαθήματα » Όψη Law Διπλώματα » Όψη Health Μαθήματα » Όψη Health Διπλώματα » Όψη Health Certificates » Όψη Law Μαθήματα » Όψη Μαθήματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Diploma

3 τρόποι να οικοδομήσουμε μια ηλεκτρονική επιχείρηση με διαιτησία - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Η Arbitrage είναι ένα από τα καλύτερα και πιο κερδοφόρα επιχειρηματικά μοντέλα, αφού το Διαδίκτυο άλλαξε τον τρόπο που η οικονομία και το εμπόριο γίνονται για πάντα. Αυτό είναι ένα επιχειρησιακό μοντέλο που μπορείτε να ξεκινήσετε σήμερα χωρίς πραγματικά να χρειαστεί να επενδύσετε καθόλου χρήματα και είναι επίσης μια δραστηριότητα που μπορεί να ξεκινήσει με μερική απασχόληση ή ως βοηθός για όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν πολλαπλές ροές εισοδήματος. Το γεγονός της διασκέδασης είναι ότι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν τη δύναμη του αρμπιτράζ και του Διαδικτύου για να χτίσουν την ελευθερία του χρόνου και τον τρόπο ζωής που επιθυμούν. Οι άνθρωποι κάνουν ακόμη και πολλαπλάσια 5 ψηφία το μήνα χρησιμοποιώντας τη δύναμη του Arbitrage σε διάφορους τομείς φυσικών προϊόντων, υπηρεσιών και ψηφιακών προϊόντων. Σε αυτό το μάθημα, θα μάθετε 3 εύκολες μεθόδους για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση online arbitrage σήμερα, χωρίς πραγματικά να επενδύσετε καθόλου χρήματα. [+]

Τι θα μάθω;

Μάθετε τι είναι το Arbitrage και πώς να κερδίσετε χρήματα με arbitrage Να είστε σε θέση να εφαρμόσετε 3 εύκολες και αποτελεσματικές μεθόδους online arbitrage Ξεκινήστε με το online arbitrage και δημιουργήστε μια ηλεκτρονική επιχείρηση Γνωρίστε ποιες αγορές πρέπει να χρησιμοποιήσετε για το online arbitrage Γνωρίστε τις συμβουλές

Απαιτήσεις

Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία ή ειδικός εξοπλισμός.... [-]


Adobe Illustrator: Δημιουργήστε ένα γρήγορο

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Αυτό το γρήγορο και βρώμικο μάθημα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε πρωτότυπες, προσαρμοσμένες εικόνες χρησιμοποιώντας το Adobe Illustrator (ή οποιοδήποτε παρόμοιο πρόγραμμα) σε λίγα μόνο λεπτά που φαίνονται επαγγελματικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο διαδίκτυο, σε βίντεο και κινούμενα σχέδια ή για εκτυπώσεις, αφίσα, επιστολόχαρτο, ακόμη και ένα μπλουζάκι ή άλλα προϊόντα. * Παρακαλώ σημειώστε ότι δωρεάν δοκιμαστικές εκδόσεις 30 ημερών του Illustrator είναι διαθέσιμες για λήψη από την ιστοσελίδα της Adobe. Εξοικονομήστε χρήματα για να φτιάξετε τις δικές σας εικόνες (και να σταματήσετε να πληρώνετε τους άλλους για να τις κάνετε για σας) και να αναπτύξετε δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να αρχίσετε να φτιάχνετε χρήματα που θα απεικονίζουν τους άλλους. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτές τις απλές τεχνικές για να κάνετε μοναδικές εικόνες ως δώρα για τους φίλους και την οικογένεια. Επίσης, δεν χρειάζεται να γνωρίζετε πώς να σχεδιάζετε. Υπάρχουν στην πραγματικότητα ένας τεράστιος αριθμός σχεδιαστών γραφικών που ΔΕΝ μπορούν να σχεδιάσουν ... αλλά κάνουν για αυτό με τη χρήση τεχνικών όπως αυτές σε αυτό το μάθημα και φυσικά, μαθαίνοντας περισσότερα για το layout design, τη σύνθεση, το χρώμα, την τυπογραφία και άλλα βασικά στοιχεία της οπτικής παιδείας .Μπορείτε να αποφασίσετε πόσο χρόνο θα αφιερώσετε σε κάθε εικόνα που θα επηρεάσει τα τελικά σας αποτελέσματα. Καθώς όλο και περισσότερα πράγματα μπορείτε να τα ξεκλειδώσετε μέσα σε λίγα λεπτά και θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μια μικρή γραφική απεικόνιση για να δημιουργήσετε αυτά για άλλους σε ιστότοπους όπως το Fiverr, το Elance και άλλους δικτυακούς τόπους για ελεύθερη χρήση. - Τι λένε οι σπουδαστές: "Τι θαυμάσια πορεία! Kristen είναι ένας σπουδαίος δάσκαλος και απαντά γρήγορα σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για την εφαρμογή των τεχνικών που έχω μάθει στο μάθημα. "-Diane Falck - Είμαι ένας καλλιτέχνης βραβευμένος καλλιτέχνης πολυμέσων και ένας πρώην αναπληρωτής καθηγητής των Digital Media και Προγραμματιστής του Film [+]

Τι θα μάθω;Δημιουργήστε ισχυρές προσαρμοσμένες εικονογραφήσεις μέσα σε λίγα λεπτά χρησιμοποιώντας το Adobe Illustrator ή οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο δωρεάν ή πληρωμένο πρόγραμμα (Photoshop, GIMP, Ζωγράφος κλπ) χρησιμοποιώντας απλές τεχνικές και βασικές αρχές.Κατανοήστε τις βέλτιστες πρακτικές δημιουργίας εικόνας σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα και χρησιμοποιώντας δωρεάν εικόνες αποθέματος, πρωτότυπες φωτογραφίες και εικόνες χωρίς δικαιώματα.Αναπτύξτε τη δυνατότητα δημιουργίας εικονογραφήσεων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο διαδίκτυο, σε βίντεο ή για εκτύπωση, ακόμη και αν δεν μπορείτε να σχεδιάσετε.Κάντε μοναδικά και φθηνά εικονογραφημένα δώρα για τους φίλους και την οικογένεια.Εξοικονομήστε και κερδίστε χρήματα δημιουργώντας τις δικές σας εικόνες για τον εαυτό σας και τους άλλους.Αποφύγετε τους πονοκεφάλους εάν και όταν χάσετε τη δουλειά σας μαθαίνοντας τον σωστό τρόπο αποθήκευσης των αρχείων σας.ΑπαιτήσειςΑυτό το μίνι-μάθημα δεν απαιτεί ειδικό εξοπλισμό εκτός από έναν υπολογιστή και ένα κατάλληλο πρόγραμμα λογισμικού όπως το Illustrator. (Δωρεάν δοκιμές του Illustrator 30 ημερών διατίθενται από την Adobe).Ποιο είναι το κοινό-στόχος;Αυτό το μάθημα απευθύνεται στους πρωτοεμφανιζόμενους στο Illustrator καθώς και στους αρχάριους που ενδιαφέρονται να μάθουν απλές και βασικές τεχνικές για να ξεκινήσουν να απεικονίζουν στον υπολογιστή.Οι προηγμένοι παραδοσιακοί καλλιτέχνες και οι εικονογράφοι που αναζητούν τρόπους να αποκτήσουν τα φυσικά τους ταλέντα σχεδίασης από τα sketchbook τους σε περιβάλλον υπολογιστή θα εκτιμήσουν αυτή την εύκολη προσέγγιση βήμα προς βήμα.Σημειώστε ότι αυτό δεν είναι ένα σε βάθος μάθημα Adobe Illustrator. Οι σπουδαστές που αναζητούν ενδιάμεση σε προχωρημένη εκπαίδευση για το Illustrator θα ήταν καλύτερα να ακολουθήσουν μια μακρύτερη, περιεκτική πορεία.... [-]

Adobe Premiere Pro CC: Μάθετε την επεξεργασία βίντεο στην Premiere Pro - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

** Ενημερώθηκε - Περιλαμβάνει τώρα εικόνες, εικόνες [+]

Τι θα μάθω;Ολοκληρώστε ένα έργο επεξεργασίας βίντεο από την αρχή μέχρι το τέλος.Χρησιμοποιήστε το Premiere Pro και τα πολλά διαφορετικά παράθυρά τουΔημιουργήστε προεπιλογές προσαρμοσμένης σειράς για διαφορετικές αναλύσειςΗ επιλογή "Επιλογή" για την οργανωμένη επεξεργασίαΕπεξεργαστείτε τα αρχεία και τον ήχο μαζίΔημιουργία τίτλωνΕργαστείτε με ήχο για να ρυθμίσετε τα επίπεδα έντασης σε συγκεκριμένες ώρεςΔημιουργήστε χαμηλότερους τρίτους τίτλουςΚατανοήστε τα βασικά στοιχεία της διόρθωσης χρωμάτων και της ταξινόμησης χρωμάτωνΟργανώστε τα μέσα με ετικέτες χρώματος όπως έναν επαγγελματικό επεξεργαστή βίντεοΚατανοήστε διάφορες αναλύσεις και επεξεργασία ροών εργασίαςΧρησιμοποιήστε τις συντομεύσεις πληκτρολογίου για να επεξεργαστείτε πιο αποτελεσματικάΟλοκληρώστε τα μέσα χρησιμοποιώντας προσαρμοσμένες προεπιλογές εξαγωγήςΑπαιτήσειςΚατεβάστε και εγκαταστήστε μια ελεύθερη δοκιμή 30 ημερών από το Adobe Premiere Pro από την ιστοσελίδα της Adobe ή αγοράστε μια άδεια από την AdobeΠοιο είναι το κοινό-στόχος;Αυτό το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο Premiere Pro προορίζεται για αρχάριους που θέλουν να μάθουν πώς να επεξεργάζονται. Δεν απαιτούνται προηγούμενες γνώσεις επεξεργασίας βίντεο.Αυτό το μάθημα απευθύνεται και στους ανθρώπους που μπορεί να είναι ήδη εξοικειωμένοι με την επεξεργασία, αλλά θέλουν να κάνουν τη μετάβαση στην Premiere Pro.Αυτό το μάθημα ΔΕΝ είναι για ένα επαγγελματικό επεξεργαστή βίντεο που ήδη γνωρίζει πώς να χρησιμοποιήσει το Premiere Pro. [-]

Google Adwords

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Μάθετε τον νέο τρόπο διαφήμισης χρησιμοποιώντας το Google Adwords [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Google Adwords

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το Google Adwords

Για να σας παρέχει εύκολη πρόσβαση, αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί τόσο για μερική όσο και για φοιτητές πλήρους φοίτησης. Μπορείτε να γίνετε διαπιστευμένοι σε μόλις 1 ημέρα και είναι επίσης δυνατό να μελετήσετε με το δικό σας ρυθμό.... [-]


HR

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Οι κύριες δαπάνες οποιουδήποτε οργανισμού είναι η εργασία του και γι 'αυτό υπάρχει ανάγκη να βρεθεί ο τέλειος συνδυασμός για να ελαχιστοποιηθεί το κόστος. Αυτό το μέρος της δουλειάς εμπίπτει στην ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού της συγκεκριμένης εταιρείας, όπου οι διευθυντές Ανθρώπινου Δυναμικού πρέπει να ταιριάζουν με τις δεξιότητες από τη διαθέσιμη θέση εργασίας. Εάν αυτά τα πράγματα σας ενδιαφέρουν τότε είστε στην τύχη, καθώς αυτό το επίπεδο 2 πιστοποιητικό στο HR [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

HR

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευαστεί HR

Για να σας παρέχει εύκολη πρόσβαση, αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί τόσο για μερική όσο και για φοιτητές πλήρους φοίτησης. Μπορείτε να γίνετε διαπιστευμένοι σε μόλις 23 ώρες, 30 λεπτά και είναι επίσης δυνατό να μελετήσετε με το δικό σας ρυθμό.... [-]


HR

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Η αγορά εργασίας είναι εξαιρετικά δύσκολη τόσο για τους εργοδότες όσο και για τους αιτούντες εργασία. Αφενός, οι υπεύθυνοι προσλήψεων πρέπει να περάσουν από χιλιάδες αιτήσεις για να βρουν τον τέλειο αγώνα για την ανοικτή θέση τους και, αφετέρου, οι αιτούντες εργασία πρέπει να απομακρύνουν τους άλλους υποψηφίους για τη συγκεκριμένη εργασία. Είτε έτσι είτε αλλιώς αυτό το HR [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

HR

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευαστεί HR

Για να σας παρέχει εύκολη πρόσβαση, αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί τόσο για μερική όσο και για φοιτητές πλήρους φοίτησης. Μπορείτε να γίνετε διαπιστευμένοι σε μόλις 1 ημέρα, 9 ώρες και είναι επίσης δυνατό να μελετήσετε με το δικό σας ρυθμό.... [-]


HR και Μάθημα Ηγεσίας - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Το HR και το Leadership Course είναι σχεδιασμένο για όσους θέλουν να γίνουν ηγέτες και επιτυχημένοι διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως οι γεννημένοι ηγέτες. Ο καθένας μπορεί να γίνει ένας, αν το θέλουν. Γι 'αυτό απαιτείται η σωστή καθοδήγηση και οι πόροι. Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε αυτά με την ειδική μας πορεία. Από αυτό το μάθημα θα μάθετε για την ηγεσία και το πώς σχετίζεται με τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, τον τρόπο διαχείρισης μιας ομάδας, τη δέσμευση προγραμματισμού και την πρόσληψη ταλαντούχων ανθρώπων για την εταιρεία σας. Εκτός αυτού, θα μάθετε για την οικοδόμηση μιας ομάδας εμπειρογνωμόνων, την αναγνώριση των ανθρώπων, τη διαμόρφωση στόχων, την αξιολόγηση της απόδοσης και την παρακίνηση της ομάδας σας να ολοκληρώσει τις ευθύνες της με ευκολία. Για να γίνετε επιτυχημένος ηγέτης και διευθυντής HR, θα πρέπει να σκεφτείτε από το κουτί και να κάνετε κάτι εξαιρετικό. Μόνο εσείς μπορείτε να το κάνετε αν θέλετε. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι το ειδικό μάθημα HR και Leadership. Οι ειδικοί μας εκπαιδευτές έχουν προετοιμάσει αυτό το μάθημα μόνο για εσάς, έτσι ώστε να μπορείτε να εκτελείτε ως καλός υπεύθυνος ανθρώπινου δυναμικού και να οδηγήσετε την ομάδα σας σαν σούπερ σταρ. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το μάθημα HR και Leadership Course είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο μαθήματα που έχει δοθεί με την πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το μάθημα HR και Leadership σε 9 ενότητες για να σας διδάξουμε όλα όσα χρειάζεστε για να επιτύχετε σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Microsoft Access για αρχάριους - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Η Microsoft Access είναι ένα σύστημα διαχείρισης βάσεων δεδομένων (DBMS) από τη Microsoft. Αποθηκεύει δεδομένα στη μορφή που βασίζονται στη μηχανή βάσης δεδομένων Access Jet. Μπορεί επίσης να εισαγάγει ή να συνδεθεί απευθείας με δεδομένα αποθηκευμένα σε άλλες εφαρμογές και βάσεις δεδομένων. Μέσω αυτού του μαθήματος, θα μάθετε τις απαραίτητες δεξιότητες, γνώσεις και πληροφορίες σχετικά με τη Microsoft Access. Στη συνέχεια, θα γνωρίζετε τα διαφορετικά στοιχεία της βάσης δεδομένων, ώστε να κατανοήσετε τη δομή που αποτελεί τη βάση των δεδομένων σας. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Η Microsoft Access για αρχάριους CPD Accredited είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το Microsoft Access για αρχάριους CPD Accredited σε 13 ενότητες για να σας διδάξει ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχής σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Microsoft Excel 365 Essentials - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Excel στην καριέρα σας, μαθαίνοντας ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα υπολογιστικών φύλλων της Microsoft Το Microsoft Excel αξιώνεται ως το πιο χρησιμοποιημένο πρόγραμμα λογιστικών φύλλων στον κόσμο και σωστά, καθώς εφαρμόζεται σε πολλούς διαφορετικούς τομείς, μεταξύ άλλων, μηχανικής, λογιστικής, τραπεζικής κ.λπ. Το μάθημα Microsoft Excel 365 Essentials θα σας βοηθήσει να προωθήσετε την καριέρα σας προς τα εμπρός καθώς θα μάθετε να χρησιμοποιείτε το λογισμικό για να λύσετε προβλήματα και να παρουσιάσετε τη ροή δεδομένων σας με έναν δομημένο τρόπο. Αυτό το μάθημα Microsoft Excel θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τις δυνατότητες αυτού του προγράμματος καθώς θα μάθετε να επεξεργάζεστε τα αρχεία σας από οπουδήποτε στον κόσμο χρησιμοποιώντας εφαρμογές ιστού. Θα μάθετε επίσης να χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα στο πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο. Θα μπορείτε επίσης να κατανοήσετε τις λειτουργίες, να δημιουργήσετε τύπους, να μορφοποιήσετε δεδομένα και πολλά άλλα. Δεν έχει σημασία σε ποιο επίπεδο βρίσκεστε αυτήν την περίοδο, αυτό το μάθημα θα βοηθήσει τόσο τους αρχάριους όσο και τους προχωρημένους χρήστες του MS Excel καθώς εισάγει μια νέα πλατφόρμα στο περιβάλλον εργασίας χρήστη. Έτσι αν ψάχνετε για να προωθήσετε την καριέρα σας υπερέχει στην καριέρα σας, πάρτε αυτό το μάθημα τώρα. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το Microsoft Excel 365 Essentials είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το Microsoft Excel 365 Essentials σε 13 ενότητες για να σας διδάξει ό, τι χρειάζεται για να γίνει επιτυχής σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Pet Diploma Care Dog - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Ποιος δεν αγαπά ένα κουτάβι; Εάν έχετε το δικό σας σκυλί κατοικίδιων ζώων και θέλετε να το φροντίσετε σωστά, μπορείτε να πάρετε το μάθημα Pet Dog Care Diploma. Με τη βοήθεια αυτού του μαθήματος, θα είστε σε θέση να φροντίζετε καλά τα κατοικίδια ζώα σας. Αυτό το μάθημα θα σας διδάξει διάφορα είδη τροφίμων, θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για σκύλους διαφορετικών ηλικιών, πώς να ταΐσετε το σκυλί σας, να φροντίσετε τις ασθένειες, να κάνετε τακτικές εξετάσεις και πολλά άλλα. Εκτός από αυτό θα μάθετε για τους διάφορους τύπους φαρμάκων, κολύμβησης και αναπαραγωγής. Αυτό το μάθημα χωρίζεται σε 5 ενότητες κάθε ένα που καλύπτει σημαντικές πτυχές της φροντίδας σκυλιών κατοικίδιων ζώων. Αν θέλετε να γίνετε ειδικός σκυλιών κατοικίδιων ζώων για το δικό σας σκύλο ή να εργαστείτε ως επαγγελματίας στον κτηνίατρο, το πιστοποιητικό επιπέδου 2 στη φροντίδα σκύλων [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το Pet Dog Care Diploma είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το Pet Dog Care Diploma σε διάφορες ενότητες για να σας διδάξει ό, τι χρειάζεστε για να γίνετε επιτυχημένος σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


PHP Δίπλωμα Προγραμματισμού - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Η PHP είναι μία από τις κορυφαίες και πιο χρησιμοποιούμενες γλώσσες προγραμματισμού στον κόσμο. Λύση όπως το Facebook και το WordPress αναπτύσσεται χρησιμοποιώντας το. Αν θέλετε να μάθετε αυτή τη δημοφιλή γλώσσα προγραμματισμού ή θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον προγραμματισμό αντικειμένων, τότε αυτό το μάθημα είναι μόνο για εσάς. Το Δίπλωμα Προγραμματισμού PHP είναι ένα μάθημα που θα σας οδηγήσει στον υπέροχο κόσμο του προγραμματισμού. Θα ξεκινήσετε με τα βασικά της PHP όπως χορδές, μεταβλητές, λειτουργίες κλπ. Θα πάτε βαθύτερα με θέματα όπως συνθήκες, ανακατεύθυνση, πίνακες, βρόχοι, μαθηματικές λειτουργίες, συνεδρίες, cookies κλπ. Αυτό το μάθημα θα σας παραδώσει επίσης θέματα βάσεων δεδομένων, και συνδέοντας την εφαρμογή PHP με αυτήν. Θα μάθετε πώς να εισάγετε, να διαγράφετε και να ενημερώνετε δεδομένα. Το σύνολο του μαθήματος έχει σχεδιαστεί με τεχνικές επίλυσης προβλημάτων. Θα είστε σε θέση να λύσετε προβλήματα πραγματικής ζωής χρησιμοποιώντας PHP αν ολοκληρώσετε με επιτυχία αυτό το μάθημα. αν έχετε γνήσιο ενδιαφέρον για τον προγραμματισμό και θέλετε να ξεκινήσετε τη σταδιοδρομία σας σε αυτό, εγγραφείτε τώρα για θετικά αποτελέσματα. [+]

Το PHP Programming Diploma είναι ένα βραβευμένο βραβείο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το PHP Programming Diploma σε 20 ενότητες για να σας διδάξουμε όλα όσα χρειάζεστε για να γίνετε επιτυχημένα σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Sage 50 Λογαριασμοί 2017 Πλήρης σειρά μαθημάτων - αρχάριος σε προχωρημένο - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Η ανάπτυξη μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων είναι απαραίτητη για την οικοδόμηση μιας ισχυρής βάσης για οποιαδήποτε οικονομία των χωρών. Προκειμένου να υποστηρίξει αυτές τις μικρές επιχειρήσεις να μεγαλώνουν και να αποδίδουν καλύτερα, έρχεται αυτό το εύκολο και απλό Sage 50 Λογαριασμοί 2017 Πλήρης Μάθημα-Αρχάριος σε Advanced Course. Υπάρχουν πολλά συναρπαστικά πράγματα σχετικά με αυτό το μάθημα, ειδικά εάν τρέχετε μια μικρή έως μεσαία επιχείρηση - ανεξάρτητα από τον κλάδο. Αυτό το μάθημα χωρίζεται σε τρία μέρη: αρχάριο, ενδιάμεσο και προχωρημένο επίπεδο. Πρώτον, θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε εισάγοντας τις απαιτήσεις λογισμικού και άλλες απαραίτητες εγκαταστάσεις. Θα μάθετε για τα βασικά του προγράμματος όπως την εκκίνηση του προγράμματος και το γενικό περιβάλλον εργασίας κ.λπ. Δεύτερον, το ενδιάμεσο επίπεδο έχει πολλά να προσφέρει, διότι θα σας διδάξει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να χρησιμοποιήσετε με επιτυχία το πρόγραμμα. Το μάθημα συνοδεύεται από μια σειρά οδηγιών που σας επιτρέπουν να βρείτε τις απαιτήσεις λογισμικού που χρειάζεστε για να εκτελέσετε το πρόγραμμα. Τέλος, το τρίτο επίπεδο αυτού του μαθήματος θα σας διδάξει πώς να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα Sage 50 Accounts από προοπτική προηγμένου επιπέδου. Έρχεται επίσης με αρκετές πληροφορίες για να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε το πρόγραμμα και να ελέγξετε αν οι υπολογιστές σας έχουν τις απαιτήσεις που απαιτούνται για την ομαλή λειτουργία. Έτσι, αν θέλετε η επιχείρησή σας να ευημερήσει, τότε θα πρέπει σίγουρα να πάρετε αυτό το μάθημα τώρα. [+]

Γιατί πρέπει να επιλέξετε Sage 50 Λογαριασμοί 2017 Πλήρης Μάθημα-Αρχάριος σε AdvancedΔεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή τέλη εξέτασηςΥποστήριξη Full Tutor τις καθημερινές (Δευτέρα - Παρασκευή)Αποτελεσματικό σύστημα εξετάσεων, αξιολόγηση και άμεσα αποτελέσματαΚατεβάστε το εκτυπώσιμο πιστοποιητικό PDF αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τουΑποκτήστε το πρωτότυπο αντίγραφο του πιστοποιητικού σας, αποστείλετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα για μόλις £ 9.Βελτιώστε τις πιθανότητες απόκτησης επαγγελματικών δεξιοτήτων και καλύτερης κερδοφορίας.Για ποιον είναι αυτό το μάθημα;... [-]

Sage 50 Λογαριασμοί 2017 Προηγμένο Επίπεδο - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Ένα από τα πιο αγαπημένα και φημισμένα λογιστικά λογιστικά της Αγγλίας είναι οι λογαριασμοί Sage 50. Σας βοηθά να διαχειρίζεστε τη ροή μετρητών, τον έλεγχο αποθεμάτων, τον ΦΠΑ, την τιμολόγηση και την απογραφή. Το πρόγραμμα είναι σχετικά εύκολο στη χρήση και επιτρέπει στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να αναπτυχθούν. Συνδέει τον ιδιοκτήτη για να χειριστεί αποτελεσματικά το διοικητικό έργο. Έτσι, αν θέλετε να επικεντρωθείτε περισσότερο στον πολύτιμο χρόνο και τις σκέψεις σας που διαχειρίζονται την κύρια δραστηριότητά σας, τότε θα πρέπει σίγουρα να πάρετε αυτό το μάθημα Sage 50 Accounts 2017 Advanced Level. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική και αποτελεσματική πορεία που σας επιτρέπει να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα Sage 50 Accounts από προοπτική προηγμένου επιπέδου. Το μάθημα περιλαμβάνει αρκετές πληροφορίες για να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε το πρόγραμμα, να ελέγξετε και να ελέγξετε αν οι υπολογιστές σας έχουν τις απαιτήσεις που απαιτούνται για την ομαλή λειτουργία τους ή όχι. Θα εισαχθούν σε βασικές υποθέσεις για να αξιολογήσετε αν έχετε τις απαραίτητες δεξιότητες για να συνεχίσετε με αυτό το μάθημα. Επίσης, υπάρχουν σαφείς στόχοι που προβλέπονται για κάθε κεφάλαιο προς όφελός σας. Αν λοιπόν τρέχετε μια μικρή επιχείρηση και θέλετε να την δείτε να μεγαλώνει, τότε θα πρέπει να επιλέξετε αυτό το μάθημα. [+]

Γιατί πρέπει να επιλέξετε Sage 50 Λογαριασμοί 2017 Advanced LevelΔεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή τέλη εξέτασηςΠιστοποίηση προτύπων πιστοποίησης CPD κατά την επιτυχή ολοκλήρωσηΥποστήριξη Full Tutor τις καθημερινές (Δευτέρα - Παρασκευή)Αποτελεσματικό σύστημα εξετάσεων, αξιολόγηση και άμεσα αποτελέσματαΚατεβάστε το εκτυπώσιμο πιστοποιητικό PDF αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τουΑποκτήστε το πρωτότυπο αντίγραφο του πιστοποιητικού σας, αποστείλετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα για μόλις £ 9.Βελτιώστε τις πιθανότητες απόκτησης επαγγελματικών δεξιοτήτων και καλύτερης κερδοφορίας.Για ποιον είναι αυτό το μάθημα;... [-]

Sage 50 Μισθοδοσία 2017 Πλήρης Μάθημα - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Η οικονομική ανάπτυξη μιας χώρας εξαρτάται από τα θεμέλια που θέτουν οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Με πολλές πτυχές μιας εταιρείας που πρέπει να ληφθεί μέριμνα, μπορεί συχνά να είναι επίπονη για τους ιδιοκτήτες να το τρέξει ομαλά. Αυτή η σειρά μαθημάτων Sage 50 Payroll 2017 Complete Course θα μάθετε να χρησιμοποιείτε με ευκολία το λογισμικό salary 50 payroll. Αυτό το μάθημα καλύπτει δύο βασικές πτυχές: αρχάριο και ενδιάμεσο επίπεδο. Το λογισμικό salge 50 είναι ιδανικό για την εξυπηρέτηση των διοικητικών καθηκόντων, γεγονός που σας επιτρέπει - τον χρήστη - να επικεντρωθείτε σε πιο ζωτικά θέματα. Σε επίπεδο αρχαρίων, αυτό το μάθημα επικεντρώνεται στην μισθοδοσία και μπορείτε να περιμένετε να μάθετε τα βασικά στοιχεία μισθοδοσίας, τη διαχείριση υπαλλήλων, την ενημέρωση των αρχείων [+]

Γιατί πρέπει να επιλέξετε Sage 50 Μισθοδοσία 2017 Πλήρης σειρά μαθημάτωνΔεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή τέλη εξέτασηςΥποστήριξη Full Tutor τις καθημερινές (Δευτέρα - Παρασκευή)Αποτελεσματικό σύστημα εξετάσεων, αξιολόγηση και άμεσα αποτελέσματαΚατεβάστε το εκτυπώσιμο πιστοποιητικό PDF αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τουΑποκτήστε το πρωτότυπο αντίγραφο του πιστοποιητικού σας, αποστείλετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα για μόλις £ 9.Βελτιώστε τις πιθανότητες απόκτησης επαγγελματικών δεξιοτήτων και καλύτερης κερδοφορίας.Για ποιον είναι αυτό το μάθημα;... [-]

Vegan Χορτοφαγική Μαγειρική Σχολή - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Μάθετε πώς να μαγειρεύετε vegan στην άνεση του σπιτιού σας με μαθήματα μαγειρέματος στο διαδίκτυο, είτε έχετε μαγειρεψει πριν είτε είστε ειδικός μάγειρας. Αυτή η βίγκαν χορτοφαγική ηλεκτρονική σχολή μαγειρικής χρησιμοποιεί βίντεο και φυλλάδια διδασκαλίας, για να σας διδάξει πώς να μαγειρεύετε νόστιμα, υγιεινά χορτοφαγικά τρόφιμα. Τα 60 έως 90 λεπτά βίντεο μαθήματα περιλαμβάνουν μια επίδειξη των 8 με 12 νόστιμες συνταγές vegan στο μάθημα, βέγκαν τεχνικές μαγειρέματος, vegan πληροφορίες για την υγεία, και πολλά άλλα. Τα φυλλάδια μαθήματος περιέχουν πολλές πιο υγιείς συνταγές vegan για να μπορείτε να τις χρησιμοποιείτε εκτός από τα βίντεο. Λάβετε υπόψη ότι αυτό έχει γυριστεί πριν από 10 χρόνια. Σε αυτό το μάθημα: Θα λάβετε όλα τα υλικά που χρειάζεστε, συμπεριλαμβανομένων συνταγών και διατροφικών ενημερωτικών φυλλαδίων. Ολοκληρώστε αυτό το μάθημα γρήγορα σε λιγότερο από 12 ημέρες ή πάρτε το χρόνο σας και το κάνουμε για αρκετές εβδομάδες η επιλογή είναι δική σας. Αυτό το μάθημα είναι δομημένο με βίντεο και εκτυπώσιμα φυλλάδια με τις συνταγές, συμβουλές και πληροφορίες για την υγεία. Κάθε μάθημα έχει ιδιαίτερη εστίαση, όπως γρήγορο κρύο πρωινό, πλήρωση ζεστών πρωινών, εύκολο γεύμα σάουνα, υγιεινά γεύματα δείπνου (μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο) και ελαφριά γεύματα. Υπάρχουν επίσης μαθήματα για τις διακοπές, το ψωμί, τις σούπες και πολλά άλλα. Αν θέλετε να είστε σε θέση να μαγειρεύετε χορτοφαγικά πιάτα που σας εξοργίζουν με την οικογένειά σας, μάθετε πώς να φτιάχνετε υγιεινά γεύματα από βέγκαν και να δημιουργείτε νόστιμα φαγητά από βρώσιμα φαγητά, τότε έχετε βρει αυτό που ψάχνατε! [+]

Τι θα μάθω;Αναπτύξτε δεξιότητες για να μαγειρέψετε veganΞεκινώντας Vegan Cooking - μέτρηση, συμβουλές κουζίνας, οργάνωση των ντουλαπών vegan σας και πώς να γίνετε vegan ή χορτοφάγος.Κατανοήστε τη βασική διατροφή για τους vegans και τους χορτοφάγουςΜάθετε τι χρειάζεται το σώμα για τα θρεπτικά συστατικά και πού να τα πάρετε σε μια διατροφή vegan. Ασβέστιο, σίδηρο, πρωτεΐνες και πολλά άλλα.Δημιουργήστε νόστιμα γεύματα με τις πολλές συνταγές που περιλαμβάνονταιΑνακαλύψτε εύκολο πρωινό, γρήγορο γεύμα και πολλά άλλαΕπιλέξτε τα σωστά συστατικά για αντικαταστάσεις και για υγείαΑνακαλύψτε τα συνηθισμένα και ασυνήθιστα συστατικά που χρησιμοποιούνται στη βιγανική κουζίναΑπαιτήσεις... [-]

Yoga Training Diploma - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Η γιόγκα είναι μια εκπληκτική ασθένεια, απαλλαγμένη από οποιεσδήποτε παρενέργειες, για πολλή σωματική και συναισθηματική δυσφορία. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι διστάζουν να βιώσουν τα οφέλη της γιόγκα για την υγεία απλά και μόνο λόγω ενός μεγάλου λόγου, παραπληροφόρησης. Γνωρίζατε ότι υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι η γιόγκα είναι θρησκευτική και ότι πρέπει να παραιτηθεί από την πίστη τους για να ασκήσει γιόγκα; Καλά ετοιμαστείτε να ξεχάσετε όλα αυτά τα σκουπίδια και να ξεκινήσετε το πνευματικό σας ταξίδι, απλά παίρνοντας αυτό το μάθημα γιόγκα. Αυτό το μάθημα επιπέδου διπλωμάτων θα βοηθήσει οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από το επίπεδο εμπειρίας τους στη γιόγκα. Θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι είναι γιόγκα, είναι ουσία και πώς επηρεάζει τη σωματική υγεία. Επιπλέον, θα πάτε σε βάθος λεπτομέρειες για τα οφέλη της γιόγκα. Εξερευνήστε τα διάφορα είδη γιόγκα που υπάρχουν και τις διαφορετικές θέσεις για αρχάριους. Τέλος, θα μάθετε επίσης τι εξαρτήματα και εξοπλισμό θα χρειαστείτε για αυτή την προσπάθεια. Έτσι, αν ψάχνετε για εσωτερική ειρήνη και θέλετε να επωφεληθείτε από όλα τα οφέλη της γιόγκα για την υγεία, πάρτε αυτό το μάθημα αμέσως. [+]

Yoga Training Diploma είναι ένα βραβευμένο βραβείο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το Δίπλωμα Εκπαίδευσης Γιόγκα σε 13 ενότητες για να σας διδάξουμε όλα όσα χρειάζεστε για να γίνετε επιτυχημένα σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Αθλητικό Δίπλωμα Εκπαίδευσης Online - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Η άσκηση και η διατροφή είναι μόνο η αρχή της μέγιστης απόδοσης, ωστόσο ο εξοπλισμός, οι τύποι άσκησης, οι τύποι σωματικού βάρους και ο τρόπος εργασίας των ασκήσεων διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο στην επίτευξη κορυφαίας απόδοσης. Το κλειδί για την επίτευξη της κορυφαίας απόδοσης είναι η επιλογή του σωστού εξοπλισμού που περιλαμβάνει (αντοχή, κατάρτιση δύναμης, μείωση στρες στις αρθρώσεις), έχοντας υγιεινή διατροφή και νοοτροπία για να εργαστείτε προς την κατεύθυνση των στόχων σας. Έτσι, σε αυτό το μάθημα, θα σας μιλήσουμε για στόχους, στρατηγικές, νοοτροπία, ιδιότητες, εξοπλισμό, ασκήσεις, δίαιτα και πολλά άλλα για να σας βοηθήσουμε να δείτε πώς θα μπορούσατε να πετύχετε την κορυφαία σας απόδοση τραβώντας τα μυστικά σας στον άσσος αθλητή εκτέλεση. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το Athletic Training Diploma Online είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το Athletic Training Diploma Online σε 53 ενότητες για να σας διδάξουμε ό, τι χρειάζεστε για να γίνετε επιτυχημένοι σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Αμερικανική νοηματική γλώσσα Επίπεδο 1

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Πάντα ήθελες να κυριαρχήσεις την Αμερικανική Νοηματική Γλώσσα, αλλά νόμιζες ότι το άφησες πολύ αργά για να μάθεις; Ήταν γοητευμένος από την ταχύτητα της επικοινωνίας των υπογραφόντων στην τηλεόραση και αναρωτήθηκε πώς πήραν την ικανότητα; Ίσως να έχετε μέλη της οικογένειας ή φίλους / συναδέλφους που είναι κωφοί και θα επωφεληθούν από τον φίλο ή τον συγγενή τους που έχει τις δεξιότητές του στη νοηματική γλώσσα για να επικοινωνούν αποτελεσματικά; Αυτό το μάθημα θα σας παρουσιάσει μέσω βίντεο στο αλφάβητο σημείων, τα ονόματα, τα ζώα, τους αριθμούς, τα μέρη και πολλά άλλα! Από την παραγγελία σε ένα εστιατόριο για να πάρει γύρω, αυτό το μάθημα είναι ο οδηγός για να σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε στη νοηματική γλώσσα. Χρησιμοποιώντας χρήσιμες διαδηλώσεις βίντεο, αυτό το μάθημα θα σας δώσει την απαραίτητη γείωση για να γίνει ένας υπεύθυνος επικοινωνίας σημάτων και μπορεί ακόμη και να σας κάνει πιο ελκυστικό ως υποψήφιο στην καριέρα σας. Έχουμε στρατολογήσει έναν γνωστό παρουσιαστή κωφών Judy Vardon να σας διδάξει και να σας καθοδηγήσει στα 52 βίντεο αυτού του μαθήματος. Η Judy ήταν κωφός από την ηλικία των δύο ετών και έγινε διάσημος στην κοινότητα κωφών όταν εμφανίστηκε μαζί με την οικογένειά της στην έκθεση Extreme Home Makeover της Αμερικής το 2004. [+]

Τι θα μάθω;Μάθετε από τις καλύτερες! ... με τη Γλώσσα Σήματος Ζωής - ASL έχουμε καταθέσει έναν γνωστό παρουσιαστή κωφών Judy Vardon. Έχει κωφός από την ηλικία των δύο ετών. Έγινε διάσημος στην κοινότητα των κωφών όταν εμφανίστηκε μαζί με την οικογένειά της στην έκθεση Extreme Home Makeover της Αμερικής το 2004. Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Lahser και είναι η μητέρα δύο γιων. Ζει με την οικογένειά της στο Oak Park, Michigan. Καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματος, θα διδαχθείτε μέσω ηλεκτρονικών βίντεο που έχουν και τις δύο φωνές και τους υπότιτλους μόνο για καθαρό ASL από μόνο του. Αυτό είναι να αυξήσετε τις δεκτικές και παραγωγικές δεξιότητές σας όταν συζητάτε με έναν Κωφό ή κάποιον που χρησιμοποιεί ASL. Υπάρχουν επίσης έγγραφα PDF για λήψη, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τα σενάρια και να κρατάτε καρτέλες για την πρόοδό σας. Τα θέματα που θα καλυφθούν είναι τα εξής: - Αλφάβητο, ορθογραφίαΑπαιτήσειςΔεν απαιτείται προηγούμενη γνώσηΠοιο είναι το κοινό-στόχος;... [-]

Αρχική Διακόσμηση, Αρχική Βελτίωση και Κηπουρική - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Καινοτόμοι τρόποι να διακοσμήσετε το σπίτι και τα περίχωρά σας Θέλετε να φτιάξετε το σπίτι και τον κήπο σας όσο το δυνατόν καλύτερα; Νιώθετε ότι το σπίτι σας χρειάζεται ανακαίνιση; Τότε είστε στην τύχη! Αυτό το μάθημα θα σας δείξει πώς μπορείτε να βελτιώσετε το καθημερινό περιβάλλον σας, δίνοντάς του την επαφή του καλλιτέχνη μέσα σας. Ο κήπος σας βρίσκεται ακριβώς εκεί χωρίς να αξιοποιηθεί πλήρως, αλλά σας δίνεται η ευκαιρία να αναδείξετε την ομορφιά της. Εργαστείτε ως επαγγελματίας ανθρακωρύχος σε οποιοδήποτε επαγγελματικό επίπεδο. Σας παίρνει βήμα προς βήμα μέσα από τα κοινά λαχανικά και τα φρούτα για τους κηπουρούς πίσω αυλή. Όσο για το σπίτι σας, θα μάθετε νέους τρόπους για να ξεχωρίσετε το σπίτι σας. Πάρτε με τη σύγχρονη τάση διακόσμησης και να κάνει τους ανθρώπους να αναπνέουν. Με αυτό το μάθημα μπορείτε ακόμη και να ξεκινήσετε την καριέρα σας ως διακοσμητής εσωτερικών χώρων. Κατά τη διάρκεια αυτού του μαθήματος θα πρέπει να ολοκληρώσετε πολλαπλές μονάδες που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν τις γνώσεις σας για τη διακόσμηση του σπιτιού και πώς να βελτιώσετε το περιβάλλον σας καθώς και τρόπους για να αναδείξετε την ομορφιά του κήπου σας. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Αρχική Διακόσμηση, Αρχική Βελτίωση και Κηπουρική Το μάθημα είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο πούλημα που έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το Home Decoration, Home Improvement και Gardening Course σε 85 μαθήματα για να σας διδάξουμε ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχημένος σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Αστρολογία Δίπλωμα: Ανάγνωση Ωροσκόπια - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Αναρωτιέσαι ποτέ πώς λειτουργεί η Αστρολογία; Θέλετε να μάθετε πού βρίσκονται τα φυσικά σας ταλέντα; Θέλετε να μάθετε γιατί έχετε βιώσει ζητήματα σε συγκεκριμένες πτυχές της ζωής σας; Θέλετε να ξεδιπλώσετε τις ενέργειες της ζωής σας με τον στόχο που μπορείτε να ρυθμίσετε σε καλύτερες επιλογές για το μέλλον σας; Αν ναι, αυτό το μάθημα θα σας δείξει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να ξεκινήσετε στο μυστήριο και γοητευτικό σύμπαν της Αστρολογίας. Σε αυτό το μάθημα, θα μάθετε να ερμηνεύετε το ωροσκόπιο για να κρίνετε τα ταλέντα, τις ιδιότητες και τα μειονεκτήματα της προσωπικότητας. Θα μάθετε επίσης πώς να κάνετε γρήγορες και απλές προβλέψεις και πώς να χρησιμοποιήσετε την αστρολογία για να μπορέσετε να κάνετε προβλέψεις σε μια θεμελιώδη τεχνική. Προς το τέλος αυτού του μαθήματος, θα δείτε όλα τα δομικά στοιχεία του τρόπου λειτουργίας της αστρολογίας, καθώς θα μπορείτε να δείτε ένα γράφημα και να κατανοήσετε πώς να δώσετε μια βασική ανάγνωση σε κάποιον. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Αστρολογία Δίπλωμα: Ανάγνωση Ωροσκόπια είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο πούλημα που έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευαστεί αστρολογικό δίπλωμα: Ανάγνωση Ωροσκόπια σε 72 ενότητες για να σας διδάξει όλα όσα χρειάζεστε για να γίνει επιτυχής σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Αστρολογία και Χειραμαχία - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Αναρωτιέσαι ποτέ πώς λειτουργεί η Αστρολογία; Θέλετε να μάθετε πού βρίσκονται τα φυσικά σας ταλέντα; Θέλετε να μάθετε γιατί έχετε βιώσει ζητήματα σε συγκεκριμένες πτυχές της ζωής σας; Θέλετε να ξεδιπλώσετε τις ενέργειες της ζωής σας με τον στόχο που μπορείτε να ρυθμίσετε σε καλύτερες επιλογές για το μέλλον σας; Αν ναι, αυτό το μάθημα θα σας δείξει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να ξεκινήσετε στο μυστήριο και γοητευτικό σύμπαν της Αστρολογίας. Σε αυτό το μάθημα, θα μάθετε να ερμηνεύετε το ωροσκόπιο για να κρίνετε τα ταλέντα, τις ιδιότητες και τα μειονεκτήματα της προσωπικότητας. Θα μάθετε επίσης πώς να κάνετε γρήγορες και απλές προβλέψεις και πώς να χρησιμοποιήσετε την αστρολογία για να μπορέσετε να κάνετε προβλέψεις σε μια θεμελιώδη τεχνική. Προς το τέλος αυτού του μαθήματος, θα δείτε όλα τα δομικά στοιχεία του τρόπου λειτουργίας της αστρολογίας, καθώς θα μπορείτε να δείτε ένα γράφημα και να κατανοήσετε πώς να δώσετε μια βασική ανάγνωση σε κάποιον. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το αστρολογικό και χαλικιακό δίπλωμα είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το Αστρολογικό και Χειρουργικό Δίπλωμα σε 82 ενότητες για να σας διδάξουμε ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχής σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Βιολογικό μάθημα κηπουρικής - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Κηπουρική λέγεται ότι φέρνει την ειρήνη στο μυαλό σας. Ενδιαφέρουσες, έτσι; Μπορείτε επίσης να φέρει την ειρήνη, μαθαίνοντας διάφορες οργανικές διαδικασίες κηπουρικής. Με αυτό το μάθημα, θα είστε σε θέση να αναπτύξετε τη δική σας κατανόηση των οργανικών κήπων, συμπεριλαμβανομένων των λαχανικών, των βοτάνων, των φρούτων και των λουλουδιών. Θα μάθετε τις επαγγελματικές τεχνικές καλλιέργειας οργανικών πράξεων μέσα στον κήπο σας και επίσης φροντίζοντας καλά τους. Θα μάθετε για τους διαφορετικούς τύπους λιπασμάτων που μπορούν να φέρουν τη ζωή στον κήπο σας. Θα γνωρίσετε επίσης τα διάφορα κομμάτια ζιζανιοκτόνων και ελέγχου, ώστε τα πολύτιμα φυτά σας να παραμείνουν ασφαλή. Επιπλέον, θα μπορείτε να δημιουργήσετε δικό σας εσωτερικό κήπο με βιολογικά φυτά. Αν νομίζετε ότι είστε έτοιμοι να αναλάβετε την πρόκληση να γίνετε ειδικός κηπουρός ή να προετοιμάσετε τον δικό σας κήπο, εγγραφείτε τώρα στο μάθημα για τα βιολογικά κηπευτικά και κερδίστε μια πολύτιμη πιστοποίηση. Κύρια σημεία του μαθήματος Το Βιολογικό Κηπουρικό Δίπλωμα Μαθήματος είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο ποτό που έχει πουλήσει την Πιστοποίηση CPD [+]

Γιατί πρέπει να επιλέξετε το μάθημα βιολογικής κηπουρικήςΠρόσβαση σε όλη τη διάρκεια του μαθήματοςΔεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή τέλη εξέτασηςCPD Πιστοποιημένη πιστοποίηση για την επιτυχή ολοκλήρωσηΥποστήριξη Full Tutor τις καθημερινές (Δευτέρα - Παρασκευή)Αποτελεσματικό σύστημα εξετάσεων, αξιολόγηση και άμεσα αποτελέσματαΚατεβάστε το εκτυπώσιμο πιστοποιητικό PDF αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τουΑποκτήστε το πρωτότυπο αντίγραφο του πιστοποιητικού σας, αποστείλετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα για μόλις £ 9.Βελτιώστε τις πιθανότητες απόκτησης επαγγελματικών δεξιοτήτων και καλύτερης κερδοφορίας.Για ποιον είναι αυτό το μάθημα;... [-]

Βρετανικό Επίπεδο 1 Ηλεκτρονικό Μαθήμα - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Η βρετανική νοηματική γλώσσα χρησιμοποιείται από περισσότερους από 150.000 ανθρώπους στα βρετανικά νησιά. Προφανώς, οι περισσότεροι από αυτούς είναι κωφοί και γι 'αυτό πρέπει να επικοινωνούν με τη νοηματική γλώσσα, αλλά υπάρχουν και άλλοι που μαθαίνουν αυτή την ικανότητα προκειμένου να βοηθήσουν εκείνους που χρειάζονται βοήθεια στην επικοινωνία. Ανεξαρτήτως του λόγου, αν ενδιαφέρεστε να μάθετε τη νοηματική γλώσσα, εξετάστε το ενδεχόμενο να παρακολουθήσετε αυτό το Βρετανικό Επίπεδο 1 Ηλεκτρονικό Μάθημα της Βρετανικής Μητρικής Γλώσσας (BSL). Το μάθημα αποτελείται κυρίως από βίντεο που σας βοηθούν να μάθετε το Βρετανικό Επίπεδο 1 Ηλεκτρονικό Μάθημα Βρετανικής Μητρικής Γλώσσας (BSL). Αρχικά, έχετε μια μικρή εισαγωγή που βοηθά στην κατανόηση των διαφορών στις αγγλικές και αμερικανικές γλώσσες νοημάτων. Στη συνέχεια, θα μάθετε πώς να υπογράφετε διαφορετικά αλφάβητα και να περάσετε μερικές δοκιμασίες για ορθογραφία και ονόματα. Μετά από αυτό, μαθαίνετε για χαιρετισμούς και βελτιώστε το λεξιλόγιο σημείων σας για ερωτήσεις που σχετίζονται με την οικογένεια. Το μάθημα καλύπτει επίσης πολλές ημερήσιες συνομιλίες που σας βοηθούν να υπογράφετε δωμάτια σε ένα σπίτι, χρώματα, αριθμούς, χρόνο, μεταφορές και πολλά άλλα. Πολλές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της παγκοσμίου φήμης αλυσίδας καφέ - Starbucks - προσφέρουν επί του παρόντος βοήθεια στη νοηματική γλώσσα στους πελάτες τους. Έτσι εάν θέλετε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας για να ξεχωρίσετε σε έναν εργοδότη, σκεφτείτε να πάρετε αυτό το μάθημα τώρα. [+]

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Εισαγωγή

Εισαγωγή στη BSL

Γλώσσα ορθογραφίας αλφαβήτου και Πρακτική ονομασιών

Αλφάβητο με φωνήΑλφάβητο χωρίς φωνήΔοκιμή σφάλματοςΑναπαραγωγή με το δάχτυλοΔοκιμή ονομάτωνΕπανάληψη ονομάτων

Χαιρετίσματα

ΧαιρετίσματαΧαιρετισμοί χωρίς φωνή προσπαθήστε αυτοί

Οικογένεια, ερωτήσεις και οικογενειακή ιστορία

Οικογενειακό λεξιλόγιοΤο οικογενειακό λεξιλόγιο δοκιμάζει τη μνήμη σαςΕρωτήσειςΟι φόρμες ερωτήσεων ελέγχουν τη μνήμη σαςΔοκιμή οικογενειακής ιστορίαςΟικογενειακή ιστορία Ανακεφαλαίωση Πώς το κάνατε... [-]

Γράφοντας το Θρίλερ για Υποβολή και Δημοσίευση - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Περιγραφή μαθήματος: ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΡΑΜΜΗΣ Επίπεδο: Αρχάριος Διάρκεια: 4 ώρες περίπου Παράδοση: Κείμενο, PDF Πιστοποιημένο: Ναι Είναι ο Rob Parnell - συγγραφέας πάνω από 30 μπεστ σέλερ - εδώ με κάτι που είμαι σίγουρος ότι θα σας συναρπάσει! Όταν πρόκειται για τους καταλόγους bestseller, ένα συγκεκριμένο είδος είναι ψηλό. Τόσο πολύ, θεωρείται πιθανώς το πιο «αξιοσέβαστο». Είναι, φυσικά, το θρίλερ. Όχι μόνο τα θρίλερ κάνουν τους δημιουργούς και τους εκδότες τους πολύ πλούσιους, κάνουν επίσης τα περισσότερα χρήματα από την άποψη των ταινιών και των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, δημιουργώντας τεράστια έσοδα παγκοσμίως. Τα θρίλερ βρίσκονται επίσης σε έντονη ζήτηση για μετάφραση, σειριακά και μεταπωλούν τα δικαιώματα. Η συγγραφή μιας σειράς θρίλερ μπορεί κυριολεκτικά να εκτοξεύσει την καριέρα σας και τις δυνατότητές σας να κερδίζετε στα αστέρια! Απλά κοιτάξτε την επιτυχία του Dan Brown, του Matthew Reilly, του John Grisham, του Jeffrey Deaver, του Lee Child, του James Patterson, της Patricia Cornwell, της Kathy Reichs, του Richard North Patterson, του Jonathan Kellerman, του Michael Crichton, του Sue Grafton και της Sara Paretsky. και πάνω - όλοι τους κάνουν μια πολύ αξιοσέβαστη ζωντανή χειροτεχνία τεντωμένη, ψυχολογική μυστηριώδη αγωνία. Δεν θα θέλατε να μιμηθείτε την επιτυχία αυτών των δημιουργών; Σίγουρα θα το κάνατε. Τώρα μπορείς. Αυτός ο νέος και πλήρως ενημερωμένος πόρος θα σας οδηγήσει στα κρίσιμα βασικά στοιχεία της συγγραφής σύγχρονων θρίλερ για δημοσίευση. Από τη δημιουργία κλασικών ήρωων και ηρωίδων, αξέχαστων κακοποιών, μέσω έρευνας και σχεδίασης ιστοριών, χειρισμών δράσης και δημιουργίας αγωνίας σε μεγάλες καταλήψεις, στο ύφος, τον τόνο, την αξιοπιστία κλπ. - στην πραγματικότητα, ό, τι μπορεί να χρειαστεί να ξεκινήσετε μια καριέρα σ 'αυτό συναρπαστική αρένα της εμπορικής αφήγησης. Εδώ είναι το περιεχόμενο: Εισαγωγή: Το Θρίλερ: Μορφή και Λειτουργία. Μια ανάλυση του είδους, της ιστορίας και της θέσης του στον πολιτισμό μας, συμπεριλαμβανομένης μιας περιεκτικής επισκόπησης των υποζυγίων. Μάθημα 1: Φανταστείτε τους Κλασικούς Χαρακτήρες, το κλειδί της επιτυχίας. Διερευνούμε πώς να δημιουργήσουμε και να αναπτύξουμε αξιόπιστες προσωπικότητες που θα αντέξουν τη δοκιμασία του χρόνου. Μάθημα Δύο: Αποτελεσματική Έρευνα που περιλαμβάνει εύκολους και χωρίς κόστος τρόπους για να δώσετε στο μυθιστόρημα σας πλήρη αλήθεια - από πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με την αστυνομική διαδικασία στο ιατρικό τραύμα και το νόμο. Μάθημα Τρίτο: Πίσω Plotting - το μυστικό για το τέντωμα του φανταστικού φακέλου, και η διατήρηση αυτών των ανατροπών όλο και πιο αυστηρές. Μάθημα Τέσσερα: Σεξ, όπλα και Βιτριόλι. Πώς ένα ανακατωμένο μείγμα συστατικών μπορεί να σας σηματοδοτήσει ως συγγραφέα πρωτοτυπίας και κυνηγίου. Μάθημα Πέντε: Εξωστρέφεια του Αφιερωμένου: Πώς η οργάνωση και η προετοιμασία είναι απαραίτητα για την πειστική επίλυση, καθώς και πώς να χρησιμοποιήσετε ψευδείς ενδείξεις και δευτερεύοντες χαρακτήρες για ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Μάθημα έξι: Σειρά. Πώς να κάνετε τα bestsellers σας να τρέχουν και να τρέχουν. Λιγότερο γνωστές τακτικές για να εξασφαλιστεί ότι οι αναγνώστες (και οι εκδότες!) Ζητούν να αγοράσουν το επόμενο βιβλίο σας. Όλα αυτά, καθώς και πολλές χρήσιμες ασκήσεις και συμβουλές γραφής που θα χτίζουν τις πρώτες ιδέες σας σε μια αξιόπιστη και συναρπαστική ιστορία σε ελάχιστο χρόνο! Με την απορρόφηση αυτών των πληροφοριών, θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε ένα πλήρες πρότυπο για ένα εκπληκτικό κομμάτι φαντασίας μυθιστορήματος και να αποκτήσετε μια σταθερή γείωση στις απαιτήσεις αυτού του είδους. Μετά την πληρωμή μέσω του πλήρως ασφαλούς μας εξυπηρετητή, θα μεταφερθείτε στον πίνακα οργάνων της Ακαδημίας όπου μπορείτε να πάρετε το μάθημα στον ελεύθερο χρόνο σας ή, αν θέλετε, να κατεβάσετε άμεσα το περιεχόμενο του μαθήματος αμέσως. Rob Parnell Ο Προσωπικός σας Διδάσκων [+]

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Γράφοντας το θρίλερ

Εισαγωγή στη συγγραφή του θρίλερΤο Θρίλερ: Μορφή και ΛειτουργίαΓράφοντας το Θρίλερ: Μάθημα ΈναΓράφοντας το Θρίλερ: Μάθημα ΔύοΆσκηση 1 - Κατασκευή του θρίλερ σαςΓράφοντας το Θρίλερ: Μάθημα ΤρίτοΆσκηση 2 - Κατασκευή του θρίλερ σαςΓράφοντας το Θρίλερ: Μάθημα ΤέσσεραΆσκηση 3 - Κατασκευή του θρίλερ σουΓράφοντας το Θρίλερ: Μάθημα ΠέντεΆσκηση 4 - Κατασκευή του θρίλερ σουΓράφοντας το θρίλερ: Μάθημα έξι [-]

Γυμναστήριο και Exercise Extended Diploma - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Η επίτευξη ενός επιθυμητού επιπέδου φυσικής κατάστασης δεν είναι εύκολο έργο. Απαιτεί αφοσίωση και πολλή σκληρή δουλειά μέσα από την άσκηση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η γυμναστική και η άσκηση συμβαδίζουν. Η άσκηση σε τακτική βάση είναι καλή για την υγεία και την ασφάλειά σας καθώς παραμένετε κατάλληλοι και προειδοποιείτε όλη την ώρα. Τώρα, αν αναρωτιέστε πώς να πάρετε όλα αυτά τα οφέλη από το να είναι σε φόρμα, αυτό το γυμναστήριο και το Exercise Extended Course μπορεί να σας βοηθήσει. Αυτό το προηγμένο μάθημα επιπέδου διπλώματος θα βοηθήσει οποιονδήποτε αναζητά τρόπους για να είναι υγιής καθώς μαθαίνετε για πολλά διαφορετικά σημαντικά γεγονότα σχετικά με την άσκηση. Μπορείτε επίσης να μάθετε για τις βασικές απαιτήσεις της τοποθέτησης και να λάβετε μερικές βασικές συμβουλές από ειδικούς. Στη συνέχεια έρχονται οι διάφορες ασκήσεις που μπορείτε να πάρετε σε όπως αεροβική και δύναμη [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το Fitness and Exercise Extended Diploma είναι ένα βραβευμένο βραβείο και το καλύτερο μαθήματα πώλησης στα οποία δόθηκε η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευαστεί το Fitness and Exercise Extended Diploma σε 63 ενότητες για να σας διδάξουμε όλα όσα χρειάζεστε για να γίνετε επιτυχημένα σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Δίπλωμα Web Design - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι ένα από τα πιο δημοφιλή επαγγέλματα στον κλάδο της πληροφορικής. Σε αυτή τη σύγχρονη εποχή του Διαδικτύου, δύσκολα θα βρείτε μια επιχείρηση που δεν διαθέτει ιστότοπο. Ακόμη και η τεχνολογία αφορά τους ανθρώπους να έχουν δικούς τους προσωπικούς ιστοτόπους. Έτσι, από πού προέρχονται αυτές οι ιστοσελίδες; Οι σχεδιαστές ιστοσελίδων απελευθερώνουν τη δημιουργικότητά τους και κάνουν όμορφη διαδραστική ιστοσελίδα για επιχειρήσεις και ιδιώτες. Αν ψάχνετε για έναν τρόπο να διαμορφώσετε τις δεξιότητές σας στο σχεδιασμό και να δημιουργήσετε επαγγελματικά σχεδιασμένα σχέδια ιστοσελίδας, το δίπλωμα Web Design είναι αυτό που πρέπει να εξετάσετε. Αυτό το μάθημα θα ανοίξει νέες ευκαιρίες για εσάς. Θα μάθετε για την ορολογία σχεδιασμού ιστοσελίδων, το επίθημα τομέα, το CSS και άλλες σημαντικές γλώσσες δέσμης ενεργειών. Εκτός αυτού, θα μάθετε τα πιο εύκολα βήματα για να ολοκληρώσετε οποιοδήποτε έργο ιστοτόπου σε χρόνο μηδέν. Για να κάνετε τα πράγματα ενδιαφέροντα, αυτό το μάθημα θα σας μεταφέρει σε διαφορετικούς τύπους σχεδίων ιστοσελίδων, όπως προσωπικά ιστολόγια, ιστοτόπους επιχειρήσεων, ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και πολλά άλλα. Λοιπόν, γιατί να περιμένετε; Εγγραφείτε τώρα και πάρετε ένα πάνω χέρι για να γίνετε ένας επιτυχημένος σχεδιαστής ιστοσελίδων. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το Web Design Diploma είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το δίπλωμα Web Design σε 27 ενότητες για να σας διδάξουμε όλα όσα χρειάζεστε για να αποκτήσετε επιτυχία σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Δίπλωμα Web Writing - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Γράψτε για να τραβήξετε την προσοχή των θεατών Θέλετε να είστε συγγραφέας ιστού; Αν έχετε τις δεξιότητες γραφής και το λεξιλόγιο, μπορείτε εύκολα να είστε ένας. Αυτό το μάθημα θα σας διδάξει πώς να είστε συγγραφέας ιστού. Οι συγγραφείς περιεχομένου ιστού συνθέτουν περιεχόμενο ειδικά για διαδικτυακή κατανάλωση. Το πεδίο των ψηφιακών μέσων αυξάνεται καθώς οι νέες τεχνολογίες οδηγούν τους χρήστες στον Ιστό, αλλά αυτοί οι τύποι συγγραφέων περιεχομένου μπορούν να αντιμετωπίσουν δύσκαμπτο ανταγωνισμό για τις διαθέσιμες θέσεις. Συνήθως είναι ελεύθεροι επαγγελματίες και μπορούν να εργαστούν για πολλούς πελάτες. Το γράψιμο στο διαδίκτυο δεν περιορίζεται μόνο στη σύνταξη περιεχομένου. Θα μπορούσε να επεκταθεί στη σύνταξη blogs και web copywriting. Δεδομένου ότι πρέπει να ακολουθήσετε ένα μοναδικό ύφος και τύπο περιεχομένου στο web writing, μάθηση πώς να γράψετε blogs και web copywriting θα είναι χρήσιμο αν επιλέξετε να έχετε μια καριέρα στο web writing. Σε αυτό το μάθημα θα μάθετε να παράγετε μια ευρεία ποικιλία περιεχομένου για τον Ιστό, από άρθρα και σχόλια σε σενάρια παιχνιδιών. Οι διαφορετικές δεξιότητες όπως η γραφή ιστολογίων και η διαδικτυακή copywriting θα διδαχθούν επίσης. Έτσι ξεκινήστε αμέσως. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Web Writing Diploma είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το Web Writing Diploma σε διάφορες ενότητες για να σας διδάξει όλα όσα χρειάζεστε για να γίνετε επιτυχημένα σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Δίπλωμα Γλώσσας Σώματος - Πιστοποιημένο CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Γνωρίστε τι άλλοι αισθάνονται απλά μέσω της Γλώσσας του Σώματός σας Έχετε πρόβλημα να διαβάσετε την κατάσταση σε ένα δωμάτιο; Μάθετε πώς μπορείτε να διαβάσετε τη γλώσσα του σώματος ενός ατόμου για να καταλάβετε την παρουσία σας και μπορείτε να το κάνετε αυτό μέσα από αυτό το μάθημα γλωσσών σώματος. Η γλώσσα του σώματος είναι μια σημαντική πτυχή των σύγχρονων επικοινωνιών και σχέσεων. Η γλώσσα του σώματος είναι επομένως πολύ σχετική με τη διαχείριση και την ηγεσία, καθώς και με όλες τις πτυχές της εργασίας και των επιχειρήσεων, όπου οι επικοινωνίες μπορούν να παρατηρηθούν και να παρατηρηθούν φυσικά στους ανθρώπους. Η γλώσσα του σώματος είναι επίσης πολύ σχετική με τις σχέσεις εκτός εργασίας, για παράδειγμα στη χρονολόγηση και το ζευγάρωμα, καθώς και στις οικογένειες και τα παιδιά. Η αποστολή και λήψη σημάτων γλώσσας σώματος συμβαίνει σε συνειδητά και ασυνείδητα επίπεδα. Η μελέτη της γλώσσας του σώματος, είναι επίσης γνωστή ως κινητική. Αυτό το μάθημα διπλωμάτων δημιουργείται για ανθρώπους που πρέπει να μάθουν περισσότερα για την επικοινωνία. Εάν είστε κάποιος που θέλει να μάθει τη γλώσσα του σώματος και να είναι σε θέση να επικοινωνήσει χωρίς να μιλήσει προφορικά, τότε θα πρέπει να εξετάσετε αυτό το μάθημα. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το Body Language Diploma είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευαστεί το Body Language Diploma σε διάφορες ενότητες για να σας διδάξουμε όλα όσα χρειάζεστε για να γίνετε επιτυχημένα σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Δίπλωμα επαγγελματικών δεξιοτήτων υποδοχής - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Αλληλεπίδραση με τους ανθρώπους για να κερδίσετε καλή φήμη ως Receptionist Αισθάνεστε ότι έχετε μια καριέρα ως διαχειριστής γραφείου ή ρεσεψιονίστ; Τότε τι περιμένεις! Αυτό το μάθημα έγινε για εσάς. Το επαγγελματικό δίπλωμα δεξιοτήτων υποδοχής θα σας διδάξει πώς θα εξυπηρετήσετε τους επισκέπτες με χαιρετισμό, καλωσορίσατε και κατευθυνθείτε κατάλληλα. ενημερώνει το προσωπικό της εταιρείας για την άφιξη του επισκέπτη. διατηρεί το σύστημα ασφάλειας και τηλεπικοινωνιών. Για οποιαδήποτε εταιρεία, χρειάζεστε ένα άτομο για να χαιρετίσετε πελάτες ή πελάτες. Ένας καλός ρεσεψιονίστ βοηθάει να κάνει μια καλή εντύπωση για την εταιρεία και μπορεί να ενισχύσει τη φήμη της εταιρείας. Τα επαγγελματικά καθήκοντα ενός ρεσεψιονίστ μπορεί να περιλαμβάνουν την απάντηση στα ερωτήματα των επισκεπτών σχετικά με μια εταιρεία και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της, κατευθύνοντας τους επισκέπτες στους προορισμούς τους, ταξινομώντας και παραδίδοντας αλληλογραφία, απαντώντας στις εισερχόμενες κλήσεις και καθορίζοντας ραντεβού. Το επαγγελματικό δίπλωμα δεξιοτήτων υποδοχής αποτελείται από μονάδες που έχουν σχεδιαστεί για τη βελτίωση των κοινωνικών δεξιοτήτων σας και σας βοηθούν να αλληλεπιδράτε καλύτερα με τους πελάτες ή τους πελάτες σας. Έτσι τι περιμένεις, πάρτε το μάθημα τώρα! [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το Επαγγελματικό Δίπλωμα Δεξιοτήτων Receptionist είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η Πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευαστεί το δίπλωμα Professional Skills Receptionist σε διάφορες ενότητες για να σας διδάξουμε ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχής σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Δίπλωμα επιπέδου 3 στην υγεία και την ευεξία στο χώρο εργασίας - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Η υγεία και η ευεξία είναι σημαντικές πτυχές της ζωής κάποιου. Έχοντας εργαζόμενους που είναι ευτυχείς και υγιείς είναι σημαντικό σε μια εταιρεία. Οι εργαζόμενοι που είναι ευχαριστημένοι είναι πιο παραγωγικοί και παραμένουν εργαζόμενοι περισσότερο με την επιχείρηση. Έχοντας ένα πρόγραμμα υγείας και ευεξίας για να βοηθήσετε τους εργαζόμενους να μένουν υγιείς, σας βοηθά ως εργοδότης και εργαζόμενος. Εγγραφείτε σε αυτό το μάθημα και μάθετε λεπτομέρειες σχετικά με τους διαφορετικούς τύπους προγραμμάτων υγείας και ευεξίας και τα οφέλη τους. Θα εξερευνήσετε και προσδιορίσετε τις κοινές συνθήκες υγείας και τις λύσεις τους. Τέλος, θα μάθετε επίσης πώς να εφαρμόσετε και να διατηρήσετε προγράμματα υγείας και ευεξίας στην επιχείρησή σας. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το Επίπεδο 3 Δίπλωμα Υγείας και Ευεξίας στο Χώρο Εργασίας είναι ένα βραβευμένο και το βέλτιστο πούλημα στο οποίο έχει δοθεί η Πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το Επίπεδο 3 δίπλωμα στην υγεία και την ευεξία στο χώρο εργασίας σε 13modules για να σας διδάξει ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχής σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Δίπλωμα επιπέδου 3 στο Microsoft Powerpoint - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Θέλετε να μάθετε τις λεπτομέρειες σχετικά με το ισχυρό σημείο παρουσίασης Microsoft Power; Γνωρίζετε τα βασικά του Power point και θέλετε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας; Αυτό το μάθημα απεικονίζει πολλά χαρακτηριστικά και λειτουργίες του Microsoft Power point. Περιγραφή μαθήματος: Το Microsoft Power Point είναι ένα από τα καλύτερα λογισμικά για τη δημιουργία μιας ισχυρής ολίσθησης παρουσίασης. Το Microsoft Power Point Course είναι σχεδιασμένο για όλους. Αν δεν έχετε καμία γνώση σχετικά με αυτό ή έχετε λίγη γνώση αλλά θέλετε να μάθετε τις πιο προηγμένες δυνατότητες του Microsoft Power Point, αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει. Το μάθημα εστιάζει όλα τα απαραίτητα βήματα του Microsoft Power point βήμα προς βήμα. Ξεκινώντας από τα βασικά της δημιουργίας μιας απλής πλευράς σε προχωρημένο επίπεδο θα καλύψει το μάθημα. Μέχρι το τέλος του μαθήματος, θα μάθετε όλες τις απαραίτητες τεχνικές όπως το πώς να χρησιμοποιήσετε θέματα και διατάξεις, πώς να προσθέσετε οπτικοακουστικά στοιχεία στις παρουσιάσεις ή πώς να προσθέσετε κινούμενα σχέδια. Κύρια Χαρακτηριστικά Επίπεδο 3 Δίπλωμα στο Microsoft Powerpoint είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η Πιστοποίηση CPD [+]

Γιατί πρέπει να επιλέξετε το Επίπεδο 3 Diploma στο Microsoft PowerpointΠρόσβαση σε όλη τη διάρκεια του μαθήματοςΔεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή τέλη εξέτασηςCPD Πιστοποιημένη πιστοποίηση για την επιτυχή ολοκλήρωσηΥποστήριξη Full Tutor τις καθημερινές (Δευτέρα - Παρασκευή)Αποτελεσματικό σύστημα εξετάσεων, αξιολόγηση και άμεσα αποτελέσματαΚατεβάστε το εκτυπώσιμο πιστοποιητικό PDF αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τουΑποκτήστε το πρωτότυπο αντίγραφο του πιστοποιητικού σας, αποστείλετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα για μόλις £ 9.Βελτιώστε τις πιθανότητες απόκτησης επαγγελματικών δεξιοτήτων και καλύτερης κερδοφορίας.Για ποιον είναι αυτό το μάθημα;... [-]

Δίπλωμα στη Διοίκηση Γραφείων και Εξυπηρέτηση Πελατών - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Μάθετε τους τρόπους ενός διαχειριστή γραφείου και του παροχέα υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών Οι πελάτες είναι πάντα σημαντικοί για οποιαδήποτε επιχείρηση και γι 'αυτό είναι απαραίτητη η Εξυπηρέτηση Πελατών. Όχι μόνο οι πελάτες, αλλά και η Διοικητική πλευρά μιας εταιρείας είναι επίσης απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία μιας επιχείρησης. Εάν ενδιαφέρεστε για τη Διαχείριση Γραφείων και την Εξυπηρέτηση Πελατών, τότε αυτό το μάθημα θα σας ωφελήσει. Η διοίκηση του γραφείου περιλαμβάνει ένα σύνολο ημερήσιων δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τον οικονομικό σχεδιασμό, τη διατήρηση των αρχείων προσωπικού, την επεξεργασία μισθοδοσίας, την τήρηση αρχείων, τη διατήρηση αρχείων, τη χρέωση, τη διανομή δεδομένων, την εφοδιαστική αποτελούν μέρος της διοίκησης γραφείων. Πρόκειται για το βασικό καθήκον να διασφαλιστεί ότι υπάρχουν διαθέσιμοι πόροι για την ομαλή λειτουργία όπως συντονισμός των επισκευών του εξοπλισμού γραφείου που απαιτείται για εργασία. Ενώ η εξυπηρέτηση πελατών θα διασφαλίσει ότι όλοι οι Πελάτες θα φροντίζονται με όλα τα ερωτήματά τους. Κατά τη διάρκεια αυτού του μαθήματος, θα είστε και οι δύο σχετικά με το πώς να είστε ένας ικανός και αποτελεσματικός διαχειριστής του Office και ένας αφοσιωμένος πάροχος υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών. Αυτό το μάθημα σας δίνει το πλεονέκτημα και του επαγγέλματος και μπορείτε να μάθετε και να ξεκινήσετε την καριέρα σας στη διοίκηση γραφείων ή την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το δίπλωμα στο Office Admin και την Εξυπηρέτηση Πελατών είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο μαθήματα που έχει δοθεί με την πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευαστεί δίπλωμα στο Office Admin και την Εξυπηρέτηση Πελατών σε 97 ενότητες για να σας διδάξουμε ό, τι χρειάζεστε για να γίνετε επιτυχημένος σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Δίπλωμα στην ανθοπωλεία - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

HOMEMEMBERSACTIVITYADMINEDIT ΜΑΘΗΜΑΤΑ Τα λουλούδια μπορούν να αντιπροσωπεύουν πολλά πράγματα όπως η αγάπη, η φιλία και η θλίψη. Χρησιμοποιείται ευρέως ως παγκόσμιο δώρο και χρησιμοποιείται για να γιορτάσει ευτυχισμένες ή θλιβερές ευκαιρίες. Όπου υπάρχει η κατάσταση του μυαλού σας, τα λουλούδια σας βοηθούν να θυμάστε ότι υπάρχει κάποιος εκεί έξω που σκέφτεται για εσάς. Τώρα με τη βοήθεια αυτού του μαθήματος Δίπλωμα στη Φυτοθεραπεία που μπορεί να είναι μέρος αυτού καθώς και με την εκμάθηση πώς λειτουργεί η ανθοκομία. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά θέματα που συζητούνται σε αυτό το μάθημα και ως οποιοδήποτε καλό υλικό ανάγνωσης, ξεκινάει με μια βασική εισαγωγή στον κόσμο της ανθοκομίας. Στη συνέχεια, συνεχίζετε και αναζητάτε αυτό που κάνει ένας ανθοπώλης, πριν προχωρήσετε στην κατανόηση των διαφορετικών χρωμάτων και του συμβολισμού τους. Μετά από αυτό θα ανακαλύψετε τις έννοιες πίσω από τα διάφορα λουλούδια και φροντίζοντας τα γλάστρες και αυτά που έχουν ήδη κοπεί. Αυτό το μάθημα θα σας διδάξει επίσης για την αντιμετώπιση ασθενειών, παρασίτων, εξερευνήστε τις ρυθμίσεις λουλουδιών, επιβιώνουν στον τομέα της ανθοκομίας και πολλά άλλα. Χρησιμοποιώντας αυτό το μάθημα όχι μόνο θα σας βοηθήσει με τις ρυθμίσεις λουλουδιών, αλλά και βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε την πτυχή της βιομηχανίας του. Γι 'αυτό πάρτε αυτό το μάθημα τώρα και να ανθίσει ως ανθοπωλείο. Κύρια σημεία του μαθήματος Το Diploma in Floristry είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχουν δοθεί τα Προδιαγραφές Προσόντων CPD [+]

Γιατί πρέπει να επιλέξετε Δίπλωμα στην ΑνθοπωλείαΠρόσβαση σε όλη τη διάρκεια του μαθήματοςΔεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή τέλη εξέτασηςΠιστοποίηση προτύπων πιστοποίησης CPD κατά την επιτυχή ολοκλήρωσηΥποστήριξη Full Tutor τις καθημερινές (Δευτέρα - Παρασκευή)Αποτελεσματικό σύστημα εξετάσεων, αξιολόγηση και άμεσα αποτελέσματαΚατεβάστε το εκτυπώσιμο πιστοποιητικό PDF αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τουΑποκτήστε το πρωτότυπο αντίγραφο του πιστοποιητικού σας, αποστείλετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα για μόλις £ 9.Βελτιώστε τις πιθανότητες απόκτησης επαγγελματικών δεξιοτήτων και καλύτερης κερδοφορίας.Για ποιον είναι αυτό το μάθημα;... [-]

Δίπλωμα στις Διαπραγματευτικές Δεξιότητες - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Η διαπραγμάτευση είναι μια ικανότητα που μπορεί να μάθει με την εφαρμογή ορισμένων απλών τεχνικών στην πράξη. Κατά τη διάρκεια της ζωής σας, θα συναντήσετε πολλές καταστάσεις που θα θέσουν τις δικές σας διαπραγματευτικές δεξιότητες. Είτε αγοράζετε ένα σπίτι ή γη, εξετάζοντας συμβόλαια για την επιχείρησή σας, ή συζητάτε το μισθό σας με τον προϊστάμενό σας, η επιτυχία σας στις δραστηριότητες αυτές εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ικανότητά σας να διαπραγματευτείτε. Εγγραφείτε σήμερα σε αυτό το μάθημα διαπραγμάτευσης και μάθετε να διαπραγματευτείτε με αριστοτεχνία, να αποκτήσετε σημαντικά περισσότερες πιθανότητες προσωπικής και οικονομικής επιτυχίας. Θα γνωρίσετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διαπραγμάτευση, από την προετοιμασία και τον προγραμματισμό, δημιουργώντας καταστάσεις win / win και τελειώνοντας τη συμφωνία έχοντας μια λαμπρή τιμή. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το δίπλωμα "Διαπραγματευτικές δεξιότητες" είναι ένα βραβευμένο βραβείο και το καλύτερο μαθήματα που έχει δοθεί με την πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευαστεί Δίπλωμα στις Διαπραγματευτικές Δεξιότητες σε 31 ενότητες για να σας διδάξει ό, τι χρειάζεστε για να γίνετε επιτυχημένος σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Δίπλωμα στο Aspergers Child Psychology - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Θέλετε να αποκτήσετε τις γνώσεις που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Δίπλωμα στο Aspergers Παιδική Ψυχολογία είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η Πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευαστεί δίπλωμα στην παιδική ψυχολογία παιδιών Aspergers σε 9 ενότητες για να σας διδάξει ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχής σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Δίπλωμα στο γραφικό σχέδιο - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Έχει βρεθεί ότι η οπτική επικοινωνία είναι πολύ πιο αποτελεσματική από άλλες μορφές επικοινωνίας. Είναι μια πολύ διεγερτική μορφή επικοινωνίας, ειδικά όταν συνδυάζεται με ζωντανά χρώματα. Οι γραφίστες έχουν παρόμοια δουλειά, όπου μεταφέρουν πολλά διαφορετικά λεπτές μηνύματα χρησιμοποιώντας τη δημιουργικότητα και τα καλλιτεχνικά τους ταλέντα. Αυτό το δίπλωμα στο πρόγραμμα γραφικών σχεδίασης θα σας βοηθήσει να μάθετε βασικές τεχνικές στο Adobe Photoshop, Εικονογράφηση και In-design για να δημιουργήσετε την εμπιστοσύνη σας και να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε το ταξίδι για να γίνετε επαγγελματίας. Αυτό το μάθημα θα σας δώσει αρχικά μια κατανόηση του ιστορικού σε ποιο γραφικό σχέδιο είναι πραγματικά, μετά από το οποίο θα μάθετε για τις αρχές και τα στοιχεία του σχεδιασμού - που θεωρούνται τα δομικά στοιχεία του γραφικού σχεδιασμού. Θα ανακαλύψετε επίσης τους διαφορετικούς όρους, τις συμβουλές και τα διόδια που χρησιμοποιούνται για να επιλέξετε τα καλύτερα χρώματα. Μετά από αυτό, όλο το μάθημα αρχίζει να γίνεται ενδιαφέρον καθώς ξεκινάτε να μαθαίνετε να χρησιμοποιείτε το Photoshop, να κατανοείτε την Τυπογραφία, να σχεδιάζετε λογότυπα χρησιμοποιώντας εικονογράφος και τέλος να ανακαλύπτετε περισσότερα για το σχεδιασμό ιστοσελίδων και την εκτύπωση. Αυτό το μάθημα επιπέδου διπλώματος είναι το πλήρες πακέτο και είναι ιδανικό για όποιον ασκεί καριέρα στον σχεδιασμό γραφικών. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το δίπλωμα Graphic Design είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο μαθήματα που έχει δοθεί με την πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευαστεί δίπλωμα στο γραφικό σχέδιο σε διάφορες ενότητες για να σας διδάξουμε ό, τι χρειάζεστε για να γίνετε επιτυχημένος σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Δίπλωμα στον επαγγελματία επισκευαστή: DIY - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Ο Επαγγελματίας Επισκευαστής δεν χρειάζεται καμία επίσημη εκπαίδευση. Μάθετε για τις απαραίτητες δεξιότητες και επαγγελματικές υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια αυτού του μαθήματος για να δείτε αν αυτή είναι η σωστή καριέρα για εσάς. Διορθώστε τα δυσλειτουργικά εργαλεία σπιτιού σας με αυτό το χρήσιμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα επισκευών. Δίπλωμα στο Επαγγελματικό Επισκευαστικό Εμπειρογνώμονα: Το DIY μπορεί να σας βοηθήσει να διορθώσετε προβλήματα αυτοκινήτων, μονάδες κλιματισμού, μικρά ηλεκτρικά προβλήματα και πολλά άλλα που χρειάζονται επισκευή, κάνοντάς σας έναν εμπειρογνώμονα επισκευής. Μερικές φορές οι άνθρωποι χρειάζονται επισκευές στο σπίτι που δεν πρέπει ή δεν μπορούν να ολοκληρώσουν μόνοι τους. Επαγγελματίες εμπειρογνώμονες επισκευής, μπορούν να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια χρησιμοποιώντας τεχνικές δεξιότητες του εμπορίου για την ολοκλήρωση των εργασιών. Ολοκλήρωση έργων γυψοσανίδας, ζωγραφική τοίχο ή επισκευή ελαττωματικών υδραυλικών εγκαταστάσεων είναι παραδείγματα κοινών αρμοδιοτήτων επισκευαστών. Λόγω της ποικιλίας των καθηκόντων που μπορούν να εκτελέσουν, υπάρχουν διαφορετικές απαιτήσεις και υποχρεώσεις. Εάν είστε κάποιος που έχει το ταλέντο στην επισκευή των πραγμάτων, τότε ίσως θελήσετε να εξετάσετε μια καριέρα στην επισκευή των πραγμάτων. Ενώ είστε σε αυτό, θα μπορούσατε να μάθετε όλα σχετικά με τις επισκευές και τη συντήρηση σε αυτό το μάθημα. Διδακτορικό Δίπλωμα Διπλωματούχος Επαγγελματικός Επισκευαστικός Εμπειρογνώμονας: Το DIY είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η Πιστοποίηση CPD [+]

Γιατί πρέπει να επιλέξετε το πτυχίο στην επαγγελματική επισκευή εμπειρογνώμονα: DIYΠρόσβαση σε όλη τη διάρκεια του μαθήματοςΔεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή τέλη εξέτασηςCPD Πιστοποιημένη πιστοποίηση για την επιτυχή ολοκλήρωσηΥποστήριξη Full Tutor τις καθημερινές (Δευτέρα - Παρασκευή)Αποτελεσματικό σύστημα εξετάσεων, αξιολόγηση και άμεσα αποτελέσματαΚατεβάστε το εκτυπώσιμο πιστοποιητικό PDF αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τουΑποκτήστε το πρωτότυπο αντίγραφο του πιστοποιητικού σας, αποστείλετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα για μόλις £ 9.Βελτιώστε τις πιθανότητες απόκτησης επαγγελματικών δεξιοτήτων και καλύτερης κερδοφορίας.Για ποιον είναι αυτό το μάθημα;... [-]

Δίπλωμα στον κτηματομεσίτη - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Η ακίνητη περιουσία στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι μία από τις πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις εκεί έξω. Μόνο το Λονδίνο έχει έλλειμμα χώρων διαβίωσης, τόσο πολύ ώστε οι άνθρωποι στην πραγματικότητα να μετακινούνται από το εξωτερικό του Λονδίνου για να πάνε στην εργασία κάθε μέρα. Και όταν κάποιος θέλει να πουλήσει την περιουσία τους, σε ποιον απευθύνονται; Γιατί ναι, είναι φυσικά πράκτορες του κράτους. Οι κτηματομεσίτες στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ουσιαστικά διαχειριστής ακινήτων και βοηθούν τα άτομα να πουλήσουν ή να νοικιάσουν ακίνητα για μια βαριά προμήθεια. Σε αυτό το μάθημα, θα μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερα σχετικά με τους κτηματομεσίτες και την ακίνητη περιουσία από ό, τι γνωρίζατε προηγουμένως. Αυτό το μάθημα θα εξηγήσει τους διάφορους τύπους πρακτόρων, τι κάνουν οι κτηματομεσίτες, καθώς και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της προσλήψεων κτηματομεσιτικών γραφείων που με τη σειρά τους σας βοηθούν να αναπτύξετε τρόπους εξυπηρέτησης των πελατών σας καλύτερα. Επίσης, θα μάθετε περισσότερα σχετικά με την αποτίμηση ακινήτων, τη διαχείριση των προβολών, τη διαπραγμάτευση ακινήτων, τη διαχείριση και τους νόμους περί ακινήτων. Στην ιδανική περίπτωση, αυτό είναι κατάλληλο για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για την ακίνητη περιουσία και να αποκτήσουν εισαγωγικές γνώσεις σχετικά με το θέμα. Εάν νομίζετε ότι η περιγραφή σας ταιριάζει, αυτή είναι η πορεία για σας. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το Diploma in Estate Agent είναι βραβευμένο και βέλτιστο πούλημα στο οποίο έχουν δοθεί τα πρότυπα προσόντων CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το Diploma in Estate Agent σε 32 ενότητες για να σας διδάξουμε όλα όσα χρειάζεστε για να γίνετε επιτυχημένα σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Διαδικασία επιχειρηματικής και οργανωτικής ανάπτυξης: Six Sigma

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Βελτιώστε την ποιότητα των προϊόντων σας και μειώστε το κόστος Η απόκτηση της εργασίας που θέλετε σε αυτή την αγορά εργασίας δεν είναι αναγκαστικά εύκολη υπόθεση. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες, αλλά πρέπει να ξεχωρίζετε από τον ανταγωνισμό σας και να αποκτήσετε τα σωστά διαπιστευτήρια είναι το πρώτο βήμα για αυτό. Γιατί λοιπόν να μην αποκτήσετε τη Διαδικασία Επιχειρηματικής και Οργανωτικής Ανάπτυξης: Six Sigma [+]

Γιατί πρέπει να επιλέξετε επιχειρηματική και οργανωτική διαδικασία ανάπτυξης: Six SigmaΠρόσβαση σε όλη τη διάρκεια του μαθήματοςΔεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή τέλη εξέτασηςCPD Πιστοποιημένη πιστοποίηση για την επιτυχή ολοκλήρωσηΥποστήριξη Full Tutor τις καθημερινές (Δευτέρα - Παρασκευή)Αποτελεσματικό σύστημα εξετάσεων, αξιολόγηση και άμεσα αποτελέσματαΚατεβάστε το εκτυπώσιμο πιστοποιητικό PDF αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τουΑποκτήστε το πρωτότυπο αντίγραφο του πιστοποιητικού σας, αποστείλετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα για μόλις £ 9.Βελτιώστε τις πιθανότητες απόκτησης επαγγελματικών δεξιοτήτων και καλύτερης κερδοφορίας.Για ποιον είναι αυτό το μάθημα;... [-]

Διαδικτυακό μάθημα για τα μαλλιά στο διαδίκτυο - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Ποτέ μην βγαίνετε από το στυλ πια με τα εκπληκτικά κομμωτήρια σας Κάθε φορά που ένα γελοίο κορίτσι σε μια ταινία παίρνει ένα makeover για να γίνει εξαιρετικά ελκυστικό, το πρώτο πράγμα που βλέπετε διαφορετικό είναι το χτένισμα της. Είναι η πιο σημαντική πτυχή της εμφάνισης ενός ατόμου και μπορεί να αλλάξει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται οι άλλοι. Τώρα, για να έχετε σημαντικό αντίκτυπο στους άλλους αν και πρέπει να έχετε κάποια μορφή γνώσης της μόδας για τα μαλλιά, την οποία μπορείτε να βρείτε σίγουρα σε αυτό το Online Hair Styling Course. Το Online Hair Styling Course θα σας διδάξει για το ύφος των μαλλιών και θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε το σχήμα του προσώπου σας. Το σχήμα του προσώπου είναι μια σημαντική ιδέα εδώ δεδομένου ότι διαφορετικά σχήματα προσώπου απαιτούν διαφορετικά είδη των μαλλιών στυλ για να είναι στη μόδα. Θα ανακαλύψετε ποιο ύφος τρίχας είναι κατάλληλο για το οποίο σχήμα προσώπου και να εφαρμόσει ότι στη ζωή σας αν χρειαστεί. Θα πάρετε επίσης μεγάλες συμβουλές για να διατηρήσετε το hairstyle σας. Με αυτό το μάθημα μπορείτε σίγουρα να φροντίσετε τα μαλλιά σας ή εάν σκέφτεστε μια καριέρα στην κομμωτική, αυτό θα ήταν ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε. Τώρα το ερώτημα είναι πόσο καιρό θα περιμένετε πριν να πάρετε αυτό το μάθημα; [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το Online Hair Styling Course είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο ποτό που έχει πουλήσει την Πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το Online Hair Styling Course σε 25 ενότητες για να σας διδάξει ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχημένη σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Διακεκριμένος διαχειριστής γραφείου, γραμματείας και κατάρτισης PA - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Όλα σε ένα μάθημα για υποψήφιο διαχειριστή γραφείου, γραμματέα [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το διαπιστευμένο γραφείο διοίκησης, γραμματείας και εκπαίδευσης PA είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το Accredited Office Admin, Γραμματεία και Εκπαίδευση PA σε 111modules για να σας διδάξει ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχημένος σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Διαπιστευμένη διόρθωση

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Ο έλεγχος της δουλειάς σας είναι πάντα σημαντικός, καθώς αντανακλά την προσωπικότητά σας. Τα σφάλματα στίξης, επεξεργασίας ή ορθογραφίας είναι πολύ συνηθισμένοι λόγοι για τους οποίους τα βιογραφικά σημειώματα δεν γίνονται αποδεκτά. Έτσι, φροντίζοντας να σηκώσετε τις τελείες και να διασχίσετε το "θα πρέπει πάντα να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα. Τώρα με τη βοήθεια αυτής της απίστευτα απλής και εύκολης Διαπιστευτικής Διαπίστευσης [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Διαπιστευμένη διόρθωση

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει Πιστοποιημένη Διαπίστευση

Για να σας παρέχει εύκολη πρόσβαση, αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί τόσο για μερική όσο και για φοιτητές πλήρους φοίτησης. Μπορείτε να γίνετε διαπιστευμένοι σε μόλις 3 ώρες, 55 λεπτά και είναι επίσης δυνατό να μελετήσετε με το δικό σας ρυθμό.... [-]


Διαπιστευμένη εκπαίδευση Scrum Master - Πιστοποιημένη CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Να είστε το μέσο της ομαλής λειτουργίας με το Accredited Scrum Master Training Έχετε πρόβλημα με την ομαλή ανταλλαγή πληροφοριών; Η εργασία σας συνεπάγεται αβεβαιότητα και πρέπει να αλλάξετε τις απαιτήσεις εν κινήσει; Στη συνέχεια ένα μάθημα Accredited Scrum Master Training είναι αυτό που χρειάζεστε! Το Scrum είναι μια μέθοδος διαχείρισης έργων που είναι αρκετά ευέλικτη ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει πολλές αιτήσεις αλλαγών που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια των έργων και να διατηρεί την ομάδα του έργου παραγωγική. Θα είστε υπεύθυνοι να βοηθήσετε μια ομάδα, που εργάζεται σε ένα έργο που αντιμετωπίζει μεγάλη αβεβαιότητα, να επιτύχει συναίνεση για το τι μπορεί να επιτευχθεί σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Ένας master scrum πρέπει επίσης να προστατεύσει την ομάδα εργασίας από οποιεσδήποτε εξωτερικές διοχετεύσεις και να απομακρύνει τυχόν εμπόδια που παρεμποδίζουν την πρόοδο της ομάδας. Κατά τη διάρκεια αυτής της σειράς μαθημάτων θα αντιμετωπίσετε διαφορετικές μεθόδους που θα σας επιτρέψουν να γίνετε κύριος του Scrum. Θα κάνετε μια ομάδα εργασίας πιο αποτελεσματική και θα κάνει μια ομαλή μετάβαση όταν αντιμετωπίζουν αβεβαιότητες κατά τη διάρκεια της εργασίας. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το Accredited Scrum Master Training είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο πρόγραμμα πωλήσεων που έχει λάβει πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το Accredited Scrum Master Training σε 6modules για να σας διδάξει ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχημένος σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Διαπιστευμένη εκπαίδευση επιπέδου Microsoft Word Advanced - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Θέλετε να μάθετε τις προηγμένες λειτουργίες του Microsoft Word; Είστε σε ένα επάγγελμα όπου πρέπει να πληκτρολογείτε όλη την ώρα; Το μάθημα θα σας βοηθήσει να μάθετε τις απαραίτητες πληροφορίες του Microsoft Word. Περιγραφή μαθήματος: Το Microsoft Word είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές σε όλο τον κόσμο. Μια τέλεια γνώση της λέξης της Microsoft εξοικονομεί πολύ χρόνο δημιουργώντας συνεπή και καλά σχεδιασμένα έγγραφα. Το μάθημα σας βοηθά να εμβαθύνετε την ικανότητά σας στο Word, καλύπτοντας ποικίλα εργαλεία και τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Στο μάθημα θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τα στυλ λέξεων, το μέγεθος της γραμματοσειράς, πώς να δημιουργείτε πίνακες, πώς να εισάγετε μια εικόνα, πώς να χρησιμοποιείτε το υποσέλιδο στο κείμενο κλπ. Μέχρι το τέλος του μαθήματος, θα μάθετε πώς να δημιουργείτε , να τροποποιήσετε και να εφαρμόσετε μια ποικιλία τύπων στυλ, από στυλ παραγράφου σε στυλ λίστας. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Η διαπιστευμένη εκπαίδευση Microsoft Word Advanced Level είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο πούλημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το Accredited Microsoft Word Advanced Level Training σε 13modules για να σας διδάξουμε ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχής σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Διαπιστευμένη προηγμένη εκπαίδευση για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο είναι η κατάσταση στην οποία προστατεύονται τα ηλεκτρονικά σας δεδομένα από εγκληματική ή μη εξουσιοδοτημένη χρήση. Η μάθηση για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και η διαχείριση της ασφάλειας στο Διαδίκτυο θα βοηθήσει στην εξασφάλιση αυτής της ασφάλειας. Δεδομένου ότι η χρήση του διαδικτύου είναι επικρατούσα, η εκμάθηση πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τα σημαντικά πράγματα για εσάς είναι απαραίτητη. Ειδικά σχεδιασμένο αυτό το μάθημα για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο θα σας βοηθήσει με όλες τις ανησυχίες σας σχετικά με την ασφάλεια του διαδικτύου ή του οργανισμού σας. Αυτό το μάθημα θα σας εξοπλίσει με τις απαραίτητες δεξιότητες, πληροφορίες και γνώσεις για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. [+]

Η Accredited Cyber ​​Security Advanced Training είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η Πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει την Accredited Cyber ​​Security Advanced Training σε διάφορα μοντέλα για να σας διδάξουμε ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχής σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Διαπιστευμένο δίπλωμα Cyber ​​Security - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Στον σημερινό σύγχρονο κόσμο, σχεδόν όλα εξαρτώνται από τους υπολογιστές, την τεχνολογία και το Διαδίκτυο. Επομένως, είναι σημαντικό να διατηρείτε ασφαλή τα δεδομένα και τις πληροφορίες που είναι αποθηκευμένα στους υπολογιστές. Χάρη στο Internet, ο κόσμος έχει γίνει μικρότερος και είναι ευκολότερο να προσεγγίσετε ανθρώπους. Αλλά αυτό έχει αυξήσει το ποσό της διαρροής δεδομένων, hacking και μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Προκειμένου να μειωθούν τέτοια περιστατικά, είναι σημαντικό να διατηρήσετε ασφαλή τους υπολογιστές και το Διαδίκτυο. Σε αυτό το σημείο εισέρχεται η Cyber ​​Security. Αν θέλετε να εργαστείτε ως ειδικός πληροφορικής ή ειδικός στον τομέα της ασφάλειας Cyber, το διαπιστευμένο μας δίπλωμα Cyber ​​Security είναι σχεδιασμένο για εσάς. Θα μάθετε για την πειρατεία, τους διαφορετικούς τύπους κακόβουλου λογισμικού και τους ιούς. Εκτός αυτού, θα μάθετε πώς να διατηρείτε τους υπολογιστές και το δίκτυο ασφαλείς από παραβιάσεις ασφαλείας. Αυτό το μάθημα σας παρέχει βασικές γνώσεις σχετικά με τα μέτρα ασφάλειας και ασφάλειας του Διαδικτύου που αρχικά εμποδίζουν πολλές ανεπιθύμητες επιθέσεις στους υπολογιστές μέσω Διαδικτύου. Κύρια σημεία του μαθήματος Το διαπιστευμένο δίπλωμα Cyber ​​Security είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD [+]

Γιατί πρέπει να επιλέξετε διαπιστευμένο δίπλωμα στην ασφάλεια CyberΠρόσβαση σε όλη τη διάρκεια του μαθήματοςΔεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή τέλη εξέτασηςCPD Πιστοποιημένη πιστοποίηση για την επιτυχή ολοκλήρωσηΥποστήριξη Full Tutor τις καθημερινές (Δευτέρα - Παρασκευή)Αποτελεσματικό σύστημα εξετάσεων, αξιολόγηση και άμεσα αποτελέσματαΚατεβάστε το εκτυπώσιμο πιστοποιητικό PDF αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τουΑποκτήστε το πρωτότυπο αντίγραφο του πιστοποιητικού σας, αποστείλετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα για μόλις £ 9.Βελτιώστε τις πιθανότητες απόκτησης επαγγελματικών δεξιοτήτων και καλύτερης κερδοφορίας.Για ποιον είναι αυτό το μάθημα;... [-]

Διαπιστευμένο δίπλωμα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Η ανανεώσιμη ενέργεια είναι μία από τις κύριες ανησυχίες του σημερινού κόσμου. Λόγω ανεπαρκών πηγών ενέργειας και διοχέτευσης τεράστιου ποσού καυσίμων από τη φύση, έχει γίνει δύσκολο για τις εταιρείες και τα άτομα να συνεχίσουν την παραγωγή τους. Έτσι, η ανανεώσιμη ενέργεια έχει γίνει μια δημοφιλής και διαφορετική πηγή ενέργειας που έχει εισαχθεί. Με αυτό το μάθημα, θα μάθετε για διαφορετικούς τύπους ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, όπως η ηλιακή ενέργεια, τα βιοκαύσιμα, η αιολική ενέργεια, η υδροηλεκτρική ενέργεια και πολλά άλλα. Εκτός αυτού, θα είστε σε θέση να καταλάβετε το μέλλον της ανανεώσιμης ενέργειας και πώς θα είναι μια μεγάλη βοήθεια για τις βιομηχανίες και τους ανθρώπους που θέλουν να καινοτομούν νέα πράγματα. Βασικά, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε τη σημασία της διατήρησης του περιβάλλοντος και της αποφυγής ζημιών στη μητρική γη. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το διαπιστευμένο δίπλωμα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το Πιστοποιημένο Δίπλωμα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας σε 31 ενότητες για να σας διδάξει όλα όσα χρειάζεστε για να επιτύχετε σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Διαπιστευμένο δίπλωμα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στις δημόσιες σχέσεις - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Θέλετε να μάθετε πώς να χτίζετε και να αξιοποιείτε σχέσεις με δημοσιογράφους; Θέλετε να εμφανιστεί η εταιρεία σας σε δημοφιλή ιστολόγια και σε μεγάλες εκδόσεις; Αν ναι, τότε εγγραφείτε σε αυτό το μάθημα και μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε εργαλεία δημοσίων σχέσεων για να εργαστείτε με τα μέσα ενημέρωσης. Δύο θεμελιώδεις στρατηγικές σηματοδοτούν επιτυχημένες νεοσύστατες επιχειρήσεις από τους ίδιους. Το ένα είναι μια ενεργή στρατηγική διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης. το δεύτερο είναι μια υψηλή στρατηγική PR. Αποκτήστε και τα δύο και θα γίνετε γρήγορα μια αξιόπιστη, σεβαστή "Φωνή στη βιομηχανία σας". Και οι δύο μπορούν να επιτευχθούν με πολύ, πολύ σφιχτό προϋπολογισμό. Ανακαλύψτε τον νέο κόσμο των δημόσιων σχέσεων με το μάθημα δημοσίων σχέσεων από τον εκπαιδευτή εμπειρογνωμόνων μας με 20 χρόνια online marketing, PR και πωλήσεων. Μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε δημοσιότητα (PR) και κάλυψη τύπου για την επιχείρησή σας από podcasts, ραδιοφωνικές εκπομπές, βιβλία, δημοσιεύσεις του κλάδου και ακόμη διασημότητες σε αυτό το μάθημα. Εξερευνήστε διαφορετικές στρατηγικές και καλύτερες πρακτικές δημόσιων σχέσεων που θα σας βοηθήσουν να γίνετε η φωνή στον κλάδο σας. Όλα από την ανάπτυξη ενός επαγγελματικού μέσου σχεδιάζει να πάρει κάλυψη, σε απευθείας σύνδεση και off. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το διαπιστευμένο δίπλωμα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στις δημόσιες σχέσεις είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το διαπιστευμένο δίπλωμα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τις Δημόσιες Σχέσεις σε 17 μοντέλα για να σας διδάξουμε ό, τι χρειάζεστε για να πετύχετε σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Διαπιστευμένο δίπλωμα στη Microsoft Access 2010 - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Το μάθημα Microsoft Access έχει σχεδιαστεί για να αποκτήσει τις δεξιότητές σας από βασικό σε προηγμένο επίπεδο. Αποκτήστε γνώση σχετικά με την πρόσβαση της Microsoft από το μηδέν στο προηγμένο επίπεδο. Μάθετε βήμα προς βήμα τον τρόπο χρήσης της Microsoft Access ως επαγγελματία. Είτε είστε νέοι στη Microsoft Access είτε ανυπομονούμε να βελτιώσουμε τις τρέχουσες δεξιότητές σας χρησιμοποιώντας αυτό το πρόγραμμα, τότε έχετε επιλέξει τη σωστή πορεία. Εξερευνήστε τις διάφορες λειτουργίες και τις λειτουργίες της Microsoft Access. Σε αυτό το μάθημα θα μάθετε τις απαραίτητες δεξιότητες, γνώσεις και πληροφορίες της Microsoft Access. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το διαπιστευμένο δίπλωμα στη Microsoft Access 2010 είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το διαπιστευμένο δίπλωμα στη Microsoft Access 2010 σε 39 ενότητες για να σας διδάξει ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχής σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Διαπιστευμένο δίπλωμα στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και μισθοδοσίας - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Γίνετε ο επόμενος επιτυχημένος HR και Payroll Manager με αυτό το μάθημα Έχετε καλές διαπροσωπικές δεξιότητες; Είστε οργανωμένος όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση χρημάτων; Εάν κάποιο από αυτά είναι ένα ναι, τότε έχετε το ταλέντο να είναι ένα πολύ επιτυχημένο HR και Payroll Manager και αυτό το μάθημα θα σιγουρευτεί ότι ξέρετε πώς. Μια επιχείρηση χρειάζεται πάντα έναν διευθυντή HR και Payroll για τη διαχείριση των υπαλλήλων και της μισθοδοσίας τους. Αυτό είναι όπου έρχεστε. Βοηθήστε να διαχειριστείτε τους συναδέλφους σας και να κάνετε την εταιρεία πιο οργανωμένη όσον αφορά τη διαχείριση μισθοδοσίας. Αυτό το μάθημα θα σας διδάξει το ρόλο ενός Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού. Θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις διαδικασίες πρόσληψης, επιλογής και αξιολόγησης. Αποκτήστε βαθιά γνώση διαφόρων πολιτισμών και δεοντολογίας. Επιπλέον, αυτό το μάθημα HR και Advance Payroll Management καλύπτει ποικίλα θέματα εντός του HR, καλύπτοντας το ρόλο ενός Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού και πώς να προσλαμβάνει, να επιλέγει, να εκπαιδεύει και να αξιολογεί τους υπαλλήλους, το κίνητρο των εργαζομένων, τις σχέσεις εργαζομένων-εργοδότη και τον τρόπο διαχείρισης των αλλαγών εντός μια οργάνωση. Το μάθημα αποτελείται από πολλαπλές μονάδες, καλύπτοντας όλα όσα πρέπει να μάθετε για το διαπιστευμένο δίπλωμα στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και μισθοδοσίας. Αφού ολοκληρώσετε όλες τις μονάδες, δοκιμάστε τις γνώσεις σας κάνοντας μια εξέταση. Αυτό το μάθημα θα έχει μεγάλη επιρροή για όσους αναζητούν μια σταδιοδρομία στον τομέα της διαχείρισης ανθρώπινων πόρων και μισθοδοσίας. Μην ξεχνάτε ότι κάθε εταιρεία χρειάζεται HR και Payroll Manager. Αυτό θα μπορούσε να είναι εσύ! [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το διαπιστευμένο δίπλωμα στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και μισθοδοσίας είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει Πιστοποιημένο Δίπλωμα στην Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και Διαχείριση Μισθοδοσίας σε 40 μοντέλα για να σας διδάξουμε ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχής σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Διαπιστευμένο δίπλωμα στη διαχείριση θυμού - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Ο θυμός είναι ένα ζήτημα που πολλοί από εμάς αντιμετωπίζουμε συχνά. Ίσως έχετε σοβαρά προβλήματα εσείς ή ίσως είστε μέλος της οικογένειας. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, όταν ένα άτομο είναι θυμωμένος μια αλυσιδωτή αντίδραση ξεκινά, αυτό επηρεάζει άλλους ανθρώπους γύρω τους. Τα άτομα με προβλήματα διαχείρισης θυμού χρειάζονται πραγματικά σωστή συμβουλευτική και αυτό το Διαπιστευμένο Δίπλωμα στο Διοικητικό Στάδιο του θυμού μπορεί να είναι η απάντηση σε αυτό. Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να φτάσετε στη ρίζα του θυμού σας. Και το πρώτο πράγμα που θα ανακαλύψετε σε αυτό το μάθημα είναι ότι ο φόβος είναι η πρώτη αιτία θυμού και ως εκ τούτου πρέπει να αντιμετωπιστεί. Θα ανακαλύψετε επίσης άλλες πηγές θυμού και πώς να τις αντιμετωπίσετε. Θα εξετάσετε το πώς ο θυμός επηρεάζει κάποιον και τι ολοκληρώνει. Τέλος, το μάθημα θα σας διδάξει επίσης να ασχοληθείτε με το θυμό επίσης. Τα διδάγματα που αντλήθηκαν από αυτό το μάθημα επιπέδου διπλώματος μπορούν να βοηθήσουν οποιονδήποτε να κρατήσει τον θυμό του στον κόλπο. Ακόμα κι αν δεν έχετε κανένα πρόβλημα θυμού, η λήψη αυτού του μαθήματος τώρα θα σας επιτρέψει να βοηθήσετε τους άλλους να ξεπεράσουν τα προβλήματα θυμού τους. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το διαπιστευμένο δίπλωμα στη διαχείριση θυμού είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το διαπιστευμένο δίπλωμα στη διαχείριση θυμού σε 6 ενότητες για να σας διδάξει ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχής σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Διαπιστευμένο δίπλωμα στη διαχείριση λιανικής - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Θέλετε να μάθετε πώς λειτουργεί το λιανικό εμπόριο; Θέλετε να βελτιώσετε τις ικανότητές σας σχετικά με τις λιανικές πωλήσεις; Το μάθημα θα σας βοηθήσει να μάθετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με μια λιανική επιχείρηση. Η λιανική επιχείρηση είναι ένας τύπος επιχείρησης που πωλεί προϊόντα στους μεμονωμένους πελάτες για προσωπικές ή οικογενειακές ανάγκες. Εάν είστε αρχάριος για τις επιχειρήσεις, μπορείτε να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας με την επιχείρηση λιανικής πώλησης. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε γνώση σχετικά με τα βασικά των επιχειρήσεων. Στο μάθημα, θα μάθετε τις βήμα προς βήμα διαδικασίες επιτυχίας σε μια λιανική επιχείρηση. Το μάθημα επικεντρώνεται στα οφέλη της λιανικής επιχειρηματικής δραστηριότητας, των διαδικασιών ενός καλού επιχειρηματικού σχεδίου και του τρόπου αξιολόγησης της επιχείρησής σας. Μέχρι το τέλος του μαθήματος, θα είστε ικανός επιχειρηματίας. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το διαπιστευμένο δίπλωμα στη διαχείριση λιανικής είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει Πιστοποιημένο Δίπλωμα στη Διαχείριση Λιανικής σε 16 ενότητες για να σας διδάξουμε ό, τι χρειάζεστε για να γίνετε επιτυχημένος σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Διαπιστευμένο δίπλωμα στην ανάπτυξη παιδιών - Πιστοποιημένο CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Είναι πάντα μια μεγάλη έκπληξη για να μάθετε ότι πρόκειται να έχετε ένα παιδί. Από εκείνο το σημείο, κάθε γονέας αρχίζει να σχεδιάζει κάθε μέρος του μέλλοντος του παιδιού, όπου θα πάει στο σχολείο, τι θα γίνει στη ζωή και ο τροχός συνεχίζει να περιστρέφεται. Αλλά τι γίνεται αν συμβεί κάτι που δεν είναι μέρος του σχεδίου, πώς εντοπίζετε τα προβλήματα και τα διορθώνετε; Λοιπόν αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αποκτήσετε αυτό το Διαπιστευμένο Δίπλωμα στην Παιδική Ανάπτυξη. Αυτή είναι μια σπουδαία πορεία για τους νέους γονείς ή κάποιον που ακολουθεί καριέρα στην παιδική φροντίδα. Αυτό θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε τα διαφορετικά στάδια ανάπτυξης ενός παιδιού καθώς μεγαλώνουν. Θα μπορείτε να προσδιορίσετε τα ορόσημα που πρέπει να φτάσει το παιδί σας σε συγκεκριμένη ηλικία. Θα ενημερωθείτε επίσης για τις ακαθάριστες κινητικές, λεπτές κινητικές και γνωστικές δεξιότητες. Θα είστε σε θέση να βοηθήσετε το παιδί να αναπτύξει τις ομιλίες και τις κοινωνικές δεξιότητές του και να εξετάσει τις επιλογές όταν υπάρχουν ορισμένες καθυστερήσεις στην ανάπτυξη. Σταματήστε λοιπόν να χάνετε χρόνο και να φροντίσετε το μωρό σας. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το διαπιστευμένο δίπλωμα στην ανάπτυξη παιδιού είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει Πιστοποιημένο Δίπλωμα στην Παιδική Ανάπτυξη σε 10 ενότητες για να σας διδάξουμε ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχής σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Διαπιστευμένο δίπλωμα στην καθοδήγηση

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Το coaching και mentoring έχει γίνει πολύ δημοφιλές στους σύγχρονους ανθρώπους τις τελευταίες ημέρες. Έτσι, πολλοί άνθρωποι φάνηκαν να ξεκινούν τη σταδιοδρομία τους σε αυτόν τον τομέα. Αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να γίνετε επιτυχημένος προπονητής ή μέντορας. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να μάθετε μόνο από επαγγελματίες. Το διαπιστευμένο μας δίπλωμα στο Coaching και Mentoring είναι ένα ειδικό πρόγραμμα σχεδιασμένο για όσους θέλουν την τέχνη της συμβουλευτικής. Θα σας παρέχει τα βήματα για να αποκτήσετε τις σωστές δεξιότητες, τις γνώσεις και τις τεχνικές επιπέδου βιομηχανίας. Θα μπορείτε να βοηθήσετε τους πελάτες σας στην εργασία και την προσωπική τους ζωή. Εκτός αυτού, θα ξεκινήσετε με το διάσημο μοντέλο GROW, ορίζοντας στόχους SMART, κατανοώντας τις πραγματικότητες, σχεδιάζοντας επιλογές καθοδήγησης, το μυστικό της οικοδόμησης εμπιστοσύνης και δίνοντας την κατάλληλη ανατροφοδότηση. Θα χρειαστεί να γίνετε ένας καλός ακροατής και να διαφοροποιήσετε την καθοδήγηση, την καθοδήγηση και την παροχή συμβουλών. Αυτό θα σας βοηθήσει να παρέχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση όταν χρειάζεται. Αν νομίζετε ότι έχετε ό, τι χρειάζεστε για να αποκτήσετε επαγγελματικές δεξιότητες καθοδήγησης και καθοδήγησης, εγγραφείτε τώρα και εκπληρώστε τα όνειρά σας. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το διαπιστευμένο δίπλωμα στην καθοδήγηση και καθοδήγηση είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει Πιστοποιημένο Δίπλωμα στο Coaching και Mentoring σε διάφορα μοντέλα για να σας διδάξει ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχημένος σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Διαπιστευμένο δίπλωμα στην καλλιέργεια μελισσών - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Ποιος δεν αρέσει το μέλι; Είναι ένα από τα πιο γλυκά τρόφιμα και επίσης ένα πιο υγιεινό. Αλλά, από πού προέρχεται το μέλι; Προέρχονται από τις μέλισσες και ένας super cool μελισσοκόμος οικοδομεί ένα αγρόκτημα από όπου συλλέγει το μέλι για να πουλήσει. Αν θέλετε να γίνετε μελισσοκόμος και να ξεκινήσετε τη σταδιοδρομία σας στη βιομηχανία καλλιέργειας μελισσών, θα πρέπει να υποβληθείτε σε επαγγελματική πιστοποίηση όπως το Επίπεδο 2 Πιστοποιητικό στην Μέλισσα. Θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τις διαφορετικές σημαντικές πτυχές της καλλιέργειας των μελισσών και πώς να γίνετε επιτυχημένος κάτοχος μέλισσας. Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί με σημαντικά και χρήσιμα θέματα, συμπεριλαμβανομένου του εξοπλισμού [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το διαπιστευμένο δίπλωμα στη μέλισσα είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το διαπιστευμένο δίπλωμα στην καλλιέργεια μελισσών σε 17 ενότητες για να σας διδάξουμε όλα όσα χρειάζεστε για να γίνετε επιτυχημένα σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Διαπιστευμένο δίπλωμα στην παιδική φροντίδα - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Η σωστή φροντίδα των παιδιών είναι απαραίτητη για κάθε παιδί που έρχεται και έρχεται. Χωρίς τις κατάλληλες πρακτικές, κανένα παιδί δεν θα μπορεί προφορικά να γνωστοποιήσει τα προβλήματά του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το Επίπεδο 3 Δίπλωμα στην Παιδική Φροντίδα CPD Accredited course μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο. Πρόκειται για μια αρκετά εκτεταμένη πορεία, καθώς θα κάνετε μια πολύ εμπεριστατωμένη ανάλυση της φροντίδας των παιδιών. Αρχικά θα μάθετε κάποια βασικά στοιχεία για τη φροντίδα των παιδιών, όπως οι νομικές απαιτήσεις, η υγεία [+]

Γιατί πρέπει να επιλέξετε διαπιστευμένο δίπλωμα στην παιδική φροντίδαΠρόσβαση σε όλη τη διάρκεια του μαθήματοςΔεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή τέλη εξέτασηςΠιστοποίηση προτύπων πιστοποίησης CPD κατά την επιτυχή ολοκλήρωσηΥποστήριξη Full Tutor τις καθημερινές (Δευτέρα - Παρασκευή)Αποτελεσματικό σύστημα εξετάσεων, αξιολόγηση και άμεσα αποτελέσματαΚατεβάστε το εκτυπώσιμο πιστοποιητικό PDF αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τουΑποκτήστε το πρωτότυπο αντίγραφο του πιστοποιητικού σας, αποστείλετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα για μόλις £ 9.Βελτιώστε τις πιθανότητες απόκτησης επαγγελματικών δεξιοτήτων και καλύτερης κερδοφορίας.Για ποιον είναι αυτό το μάθημα;... [-]

Διαπιστευμένο δίπλωμα στην ποικιλομορφία και την ισότητα στο χώρο εργασίας - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Ξέρετε πώς να διατηρείτε έναν ασφαλή και σεβασμό στον χώρο εργασίας; Είναι ακριβές να πείτε ότι σας λείπουν ευκαιρίες ηγεσίας από τότε που στέλνετε λάθος μήνυμα σε άλλους; Το να αισθάνεστε ευπρόσδεκτοι όλοι στο περιβάλλον εργασίας σας, έρχεται να προσεγγίσει όλους με σεβασμό. Εγγραφείτε σε αυτό το μάθημα και προωθήστε ένα ασφαλές [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το Διαπιστευμένο Δίπλωμα στην Ποικιλομορφία και την Ισότητα στο Χώρο Εργασίας είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η Πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το Διαπιστευμένο Δίπλωμα στην Ποικιλομορφία και την Ισότητα στο Χώρο Εργασίας σε 18μπόλους για να σας διδάξουμε όλα όσα χρειάζεστε για να γίνετε επιτυχημένα σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Διαπιστευμένο δίπλωμα στο Nannying

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Σχεδιάζετε να ξεκινήσετε την καριέρα σας ως επαγγελματίας εμπειρογνώμονας Nanny και παιδικής φροντίδας; Εάν ναι, τότε πρέπει να μάθετε το δρόμο σας σε αυτόν τον ανταγωνιστικό κόσμο. Θα χρειαστεί να υποβάλετε επαγγελματικά μαθήματα και πιστοποιήσεις για να πάρετε τη δουλειά των ονείρων σας. Και το διαπιστευμένο μας δίπλωμα στο Nannying [+]

Γιατί πρέπει να επιλέξετε διαπιστευμένο δίπλωμα στο NannyingΠρόσβαση σε όλη τη διάρκεια του μαθήματοςΔεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή τέλη εξέτασηςCPD Πιστοποιημένη πιστοποίηση για την επιτυχή ολοκλήρωσηΥποστήριξη Full Tutor τις καθημερινές (Δευτέρα - Παρασκευή)Αποτελεσματικό σύστημα εξετάσεων, αξιολόγηση και άμεσα αποτελέσματαΚατεβάστε το εκτυπώσιμο πιστοποιητικό PDF αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τουΑποκτήστε το πρωτότυπο αντίγραφο του πιστοποιητικού σας, αποστείλετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα για μόλις £ 9.Βελτιώστε τις πιθανότητες απόκτησης επαγγελματικών δεξιοτήτων και καλύτερης κερδοφορίας.Για ποιον είναι αυτό το μάθημα;... [-]

Διαπιστευμένο δίπλωμα στο εσωτερικό σχεδιασμό - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Φέρτε τον καλλιτέχνη μέσα σου μέσα από το σχεδιασμό του εσωτερικού σου και κάνε μια επιχείρηση έξω από αυτό Έχεις ένα ταλέντο στις τέχνες; Η διακόσμηση σας συναρπάζει; Στη συνέχεια, εξετάζοντας μια καριέρα ως εσωτερικός σχεδιαστής και μπορείτε να το κάνετε αυτό με τη μάθηση μέσα από αυτό το μάθημα. Ο εσωτερικός σχεδιασμός είναι η διαδικασία δημιουργίας χώρων πιο εύχρηστων αλλά ταυτόχρονα πασίγνωστων. Για να γίνει ειδικός στο σχεδιασμό εσωτερικών χώρων, πρέπει να καταλάβετε την τέχνη του εσωτερικού σχεδιασμού. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση εσωτερικών επιχειρήσεων και να επιτύχετε σε αυτόν τον κλάδο, θα πρέπει να γνωρίζετε τις σωστές επιχειρηματικές δεξιότητες. Οι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων συνεργάζονται στενά με αρχιτέκτονες, κατασκευαστικούς μηχανικούς, μηχανολόγους μηχανικούς και κατασκευαστές για να καθορίσουν τον τρόπο λειτουργίας, εμφάνισης και επιπλωσης των εσωτερικών χώρων. Οι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων διαβάζουν σχέδια και πρέπει να γνωρίζουν τους οικοδομικούς κώδικες και τους κανονισμούς ελέγχου. Αυτό το μάθημα θα σας δώσει την κατευθυντήρια γραμμή για το πώς να ξεκινήσετε την καριέρα σας ως εσωτερικός σχεδιαστής. Συμπληρώστε όλες τις μονάδες και θα έχετε την δυνατότητα να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση εσωτερικού σχεδιασμού. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το διαπιστευμένο δίπλωμα στην εσωτερική διακόσμηση είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το Διαπιστευμένο Δίπλωμα στην Εσωτερική Σχεδίαση σε 60 ενότητες για να σας διδάξουμε ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχής σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Διαπιστευμένο δίπλωμα στο μάρκετινγκ Διαδικτύου - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Ο ιστός είναι ένα ολοένα και περισσότερο απαραίτητο μέσο για τις οργανώσεις να χρησιμοποιούν για να επικοινωνούν τα αντικείμενα, τα σήματα και το όραμά τους στους πελάτες τους. Τα τελευταία χρόνια έχουν δει γρήγορη ανάπτυξη στον τομέα του μάρκετινγκ στο διαδίκτυο, καθώς παίζει σημαντικό ρόλο στη σύγχρονη πρακτική διαφήμισης. Είτε είστε ένας πλήρης αρχάριος, ιδιοκτήτης επιχείρησης ή επαγγελματίας μάρκετινγκ που αναζητούν μέχρι τις δεξιότητες, αυτό το ψηφιακό μάθημα μάρκετινγκ είναι ιδανικό για εσάς. Το δίπλωμά μας θα σας παρέχει τις δεξιότητες που απαιτούνται για να παραμείνετε ελκυστικές και ανταγωνιστικές στο σημερινό περίπλοκο χώρο της αγοράς, όπου οι κανόνες μάρκετινγκ έχουν ξαναγραφεί. Θα αποκτήσετε εξειδίκευση στο μάρκετινγκ κοινωνικής δικτύωσης, στο μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης και στο μάρκετινγκ στο διαδίκτυο Θα γίνετε ένα πλεονέκτημα σε οποιαδήποτε διεθνή εταιρεία που θέλει να παραμείνει ανταγωνιστική και να μετατρέψει τα εκατομμύρια των ανθρώπων στο διαδίκτυο στους πελάτες τους. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το διαπιστευμένο δίπλωμα στο Internet Marketing είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει Διαπιστευμένο Δίπλωμα στο Internet Marketing σε 10 ενότητες για να σας διδάξουμε ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχής σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Διαπιστευμένο δίπλωμα στον εξωραϊσμό - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Θέλετε να μάθετε πώς να κάνετε το τοπίο με πιο οργανωμένο τρόπο χωρίς να ξοδεύετε πολλά χρήματα; Έχετε σχέδια εξωραϊσμού για το εξωτερικό του σπιτιού σας; Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορείτε να το τοπίο με τη βοήθεια αυτού του μαθήματος. Εγγραφείτε λοιπόν τώρα! Ο εξωραϊσμός είναι μια φανταστική ευκαιρία να πλαισιώσει το σπίτι σας με έναν ελκυστικό, πρακτικό τρόπο που κάνει το μέγιστο χώρο και φυσικά χαρακτηριστικά, αυξάνει την ελκυστικότητα του χρόνου που δαπανάται στον κήπο, και σίγουρα προσθέτει αξία στην ιδιοκτησία. Η βελτίωση της αισθητικής απόλαυσης οποιουδήποτε σπιτιού και η δημιουργία ενός εμπνευσμένου περιβάλλοντος στο ύπαιθρο παραμένει πάντα σημαντική. Σήμερα ο εξωραϊσμός είναι μόνο για το σχεδιασμό, τη ρύθμιση και την κατασκευή κήπων. Ένα τοπίο το οποίο περιγράφεται νόμιμα αποτελεί πηγή ευτυχίας για όλη την οικογένεια. Σε αυτό το μάθημα, θα μάθετε τα βήματα για την κατάρτιση των σχεδίων βάσης. Σε αυτό το μάθημα, θα μάθετε για τα διαγράμματα, πώς να δημιουργήσετε τα σχέδια σύμφωνα με τις ανάγκες και την ικανοποίησή σας. Για τον καλύτερο κήπο και για έναν καλό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό πρέπει να σχεδιάσετε και να εκτελέσετε τα φυτά σας με σύνεση. Κύρια σημεία του μαθήματος Το διαπιστευμένο δίπλωμα στον εξωραϊσμό είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD [+]

Γιατί πρέπει να επιλέξετε διαπιστευμένο δίπλωμα στον εξωραϊσμόΠρόσβαση σε όλη τη διάρκεια του μαθήματοςΔεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή τέλη εξέτασηςCPD Πιστοποιημένη πιστοποίηση για την επιτυχή ολοκλήρωσηΥποστήριξη Full Tutor τις καθημερινές (Δευτέρα - Παρασκευή)Αποτελεσματικό σύστημα εξετάσεων, αξιολόγηση και άμεσα αποτελέσματαΚατεβάστε το εκτυπώσιμο πιστοποιητικό PDF αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τουΑποκτήστε το πρωτότυπο αντίγραφο του πιστοποιητικού σας, αποστείλετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα για μόλις £ 9.Βελτιώστε τις πιθανότητες απόκτησης επαγγελματικών δεξιοτήτων και καλύτερης κερδοφορίας.Για ποιον είναι αυτό το μάθημα;... [-]

Διαπιστευμένο δίπλωμα στο ψηφιακό μάρκετινγκ - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Το ψηφιακό μάρκετινγκ είναι ένα τεράστιο μέρος του τρόπου ζωής του σήμερα. Ωστόσο, η έλλειψη ποιοτικών πληροφοριών εκεί έξω στο διαδίκτυο που πραγματικά διδάσκει το μάρκετινγκ είναι σοβαρά ερεθιστικό. Όποιος ψάχνει να ξεκινήσει στον τομέα παίρνει εύκολα να μπερδευτεί και να εγκαταλείψει. Αυτό πρόκειται να τελειώσει, όμως, επειδή αυτό το πτυχίο Accredited Diploma in Digital Marketing θα σας βοηθήσει στο δρόμο σας να γίνετε ένας από τους καλύτερους ψηφιακούς έμπορους εκεί έξω. Ωστόσο, προκειμένου να γίνει ένας από τους καλύτερους προστατευόμενους μάρκετινγκ, πρώτα, θα πρέπει να κατανοήσετε τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ. Μέσα από αυτό το μάθημα επιπέδου διπλώματος, θα είστε σε θέση να δείτε πώς λειτουργεί το ψηφιακό μάρκετινγκ, τι είναι το μάρκετινγκ θυγατρικών και μάθετε για τον ανταγωνισμό και την έρευνα στο μάρκετινγκ Διαδικτύου. Θα μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε κόγχες και να κατανοήσετε την κυκλοφορία. Επίσης, επεκτείνετε τις γνώσεις σας για SEO, blogs, email marketing και πολλά άλλα. Αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις στρατηγικές σας όταν πρόκειται για μάρκετινγκ και με τη σειρά σας να κάνετε περισσότερα κέρδη. Μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως μόλις φτάσετε αυτό το μάθημα αμέσως. Κύρια σημεία του μαθήματος Το διαπιστευμένο δίπλωμα στο ψηφιακό μάρκετινγκ είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD [+]

Γιατί πρέπει να επιλέξετε διαπιστευμένο δίπλωμα στο ψηφιακό μάρκετινγκΠρόσβαση σε όλη τη διάρκεια του μαθήματοςΔεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή τέλη εξέτασηςCPD Πιστοποιημένη πιστοποίηση για την επιτυχή ολοκλήρωσηΥποστήριξη Full Tutor τις καθημερινές (Δευτέρα - Παρασκευή)Αποτελεσματικό σύστημα εξετάσεων, αξιολόγηση και άμεσα αποτελέσματαΚατεβάστε το εκτυπώσιμο πιστοποιητικό PDF αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τουΑποκτήστε το πρωτότυπο αντίγραφο του πιστοποιητικού σας, αποστείλετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα για μόλις £ 9.Βελτιώστε τις πιθανότητες απόκτησης επαγγελματικών δεξιοτήτων και καλύτερης κερδοφορίας.Για ποιον είναι αυτό το μάθημα;... [-]

Διαπιστευμένο Επίπεδο Προχωρημένου Microsoft PowerPoint 2010 - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να σας καθοδηγήσει πώς να προετοιμάσετε επαγγελματικές επιχειρηματικές παρουσιάσεις που μοιάζουν με εκείνες που παρέχονται από σημαντικές επενδυτικές τράπεζες και συμβουλευτικές εταιρείες. Είναι μια one-stop-shop για όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε εκλεπτυσμένες παρουσιάσεις. Σε αυτό το μάθημα, μπορείτε να εξερευνήσετε τις προηγμένες λειτουργίες του Microsoft PowerPoint 2010, οι οποίες συχνά παραμελούνται από τους μέσους χρήστες. Θα περάσετε από ολόκληρη τη διαδικασία δημιουργίας μιας καλά δομημένης εταιρικής παρουσίασης. Και στη συνέχεια, δημιουργείτε την παρουσίαση. Θα αποκτήσετε μια επαγγελματική εμπειρία σχετικά με τον τρόπο κατασκευής υπέροχων διαφανειών PowerPoint! [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το διαπιστευμένο επίπεδο Microsoft PowerPoint 2010 Advanced Level είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το Accredited Microsoft PowerPoint 2010 Advanced Level σε 13modules για να σας διδάξουμε ό, τι χρειάζεστε για να γίνετε επιτυχημένος σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Διαπιστευμένο μάθημα δημοσιογραφίας - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Ο πλήρης οδηγός για τον κόσμο της δημοσιογραφίας Θέλετε να αναφέρετε ζωντανά γεγονότα καθώς συμβαίνουν; Αν ενδιαφέρεστε να γράψετε και να μιλήσετε για τα πρόσφατα γεγονότα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο, τότε η Δημοσιογραφία μπορεί να είναι μόνο η διαδρομή που θέλετε να ακολουθήσετε. Πως να ξεκινήσεις? Με την εγγραφή σε αυτό το μάθημα. Οι δημοσιογράφοι γράφουν και συγκεντρώνουν ιστορίες ειδήσεων που θα ενδιαφέρουν το κοινό τους. Συγκεντρώνοντας μια σειρά από διαφορετικές πηγές και διασφαλίζοντας ότι όλα τα επιχειρήματα εκπροσωπούνται, κρατούν το ακροατήριό τους ενήμερο για γεγονότα στον κόσμο τους. Η δημοσιογραφία μπορεί να καλύψει τα πάντα, από τη διεξαγωγή αναλυτικών ερευνών για τις εθνικές εφημερίδες και τα τηλεοπτικά κανάλια έως την υποτονική συγγραφή άρθρων για τα περιοδικά του εμπορίου και τον Τύπο των καταναλωτών. Εάν είστε κάποιος που ενδιαφέρεται για τη δημοσιογραφία, τότε πρέπει να μάθετε τα βασικά της δημοσιογραφίας. Σε αυτό το μάθημα, θα μάθετε για τη δημοσιογραφία των εφημερίδων και πώς οι γυναίκες συνέβαλαν στη βιομηχανία της δημοσιογραφίας. [+]

Το Accredited Journalism Course είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το Accredited Journalism Course σε 58 ενότητες για να σας διδάξουμε όλα όσα χρειάζεστε για να γίνετε επιτυχημένα σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Διαπιστευμένο μάθημα προσωπικού προπονητή - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Υπάρχει πάντα αυτή η φυσική τελειότητα ότι οι άνθρωποι συνεχίζουν να κυνηγούν για να παραμείνουν σε φόρμα ή να φαίνονται ελκυστικοί. Όποια και αν είναι η αιτία, η μετάβαση από τον εαυτό σας είναι μια κακή ιδέα, δεδομένου ότι η διαδικασία μπορεί να είναι τόσο συγκεχυμένη. Φοβάστε καλά, γιατί αυτό το Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Προσωπικού Εκπαιδευτή θα σας βοηθήσει να καταλάβετε το ανθρώπινο σώμα και να είστε πιο ευαισθητοποιημένοι σχετικά με την καταλληλότητα. Το μάθημα ξεκινά δίνοντας σας μια κατανόηση της διατροφής εξηγώντας τα αμινοξέα, τις πρωτεΐνες, τους υδατάνθρακες κλπ. Στη συνέχεια, εξετάζετε τις πτυχές της ανθρώπινης φυσιολογίας και της κινησιολογίας για να κατανοήσετε την παραγωγή ενέργειας, τις μυϊκές δράσεις και πολλά άλλα. Αυτό το μάθημα είναι επίσης γεμάτο με μια σε βάθος ματιά στην κατάρτιση αερόμπικ, και βασική κατάρτιση βάρους, άσκηση μυών, τέντωμα και γιόγκα. Θα μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την ικανότητά σας και να μάθετε για την αντιμετώπιση της εγκυμοσύνης, των τραυματισμών και πολλά άλλα. Συνολικά, αυτό το μάθημα θα είναι χρήσιμο για τον λάτρεις της γυμναστικής μέσα σε σας, καθώς είναι πολύ περίπλοκο και σας βοηθά να αξιολογήσετε την κατάστασή σας. Το να το αποκτήσετε τώρα θα μεγιστοποιήσει την παραγωγή σας, εξαλείφοντας τις κακές συνήθειες και καθιστώντας σας το σημείο όπου χρειάζονται βελτιώσεις. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το Accredited Personal Trainer Course είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο πωληθέν μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το Accredited Personal Trainer Course σε 13 ενότητες για να σας διδάξουμε ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχής σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Διαπιστευμένο πλήρες πρόγραμμα ανάπτυξης ιστού - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Ο πλήρης οδηγός για την ανάπτυξη Ιστού Ψάχνετε για ποικιλία, καλή αμοιβή και εξέλιξη της σταδιοδρομίας; Ενδιαφέρεστε να μάθετε πώς να αναπτύξετε το Web Στη συνέχεια, έχετε χτυπήσει το τζάκποτ! Οι απαιτήσεις είναι υψηλές για τους υπεύθυνους ανάπτυξης ιστοσελίδων, καθώς οι εταιρείες προσπαθούν να αντικαταστήσουν τη λειτουργικότητα της ψηφιακής παρουσίας και του ηλεκτρονικού εμπορίου των ανταγωνιστών τους. Οι προγραμματιστές Ιστού δημιουργούν και διατηρούν ιστότοπους και εφαρμογές ιστού. Παρόλο που το έργο τους επικεντρώνεται αποκλειστικά στο λογισμικό και τις βάσεις δεδομένων, κάποιοι προγραμματιστές ιστού εργάζονται για τη διεπαφή και το οπτικό σχεδιασμό, ενώ άλλοι εργάζονται και στους δύο. Σε όλες τις περιπτώσεις, η κύρια εργασία του web developer είναι να δημιουργεί αξιόπιστες εφαρμογές και υπηρεσίες υψηλής απόδοσης, οι οποίες είναι προσβάσιμες μέσω του Διαδικτύου. Η ανάπτυξη του ιστού είναι επίσης ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ανάπτυξης λογισμικού, οπότε μπορείτε να εγγυηθείτε ότι μια δουλειά ως προγραμματιστής Ιστού θα είναι πάντα διαθέσιμη εφόσον τηρείτε την τάση της τεχνολογίας. Το Accredited Web Development Complete Course είναι ο πλήρης οδηγός για να γίνετε επαγγελματίας προγραμματιστής Ιστού και θα σας κάνει να μάθετε όλες τις δεξιότητες που απαιτούνται από μια εταιρεία όταν προσλαμβάνουν τον δικό τους προγραμματιστή Ιστού. Πάρτε λοιπόν αυτό το μάθημα και βελτιώστε τις δεξιότητές σας και γίνετε επαγγελματίας προγραμματιστής Ιστού. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το Accredited Web Development Complete Course είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το Accredited Web Development Complete Course σε 64 ενότητες για να σας διδάξουμε ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχής σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού: Κατάρτιση Δεξιοτήτων Εκπαίδευσης Εργαζομένων - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Είστε μέλος της διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού στον οργανισμό σας; Αν ναι, τότε αυτό το μάθημα θα σας διδάξει για τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού για να παρακινήσετε τους ανθρώπους του οργανισμού σας να κινητοποιηθούν μέσω αυτής της καλά σχεδιασμένης πορείας διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού. Η Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού είναι ένα σημαντικό τμήμα σε κάθε οργανισμό ή επιχείρηση. Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να σας εκπαιδεύσει τη σημασία του κινήτρου των εργαζομένων. Μέσα από αυτό το μάθημα, θα γνωρίζετε τις μεθόδους παρακίνησης των ανθρώπων στον οργανισμό σας. Μάθετε σχετικά με τους τύπους προσωπικότητας και τον τρόπο με τον οποίο εντάσσονται στο σχέδιο κίνησής σας. Αυτό το μάθημα θα σας διδάξει να ορίσετε σαφείς και καθορισμένους στόχους για να παρακινήσετε τους υπαλλήλους σας. Σε αυτό το μάθημα, θα είστε καλά εξοπλισμένοι με τις δεξιότητες για να εντοπίσετε και να αντιμετωπίσετε ζητήματα που σχετίζονται με το κίνητρο των εργαζομένων να συνεχίσουν να κινούνται προς τα εμπρός. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού: Η Εκπαίδευση Επαγγελματικών Δεξιοτήτων για τους Εκπαιδευτικούς είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο προϊόν που έχει δοθεί με την πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει τη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού: Εκπαιδευτικές Ικανότητες Εκπαιδευτικών σε 13 μοντέλα για να σας διδάξουμε ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχής σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Διαχείριση Βιβλίων

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Γνωρίζατε ότι κάθε επιχείρηση, από το νόμο, πρέπει να κρατά βιβλία; Επιπλέον, αποτελεί νομική προϋπόθεση για την έκδοση τιμολογίων πωλήσεων και την τήρηση αρχείων για τουλάχιστον έξι χρόνια, οπότε είναι βασικό οι οργανισμοί να έχουν δημιουργήσει ένα επαρκές και εύλογο λογιστικό πλαίσιο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον για ειδικευμένους λογιστές και όταν μελετάτε με την Ακαδημία του John, θα θεωρήσετε ότι είναι λιγότερο απαιτητικό να προσγειωθείτε σε μια θέση δεδομένου ότι θα έχετε αντιληπτό προσόν στο βιογραφικό σας σημείωμα. Σε αυτό το μάθημα, θα έχετε μια πιο προσεκτική ματιά στο ρόλο ενός λογιστή και τη σημασία αυτού του ρόλου στη διαδικασία λογιστικής της επιχείρησης. Στη συνέχεια, θα εξετάσετε διαφορετικά είδη επιχειρηματικών εγγράφων και λόγους για τη διατήρηση αρχείων, την κατάθεση και την ασφάλεια. Θα εξηγηθούν επίσης οι όροι "Ενεργητικό, Παθητικό, Κεφάλαιο, Έσοδα και Δαπάνες". Επιπλέον, θα πραγματοποιήσουμε επίσης κάποιους υπολογισμούς χρησιμοποιώντας τη Λογική Εξίσωση. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Διαχείριση Βιβλίων

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το Book Keeping

Για να σας παρέχει εύκολη πρόσβαση, αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί τόσο για μερική όσο και για φοιτητές πλήρους φοίτησης. Μπορείτε να γίνετε διαπιστευμένοι σε μόλις 1 ημέρα και είναι επίσης δυνατό να μελετήσετε με το δικό σας ρυθμό.... [-]


Διαχείριση δέσμης προγραμμάτων διαχείρισης έργων - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Bundle Course Σχεδιασμένο για Διευθυντές Έργων Θέλετε να είστε πιο αποτελεσματικοί και οργανωμένοι όταν κάνετε ένα έργο; Αισθάνεστε ότι οι σκληρές προσπάθειές σας δίνουν την ελάχιστη απόδοση; Αυτό το μάθημα είναι ιδανικό για να βελτιώσετε την ικανότητά σας στο Project Management. Αυτό το μάθημα σας βοηθά να δημιουργήσετε ένα χάρτη πορείας για το στόχο του έργου, αναλύοντας τα μεγαλύτερα ορόσημα σε καλά καθορισμένες εργασίες. Αυτό σας βοηθά να διαχειριστείτε τις ευθύνες των ανθρώπων και να συντονίσετε την ομάδα. Αναπτύξτε την πλήρη κατανόηση των στόχων, των στόχων και των οφελών του έργου πριν από τη διάθεση σημαντικών πόρων. Βεβαιωθείτε ότι το έργο προχωράει αποτελεσματικά μέσα από όλες τις βασικές φάσεις, από την ιδέα έως την ολοκλήρωση. Παρέχετε μια αυστηρή προσέγγιση για τον ορισμό ενός ρεαλιστικού αλλά και απαιτητικού χρονοδιαγράμματος και προϋπολογισμού για την ολοκλήρωση του έργου. Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει τις δεξιότητες διαχείρισης του έργου σας. Θα σας βοηθήσει να εφαρμόσετε μια συστηματική διαδικασία για να διαχειριστείτε αλλαγές στο πεδίο εφαρμογής ή τους στόχους του έργου. Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε με τη λήψη αυτού του μαθήματος όπου θα ολοκληρώσετε πολλαπλές μονάδες και θα δώσετε εξετάσεις για να ελέγξετε τις γνώσεις σας. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το Project Bundle Course είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο μαθήματα που έχει δοθεί με την πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το Project Management Bundle Course σε 48 ενότητες για να σας διδάξουμε ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχής σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Διδάξτε σαν πρωταθλητής - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Η διδασκαλία είναι ένα πολύ προκλητικό και επάξια επάγγελμα. Είναι επίσης ένα πρόγραμμα που απαιτεί συνεχή ενημέρωση των δεξιοτήτων ώστε να συμβαδίζει με το συνεχώς μεταβαλλόμενο εκπαιδευτικό περιβάλλον λόγω των νέων κανόνων και κανονισμών, της αλλαγής του πολιτισμού και της νέας τεχνολογίας. Σε αυτό το μάθημα εκπαίδευσης εκπαιδευτικών θα μάθετε: 1. Πώς να διαχειριστείτε αποτελεσματικά την τάξη σας 2. Να σχεδιάσετε τα μαθήματά σας 3. Να επικοινωνήσετε με τους μαθητές και τους γονείς 4. Να πλοηγηθείτε στις προκλήσεις της αντιμετώπισης των συνεχώς μεταβαλλόμενων νόμων 5. Να δημιουργήσετε αποτελεσματικά και να αξιολογήσετε τις αξιολογήσεις 6. Πολύ Πολλά από τα θέματα που καλύπτονται σε αυτό το μάθημα δεν διδάσκονται λεπτομερώς κατά τη διάρκεια των περισσότερων προγραμμάτων προετοιμασίας των εκπαιδευτικών ή αγνοούνται πλήρως. Έχω αποσταλεί πολλά χρόνια διδακτικής εμπειρίας στην τάξη μαζί με την έρευνα από το δικό μου εκπαιδευτικό πρόγραμμα για να σας φέρει τι κάνει και δεν λειτουργεί καλά στην τάξη του 21ου αιώνα. Συνδεθείτε στο μάθημα και βοηθήστε τους τρέχοντες και μελλοντικούς σπουδαστές σας να πετύχουν σε όλες τις προσπάθειές τους! [+]

Τι θα μάθω;Κάντε ένα σαφές και αποτελεσματικό σχέδιο για τα μαθήματά τουςΔιαχειριστείτε αποτελεσματικά και αποτελεσματικά την τάξηΑξιολόγηση βαθμού / σήματος με δίκαιο και αποτελεσματικό τρόποΠεράστε τα μαθήματα τους αποτελεσματικάΔιαχειριστείτε αποτελεσματικά τις σχέσεις με τους μαθητές και τους γονείςΕπιτυχής αντιμετώπιση των προκλήσεων διαφορετικών τύπων σχολικών διοικήσεωνΔημιουργήστε εξαιρετικές αξιολογήσειςΑπαιτήσεις... [-]

Διδακτορικό Δίπλωμα Ηλεκτρονικής Εκπαίδευσης - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Είστε εκπαιδευτικός εκπαιδευτικών; Θέλετε να βελτιώσετε την ικανότητα κατάρτισης των εκπαιδευτικών σας; Αυτό το μάθημα θα σας καθοδηγήσει για να είστε ένας από τους πιο φρέσκους, πρωτοποριακούς και εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς των εκπαιδευτικών. Εάν είστε ειδικός προπονητής ή εάν πρέπει να κάνετε εκπαίδευση σε άλλους εκπαιδευτικούς, αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει πολύ. Το μάθημα επικεντρώνεται στις δημοφιλείς μεθόδους και τεχνικές διδασκαλίας απλά. Οι δάσκαλοι δεν γεννιούνται, γίνονται. Οι εκπαιδευτικοί τους κάνουν επιδέξια με τη βοήθεια της γνώσης, της εμπειρίας και κυρίως με την κατάρτιση. Ο καθένας μπορεί να πάρει ένα καλό σκορ, αλλά ο καθένας δεν μπορεί να είναι ένας καλός δάσκαλος. Μια καλή διδασκαλία απαιτεί κατάλληλη εκπαίδευση. Το μάθημα κατάρτισης των εκπαιδευτικών μας θα καθοδηγήσει κάθε εκπαιδευτή για να γίνει πιο επιδέξιος. Το μάθημα θα σας διδάξει πολλά χρήσιμα εκπαιδευτικά εργαλεία ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε πραγματικές και ενδιαφέρουσες διαλέξεις στους μαθητές σας. Τέλος, θα είστε σε θέση να αρπάξετε περισσότερους φοιτητές και θα είστε αρκετά ισχυροί για να διδάξετε και να παρακινήσετε τους εκπαιδευτικούς. [+]

Το Δίπλωμα Εκπαίδευσης Δασκάλων στο Διαδίκτυο είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το Δίπλωμα Εκπαίδευσης Καθηγητών Online σε 34 ενότητες για να σας διδάξουμε ό, τι χρειάζεστε για να γίνετε επιτυχημένοι σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Διδασκαλία της αγγλικής ως ξένης γλώσσας (TEFL) - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Ο κόσμος αποτελείται από πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους, με πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς, που μιλούν πολλές διαφορετικές γλώσσες. Παρόλο που η αγγλική θεωρείται η βασική διεθνής γλώσσα, δεν καταλαβαίνουν όλοι ή μιλούν στα αγγλικά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχει τεράστια ανάγκη ανθρώπων στον κόσμο να βοηθήσουν τους άλλους να μάθουν αυτή τη γλώσσα προκειμένου να εξαλείψουν το γλωσσικό φράγμα που έχουμε. Θα μπορούσατε να είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους με τη βοήθεια αυτού του μαθήματος Teaching English as Foreign Language (TEFL). Πρόκειται για μια πολύ περίπλοκη πορεία, αλλά σας βοηθά να γίνετε ο τέλειος δάσκαλος Αγγλικών σε όσους δεν το γνωρίζουν τόσο καλά. Αρχίζει να σας βοηθά να διδάξετε σε διαφορετικές καταστάσεις - ανάλογα με τις ανάγκες και τους περιορισμούς - και να εργαστείτε με πολλές διαφορετικές προσεγγίσεις για διάφορους μαθητές. Στη συνέχεια, υπάρχουν συγκεκριμένα κεφάλαια αφιερωμένα να σας βοηθήσουν να διδάξετε την ομιλία, την ακρόαση, την ανάγνωση, τη γραφή και τη γραμματική στα αγγλικά. Θα μάθετε επίσης για τη δημιουργία σχεδίων μαθήματος και δοκιμών επίσης. Το μάθημα είναι γεμάτο με ασκήσεις και παραδείγματα για να σας βοηθήσουν στο δρόμο σας να γίνετε ένα σπουδαίο αγγλικό ως δάσκαλος ξένων γλωσσών. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Διδασκαλία της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας (TEFL) - Το CiQ Accredited είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχουν δοθεί τα Προδιαγραφές Προσόντων CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευαστεί Διδασκαλία της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας (TEFL) - CiQ Accreditedinto 8 ενότητες για να σας διδάξει ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχημένη σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Διδασκαλία φροντίδας κατοικίδιων ζώων: Βοηθός VET - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

A πρέπει να έχετε μάθημα για τους λάτρεις των ζώων Είτε θέλετε να φροντίσετε τη δική σας γάτα ή να εργαστείτε ως επαγγελματίας στον κτηνίατρο, θα απαιτήσετε τελικά να μάθετε τις σημαντικές πτυχές της φροντίδας των διαφόρων ειδών κατοικίδιων ζώων. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, σχεδιάσαμε αυτό το μάθημα για να σας προσφέρουμε εκπαίδευση βιομηχανικού επιπέδου για τη φροντίδα των κατοικίδιων ζώων. Το Δίπλωμα Εξυπηρέτησης Pet Care Care: Το VET Assistant ειδικεύεται στη διδασκαλία του τρόπου με τον οποίο μπορείτε να διατηρήσετε το κατοικίδιο σας ασφαλή, επιλέγοντας το σωστό είδος τροφών, πώς να τα πλένετε και επίσης διαφορετικούς τύπους παιχνιδιών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικές καταστάσεις. Θα υποβληθείτε σε εξαιρετικές πηγές και επαγγελματικές συμβουλές σχετικά με τη φροντίδα των κατοικίδιων ζώων. Το πιο σημαντικό, θα μάθετε πώς να φροντίζετε τις γάτες, την αναπαραγωγή τους, το κιβώτιο απορριμάτων, τον έλεγχο της θερμοκρασίας και επίσης τη φαρμακευτική αγωγή για διάφορες ασθένειες. Αν είστε αληθινός εραστής κατοικίδιων ζώων και θέλετε να κάνετε το καλύτερο για σας, τότε σίγουρα θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτή την πορεία και να κάνετε ό, τι είναι καλύτερο για τα αγαπημένα σας κατοικίδια ζώα. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Pet Care Training Diploma: Το VET Assistant είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο ποτό που έχει πουλήσει την Πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευαστεί το Pet Care Training Diploma: VET Assistant σε 12 ενότητες για να σας διδάξουμε ό, τι χρειάζεστε για να γίνετε επιτυχημένος σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Διευρ

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Ενδιαφέρεστε για τη διαχείριση της εκδήλωσης; Είστε παθιασμένοι όταν πρόκειται για την οργάνωση και το σχεδιασμό για εκδηλώσεις; Στη συνέχεια, αυτό το μάθημα σίγουρα θα σας βοηθήσει να μάθετε όλα όσα υπάρχουν για το πώς να γίνετε επαγγελματίας Event Manager. Η διοργάνωση εκδηλώσεων είναι απαραίτητη για όλα τα ιδρύματα. Δεν κερδίζετε μόνο πολύτιμες συνδέσεις μέσω προσφορών κατάρτισης εκδηλώσεων. εισάγετε ένα περιβάλλον μάθησης που λειτουργεί για σας. Σχεδιασμένο για να σας προσφέρει μια εκπληκτική εκπαίδευση, είτε πρόκειται για κατάρτιση σε εκδηλώσεις είτε για διοίκηση επιχειρήσεων, το δημοσιονομικό κόστος της εκπαίδευσης αντισταθμίζεται από την ποιότητα και την ποσότητα της γνώσης και της κατανόησης που προσφέρει. Κάθε τόσο, οι άνθρωποι δημιουργούν εκδηλώσεις προς όφελος των επιχειρήσεων τους ή μερικές φορές οι άνθρωποι θα δημιουργήσουν ένα γεγονός για να γιορτάσουν μια σημαντική ευκαιρία. Το πιο συνηθισμένο παράδειγμα είναι ο γάμος ενός ατόμου. Αυτό το μάθημα θα σας διδάξει ακόμη πώς μπορείτε να είστε ένας επιτυχημένος προγραμματιστής γάμου. Για να είναι επιτυχής στη διοργάνωση εκδηλώσεων, πρέπει να ξέρετε πώς να οργανώσετε αποτελεσματικά τα γεγονότα. Έτσι, αυτό το μάθημα δημιουργείται για να γίνει εμπειρογνώμονας στη διοργάνωση εκδηλώσεων. Αυτό το μάθημα θα σας επιτρέψει να κατανοήσετε τους διαφορετικούς τύπους γεγονότων και τη διαδικασία σχεδιασμού που θα ταιριάζουν σε κάθε είδους περιστάσεις. Όσον αφορά την προετοιμασία οποιωνδήποτε γεγονότων, θα διαπιστώσετε ότι οι σκέψεις σας θα χυθούν, ότι δεν θα είστε σε θέση να κατασκευάσετε όλες τις ιδέες αλλά αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε ποια είναι τα σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε ή πώς να εκθέσετε κάθε μέρος της προετοιμασίας του γεγονότος. Στη συνέχεια, θα μάθετε πώς να οργανώσετε μια εκδήλωση και να είστε σε θέση να μεταβιβάσετε το προσωπικό σας με τα απαραίτητα καθήκοντα. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το Event Management Extended Diploma είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο πωλητήριο μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευαστεί το Event Management Extended Diploma σε 74 ενότητες για να σας διδάξουμε ό, τι χρειάζεστε για να γίνετε επιτυχημένος σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Διευρυμένο Δίπλωμα Ενυδρείου και Φροντίδας Ψαριών - Πιστοποιημένο CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Σας ενδιαφέρει να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας για τη φροντίδα των ενυδρείων και των ψαριών; Στη συνέχεια, αυτό το Advanced Course Course για τις στρατηγικές, τις δεξιότητες και τη γνώση για τα ενυδρεία και τα ψάρια είναι η πορεία για εσάς που θα μπορούσε να είναι πολύ σημαντική για τον τομέα ενδιαφέροντός σας. Αυτό το μάθημα δίνει στους λάτρεις του ενυδρείου, τους ειδικούς ή τους επιχειρηματίες μια εξαιρετική ευκαιρία να πάρουν μια λαβή για την εντατική κατανόηση και τις κατάλληλες ικανότητες σε διάφορα επιτακτικά τμήματα της γόνιμης διοίκησης των ενυδρείων. Αυτό το μάθημα εισάγει τα θεμελιώδη πρότυπα, θέματα και βήματα που αναμένεται να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν ένα ενυδρείο με τον ιδανικότερο τρόπο. Αναγνωρίζουμε ότι πριν από τη σύστασή σας έχετε ήδη σε βάθος γνώση και δεξιότητες στον τομέα των συμφερόντων σας. Αυτό το μάθημα έχει σκοπό να σας δείξει τις εξαντλητικές δεξιότητες και τις γνώσεις σχετικά με το ενυδρείο και τη φροντίδα των ψαριών. Το μάθημα θα σας δείξει όλα τα βασικά συστατικά του επιτυχημένου ενυδρείου και της φροντίδας των ψαριών. Θα αποκτήσετε προηγμένες δεξιότητες, γνώσεις και πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε μακρόχρονα να μάθετε αν είναι το ενδιαφέρον ή η επιχείρησή σας. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το εκτεταμένο δίπλωμα στο ενυδρείο και η φροντίδα των ψαριών είναι ένα βραβευμένο βραβείο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το Διπλό Διπλωματικό Εργαστήριο Ενυδρείου και Φροντίδας Ψαριών σε 50 ενότητες για να σας διδάξει ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχημένος σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Διευρυμένο Δίπλωμα στη Δημιουργία Βίντεο - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Δημιουργήστε το δικό σας προσαρμοσμένο βίντεο ακριβώς όπως ένα επαγγελματικό βίντεο Τα βίντεο αποτελούν μέρος του ψηφιακού κόσμου στον οποίο ζούμε. Οι καθημερινές βελτιώσεις γίνονται για να βελτιωθεί η ποιότητα του βίντεο, βελτιώνοντας την ποιότητα της κάμερας ή του βίντεο. Ωστόσο, αυτές οι βελτιώσεις θα σας φτάσουν μέχρι τώρα. Μάθετε τα πάντα για τη δημιουργία βίντεο μέσω αυτού του μαθήματος για να τραβήξετε βίντεο με την καλύτερη ποιότητα. Τα βίντεο δημιουργούνται για ψυχαγωγία, διάδοση πληροφοριών, ακόμα και για μάρκετινγκ. Η παραγωγή βίντεο για το μάρκετινγκ θα είναι αποτελεσματική εάν θα μπορούσε να τραβήξει την προσοχή της στοχευμένης αγοράς σας. Για να γίνει αυτό, πρέπει να μάθετε τα βασικά στοιχεία της δημιουργίας βίντεο και να μάθετε πώς να δημιουργείτε βίντεο στο διαδίκτυο. Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε τα βίντεό σας με τον τρόπο που θέλετε, αφαιρώντας ή προσθέτοντας διαφορετικά μέρη του κλιπ προσθέτοντας ταυτόχρονα εικόνες στο μείγμα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επεξεργαστείτε ένα βίντεο και η επεξεργασία σας θα εξαρτηθεί από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας βίντεο μέσω αυτού του μαθήματος. Όλες αυτές οι δεξιότητες που σχετίζονται με τη δημιουργία βίντεο θα διδαχθούν σε αυτό το προηγμένο μάθημα διπλωμάτων. Ξεκινήστε αμέσως. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το εκτεταμένο δίπλωμα στη δημιουργία βίντεο είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το Διπλό Διπλωματικό Πρόγραμμα Δημιουργίας Βίντεο σε διάφορες ενότητες για να σας διδάξουμε ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχής σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Διευρυμένο Δίπλωμα στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού (HRM) - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Πιστεύετε ότι είστε σε θέση να διαχειριστείτε το προσωπικό ενός οργανισμού; Αν σας αρέσει να αλληλεπιδράτε με ανθρώπους τότε θα έχετε μια εποικοδομητική σταδιοδρομία στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και αυτό το μάθημα προορίζεται μόνο για εσάς. Η HR προσφέρει πληθώρα ευκαιριών σε κάθε επιχειρηματικό τομέα. Είναι ένας ανταγωνιστικός κλάδος και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος κάθε επιτυχημένης οργάνωσης. Συχνά εμπλέκονται στην εκτέλεση σημαντικών επιχειρηματικών αλλαγών, οι επαγγελματίες του ανθρώπινου δυναμικού έρχονται σε επαφή με την ανώτερη διοίκηση σε καθημερινή βάση για να συντονίσουν τη λειτουργία του οργανισμού τους. Η ΥΕ καλύπτει τα πάντα, από την κατάρτιση και τις προσλήψεις, τις συντάξεις, τις αποζημιώσεις, τα οφέλη και τη μισθοδοσία και την απόλυση στην εφαρμογή του νόμου περί απασχόλησης και των πακέτων μετεγκατάστασης. Συχνά εμπλέκονται στην εκτέλεση σημαντικών επιχειρηματικών αλλαγών, οι επαγγελματίες του ανθρώπινου δυναμικού έρχονται σε επαφή με την ανώτερη διοίκηση σε καθημερινή βάση για να συντονίσουν τη λειτουργία του οργανισμού τους. Αυτό το μάθημα θα σας δώσει οδηγίες σχετικά με το πώς θα είστε επιτυχημένος Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού. Μάθετε πώς να γίνετε διαχειριστής ανθρώπινων πόρων και όλα τα οφέλη που έρχονται μαζί του. Κύρια σημεία του μαθήματος Το Εκτεταμένο Δίπλωμα στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (HRM) είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η Πιστοποίηση CPD [+]

Γιατί πρέπει να επιλέξετε Εκτεταμένο Δίπλωμα στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (HRM)Πρόσβαση σε όλη τη διάρκεια του μαθήματοςΔεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή τέλη εξέτασηςCPD Πιστοποιημένη πιστοποίηση για την επιτυχή ολοκλήρωσηΥποστήριξη Full Tutor τις καθημερινές (Δευτέρα - Παρασκευή)Αποτελεσματικό σύστημα εξετάσεων, αξιολόγηση και άμεσα αποτελέσματαΚατεβάστε το εκτυπώσιμο πιστοποιητικό PDF αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τουΑποκτήστε το πρωτότυπο αντίγραφο του πιστοποιητικού σας, αποστείλετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα για μόλις £ 9.Βελτιώστε τις πιθανότητες απόκτησης επαγγελματικών δεξιοτήτων και καλύτερης κερδοφορίας.Για ποιον είναι αυτό το μάθημα;... [-]

Διευρυμένο Δίπλωμα στη Διαχείριση Πωλήσεων - Πιστοποιημένο CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Η πώληση ανθρώπων κάτι απαιτεί πολλή δεξιότητα, καθώς η διαδικασία μετατροπής κάποιος σε αγοραστή μπορεί να είναι πολύ περίπλοκη. Ποτέ δεν είναι καλή ιδέα να κάνετε μια κλήση πωλήσεων χωρίς τη σωστή προεργασία. Τι πρέπει λοιπόν να κάνετε για να προετοιμαστείτε για την πώληση; Καλά η απάντηση στο ερώτημα αυτό μπορεί να βρεθεί σε αυτό το μάθημα διδασκαλίας Διεύθυνσης Πωλήσεων. Αυτό το μάθημα θα βοηθήσει τους μαθητές να μάθουν τη βασική διαδικασία πωλήσεων και μερικά βασικά εργαλεία πωλήσεων. Θα έχετε το σωστό είδος προετοιμασίας πριν από μια κλήση πωλήσεων και θα αναπτύξετε επίσης το βήμα σας, μαθαίνοντας σχετικά με τα δημιουργικά ανοίγματα και τον τρόπο αντιμετώπισης των αντιρρήσεων. Θα μάθετε επίσης σχετικά με τον καθορισμό στόχων, τη διαχείριση δεδομένων και τη χρήση ενός πίνακα προοπτικών. Αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας για τη διαχείριση έργων, καθώς μαθαίνετε να τις πωλήσετε σε όλες τις πλατφόρμες. Αν πουλάτε προσωπικά προϊόντα, θα βελτιώσετε επίσης τα κέρδη σας. Τώρα το μόνο που πρέπει να γίνει είναι να ξεκινήσετε σε αυτό το μάθημα και να μάθετε να κάνετε σπουδαίες εντυπώσεις. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το εκτεταμένο δίπλωμα στη διαχείριση πωλήσεων είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευαστεί Διευρυμένο Δίπλωμα στη Διαχείριση Πωλήσεων σε 32 ενότητες για να σας διδάξει ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχημένος σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Διευρυμένο Δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Γνωρίστε πώς λειτουργούν οι Επιχειρήσεις Πιστεύετε ότι με τις δεξιότητές σας πρέπει να έχετε μια καριέρα σε μια εταιρεία ως Διαχειριστής Επιχειρήσεων; Μπορείτε να είστε ο εταιρικός άνθρωπος που επιθυμεί κάθε εταιρεία; Λοιπόν, μπορείτε! Αυτό το μάθημα θα διδάξει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Η διοίκηση επιχειρήσεων είναι ένα ευρύ πεδίο που ενσωματώνει πολλούς τύπους διοικητικών θέσεων. Από τις μεγάλες εταιρείες έως τις ανεξάρτητες επιχειρήσεις, κάθε επιχείρηση χρειάζεται ειδικευμένους διαχειριστές για να πετύχει. Μια σταδιοδρομία στις επιχειρήσεις αγγίζει την τεχνολογία της πληροφορίας, τη δυναμική της ηγεσίας και όλο και περισσότερο την ηθική και τις διεθνείς σχέσεις. Ως επαγγελματική σταδιοδρομία Θα έχετε τη δυνατότητα να εργαστείτε σε διάφορες βιομηχανίες ως επιχειρηματικός αναλυτής, γενικός διευθυντής ανθρώπινου δυναμικού, διαχειριστής επιχειρήσεων ή ειδικός μάρκετινγκ. Ξεκινήστε την καριέρα σας στην Διοίκηση Επιχειρήσεων με αυτό το μάθημα, το οποίο θα σας δώσει όλα όσα πρέπει να ξέρετε λεπτομερώς. Με την ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος inExtended Διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων θα βρείτε τον εαυτό σας να είναι εύκολα κατάλληλο για την εταιρική δουλειά. Κύρια σημεία του μαθήματος Το Εκτεταμένο Δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η Πιστοποίηση CPD [+]

Γιατί πρέπει να επιλέξετε Εκτεταμένο Δίπλωμα στη Διοίκηση ΕπιχειρήσεωνΠρόσβαση σε όλη τη διάρκεια του μαθήματοςΔεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή τέλη εξέτασηςCPD Πιστοποιημένη πιστοποίηση για την επιτυχή ολοκλήρωσηΥποστήριξη Full Tutor τις καθημερινές (Δευτέρα - Παρασκευή)Αποτελεσματικό σύστημα εξετάσεων, αξιολόγηση και άμεσα αποτελέσματαΚατεβάστε το εκτυπώσιμο πιστοποιητικό PDF αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τουΑποκτήστε το πρωτότυπο αντίγραφο του πιστοποιητικού σας, αποστείλετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα για μόλις £ 9.Βελτιώστε τις πιθανότητες απόκτησης επαγγελματικών δεξιοτήτων και καλύτερης κερδοφορίας.Για ποιον είναι αυτό το μάθημα;... [-]

Διευρυμένο Δίπλωμα στην Εξυπηρέτηση Πελατών - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Παρέχετε στους πελάτες σας την υπηρεσία που θα αφήσει μια διαρκή εντύπωση Σκοπεύετε να επικοινωνείτε με τον πελάτη σας; Δεν είναι σε θέση να τραβήξει την προσοχή τους; Πάρτε αυτό το μάθημα για να μάθετε πώς να αλληλεπιδράτε με τους πελάτες, έτσι ώστε να μην σας κόψουν στη μέση πρόταση. Οι καλύτεροι εκπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών είναι πραγματικά ενθουσιασμένοι για να βοηθήσουν τους πελάτες. Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί, ενθουσιώδης και με πάθος να επικοινωνείτε. Οι εκπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών μπορούν να βρεθούν στα παπούτσια των πελατών τους και να τους υποστηρίξουν όταν είναι απαραίτητο. Θα πρέπει να είστε σίγουροι για την αντιμετώπιση προβλημάτων και να διερευνήσετε εάν δεν έχετε αρκετές πληροφορίες για την επίλυση παραπόνων πελατών. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι αυτό που τελικά κάνει ή σπάει μια εταιρεία. Αν γίνει καλά, θα δημιουργήσει μια φανταστική φήμη που θα εξαπλωθεί καλή φήμη προς την εταιρεία από στόμα σε στόμα. Αυτό το μάθημα αποτελείται από πολλαπλές μονάδες, όλες σχεδιασμένες για να βελτιώσουν τις δεξιότητές σας επικοινωνίας με έναν πελάτη. Ενισχύστε τις ικανότητες αλληλεπίδρασής σας και χαλαρώστε με ευκολία έναν πελάτη που δεν είναι διατεθειμένος να παραδεχτεί τα λάθη του. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το εκτεταμένο δίπλωμα στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει Εκτεταμένο Δίπλωμα στην Εξυπηρέτηση Πελατών σε διάφορες ενότητες για να σας διδάξουμε ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχής σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Διευρυμένο Δίπλωμα στο Περιεχόμενο Συγγραφή - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Εκφράστε τον εαυτό σας με λόγια γράφοντας ποιοτικό περιεχόμενο Η έκρηξη της εποχής του Διαδικτύου έχει αντηχεί σε όλη τη βιομηχανία μάρκετινγκ. Έχει ξεσηκώσει τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές σκέφτονται και αγοράζουν προϊόντα. Παραδοσιακά φυλλάδια χαρτιού είναι ένα παρελθόν, καθώς όλο και περισσότεροι καταναλωτές επικεντρώνονται συνεχώς στη ζωή τους και κάνουν τα πάντα από την άνεση του σπιτιού τους. Εάν είστε μέρος αυτής της εποχής και θέλετε να μάθετε τις συναλλαγές του παιχνιδιού, αυτό το μάθημα Extended Course in Content Writing είναι για εσάς. Έχοντας τις δεξιότητες για δημιουργική γραφή είναι μια τέχνη, και είναι ιδιαίτερα περιζήτητο από τους εμπόρους Διαδικτύου. Θα μάθετε το περιεχόμενο μάρκετινγκ και τι μια απλή και χωρίς προβλήματα δουλειά αυτό είναι. Μέσα από αυτό το μάθημα, θα μάθετε να ακονίσετε τις ικανότητές σας και να αναδείξετε τα κρυμμένα δημιουργικά σας ταλέντα. Θα μάθετε επίσης ποιο περιεχόμενο και τη σημασία του, κατανοείτε το κοινό σας, πώς να συλλέγετε δεδομένα και πολλά άλλα. Θα κατασκευαστεί για να παράγει ποιοτικό περιεχόμενο ξανά και ξανά. Έτσι αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το περιεχόμενο, γράψτε αυτό το μάθημα τώρα. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το εκτεταμένο δίπλωμα στο Content Writing είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει Εκτεταμένο Δίπλωμα στο Περιεχόμενο Συγγραφή σε 10 ενότητες για να σας διδάξει ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχής σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Διπλωματικό πτυχίο Προσωπικού Οικονομικού - Πιστοποιητικό CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Προχωρημένο Επίπεδο Επίπεδο για να σας βοηθήσει να λύσετε τα Προσωπικά σας Οικονομικά Η προσωπική χρηματοδότηση ορίζεται ως η διαχείριση χρηματικών και οικονομικών αποφάσεων για ένα άτομο ή οικογένεια, συμπεριλαμβανομένου του προϋπολογισμού, των επενδύσεων, του προγραμματισμού συνταξιοδότησης και των επενδύσεων. Μάθετε περισσότερα για την προσωπική χρηματοδότηση μέσω αυτού του μαθήματος. Τα θέματα προσωπικής χρηματοδότησης περιλαμβάνουν την αγορά χρηματοπιστωτικών προϊόντων, όπως πιστωτικές κάρτες, ασφάλεια ζωής και κατοικίας, υποθήκες και φυσικά διάφορες επενδύσεις και επενδυτικά οχήματα. Η τράπεζα θεωρείται επίσης ένα μέρος της προσωπικής χρηματοδότησης, συμπεριλαμβανομένων των λογαριασμών ελέγχου και αποταμίευσης και των υπηρεσιών online πληρωμών ή κινητών πληρωμών του 21ου αιώνα όπως PayPal και Venmo. Όλες οι επιμέρους χρηματοοικονομικές δραστηριότητες εμπίπτουν στην αρμοδιότητα της προσωπικής χρηματοδότησης. ο προσωπικός οικονομικός προγραμματισμός περιλαμβάνει γενικά την ανάλυση της τρέχουσας οικονομικής σας θέσης, την πρόβλεψη των βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων αναγκών και την εκπόνηση ενός σχεδίου για την κάλυψη αυτών των αναγκών μέσα σε μεμονωμένους οικονομικούς περιορισμούς. Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να σας διδάξει την προσωπική τραπεζική και τον προϋπολογισμό ξεκινώντας από τα βασικά στοιχεία που θα σας οδηγήσουν τελικά να αναπτύξετε το οικονομικό σας IQ. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το Extended Diploma in Personal Finance είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει Εκτεταμένο Δίπλωμα στα Προσωπικά Οικονομικά σε διάφορες ενότητες για να σας διδάξει ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχής σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Διπλωματούχος βοηθός διδασκαλίας SEN - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Οι Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες (SEN) είναι ο όρος που εξηγεί τις ανάγκες ενός παιδιού που έχει δυσκολία ή αναπηρία που καθιστά τη μάθηση πιο δύσκολη γι 'αυτούς από ό, τι για άλλα παιδιά της ηλικίας τους. Οι ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και αναπηρίες μπορούν να επηρεάσουν την ικανότητα των παιδιών ή των νέων να μάθουν και απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή από τους βοηθούς διδασκαλίας που υποστηρίζουν τα παιδιά με τις μαθησιακές τους δραστηριότητες στην τάξη. Συνεργάζονται στενά με τους δασκάλους της τάξης για να εξασφαλίσουν ότι οι μαθητές μαθαίνουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον φροντίδας. Η κατάλληλη γνώση, δεξιότητες και στρατηγικές ενός βοηθού διδασκαλίας ΕΕΑ θα σας επιτρέψει να γίνετε μια μεγάλη επαγγελματική βοήθεια στις ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ειδικών παιδιών που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή για την εκπαίδευσή τους και την κατανόησή τους. Αυτό περιλαμβάνει την εκτίμηση των προβλημάτων τους και την επίλυσή τους έτσι ώστε να αποκτήσουν την κατάλληλη εκπαίδευση και να είναι στο ίδιο επίπεδο με την πρόοδο της τάξης. Η κατοχή δεξιοτήτων και γνώσεων SEN ως βοηθός διδασκαλίας αναμφίβολα θα αυξήσει σημαντικά την απασχολησιμότητά σας στον τομέα αυτό, καθώς περίπου ένα στα πέντε παιδιά έχει SEN κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια των σχολικών ετών τους. Αυτό το μάθημα θα σας δώσει τα περιεκτικά μαθήματα για να γίνετε βοηθός διδασκάλων SEN για παιδιά που έχουν ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το SEN Teaching Assistant Diploma είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο πούλημα που έχει δοθεί με την πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το Δίπλωμα Βοηθού Διδασκαλίας SEN σε διάφορες ενότητες για να σας διδάξουμε όλα όσα χρειάζεστε για να επιτύχετε σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Διπλό πτυχίο εσωτερικού σχεδιασμού - Πιστοποιητικό CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Ο σχεδιασμός εσωτερικών χώρων θα σας βοηθήσει να επιδείξετε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα στην τέχνη και το σχεδιασμό. Αν είστε κάποιος που θέλει να εμπλακεί στην εσωτερική βιομηχανία σχεδιασμού, τότε αυτό το μάθημα θα είναι ιδανικό για εσάς. Θα μάθετε πώς να δημιουργήσετε την καριέρα σας ως σχεδιαστής εσωτερικών χώρων. Εξερευνήστε πώς εσωτερική διακόσμηση είναι μια ευχάριστη δουλειά που θα σας δώσει ευκαιρίες. Πολλοί άνθρωποι θέλουν πάντα να έχουν ένα όμορφο και ευφάνταστο εσωτερικό της θέσης τους. Εγγραφείτε σε αυτό το μάθημα και εξαπολύστε τα κρυμμένα ταλέντα σας στην τέχνη. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το εκτεταμένο δίπλωμα στο σχεδιασμό εσωτερικών χώρων είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το Εκτεταμένο Δίπλωμα στην Εσωτερική Σχεδίαση σε 78 ενότητες για να σας διδάξουμε ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχής σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Εκπαίδευση Dog Accredited Diploma - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Εκπαιδεύστε το σκυλί σας σαν επαγγελματίας και γίνετε εκπαιδευμένος εκπαιδευτής σκυλιών Σκοπεύετε να ξεκινήσετε την καριέρα σας ως επαγγελματίας εκπαιδευτής σκυλιών ή απλά θέλετε να εκπαιδεύσετε τον καλύτερο φίλο σας μόνος σας; Αν κάποιος από αυτούς είναι αυτό που επιθυμείτε, τότε το Πιστοποιητικό Εκγύμνασης Σκύλων μας είναι ένα μάθημα που πρέπει να έχετε για εσάς! Μπορεί να ρωτήσετε γιατί είναι; Λοιπόν, η πορεία μας έχει σχεδιαστεί από εμπειρογνώμονες που λικνίζουν τη βιομηχανία εκπαίδευσης σκυλιών. Θα είστε σε θέση να εκπαιδεύσετε το σκυλί ή το κουτάβι σας σαν επαγγελματίας. Όταν φέρετε έναν σκύλο στην οικογένειά σας, γίνονται μέλος της οικογένειας και επίσης ο καλύτερος φίλος σας. Θα θέλατε τελικά να δώσετε στον καλύτερό σας φίλο την καλύτερη εκπαίδευση που του αξίζει. Έτσι, ένα μάθημα για την εκπαίδευση των σκύλων μπορεί να είναι το μονοπάτι για εσάς και το σκυλί σας. Θα είστε σε θέση να του διδάξετε τις βασικές εντολές, να τις εκπαιδεύσετε για να μάθετε το λουρί, χρησιμοποιώντας το headcollar, ανταμείβοντας τους και επίσης πώς να τους κάνετε υπακοή. Σε όλη τη διάρκεια της πορείας, θα είστε σε θέση να κλουβί και το σπίτι τρένο. Επιπλέον, θα εισαχθείτε με διάφορα θέματα που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτές σκυλιών και πώς να τα ξεπεράσετε. Εκτός αυτού, θα γίνετε επίσης ειδικός στις ασκήσεις κατάρτισης σκυλιών. Λοιπόν, γιατί περιμένεις; Εγγραφείτε τώρα και κάντε το σκυλί σας το τέλειο καλύτερο φίλο που πάντα ήθελε. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το εκπαιδευμένο δίπλωμα Dog Training είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το πτυχίο Dog Training Accreddited Diploma σε 13 ενότητες για να σας διδάξουμε όλα όσα χρειάζεστε για να γίνετε επιτυχημένα σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Εκπαίδευση επαγγελματικών δεξιοτήτων μάρκετινγκ: 4 πακέτα μαθήματος - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Ο πλήρης οδηγός για το μάρκετινγκ Απογοητεύεστε από τις πωλήσεις του προϊόντος σας; Η ποιότητα είναι καλή αλλά δυσκολεύεστε να κάνετε ένα λογικό κέρδος. Στη συνέχεια, δοκιμάστε αυτό το μάθημα και βελτιώστε τις δεξιότητες μάρκετινγκ για να αυξήσετε τις πωλήσεις Το μάρκετινγκ είναι η διαδικασία διδασκαλίας των καταναλωτών γιατί πρέπει να επιλέξουν το προϊόν ή την υπηρεσία σας έναντι των ανταγωνιστών σας. Το κλειδί είναι να βρείτε τη σωστή μέθοδο μάρκετινγκ και να ορίσετε το σωστό μήνυμα μάρκετινγκ που θα χρησιμοποιηθεί για να εκπαιδεύσει και να επηρεάσει τους καταναλωτές σας. Το μάρκετινγκ είναι ό, τι συναντά ο καταναλωτής όταν πρόκειται για την επιχείρησή σας, από τη διαφήμιση, από ό, τι ακούν, από την εξυπηρέτηση πελατών που λαμβάνουν, μέχρι τη φροντίδα παρακολούθησης που παρέχετε. Είναι όλα μάρκετινγκ και τη δημιουργία της απόφασης εντός του καταναλωτή, είτε πρόκειται για την επιλογή σας αρχικά είτε για επαναλαμβανόμενη επιχείρηση. Αυτό το μάθημα όχι μόνο θα σας δώσει τα βασικά στοιχεία του μάρκετινγκ, αλλά θα σας παράσχει επίσης τα διάφορα είδη μάρκετινγκ που είναι δημοφιλή στις μέρες μας. Έτσι ξεκινήστε τώρα! [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Επαγγελματική Κατάρτιση Δεξιοτήτων Μάρκετινγκ: 4 Bundle Course είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο μαθήματα πώλησης που έχει λάβει την πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει την επαγγελματική κατάρτιση δεξιοτήτων μάρκετινγκ: 4 πακέτο μαθήματος σε διάφορες ενότητες για να σας διδάξει ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχής σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Εκπαίδευση σκύλου Εκτεταμένο Δίπλωμα - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Η κατάρτιση των σκύλων είναι μια δεξιότητα που χρειάζεται σωστή γνώση, πληροφόρηση και κατάρτιση. Θα είναι ένα πλεονέκτημα εάν έχετε ένα πάθος για τη φροντίδα των σκύλων αφού η κατάρτιση σκυλιών θα χρειαστεί πολλή υπομονή. Αν θέλετε να μάθετε για την κατάρτιση των σκύλων, τότε ίσως να θέλετε να εξετάσετε αυτό το πρόγραμμα εκπαίδευσης σκυλιών. Μέσα από αυτό, θα μάθετε για τις βασικές εντολές και πώς να εκπαιδεύσετε το κουτάβι σας. Στη συνέχεια, ξέρετε για την κατάρτιση κολάρο και την κατάρτιση ανταμοιβής. Όλα αυτά και άλλα είναι τα μαθήματα σε αυτό το προηγμένο μάθημα διδακτορικών σπουδών στην εκπαίδευση σκυλιών. Εάν είστε κάποιος που φιλοδοξεί να γίνει ειδικός στην κατάρτιση σκυλιών ή απλώς θέλετε να βελτιώσετε τις δεξιότητες κατάρτισης των σκύλων σας, τότε αυτό το μάθημα προορίζεται για εσάς. Κύρια σημεία του μαθήματος Το Εκπαιδευτικό Διπλώματος Εκπαίδευσης Σκύλων είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο πούλημα που έχει δοθεί στα Πρότυπα Προσόντων CPD [+]

Γιατί πρέπει να επιλέξετε Εκπαίδευση σκύλου Εκτεταμένο ΔίπλωμαΠρόσβαση σε όλη τη διάρκεια του μαθήματοςΔεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή τέλη εξέτασηςΠιστοποίηση προτύπων πιστοποίησης CPD κατά την επιτυχή ολοκλήρωσηΥποστήριξη Full Tutor τις καθημερινές (Δευτέρα - Παρασκευή)Αποτελεσματικό σύστημα εξετάσεων, αξιολόγηση και άμεσα αποτελέσματαΚατεβάστε το εκτυπώσιμο πιστοποιητικό PDF αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τουΑποκτήστε το πρωτότυπο αντίγραφο του πιστοποιητικού σας, αποστείλετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα για μόλις £ 9.Βελτιώστε τις πιθανότητες απόκτησης επαγγελματικών δεξιοτήτων και καλύτερης κερδοφορίας.Για ποιον είναι αυτό το μάθημα;... [-]

Εκπαιδευτικό σεμινάριο προπονητικής ζωής - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Για πολλούς, οδηγώντας μια οργανωμένη και δομημένη ζωή είναι πολύ δύσκολο πράγμα. Αναζητούν βοήθεια και είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν σημαντικό χρηματικό ποσό σε όποιον είναι πρόθυμος να τους παρακινήσει στο ταξίδι της ζωής. Ουσιαστικά ψάχνουν για προπονητές ζωής. Αυτές είναι εξαιρετικές ειδήσεις, διότι με τη βοήθεια αυτού του Προπονητικού Μαθήματος Προπονητή Ζωής μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους να γίνουν οι ίδιοι ένας προπονητής ζωής. Η προγύμναση της ζωής δεν είναι περίπλοκη υπόθεση, ό, τι απαιτείται από την πλευρά σας είναι να είμαστε συνεχώς ενεργοποιημένοι και παρακινημένοι για να εμπνεύσουμε τους άλλους. Μετά από μια σύντομη εισαγωγή στην προπόνηση ζωής, θα μάθετε για τους πιο δημοφιλείς τύπους προπονητών ζωής, συμπεριλαμβανομένων - αλλά δεν περιορίζονται σε - προπονητές σχέσεων, σταδιοδρομίας και πνευματικής. Θα μάθετε επίσης σχετικά με χρήσιμα σεμινάρια για την προπόνηση κατά τη διάρκεια της ζωής, τα οποία θα ήταν πραγματικά επωφελής για όποιον είναι σοβαρό για αυτό ως επάγγελμα. Τέλος, αυτό το μάθημα θα σας παρουσιάσει τις στρατηγικές με τον σωστό τρόπο να εμπορευτείτε την επιχείρησή σας έτσι ώστε να πετάξετε στα κέρδη. Αυτή η διαδικτυακή διαπιστευμένη σειρά μαθημάτων θα βοηθήσει οποιονδήποτε επιθυμεί να δημιουργήσει μια επιχείρηση προγύμνασης ζωής και επίσης να ανοίξει το δρόμο για την επιτυχία στη ζωή. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το Life Coaching Training Course είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το Training Coaching Training Course σε 35 ενότητες για να σας διδάξουμε ό, τι χρειάζεστε για να γίνετε επιτυχημένοι σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Εκτελεστική γραμματεία

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Μάθημα για τη βελτίωση των δεξιοτήτων ως εκτελεστικό γραμματέα [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το διαπιστευμένο γραφείο διοίκησης, γραμματείας και εκπαίδευσης PA είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το Accredited Office Admin, Γραμματεία και Εκπαίδευση PA σε 111modules για να σας διδάξει ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχημένος σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Εκτελεστικό δίπλωμα στη διοργάνωση εκδηλώσεων - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Θέλετε να μάθετε πώς να ξεκινήσετε και να αναπτύξετε τη δική σας επιχείρηση στη βιομηχανία σχεδιασμού εκδηλώσεων από την αρχή; Το μάθημα διαχείρισης συμβάντων θα σας δείξει πώς να προγραμματίσετε ένα γεγονός στη λεπτομέρεια και θα σας παρέχει πολλές τακτικές σχετικά με τον τρόπο πώλησης της εκδήλωσής σας, ακόμα και πριν το σχεδιάσετε. Θα μάθετε κάθε tip, tutorial και τεχνική για το πώς να ξεκινήσετε τις διάφορες επιχειρήσεις σας στη βιομηχανία εκδηλώσεων. Αυτό το μάθημα θα σας καθοδηγήσει για το πώς να σχεδιάσετε και να οργανώσετε σχεδόν κάθε είδους εκδήλωση. Θα σας οδηγήσει σε όλη τη διαδικασία σχεδιασμού εκδηλώσεων. Θα σας δείξει σαφή βήματα, θα παρέχει πρότυπα και θα σας διδάξει πώς να χρησιμοποιήσετε χρήσιμα εργαλεία online και offline. Τέλος, θα μάθετε πώς να προωθήσετε και να πουλήσετε το συμβάν σας, χρησιμοποιώντας δοκιμασμένες τεχνικές μάρκετινγκ. Κύρια σημεία του μαθήματος Το Executive Diploma in Event Management είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο πούλημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD [+]

Γιατί πρέπει να επιλέξετε εκτελεστικό δίπλωμα στη διοργάνωση εκδηλώσεωνΠρόσβαση σε όλη τη διάρκεια του μαθήματοςΔεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή τέλη εξέτασηςCPD Πιστοποιημένη πιστοποίηση για την επιτυχή ολοκλήρωσηΥποστήριξη Full Tutor τις καθημερινές (Δευτέρα - Παρασκευή)Αποτελεσματικό σύστημα εξετάσεων, αξιολόγηση και άμεσα αποτελέσματαΚατεβάστε το εκτυπώσιμο πιστοποιητικό PDF αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τουΑποκτήστε το πρωτότυπο αντίγραφο του πιστοποιητικού σας, αποστείλετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα για μόλις £ 9.Βελτιώστε τις πιθανότητες απόκτησης επαγγελματικών δεξιοτήτων και καλύτερης κερδοφορίας.Για ποιον είναι αυτό το μάθημα;... [-]

Εκτεταμένο Δίπλωμα στη Διοίκηση Γραφείων - Πιστοποιητικό CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Η απλή αλλά ικανοποιητική σταδιοδρομία στην διοίκηση του γραφείου Είστε πάντα ο «οργανωμένος» στην οικογένειά σας ή στην εργασία; Σας αρέσει να διαλέγετε και να οργανώνετε κάθε πτυχή της καθημερινής σας ζωής; Στη συνέχεια, σκεφτείτε να έχετε καριέρα ως Διαχειριστής. Η διοικητική πλευρά μιας εταιρείας είναι επίσης απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία μιας επιχείρησης. Υποβολή, πραγματοποίηση ταξιδιών, λήψη κρατήσεων, φροντίδα επισκεπτών ... Κάθε γραφείο χρειάζεται έναν αποτελεσματικό διαχειριστή ο οποίος μπορεί να διασφαλίσει ότι όλα πίσω από τα παρασκήνια μιας επιτυχημένης εταιρείας λειτουργούν αποτελεσματικά. Χωρίς ένα, τα πράγματα αρχίζουν να διαλύονται γρήγορα. Αυτή είναι μια εξαιρετική δουλειά για όσους θέλουν να δουλεύουν σε μια ποικιλία καθηκόντων και μπορούν να κάνουν πολλαπλές εργασίες με ευκολία. Ως διαχειριστής του Office, θα πρέπει να μετατρέψετε το χέρι σας σε εργασίες όπως η ταξινόμηση της θέσης, η απάντηση στα τηλέφωνα, η παραγγελία αναλώσιμων γραφείου γραφείου, οι χαιρετισμοί πελατών, η πληκτρολόγηση, η κατάθεση, η διαχείριση ημερολογίων. Κατά τη διάρκεια αυτού του μαθήματος, θα είστε και οι δύο σχετικά με το πώς να είστε ικανός και αποτελεσματικός διαχειριστής του Office. Εάν είστε παίκτης ομάδας και ένα οργανωμένο άτομο που επιθυμεί να αναλάβει πρωτοβουλία τότε ακολουθήστε αυτό το μάθημα επιλέξτε μια καριέρα ως διαχειριστής του Office. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το εκτεταμένο δίπλωμα στη διοίκηση γραφείων είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει Εκτεταμένο Δίπλωμα στη Διοίκηση Γραφείων σε διάφορες ενότητες για να σας διδάξουμε ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχής σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Εκτεταμένο δίπλωμα στις δεξιότητες διαχείρισης χρόνου - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Διαχειριστείτε το χρόνο σας με σύνεση με αυτό το προηγμένο μάθημα Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς είναι ότι μερικοί άνθρωποι φαίνεται να έχουν αρκετό χρόνο για να κάνουν ό, τι θέλουν, ενώ πάντα σπεύδεις από την εργασία σε καθήκοντα και ποτέ δεν φαίνεται να τελειώνεις τίποτα; Αυτό οφείλεται στη διαχείριση του χρόνου, αλλά με αυτό το μάθημα ακόμη και μπορείτε να διαχειριστείτε το χρόνο σας αποτελεσματικά και να έχετε πολλά να χάσετε. Η διαχείριση του χρόνου δεν είναι πολύ δύσκολη ως έννοια, αλλά είναι εκπληκτικά δύσκολο να γίνει στην πράξη. Απαιτεί την επένδυση ενός μικρού χρόνου εκ των προτέρων για να δώσετε προτεραιότητα και να οργανώσετε τον εαυτό σας. Αλλά μόλις γίνει, θα διαπιστώσετε ότι με μικρά τσιμπήματα, η μέρα σας, και μάλιστα η εβδομάδα και ο μήνας σας, πέφτουν στη θέση τους με τακτικό τρόπο, έχοντας χρόνο για όλα όσα πρέπει να κάνετε. Όλοι μας έχουμε ώρες της ημέρας που δουλεύουμε καλύτερα. Είναι καλύτερο να προγραμματίσετε τις δύσκολες εργασίες για εκείνους τους χρόνους. Ωστόσο, πρέπει επίσης να προγραμματίσετε σε πράγματα που πρέπει να κάνετε σε συγκεκριμένες ώρες, όπως συναντήσεις ή ταξίδι στο ταχυδρομείο. Αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει να μάθετε πώς να διαχειρίζεστε το χρόνο σας πιο αποτελεσματικά, ώστε να μπορείτε να αυξήσετε την παραγωγικότητα και τη συνολική απόδοση και να έχετε αρκετό χρόνο για έξοδο. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το Εκτεταμένο Δίπλωμα στις Δεξιότητες Διαχείρισης Χρόνου είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο ποτό που έχει πουλήσει την πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει Εκτεταμένο Δίπλωμα στις Δεξιότητες Διαχείρισης του Χρόνου σε διάφορα μοντέλα για να σας διδάξει ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχημένος σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Εμπορικό Δίπλωμα Copywriting - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Οι επιχειρήσεις πωλούν προϊόντα και για να πουλήσουν τα προϊόντα αυτά χρειάζεται να τα εμπορευθούν με τον σωστό τρόπο. Μια μορφή διαφημιστικής μεθόδου είναι η copywriting, όπου οι συγγραφείς χρησιμοποιούν τα λόγια τους για να προσελκύσουν τους καταναλωτές. Δεν είναι εύκολο έργο, όμως, καθώς πρέπει να έχετε τη δημιουργικότητα και τον σωστό τύπο νοοτροπίας για αυτό το είδος εργασίας. Προκειμένου να φέρετε έξω το κρυμμένο copywriter μέσα σε σας, αυτό που χρειάζεστε τώρα είναι αυτό το μάθημα εμπορικού διπλώματος Copywriting. Αυτό το μάθημα επιπέδου διπλώματος θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε την επιχείρησή σας και να φροντίσετε ώστε να κατανοήσετε τη σημασία των τίτλων. Από αυτό το μάθημα θα είστε σε θέση να γράψετε ισχυρούς τίτλους και να καταλάβετε την ψυχολογία πίσω από αυτές. Θα λάβετε επίσης μερικά παραδείγματα επικεφαλίδας και τίτλους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Commercial Copywriting Diploma είναι ιδανικό για όσους θέλουν να εμπορευτούν τα προϊόντα τους μέσω copywriting και να δουν την επιχείρησή τους να πετάξουν μέσα από την οροφή. Το μόνο ερώτημα που παραμένει είναι πόσο καιρό θα περιμένετε πριν πάρετε αυτό το μάθημα; [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το εμπορικό δίπλωμα Copywriting είναι βραβευμένο και το καλύτερο που έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το Εμπορικό Δίπλωμα Copywriting σε 6 ενότητες για να σας διδάξουμε ό, τι χρειάζεστε για να γίνετε επιτυχημένος σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Επίπεδο 2 βρετανική νοηματική γλώσσα - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Περισσότεροι από 150.000 άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο χρησιμοποιούν τη νοηματική γλώσσα. Είναι ένα μεγάλο χαρακτηριστικό, δεδομένου ότι επιτρέπει στους ανθρώπους να μιλήσουν με άλλους, οι οποίοι μπορεί να είναι κωφοί, αλλά θα μπορούσαν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως δουλειά στις μέρες μας, για παράδειγμα - το Starbucks έχει σήμερα ένα πρόγραμμα όπου η γνωστή νοηματική γλώσσα του barista, βοηθούν τους πελάτες με προβλήματα ακοής. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε τις πρώτες μεθόδους επικοινωνίας της εποχής των λίθων, τότε αυτό το επίπεδο 2 βρετανικής σημασιολογικής γλώσσας είναι για σας. Η οικογένεια είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για τα άτομα με προβλήματα ακοής, καθώς τα φροντίζουν και είναι συνεχώς δίπλα τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το μάθημα ξεκινά επίσης βοηθώντας σας να υπογράψετε διαφορετικά οικογενειακά λεξιλόγια. Στη συνέχεια, μαθαίνετε να περιγράφετε ανθρώπους, εθνοτικές ομάδες, θρησκεία, ρούχα, χρώματα, συναισθήματα και ζώα. Το μάθημα θα σας βοηθήσει επίσης να μάθετε πώς να υπογράφετε τις δραστηριότητες στο σχολείο, τις θέσεις εργασίας και τα σήματα που βασίζονται στην εργασία, τις δραστηριότητες στο σπίτι, τον ελεύθερο χρόνο, τις προτιμήσεις, τα τρόφιμα, τα ταξίδια και πολλά άλλα. Ολόκληρο το μάθημα είναι βασισμένο σε βίντεο και έχει φωνή, χωρίς επιλογές φωνής και υποτίτλων. Αν είστε αφιερωμένοι και θέλετε να μάθετε μια νέα ικανότητα βοηθώντας τους άλλους, πάρτε αυτό το μάθημα τώρα. [+]

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Οικογενειακό λεξιλόγιο/>

Οικογενειακό λεξιλόγιο χωρίς φωνήΟικογένεια

Περιγράφοντας τους ανθρώπους και τα ζώα

Περιγράφοντας τα άτομα χωρίς φωνήΠεριγράφοντας ανθρώπουςΕθνοτικές ομάδες χωρίς φωνήΕθνικές ομάδεςΘρησκεία Χωρίς φωνήΘρησκείαΡούχα χωρίς φωνήΡούχαΧρώμα χωρίς φωνήΧρώματαΤα συναισθήματα χωρίς φωνήΣυναισθήματαΣυναισθήματα 2 Χωρίς φωνήΣυναισθήματα 2Ζώα χωρίς φωνήΤων ζώων... [-]

Επίπεδο 3 Δίπλωμα στη Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Ξεκινώντας από μια συμβουλευτική ή ψυχοθεραπευτική καριέρα είναι ένα μεγάλο βήμα. Θα χρειαστεί πολύς χρόνος και αφοσίωση, κοστίζει ένα σημαντικό ποσό, αλλά με αυτό το μάθημα μπορείτε να το μάθετε πολύ. Εάν η συμβουλευτική και η ψυχοθεραπεία είναι η σωστή καριέρα για εσάς, τότε ο χρόνος και η σκληρή δουλειά θα αξίζει τον κόπο και θα καρπωθούν τα οφέλη της. Η συμβουλευτική είναι γενικά γνωστή ως «ομιλία θεραπεία». Παρέχει ένα ασφαλές περιβάλλον, στο οποίο ο πελάτης μπορεί να μιλήσει για τα προβλήματα ή τα προβλήματά του χωρίς να κρίνεται ή να συμβουλεύεται. Η πεποίθηση είναι ότι αυτό βοηθά το άτομο να κατανοήσει πλήρως και να ξεπεράσει αυτά τα ζητήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για αυτούς και στον δικό τους χρόνο. Ένας σύμβουλος πρέπει να είναι εξειδικευμένος στην τέχνη της ακρόασης και να νιώθει ενσυναίσθηση και άνευ όρων θετική στάση για τον πελάτη, ανεξάρτητα από τα θέματα, τη φυλή, το φύλο και τη θρησκεία του ατόμου. Η ψυχοθεραπεία είναι επίσης γνωστή ως «ομιλία θεραπεία» και μπορεί να πάρει την ίδια μορφή με την παροχή συμβουλών. Με αυτό το μάθημα θα μπορείτε να μάθετε πώς να είστε ικανός Σύμβουλος και Ψυχίατρος. Βοηθήστε τον ασθενή σας με τις νέες δεξιότητές σας, λαμβάνοντας αυτό το μάθημα. [+]

Το Επίπεδο 3 Δίπλωμα στη Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο ποτό που έχει δοθεί με την πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το Επίπεδο 3 Δίπλωμα στη Συμβουλευτική και την Ψυχοθεραπεία σε 38 μοντέλα για να σας διδάξει ό, τι χρειάζεστε για να γίνετε επιτυχημένος σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Επαγγελματική Ανάλυση Επιχειρήσεων - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Έχετε ορίσει την καριέρα σας για να γίνετε επιχειρηματικός αναλυτής; Στη συνέχεια, αυτό το μάθημα θα ξεκινήσει την καριέρα σας με τον σωστό δρόμο. Μάθετε τι αναζητούν οι εταιρείες σε έναν αναλυτή και πώς μπορείτε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας με αυτήν την εξειδικευμένη πορεία. Η επιχειρηματική ανάλυση είναι το καθήκον της κατανόησης των αναγκών αλλαγής των επιχειρήσεων, της εκτίμησης του επιχειρηματικού αντικτύπου αυτών των αλλαγών, της καταγραφής, της ανάλυσης και της τεκμηρίωσης των απαιτήσεων και της υποστήριξης της επικοινωνίας και της παράδοσης των απαιτήσεων με τα ενδιαφερόμενα μέρη. Το να είσαι επιχειρηματικός αναλυτής είναι λίγο σαν να είσαι αρχιτέκτονας αλλά αντί να οικοδομήσουμε ένα σπίτι, αναπτύσσουμε ή αναβαθμίζουμε ένα σύστημα υπολογιστών. Ένας επιχειρηματικός αναλυτής αναλαμβάνει την ευθύνη να μιλάει με τους επιχειρηματικούς χρήστες του συστήματος ηλεκτρονικών υπολογιστών για να κατανοήσουν τις ανάγκες τους. Αντί να παράγει σχέδια, ο επιχειρηματικός αναλυτής παράγει «απαιτήσεις» οι οποίες δηλώνουν σαφώς τις επιχειρηματικές ανάγκες και ευθυγραμμίζονται με τις επιχειρηματικές διαδικασίες. Αυτή η καριέρα απαιτεί σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα και με αυτό το μάθημα θα μάθετε τις απαραίτητες δεξιότητες που πρέπει να έχετε για να είστε επιτυχημένος επιχειρηματικός αναλυτής. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Επαγγελματική Ανάλυση Επαγγελματικής Κατάρτισης είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο πωλητήριο μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η Πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει την Επαγγελματική Ανάλυση Επαγγελματικής Κατάρτισης σε διάφορες ενότητες για να σας διδάξουμε ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχής σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Επαγγελματική εκπαίδευση παιδιών και μάθημα Nannying - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Αποκτήστε το Professional Childcare και Nannying Course Είστε καλοί στην αλληλεπίδραση με τα παιδιά; Έχετε την υπομονή να είστε μια καλή νταντά; Στη συνέχεια, αυτό το μάθημα μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεστε. Ανάλογα με το είδος της δουλειάς που κάνετε, μπορείτε ακόμη και να φτιάξετε χρήματα σε ευέλικτες ώρες για να κερδίσετε τα επιπλέον μετρητά. Οι γονείς πρέπει να είναι σε θέση να εμπιστεύονται να στηρίζονται σε όποιον φροντίζει τα παιδιά τους. Ο ρόλος της νταντάς πρέπει να είναι ένα θετικό πρότυπο για τα παιδιά που φροντίζουν και είναι εγκαίρως. Ορισμένες θέσεις νταντά ζουν σε θέσεις εργασίας, αλλά αυτό γίνεται όλο και πιο σπάνιο. Αυτές τις μέρες, οι περισσότεροι ρόλοι νταντά είναι πλήρους απασχόλησης ή μερικής απασχόλησης ζουν δουλειές νταντά. Οι νταντάδες πρέπει να σιγουρευτούν ότι το σπίτι στο οποίο εργάζονται διατηρείται καθαρό και σε καλή κατάσταση. καθώς φροντίζουν τα παιδιά, είναι υπεύθυνοι για τη λειτουργία του σπιτιού, ενώ οι γονείς δεν είναι εκεί. Το μαγείρεμα, το πλύσιμο ρούχων και τα ψώνια μπορεί να συμπεριληφθούν στον κατάλογο των καθηκόντων. Πολλές νταντάδες κρατούν ένα επαγγελματικό περιοδικό όπου τα πράγματα καταγράφονται για τους γονείς. Αυτό μπορεί να είναι τα επιτεύγματα του παιδιού, τα θέματα συμπεριφοράς ή τυχόν ατυχίες στο σπίτι. Θα μάθετε όλα όσα υπάρχουν για το πώς να φροντίσετε τα παιδιά και να κάνετε το έργο μιας νταντά. Αυτό το μάθημα θα σας κάνει μια εξειδικευμένη Επαγγελματική Παιδική Φροντίδα και Nanny και θα σας ενσταλάξει όλες τις δεξιότητες που χρειάζεστε. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το Professional Childcare και το Nannying Course είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η Πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευαστεί το Professional Childcare και το Nannying Course σε 48 ενότητες για να σας διδάξουμε ό, τι χρειάζεστε για να γίνετε επιτυχημένος σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Επαγγελματική Μακιγιάζ Εκπαιδευτική Ικανότητα Καλλιτέχνη - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Μάθετε πώς να φέρετε την ομορφιά σε άλλους Το μακιγιάζ είναι ένα τακτικό αξεσουάρ στη σημερινή ζωή, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι αναπτύσσονται πολλές τεχνικές για τη βελτίωση των δεξιοτήτων μακιγιάζ. Τώρα αναρωτηθείτε, είστε ο επόμενος μεγάλος καλλιτέχνης μακιγιάζ; Μπορεις να γινεις! Αυτό το εκπαιδευτικό μάθημα επαγγελματικών μακιγιάζ καλλιτεχνικών δεξιοτήτων θα σας δείξει πώς. Οι καλλιτέχνες μακιγιάζ συνήθως απασχολούνται από τις βιομηχανίες ψυχαγωγίας και μέσων μαζικής ενημέρωσης. Θα σας επιφορτιστεί με την παροχή υπηρεσιών μακιγιάζ και styling σε καλλιτέχνες και άλλες προσωπικότητες των μέσων ενημέρωσης. Πολλοί επιλέγουν να εργαστούν ανεξάρτητα, αλλά μόλις έχουν αποκτήσει επαρκή εμπειρία και έχουν αναγνωριστεί οι ικανότητες και οι ικανότητές τους. Οι πολλές δραστηριότητες και οι ευθύνες που αναλαμβάνουν οι καλλιτέχνες μακιγιάζ ποικίλλουν μαζικά - από το λεπτό και απλό έως το περίπλοκο και πρωτοποριακό - ανάλογα με τον τόπο εργασίας και το περιβάλλον στο οποίο ειδικεύονται. Γυρίστε έτσι με αυτό το επαγγελματικό μάθημα μακιγιάζ και μάθετε νέους τρόπους για να φέρετε έξω τη λεπτή κρυμμένη ομορφιά. Γίνετε ο επόμενος επαγγελματίας καλλιτέχνης μακιγιάζ! [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Επαγγελματική Μακιγιάζ Καλλιτέχνης Skills Training είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο πούλημα που έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει την επαγγελματική κατάρτιση καλλιτεχνών μακιγιάζ καλλιτεχνών σε διάφορες ενότητες για να σας διδάξει ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχής σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Επαγγελματικό δίπλωμα HR, λογιστική και διαχείριση μισθοδοσίας - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Η διαχείριση των υπαλλήλων οποιασδήποτε επιχείρησης είναι μια μεγάλη επιχείρηση δεδομένου ότι όχι μόνο πρέπει να προσλάβετε άτομα με το σωστό σύνολο δεξιοτήτων και είναι ένας τέλειος αγώνας, αλλά και να διαχειριστείτε τους μισθούς τους επίσης. Λοιπόν αν αποκτήσετε αυτό το δίπλωμα στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, λογιστικής και διαχείρισης μισθοδοσίας, τότε μπορείτε να μάθετε τα βασικά στοιχεία για να κάνετε όλα αυτά τα πράγματα και να είστε βασικός αριθμός στην ανάπτυξη της εταιρείας σας. Αυτό το μάθημα επιπέδου διπλωμάτων χωρίζεται σε τέσσερις ενότητες που εστιάζουν κάθε φορά στον ΥΕ [+]

Το επαγγελματικό δίπλωμα HR, Λογιστική και Διαχείριση Μισθοδοσίας είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η Πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το επαγγελματικό δίπλωμα HR, Λογιστικής και Διαχείριση Μισθοδοσίας σε 48 ενότητες για να σας διδάξει ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχής σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Επαγγελματικό Δίπλωμα Mentoring - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Η καθοδήγηση δεν απευθύνεται σε όλους, αλλά θα μπορούσε να είναι για σας. Σας αρέσει να διδάσκετε άλλους; Εάν έχετε καλές δεξιότητες επικοινωνίας μαζί με την επιθυμία να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους να μάθουν, τότε εξετάστε το ενδεχόμενο να είστε μέντορας. Αυτό το μάθημα θα σας δώσει έναν οδηγό για το πώς μπορείτε να γίνετε ικανός μέντορας. Η καθοδήγηση είναι ένα ισχυρό εργαλείο προσωπικής ανάπτυξης και χειραφέτησης. Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να προχωρήσουν στην καριέρα τους και γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής καθώς υλοποιείται το δυναμικό του. Πρόκειται για μια εταιρική σχέση μεταξύ δύο ατόμων (μέντορας και φοιτητή) που εργάζονται συνήθως σε παρόμοιο τομέα ή μοιράζονται ανάλογες εμπειρίες. Είναι μια χρήσιμη σχέση που βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και σεβασμό. Ένας μέντορας είναι ένας οδηγός που μπορεί να βοηθήσει τον αναπληρωτή να βρει τη σωστή κατεύθυνση και ποιος μπορεί να τους βοηθήσει να αναπτύξουν λύσεις σε ζητήματα σταδιοδρομίας. Οι σύμβουλοι βασίζονται στην ύπαρξη παρόμοιων εμπειριών για να αποκτήσουν μια ενσυναίσθηση με τον αναπληρωτή και μια κατανόηση των θεμάτων τους. Αν η καθοδήγηση είναι η διαδρομή που θέλετε να ακολουθήσετε τότε πάρτε αυτό το μάθημα. Θα σας διδάξει τι πρέπει να κάνετε και τι πρέπει να είστε ως μέντορας μέσω όλων των μονάδων του. Κύρια σημεία του μαθήματος Το δίπλωμα επαγγελματικής καθοδήγησης είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD [+]

Γιατί πρέπει να επιλέξετε επαγγελματικό δίπλωμα καθοδήγησηςΠρόσβαση σε όλη τη διάρκεια του μαθήματοςΔεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή τέλη εξέτασηςCPD Πιστοποιημένη πιστοποίηση για την επιτυχή ολοκλήρωσηΥποστήριξη Full Tutor τις καθημερινές (Δευτέρα - Παρασκευή)Αποτελεσματικό σύστημα εξετάσεων, αξιολόγηση και άμεσα αποτελέσματαΚατεβάστε το εκτυπώσιμο πιστοποιητικό PDF αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τουΑποκτήστε το πρωτότυπο αντίγραφο του πιστοποιητικού σας, αποστείλετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα για μόλις £ 9.Βελτιώστε τις πιθανότητες απόκτησης επαγγελματικών δεξιοτήτων και καλύτερης κερδοφορίας.Για ποιον είναι αυτό το μάθημα;... [-]

Επαγγελματικό δίπλωμα θεραπευτή μασάζ - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Μάθετε νέες τεχνικές για να είστε ειδικός Μασαζοθεραπευτής Επιδιώκετε να είστε επαγγελματίας μασέρ; Μάθετε όλα όσα μπορείτε για να έχετε μια καριέρα ως μασέρ. Μάθετε νέους τρόπους για να βελτιώσετε τις ικανότητές σας σε αυτό το μάθημα θεραπευτή μασάζ. Οι θεραπευτές μασάζ χρησιμοποιούν την αφή για να θεραπεύουν τους τραυματισμούς των πελατών και να προωθούν τη γενική ευεξία. Χρησιμοποιούν τα χέρια, τα δάχτυλα, τους βραχίονες, τους αγκώνες και μερικές φορές τα πόδια για να ζυμώνουν τους μυς και τους μαλακούς ιστούς του σώματος. Οι μασάζ θεραπευτές μπορούν να χρησιμοποιούν λοσιόν και έλαια και μασάζ πίνακες ή καρέκλες κατά τη θεραπεία ενός πελάτη. Ένα μήνυμα μπορεί να είναι τόσο σύντομο όσο 5-10 λεπτά ή μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από μία ώρα. Οι μασάζ θεραπευτές μπορούν να ειδικευτούν σε πολλά διαφορετικά είδη μασάζ, που ονομάζεται modalities. Σουηδικό μασάζ, βαθύ μασάζ ιστού και αθλητικό μασάζ είναι μόνο μερικές από τις πολλές μορφές θεραπείας μασάζ. Οι περισσότεροι μασάζ θεραπευτές ειδικεύονται σε διάφορες μορφές, οι οποίες απαιτούν διαφορετικές τεχνικές. Αυτό το μάθημα παρέχει έναν οδηγό για το πώς μπορείτε να βελτιώσετε καθώς και να μάθετε νέες τεχνικές μασέρ. Μάθετε διαφορετικούς τύπους μασάζ και είστε ικανός θεραπευτής μασάζ. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το Επαγγελματικό Μασαζοθεραπευτικό Δίπλωμα είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η Πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευαστεί επαγγελματικό δίπλωμα θεραπευτή μασάζ σε διάφορες ενότητες για να σας διδάξουμε ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχής σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Επαγγελματικό δίπλωμα καλλυντικών και μακιγιάζ - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Πρόκειται για ένα επαγγελματικό μάθημα σχεδιασμένο για ανθρώπους που θέλουν να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους στη βιομηχανία μακιγιάζ ή να μάθουν τις δεξιότητες μακιγιάζ για να εξοικονομήσουν χρήματα. Το Επαγγελματικό Δίπλωμα Καλλυντικών και Μακιγιάζ περιέχει 5 επαγγελματικές και μοναδικές συμβουλές κατάρτισης που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με καλλυντικά και μακιγιάζ. Θα είστε σε θέση να αναπτύξετε τις επαγγελματικές δεξιότητες που απαιτούνται για να προχωρήσετε με την τάση και την τρέχουσα αγορά. Θα βρείτε χρήσιμους πόρους που θα σας δώσουν τα απαραίτητα στοιχεία για τη βιομηχανία καλλυντικών. Θα είστε σε θέση να κάνετε τους πελάτες σας υγιές δέρμα, να τους δώσει επαγγελματική εμφάνιση λάμψεις, εξελίξεις και πολλά άλλα. Με αυτό το μάθημα, θα είστε σε θέση να αναπτύξετε διαπροσωπικές δεξιότητες για να ασχοληθείτε με διαφορετικούς τύπους πελατών. Η λειτουργία μιας επιχείρησης σε αυτόν τον ανταγωνιστικό κόσμο δεν είναι εύκολη, οπότε μια επαγγελματική πιστοποίηση μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και επίσης να σας δώσει την ευκαιρία να παρουσιάσετε το ταλέντο σας στον κόσμο. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το Επαγγελματικό Δίπλωμα Καλλυντικών και Μακιγιάζ είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο προϊόν που έχει πουλήσει το Πιστοποιητικό CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το επαγγελματικό δίπλωμα στα καλλυντικά και μακιγιάζ σε 20 ενότητες για να σας διδάξει ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχημένος σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Επαγγελματικό Δίπλωμα Πωλήσεων Επαγγελματικών Δεξιοτήτων - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Οι νεοσύστατες επιχειρήσεις και οι επιχειρηματίες είναι μια μικτή δέσμη. Αλλά ένα πράγμα που όλοι οι νικητές έχουν στο κοινό Is - η ικανότητα να επηρεάζουν τους άλλους. Ικανότητα να πωλούν τις ιδέες τους, να πωλούν τα προϊόντα τους, να πωλούν τις υπηρεσίες τους. Το διαδικτυακό μάθημα θα προσφέρει στους μαθητές μια πλατφόρμα για να εφαρμόσουν τις δεξιότητες πώλησης που απαιτούνται σε έναν κύκλο πωλήσεων από τη στιγμή που θα ξεκινήσουν τη διαχείριση του λογαριασμού και θα γνωρίσουν τους πελάτες για το κλείσιμο των πωλήσεων και την οικοδόμηση μιας ισχυρής σχέσης μαζί τους. Οι μαθητές θα αναπτύξουν επίσης πρακτικές δεξιότητες πώλησης σε αυτό το μάθημα και θα ενισχύσουν τις δεξιότητές τους επικοινωνίας με τους πελάτες τους. Αυτή η εκπαίδευση είναι κατάλληλη για τους πωλητές οποιουδήποτε επιπέδου. Κύρια σημεία του μαθήματος Το επαγγελματικό δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης πωλήσεων είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD [+]

Γιατί πρέπει να επιλέξετε επαγγελματικό δίπλωμα κατάρτισης δεξιοτήτων πωλήσεωνΠρόσβαση σε όλη τη διάρκεια του μαθήματοςΔεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή τέλη εξέτασηςCPD Πιστοποιημένη πιστοποίηση για την επιτυχή ολοκλήρωσηΥποστήριξη Full Tutor τις καθημερινές (Δευτέρα - Παρασκευή)Αποτελεσματικό σύστημα εξετάσεων, αξιολόγηση και άμεσα αποτελέσματαΚατεβάστε το εκτυπώσιμο πιστοποιητικό PDF αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τουΑποκτήστε το πρωτότυπο αντίγραφο του πιστοποιητικού σας, αποστείλετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα για μόλις £ 9.Βελτιώστε τις πιθανότητες απόκτησης επαγγελματικών δεξιοτήτων και καλύτερης κερδοφορίας.Για ποιον είναι αυτό το μάθημα;... [-]

Επαγγελματικό δίπλωμα στη γλώσσα του σώματος - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Διαβάστε τη Γλώσσα του Σώματος και προσαρμόστε την κατάσταση με τον τρόπο που θεωρείτε σωστό Θέλετε να μάθετε πώς αισθάνεται κάποιος άλλος; Είτε γίνονται ενοχλημένοι, ενθουσιασμένοι και νευρικοί, μπορείτε να τις διαβάσετε όλα με αυτό το επαγγελματικό δίπλωμα στη φυσική γλώσσα. Οι άνθρωποι συνεχώς εκτοξεύουν μια καταιγίδα σημάτων. Αυτά τα σήματα μπορεί να είναι σιωπηλά (μη λεκτικά) μηνύματα που μεταδίδονται μέσω των κινήσεων του σώματος του αποστολέα, των εκφράσεων του προσώπου, του τόνου φωνής και της έντασης. Μάθετε τεχνικές για να διαβάσετε τα σήματα του σώματος που εκπέμπουν οι άνθρωποι πριν μιλούν μάλιστα. Θα μάθετε πώς οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τη δική τους γλώσσα του σώματος για να κάνουν τους άλλους να αισθάνονται άνετα να μοιράζονται τα συναισθήματά τους μαζί τους και πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ίδιες τεχνικές για να γίνετε πιο προσιτό άτομο. Όλοι ακούσια εκπέμπουν σήματα γλωσσών του σώματος καθώς μιλάμε, αλληλεπιδρώ. Με αυτό το μάθημα μάθετε πώς να συντονίζετε τον συνδυασμό λέξεων, χειρονομιών, έκφρασης προσώπου και θέσης σώματος για να επικοινωνήσετε - και να πείσετε - αυτούς που μιλάτε καλύτερα. Λοιπόν, τι περιμένετε, εγγραφείτε τώρα. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το Επαγγελματικό Δίπλωμα στη Γλώσσα του Σώματος είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η Πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει επαγγελματικό δίπλωμα στη γλώσσα του σώματος σε διάφορες ενότητες για να σας διδάξουμε ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχής σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Επαγγελματικό δίπλωμα στη δημοσιογραφία - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Η δημοσιογραφία είναι ένα ευγενές επάγγελμα, καθώς προσφέρει την αλήθεια στο γενικό κοινό. Αν σκοπεύετε να γίνετε δημοσιογράφος, θα αισθανθείτε ότι το ακροατήριό σας περιμένει να σας ακούσει, ώστε να μπορούν να γνωρίζουν τι συμβαίνει γύρω τους. Το πιστοποιητικό Πιστοποιητικό Πιστοποιητικού Γυναικείας Δημοσιογραφίας μπορεί να γίνει ο δρόμος ανάμεσα σε εσάς και το όνειρό σας να γίνετε δημοσιογράφος καθώς έχει όλα όσα θα χρειαστεί να ξεκινήσετε στον τομέα της δημοσιογραφίας. Αυτό το μάθημα περιέχει ειδικούς πόρους που περιλαμβάνουν το πραγματικό νόημα της δημοσιογραφίας, τι συνήθως ένας δημοσιογράφος, τι είδους πτυχίο απαιτείται για να γίνει επαγγελματίας δημοσιογράφος, διαφορετικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθηθούν, copywriting και επίσης μοντάζ. Θα αναπτύξετε δεξιότητες όπως η παρατήρηση, η συγγραφή για το κατάλληλο κοινό, διαφορετικοί τύποι στυλ γραφής, τρόποι να γίνετε ένας πραγματικός δημοσιογράφος αλλά και το μέλλον της δημοσιογραφίας. Η δημοσιογραφία είναι πράγματι μια ανταμείβοντας δουλειά. Εάν επιθυμείτε να ξεκινήσετε τη σταδιοδρομία σας σε αυτόν τον τομέα, εξετάστε το ενδεχόμενο να έχετε επαγγελματική πιστοποίηση, όπως ακριβώς και το μάθημα Δημοσιογραφίας Online. Δεν θα λυπηθείτε, εγγυόμαστε. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το Επαγγελματικό Δίπλωμα στη Δημοσιογραφία είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η Πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Διαθέσαμε επαγγελματικό δίπλωμα στη δημοσιογραφία σε 48 ενότητες για να σας διδάξουμε όλα όσα χρειάζεστε για να πετύχετε σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Επαγγελματικό δίπλωμα στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και μισθοδοσίας - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Η διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και η μισθοδοσία είναι μεγάλα μέρη όλων των επιχειρήσεων. Είναι κυρίως υπεύθυνοι για τον χειρισμό των εργαζομένων και των μισθών τους αντίστοιχα. Συχνά φορές οι εταιρείες θα συγχωνεύσουν τις δύο αυτές θέσεις εργασίας σε μία ως τρόπο να εξοικονομήσουν χρήματα και αυτό είναι όπου αυτό το δίπλωμα στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και Μισθοδοσίας θα μπορούσε να αποδειχθεί ότι αποτελεί ξεχωριστή προσθήκη στο βιογραφικό σας. Αυτό το μάθημα επιπέδου διπλώματος χωρίζεται σε τρία τμήματα που εστιάζουν κάθε φορά στον ΥΕ [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το επαγγελματικό δίπλωμα στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και μισθοδοσίας είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Διαθέτουμε επαγγελματικό δίπλωμα στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και Μισθοδοσίας σε 36 μοντέλα για να σας διδάξουμε όλα όσα χρειάζεστε για να αποκτήσετε επιτυχία σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Επαγγελματικό δίπλωμα στη διαχείριση ηγεσίας - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Η ηγεσία είναι μια σημαντική δεξιότητα που απαιτείται από κάθε εταιρεία, επιχείρηση και ομάδα. Εάν μπορείτε να κατακτήσετε αυτή την ικανότητα και να κινητοποιήσετε τους ανθρώπους αποτελεσματικά, μπορείτε να είστε ένα πολύτιμο πλεονέκτημα για κάθε εταιρεία. Το Επαγγελματικό μας Δίπλωμα στη Διοίκηση Ηγεσίας έχει σχεδιαστεί για άτομα που θέλουν να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους στον τομέα της διαχείρισης και να οδηγήσουν μια μεγάλη ομάδα. Θα μάθετε πώς λειτουργεί η διαχείριση ηγεσίας και πώς μπορείτε να δημιουργήσετε κίνητρα στα μέλη της ομάδας σας. Θα κατανοήσετε επίσης διαφορετικές επιχειρηματικές πτυχές, όπως τη διαχείριση των ανθρώπων, τον προϋπολογισμό, τα κεφάλαια, τις επιχειρήσεις, την κατανομή του χρόνου και την απόδοση ως γενικός ηγέτης στην ομάδα σας. Ωστόσο, μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα και να αποκτήσετε γνώσεις σχετικά με τις ικανότητες ενός ηγέτη, δεξιότητες που απαιτούνται για να είστε επιτυχημένος ηγέτης, αρχές ηγεσίας, χειρισμού διαφορετικών τύπων ανθρώπων, αποτελεσματικά στυλ ηγεσίας και πολλά άλλα. Αν νομίζετε ότι είστε έτοιμοι να αναλάβετε την πρόκληση και να γίνετε αρχηγός κινητοποίησης, τότε αυτό το μάθημα είναι το πιο κατάλληλο για εσάς. Λοιπόν, γιατί να περιμένετε να βάλετε βαθύτερα τη διαχείριση ηγεσίας με αυτήν την προηγμένη πορεία. [+]

Το επαγγελματικό δίπλωμα στη διαχείριση ηγεσίας είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Διαθέτουμε επαγγελματικό δίπλωμα στη διαχείριση ηγεσίας σε 20 ενότητες για να σας διδάξουμε ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχής σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Επαγγελματικό δίπλωμα στη θεραπεία μασάζ - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Το μασάζ και η θεραπεία είναι μια από τις πιο ικανοποιητικές λύσεις για το στρες και την επούλωση. Η δύναμη της αφής, το μασάζ απαιτεί εκτενή σειρά δεξιοτήτων και πρακτικής. Οι ειδικοί μασάζ για να μην γίνουν pro εμπειρογνώμονες σε μέρες, έπρεπε να περάσουν από την κατάλληλη εκπαίδευση για να φτάσουν σε αυτή τη θέση. Το επαγγελματικό μας δίπλωμα στη θεραπεία μασάζ περιέχει την απαραίτητη θεωρία, μαθήματα, οδηγίες και επίσης επαγγελματικές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να φτάσετε σε αυτό το σημείο. Θα μπορείτε να μάθετε προετοιμασία μασάζ, τεχνικές, μασάζ ποδιών, χρήση διαφορετικών τύπων ελαίων, αυτο-μασάζ, ασκήσεις πίεσης, σημεία πίεσης και πώς να ασκείτε πίεση. Βασικά, θα περάσετε από αυτά τα θέματα και θα σας βοηθήσουν να γίνετε επαγγελματίας ειδικός μασάζ σε χρόνο μηδέν. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το επαγγελματικό δίπλωμα στη μασαζοθεραπεία είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο μαθήματα πώλησης που έχει λάβει την πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει επαγγελματικό δίπλωμα στη θεραπεία μασάζ σε 40 ενότητες για να σας διδάξει ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχής σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Επαγγελματικό δίπλωμα στην Air Courier - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Σε αυτόν τον σύγχρονο κόσμο, η επικοινωνία έχει γίνει πολύ πιο εύκολη που βλέπουμε συχνά ότι προϊόντα ή αγαθά από μια χώρα παραδίδονται σε μια άλλη. Ένας αερομεταφορέας είναι ανεξάρτητο άτομο που εργάζεται ως παραδότης για να συνοδεύσει διάφορα προϊόντα στο αποσκευές αποσκευών τους για την αποστολή πολύτιμων προϊόντων ή εγγράφων για τους πελάτες τους. Σήμερα, αυτό έχει γίνει μια δημοφιλής δουλειά στις χώρες του πρώτου κόσμου. Αν θέλετε να ξεκινήσετε τη σταδιοδρομία σας ως αεροπορικός courier και να ταξιδέψετε σε διαφορετικό χώρο παρέχοντας πολύτιμα αγαθά σε διαφορετικούς δέκτες, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας το επαγγελματικό μας επαγγελματικό δίπλωμα στην Air Courier course. Αυτό το μάθημα είναι τέλεια σχεδιασμένο για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να μάθετε τα πάντα σχετικά με αυτή τη συναρπαστική καριέρα. Εάν σας αρέσει το ταξίδι και θέλετε επίσης να μάθετε ένα καλό βιοτικό επίπεδο, θα πρέπει σίγουρα να εξετάσετε αυτό το μάθημα καθώς θα μάθετε τα ταξίδια με ταχυμεταφορές, τις συμβουλές για να γίνετε επαγγελματίας courier αέρα, διαδικασία υποβολής αιτήσεων και τελικά να ξεκινήσετε ως αεροπορική αποστολή. Λοιπόν, γιατί περιμένεις; Αναλάβετε την πρόκληση και κάνετε τον τρόπο σας για να γίνετε επαγγελματίας αερομεταφορέας σε χρόνο μηδέν. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το Επαγγελματικό Δίπλωμα στο Air Courier είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο πωλητικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η Πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Διαθέτουμε επαγγελματικό δίπλωμα στην Air Courier σε 15 ενότητες για να σας διδάξουμε όλα όσα χρειάζεστε για να γίνετε επιτυχημένα σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Επαγγελματικό δίπλωμα στην επιχειρηματικότητα

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Είστε ένας επιδιώκοντας επιχειρηματίας ή θέλετε να γίνετε νέος ιδιοκτήτης επιχείρησης; Ή είστε κάποιος που θέλει απλώς να μάθει για την επιχειρηματικότητα; Εάν κάποια από αυτές τις δηλώσεις σας ταιριάζει, τότε αυτό το μάθημα σίγουρα θα σας βοηθήσει να είστε ειδικός στην επιχειρηματικότητα. Όποιος θέλει να γίνει το αφεντικό τους ή που είναι παθιασμένοι με τις επιχειρήσεις συνήθως επιχειρούν στην επιχειρηματικότητα. Σε αυτό το μάθημα, θα είστε σε θέση να γνωρίζετε και να κατανοείτε πώς λειτουργεί η επιχείρηση. Στη συνέχεια, θα είστε σε θέση να αναπτύξετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε στην επιλεγμένη επιχείρησή σας. Στη συνέχεια, θα μάθετε επίσης πού να πάρετε χρηματοδότηση για την επιχείρησή σας και πώς να προσλάβετε και να εκπαιδεύσετε υπαλλήλους για την επιχείρησή σας. Σε αυτό το μάθημα, θα είστε σε θέση να εξοπλίσει με τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να γίνει επιτυχημένος επιχειρηματίας και να είναι σε θέση να τρέξει και να αναπτύξει την επιχείρησή σας με επιτυχία. [+]

Επαγγελματικό δίπλωμα στην επιχειρηματικότητα

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Διαθέτουμε επαγγελματικό δίπλωμα στην επιχειρηματικότητα

Για να σας παρέχει εύκολη πρόσβαση, αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί τόσο για μερική όσο και για φοιτητές πλήρους φοίτησης. Μπορείτε να είστε διαπιστευμένοι σε μόλις 12 ώρες, 40 λεπτά και είναι επίσης δυνατό να μελετήσετε με το δικό σας ρυθμό.... [-]


Επαγγελματικό δίπλωμα στην εσωτερική διακόσμηση - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Σχεδιάζετε να ξεκινήσετε την καριέρα σας ως εσωτερικός σχεδιαστής ή απλά θέλετε να διακοσμήσετε το δικό σας σπίτι; Αν κάποιο από αυτά είναι αυτό που θέλετε, τότε θα πρέπει να πάρετε αυτό το μάθημα σοβαρά δεδομένου ότι θα μάθετε πολλά σημαντικά πράγματα που σχετίζονται με το εσωτερικό σχεδιασμό που είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί. Βασικά, θα πρέπει να αναπτύξετε μια σειρά από μοναδικές δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας και να προσφέρετε άνεση στους πελάτες σας με το απλό αλλά εξαιρετικό σχεδιασμό. Θα πρέπει να έχετε μια τεράστια γνώση των διαφόρων τύπων εσωτερικών χώρων και πώς να τα προετοιμάσετε. Το Επαγγελματικό μας Δίπλωμα στο Εσωτερικό Σχεδιασμό μπορεί να σας προσφέρει αυτά τα πράγματα αποτελεσματικά μαζί με πολλά άλλα θέματα. Θα μάθετε για τις δουλειές και τα σχέδια για τη διακόσμηση σπιτιών, τα στοιχεία σχεδιασμού, την οργάνωση των ιδεών σας για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα κ.λπ. Θα γνωρίσετε επίσης διαφορετικούς τύπους στυλ και επιλέγοντας τις πιο κατάλληλες για τον εαυτό σας ή τους πελάτες σας . Αν νομίζετε ότι είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση εσωτερικού σχεδιασμού για να βοηθήσετε τον πελάτη με όμορφα σχέδια, εγγραφείτε τώρα και κάντε το όνειρό σας πραγματικότητα. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το επαγγελματικό δίπλωμα στο σχεδιασμό εσωτερικών χώρων είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευαστεί το Επαγγελματικό Δίπλωμα στην Εσωτερική Σχεδίαση σε 18 ενότητες για να σας διδάξουμε ό, τι χρειάζεστε για να γίνετε επιτυχημένος σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Επαγγελματικό δίπλωμα στην ηγεσία και διαχείριση ατόμων - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Διαχειριστείτε και οδηγήστε τους ανθρώπους με ένα παράδειγμα Όλοι θέλουμε να είμαστε ηγέτης, ο καπετάνιος ή ο επικεφαλής οποιασδήποτε ομάδας, είτε πρόκειται για ένα τμήμα της εταιρείας είτε για μια ομάδα που εργάζεται σε ένα έργο. Αλλά έχετε τις απαραίτητες δεξιότητες για να είστε επιτυχημένος ηγέτης; Καλά μπορείτε, με τη βοήθεια αυτού του μαθήματος. Επαγγελματικό δίπλωμα στην ηγεσία και τη διοίκηση ανθρώπωνΑυξηίνει την ποιότητα που απαιτείται από έναν αρχηγό και διευθυντή ανθρώπων. Η αποτελεσματική ηγεσία και η ικανότητα διαχείρισης των ανθρώπων είναι θεμελιώδους σημασίας για την επιτυχία οποιουδήποτε «team» venture να είναι σε επιχείρηση ή σε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα της ομάδας. Είτε πρόκειται για επιχείρηση είτε για δραστηριότητες αναψυχής, οποιαδήποτε ομάδα θα εργαστεί τελικά για ένα κοινό «στόχο» και είναι σημαντικό να υπάρχει κάποιος που να μπορεί να διοικεί το σεβασμό της ομάδας και ποιος μπορεί να τραβήξει όλα τα διάφορα στοιχεία από κοινού για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Ένας αποτελεσματικός ηγέτης θα έχει εξαιρετικές διαπροσωπικές δεξιότητες και θα ξέρει πώς να αξιοποιεί το καλύτερο από τους ανθρώπους. Έτσι ξεκινήστε με αυτό το χρήσιμο μάθημα και αναπτύξτε την ηγετική και κοινωνική σας ικανότητα. Να είστε ο καλύτερος στην δουλειά σας και να οδηγήσετε την ομάδα σας στην επιτυχία. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το Επαγγελματικό Δίπλωμα στην Ηγεσία και τη Διαχείριση των Άνθρωπων είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η Πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει επαγγελματικό δίπλωμα στην ηγεσία και τη διοίκηση ανθρώπων σε διάφορες ενότητες για να σας διδάξει ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχής σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Επαγγελματικό δίπλωμα στην καθοδήγηση και καθοδήγηση - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Να είστε ένας εμπνευσμένος προπονητής και εκπαιδευτής με αυτό το επαγγελματικό δίπλωμα στην καθοδήγηση και την καθοδήγηση Έχετε ένα λαιμό για τη διδασκαλία; Αν νομίζετε ότι έχετε όλες τις ιδιότητες να είστε καλός προπονητής και μέντορας και επιθυμείτε να βελτιώσετε αυτές τις ιδιότητες τότε μην κοιτάξετε πέρα ​​από αυτό το μάθημα Επαγγελματικό δίπλωμα στην καθοδήγηση και καθοδήγηση. Ένας μέντορας μπορεί να δώσει συμβουλές, αλλά οι εταίροι είναι ελεύθεροι να επιλέξουν τι κάνουν. Το πλαίσιο δεν έχει συγκεκριμένους στόχους απόδοσης. Ένας προπονητής προσπαθεί να κατευθύνει ένα άτομο σε κάποιο τελικό αποτέλεσμα, το άτομο μπορεί να επιλέξει πώς να φτάσει εκεί, αλλά ο προπονητής αξιολογεί στρατηγικά και παρακολουθεί την πρόοδο και δίνει συμβουλές για αποτελεσματικότητα και αποτελεσματικότητα. Ωστόσο, αν το σκεφτείτε, και οι δύο είναι πολύ παρόμοιες σε αυτό που κάνουν. Η καθοδήγηση και ο προπονητής ζωής μπορεί να έχουν μικρή διαφορά, αλλά και οι δύο έχουν τον ίδιο στόχο, δηλαδή να βοηθήσουν στην ανάπτυξη και ανάπτυξη κάποιου. Είτε οι στόχοι τους είναι για επαγγελματική σταδιοδρομία ή για προσωπική ανάπτυξη, αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει να μάθετε για τη συνύπαρξη της ζωής και τα βασικά καθοδήγησης. Έτσι ξεκινήστε αμέσως. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το επαγγελματικό δίπλωμα στην καθοδήγηση και καθοδήγηση είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει επαγγελματικό δίπλωμα στην καθοδήγηση και καθοδήγηση σε 43 ενότητες για να σας διδάξει ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχής σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Επαγγελματικό δίπλωμα στην Παιδοψυχολογία - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Η Παιδοψυχολογία αποτελεί μέρος της μελέτης ψυχολογίας που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών. Κάθε φάση ανάπτυξης και ανάπτυξης ενός παιδιού είναι κρίσιμη για την κατανόηση. Η παροχή των αναγκών σε ένα παιδί, όπως τα τρόφιμα, τα καταφύγια και τα ρούχα είναι το ευκολότερο μέρος της ανάπτυξης των παιδιών. Ωστόσο, αυτά δεν είναι τα μόνα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Η ψυχολογία των παιδιών αποτελεί σημαντική πτυχή της ανάπτυξής τους. Τα μαθήματα σε αυτό το μάθημα έχουν σχεδιαστεί για να σας εκπαιδεύσουν για να βεβαιωθείτε ότι θα μάθετε τα σημαντικά θέματα σχετικά με την ψυχολογία των παιδιών. Αυτό το μάθημα θα σας προσφέρει τις απαραίτητες δεξιότητες, γνώσεις και πληροφορίες της Παιδοψυχολογίας. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το Επαγγελματικό Δίπλωμα στην Παιδοψυχολογία είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η Πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει επαγγελματικό δίπλωμα στην παιδοψυχολογία σε διάφορες ενότητες για να σας διδάξει ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχής σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Επαγγελματικό δίπλωμα στην Πληροφορική - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Το επαγγελματικό μας δίπλωμα στην τεχνολογία της πληροφορικής δημιουργεί πλαίσια για τον υπολογισμό, τον εξοπλισμό πληροφορικής και τη μηχανική, τις τεχνολογίες ιστού και πολυμέσων, τα πλαίσια λειτουργίας και την πρόοδο της βάσης δεδομένων. Παρέχεται ως πρακτική πρακτική εμπειρία και μαθήματα μάθησης με διαφορετικές τεχνολογίες υπολογιστών, τόσο σε μεμονωμένους όσο και σε κοινοτικούς τρόπους. Παρέχει επίσης το κατάλληλο τμήμα επικεντρώνεται στην εργασία στην επιχείρηση πληροφορικής ή την είσοδο στο δεύτερο έτος ενός σχετικού κύκλου Bachelor. Σε αυτό το μάθημα θα μάθετε τις απαραίτητες δεξιότητες, γνώσεις και πληροφορίες για την Πληροφορική. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το επαγγελματικό δίπλωμα στην τεχνολογία της πληροφορίας είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το επαγγελματικό δίπλωμα στην τεχνολογία της πληροφορικής σε 61 ενότητες για να σας διδάξει ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχημένος σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Επαγγελματικό δίπλωμα στην Πτηνοτροφία - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Τα πουλερικά είναι ένας τύπος καλλιέργειας που έχει γίνει πολύ δημοφιλής τις τελευταίες δεκαετίες. Λόγω της τεράστιας ζήτησης κρέατος και αυγών, η πτηνοτροφία θεωρείται μεγάλη πηγή εισοδήματος για επιτυχημένους επιχειρηματίες. Αν ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε το δικό σας αγρόκτημα πουλερικών και να εκτελέσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση, αυτό το μάθημα θα ήταν εξαιρετικά κατάλληλο για εσάς. Έτσι, μπορείτε να ρωτήσετε - «τι είναι τόσο ξεχωριστό για το Επαγγελματικό Δίπλωμα στην Πτηνοτροφία;» Λοιπόν, αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε την επιχείρηση πουλερικών, αν θέλετε να το κάνετε μεγάλο ή μικρό. Ωστόσο, θα μάθετε για τον προϋπολογισμό και τις επενδύσεις για να ξεκινήσετε την επιχείρηση πουλερικών σας, βασικούς τομείς διαχείρισης, να βρείτε μια ιδανική τοποθεσία, φάρμακο δολάριο δολάριο, διαδικασία διατροφής, φροντίδα των αυγών, ασθένειες, εμπορία της επιχείρησής σας, αναπαραγωγής, πάπια, γαλοπούλες και επίσης χήνες. Επιπλέον, θα περάσετε από την επιστημονική διαδικασία αναπαραγωγής πουλερικών και θα φέρει θετικά αποτελέσματα σε χρόνο μηδέν. Λοιπόν, γιατί να περιμένετε; Εγγραφείτε τώρα και γίνετε ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας πουλερικών. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το Επαγγελματικό Δίπλωμα στην Πτηνοτροφία είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η Πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Διαθέτουμε επαγγελματικό δίπλωμα Πτηνοτροφίας σε 25 ενότητες για να σας διδάξουμε όλα όσα χρειάζεστε για να αποκτήσετε επιτυχία σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Επαγγελματικό δίπλωμα στη σχεδίαση μόδας και ραπτική - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Θέλετε να είστε σχεδιαστής μόδας ή απλά θέλετε να μάθετε ράψιμο για το σχεδιασμό των δικών σας ρούχων; Αν οποιοδήποτε από τα παραπάνω είναι ναι, τότε πρέπει να ελέγξετε το επαγγελματικό δίπλωμά μας στο σχεδιασμό μόδας και το ράψιμο. Διαθέτει όλα όσα θα χρειαστείτε για να γίνετε επιτυχημένος σχεδιαστής μόδας και επίσης να ράβετε σαν επαγγελματίας. Αυτό το μάθημα θα σας διδάξει διάφορες θεωρίες σχετικές με το σχεδιασμό της μόδας, διαφορετικούς τύπους προϊόντων ένδυσης που θα πρέπει να λάβετε υπόψη για το σχεδιασμό, την επιλογή κατάλληλων υλικών, την επιλογή της τιμής, την απόκτηση κέρδους, τον τρόπο πώλησης των προϊόντων κ.λπ. συμπεριλαμβανομένων των μοτίβων με νήματα από κλωστές, ζωντανές μαριονέτες, φακελάκια καρδιών, τρία κουρτίνες και πολλά άλλα. Επιπλέον, αυτό το μάθημα θα σας δώσει τη διαδικασία της απόκτησης ρεαλιστικών δεξιοτήτων για το σχεδιασμό της μόδας. Θα είστε σε θέση να ράψετε σαν επαγγελματίας εάν μπορείτε να ακολουθήσετε σωστά τις οδηγίες. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το επαγγελματικό δίπλωμα στο σχεδιασμό μόδας και το ράψιμο είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο πωλούμενο μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το επαγγελματικό δίπλωμα στο σχεδιασμό μόδας και το ράψιμο σε 25 μοντέλα για να σας διδάξει όλα όσα χρειάζεστε για να γίνετε επιτυχημένα σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Επαγγελματικό δίπλωμα στη φωτογραφία γάμου - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Ποιος δεν θέλει να συλλάβει την πιο αξέχαστη ημέρα της ζωής τους. Και το πρόσωπο που μπορεί να συλλάβει αυτές τις ευτυχισμένες στιγμές είναι μόνο ένας επαγγελματίας φωτογράφος. Αν μιλάμε για τη φωτογραφία γάμου, τότε αυτό φέρνει πολύ μεγαλύτερη σημασία. Όλοι θέλουν να συλλάβουν τις γαμήλιες στιγμές τους σε ένα πλαίσιο και να δουν τις στιγμές αυτές ολόκληρη τη ζωή τους. Αν νομίζετε ότι είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε την πρόκληση και θέλετε να συλλάβετε αυτές τις ευτυχισμένες στιγμές της ζωής των πελατών σας, τότε το ειδικό μας Επαγγελματικό Δίπλωμα στη Γιορτή Φωτογραφίας Γάμου είναι η πιστοποίηση που μπορεί να ανοίξει νέες πόρτες στην επαγγελματική σας ζωή. Αυτό το μάθημα ειδικεύεται στην επαγγελματική φωτογραφία γάμου και είναι σημαντικές πτυχές. Θα μάθετε να παίρνετε αξέχαστες φωτογραφίες και να αποφεύγετε τα συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι επαγγελματίες κατά τη λήψη σημαντικών φωτογραφιών. Εκτός αυτού, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε γνώση σχετικά με την εύρεση κατάλληλων ιστότοπων, δημιουργώντας την ιδανική στιγμή, καθοδηγώντας τους πελάτες να δημιουργήσουν την πιο προτιμώμενη φωτογράφηση και επίσης να παραδώσουν οικογενειακές φωτογραφίες. Επιπλέον, θα γίνει γάμος φωτογραφίας γάμου με αυτό το ειδικό και προηγμένο μάθημα. Αυτό το μάθημα απευθύνεται στους ανθρώπους που θέλουν να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους στη βιομηχανία φωτογραφίας, ο οποίος εργάζεται ήδη ως φωτογράφος αλλά απαιτεί πιστοποίηση, αλλά και για όσους αγαπούν τη φωτογραφία. Αν νομίζετε ότι είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε την πρόκληση, εγγραφείτε τώρα. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το επαγγελματικό δίπλωμα στη φωτογραφία γάμου είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει επαγγελματικό δίπλωμα στη φωτογραφία γάμου σε 26 ενότητες για να σας διδάξει ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχής σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Επαγγελματικό δίπλωμα στις επικοινωνίες πληροφορικής - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Όταν πρόκειται για την κατανόηση των βασικών στοιχείων της δικτύωσης υπολογιστών, το άτομο πρέπει να έχει τις κατάλληλες γνώσεις σχετικά με τον τρόπο σύνδεσης πολλών διαφορετικών στοιχείων για να δημιουργήσει την ιδανική υπολογιστική δικτύωση. Αυτό το μάθημα θα διδάξει πώς να λειτουργήσει σε ένα ευρύ φάσμα τομέων στον κλάδο των ΤΠΕ και σε ρόλους υποστήριξης ΤΠΕ σε άλλους κλάδους. Θα μάθετε για τοπικά και ευρείας περιοχής δίκτυα, φωνητικό δίκτυο και ασύρματη εγκατάσταση και συντήρηση του δικτύου δεδομένων. Αυτό το μάθημα θα σας διδάξει επίσης τις βασικές επιχειρησιακές και τεχνικές πτυχές των συστημάτων επικοινωνίας ηλεκτρονικών υπολογιστών και συναφή ζητήματα ασφάλειας, επιτρέποντάς σας να εκτιμήσετε τις αναδυόμενες τεχνολογίες. Αν είστε μη-techie που ενδιαφέρονται να μάθουν για δίκτυα υπολογιστών ή επαγγελματίες στον τομέα της πληροφορικής που επιθυμούν να κατανοήσουν καλύτερα πώς λειτουργούν τα δίκτυα, τότε λάβετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε εδώ. Το μάθημα αυτό έχει σχεδιαστεί για να εξοπλίσει τους φοιτητές με ένα ευρύ φάσμα λογισμικού, τεχνικών και δεξιοτήτων ΤΠΕ που απαιτούνται από τη βιομηχανία σε επίπεδο διπλωμάτων. Μέχρι το τέλος αυτού του προγράμματος, οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν μια λύση πληροφορικής σε ένα πρακτικό επιχειρηματικό πρόβλημα χρησιμοποιώντας μια τεχνολογική προσέγγιση. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το επαγγελματικό δίπλωμα στον τομέα των επικοινωνιών πληροφορικής είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο πρόγραμμα πωλήσεων στο οποίο έχουν δοθεί τα πρότυπα πιστοποίησης CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Διαθέτουμε επαγγελματικό δίπλωμα στις επικοινωνίες πληροφορικής σε 30 ενότητες για να σας διδάξουμε όλα όσα χρειάζεστε για να επιτύχετε σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Επαγγελματικό δίπλωμα στο Blogging - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Μην γράφετε μόνο, να γίνετε επαγγελματίας Blogger Θα έχετε χιλιάδες φόρουμ και ιστολόγια στο διαδίκτυο, αλλά όχι όλα αυτά γίνονται από επιτυχημένους bloggers. Όσοι έχουν μάθει την τέχνη του blogging κερδίζουν τεράστιους μισθούς με απλά blogging. Ακολουθείτε το πάθος σας και πληρώνεστε για αυτό. Έτσι μάθετε πώς να blog μέσω αυτού του μαθήματος, ώστε να μπορείτε επίσης να είστε ένας επιτυχημένος επαγγελματίας blogger. Όπως και οι περισσότερες καινοτομίες στο Διαδίκτυο, πολλοί επιχειρηματίες είδαν ένα δυναμικό μάρκετινγκ στο να έχουν ένα blog, και το blogging απογειώθηκε από εκεί. Όχι μόνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα blog για το μάρκετινγκ, αλλά επίσης, ένα blog μπορεί να είναι μια επιχείρηση στο σπίτι από μόνη της. Πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να είναι συγκεχυμένοι σχετικά με το τι αποτελεί ένα blog μέσω μιας ιστοσελίδας. Μέρος του προβλήματος είναι ότι πολλές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν και τα δύο, ενσωματώνοντάς τα σε μια ενιαία παρουσία στο διαδίκτυο. Ξεκινήστε την καριέρα σας στο blogging με αυτό το μάθημα. Το προηγμένο δίπλωμα στο Blogging περιλαμβάνει πολλαπλές μονάδες που έχουν σχεδιαστεί για να σας καταστήσουν ικανό blogger. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το επαγγελματικό δίπλωμα στο Blogging είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει επαγγελματικό δίπλωμα στο blogging σε διάφορες ενότητες για να σας διδάξει ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχής σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Επαγγελματικό δίπλωμα στο Microsoft Excel 2010 - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Είτε χρησιμοποιείτε excel για εργασία είτε για σπουδές, αυτό το διαδικτυακό μάθημα καλύπτει αρχάριους, ενδιάμεσους και προχωρημένους μαθητές στο excel. Το Microsoft Excel 2010 είναι η εφαρμογή υπολογιστικού φύλλου στη σουίτα του MS Office 2010. Θα ξεκινήσετε με τα θεμελιώδη στοιχεία, συγκεντρώνοντας ένα ισχυρό θεμέλιο που θα σας δώσει περισσότερες γνώσεις καθώς προχωράτε σε ενδιάμεσα και προχωρημένα θέματα. Μέχρι το τέλος αυτού του μαθήματος, θα έχετε καταφέρει να μάθετε τα πιο σημαντικά εργαλεία Excel 2010 και να βγείτε με εμπιστοσύνη για να ολοκληρώσετε τις εργασίες του Excel με γνώση και ευγένεια. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το επαγγελματικό δίπλωμα στο Microsoft Excel 2010 είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο πρόγραμμα που έχει πουλήσει το Πιστοποιητικό CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το Επαγγελματικό Δίπλωμα στο Microsoft Excel 2010 σε 39 ενότητες για να σας διδάξει ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχής σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Επαγγελματικό δίπλωμα στο WordPress Blogging - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Γράψτε τα δικά σας WordPress Blogs και προσελκύστε τους δικούς σας οπαδούς Θέλετε να ξεκινήσετε ένα WordPress blog με τον σωστό τρόπο; Γνωρίζουμε ότι η έναρξη ενός ιστολογίου μπορεί να είναι μια τρομακτική σκέψη ειδικά όταν δεν είστε γελοίο. Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς αυτό το επαγγελματικό δίπλωμα στο WordPress Blogging φυσικά θα σας καθοδηγήσει στο πώς να κάνετε wordpress blogging. Blogging στο WordPress είναι παρούσα εδώ και πολύ καιρό. Πολλοί μπλόγκερ έχουν blogging μέσω αυτής της πλατφόρμας που σημαίνει bloggers έχουν πολύ ανταγωνισμό όσον αφορά τους αναγνώστες και τους θεατές. Εάν είστε κάποιος που εργάζεται για την προώθηση blogs WordPress, είναι σημαντικό για σας να ξέρετε πώς να βελτιστοποιήσετε το WordPress για να αποκτήσετε τη βέλτιστη προσέγγιση του κοινού σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα blogs για να κάνετε τα χρήματα online ή απλά να τα δημιουργήσετε για το δικό σας χόμπι. Αυτό το μάθημα παρέχει έναν σαφή διαφανή οδηγό για το πώς να κάνει wordpress blogging. Θα δηλώσει ποια πλατφόρμα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε και από τότε θα πάρετε πολλές οδηγίες για το πώς να είστε καλός blogger. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Επαγγελματικό δίπλωμα στο WordPress Blogging είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο πρόγραμμα πωλήσεων που έχει λάβει την πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το Επαγγελματικό Δίπλωμα στο WordPress Blogging σε 17 ενότητες για να σας διδάξει ό, τι χρειάζεστε για να γίνετε επιτυχημένος σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Επαγγελματικό δίπλωμα στο εμπόριο Forex - CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Forex Trading επίσης γνωστό ως ξένο συνάλλαγμα είναι ένα πολύ δημοφιλές θέμα μεταξύ επιτυχημένων ανθρώπων. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε τα μυστικά πίσω από την επιτυχή διαπραγμάτευση forex, τότε αυτή είναι η σωστή πορεία για σας. Με αυτό το μάθημα, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε πώς λειτουργεί το forex trading και πόσο επιτυχημένοι άνθρωποι κερδίζουν πολλά χρήματα με αυτή τη σύνθετη διαδικασία. Εάν πιστεύετε ακράδαντα ότι έχετε ό, τι χρειάζεται για να μάθετε τις δεξιότητες της κριτικής σκέψης, κάνοντας τη σωστή απόφαση και αγοράζοντας μετρητά συναλλάγματος. Εκτός αυτού, θα έχετε χρήσιμες γνώσεις για τα οικονομικά μιας χώρας και πώς αυξάνονται τα μετρητά για την ανάπτυξή της. Εάν μπορείτε να μάθετε πώς τα μετρητά είναι εκτιμημένα και πώς αυτό σχετίζεται με το ξένο συνάλλαγμα, τότε θα είστε σε θέση να προσδιορίσετε το σημείο εξόδων. Με αυτό το μάθημα, θα αποδείξετε ότι είστε επιχειρηματίας ενθουσιώδης που έχει πείρα στην ανταλλαγή χρημάτων και διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στην παραγωγή πολλών χρημάτων. [+]

Το επαγγελματικό δίπλωμα στη διαπραγμάτευση Forex είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο πωληθέν μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Διαθέτουμε επαγγελματικό δίπλωμα στο Forex Trading σε 30 ενότητες για να σας διδάξουμε ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχής σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Επαγγελματικό δίπλωμα στο μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων - Πιστοποίηση CPD

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή