University of Sussex Online

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Νέοι τρόποι μάθησης, νέοι τρόποι αλλαγής

Ιδρύθηκε το 1961, το Πανεπιστήμιο του Sussex έχει μια μακροχρόνια φήμη για την παροχή παγκόσμιας εκπαίδευσης σε όλους. Τα μαθήματα εξ αποστάσεως μάθησης σας δίνουν την ευκαιρία να σπουδάσετε στο Sussex, από όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο.

Είμαστε ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο, προσελκύοντας κορυφαίους ακαδημαϊκούς και φοιτητές από περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως. Αντιμετωπίζουμε τη σύμβαση, προωθώντας ριζοσπαστικές και προοδευτικές ιδέες για να παρέχουμε στους φοιτητές ξεχωριστή εκπαιδευτική εμπειρία

Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τη ζωή των μαθητών μας και να τους προσφέρουμε τα εργαλεία για να συνεισφέρουμε και να αλλάξουμε τον κόσμο.

"Το κύριο κίνητρό μου για τη μελέτη των Διεθνών Μάρκετινγκ Μάστερ ήταν να αποκτήσω περισσότερες επαγγελματικές δεξιότητες και να αναπτύξω τις γνώσεις μου. Η ευκολία και η ευελιξία της ηλεκτρονικής μάθησης μου έκανε πραγματικότητα. Μελετώντας στο διαδίκτυο μπορώ να μελετήσω και να δουλέψω με την ευκολία μου. "

Kathryn Huang - Διευθυντής ψηφιακού μάρκετινγκ και διεθνές μάρκετινγκ MSc (online) φοιτητής, Βανκούβερ, Καναδάς.

 • Προωθήστε την καριέρα σας
  Βάλτε βαθύτερα στο θέμα που σας γοητεύει, και περαιτέρω την καριέρα σας με τις δεξιότητες που επιθυμούν οι εργοδότες σε όλο τον κόσμο.
 • Μάθηση σε απευθείας σύνδεση
  Διδασμένοι 100% online και με έξι ημερομηνίες έναρξης κάθε χρόνο, τα μαθήματα μας δίνουν την ευκαιρία να ξεκινήσετε το μάθημά σας όταν σας αρέσει και να σπουδάσετε στον δικό μας χρόνο από το δικό σας σπίτι.
 • Υποστηρίζοντας τις σπουδές σας
  Επωφεληθείτε από την αφοσιωμένη σε απευθείας σύνδεση ομάδα επιτυχημένων φοιτητών μας που θα σας στηρίξει στο ταξίδι σας από την εγγραφή στην αποφοίτηση.
  learn, student, laptopgeralt / Pixabay

Μελετώντας online με το Sussex

Καταλαβαίνουμε ότι πολλοί από τους μαθητές μας επιλέγουν να σπουδάσουν μεταπτυχιακό πρόγραμμα για να βελτιώσουν την καριέρα τους. Τα μαθήματά μας στο διαδίκτυο είναι σχεδιασμένα με επίκεντρο την απασχολησιμότητα. Εξασφαλίζουμε ότι η διδασκαλία και η εκμάθηση είναι πρακτική, εστιάζοντας στις πραγματικές περιπτωσιολογικές μελέτες και παρέχοντας δεξιότητες που μπορείτε να λάβετε απευθείας στον εργασιακό χώρο.

Διδασμένοι 100% στο διαδίκτυο, τα μαθήματα εξ αποστάσεως μάθησης παρέχουν την ευελιξία που ταιριάζει στη μελέτη σας γύρω από τη ζωή και τη σταδιοδρομία σας. Οι ενότητες παραδίδονται χρησιμοποιώντας ένα μοντέλο καρουσέλ, πράγμα που σημαίνει ότι αν χρειαστεί να κάνετε ένα διάλειμμα από τις σπουδές σας ανά πάσα στιγμή, μπορείτε απλά να «αποχωρήσετε» από το μάθημα και να επανέλθετε μόλις έχετε τον χρόνο να αφιερώσετε ξανά στις σπουδές σας * .

Η διδασκαλία παρέχεται από ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες που πρωτοπορούν στην έρευνα και αναπτύσσουν νέους τρόπους σκέψης για τον κόσμο. Όπως συμβαίνει και με τα μαθήματα μας στην πανεπιστημιούπολη, ένα στυλ εκμάθησης ξεχωριστά Sussex διέρχεται από κάθε μάστερ. Θα ενθαρρύνεστε να σκέφτεστε πέρα και να αμφισβητήσετε τον κανόνα.

Μελετώντας μέσα σε ένα περιβάλλον εικονικής αίθουσας διδασκαλίας, θα αποκτήσετε πολλές επιπλέον δεξιότητες που εκτιμούν οι εργοδότες στον σημερινό ψηφιακό κόσμο. Θα εργαστείτε με σε εικονικά έργα και σε εικονικές ομάδες, με συναδέλφους που βρίσκονται σε διαφορετικές ζώνες ώρας σε όλο τον κόσμο. Θα είστε βέβαιοι ότι εργάζεστε μέσα σε ψηφιακές πλατφόρμες και είστε ψηφιακός πρωταθλητής μέσα στον οργανισμό σας.

Με γνώμονα τη διαδικτυακή προσβασιμότητα, τα μαθήματα μας είναι κατασκευασμένα για φοιτητές όλων των φυσικών και γνωστικών ικανοτήτων σε όλες τις γεωγραφικές περιοχές.

Και με μια ανθρώπινη εμπειρία που αντικαθιστά την απρόσωπη πλευρά της εξ αποστάσεως μάθησης, τα μαθήματά μας στο διαδίκτυο συγκεντρώνουν ένα παγκόσμιο δίκτυο σπουδαστών μέσω ομάδων μάθησης από ομοτίμους και ομάδων συζήτησης.

Οι διαδικτυακοί μας κύριοι είναι εδώ για φοιτητές παντού που θέλουν να κάνουν το δικό τους είδος αλλαγής.

* Ο μέγιστος χρόνος διάλειμμα ισχύει για τα μαθήματα.117651_notes-macbook-study-conference.jpgΦωτογραφίες εκκίνησης / Pexels

Τοποθεσίες

Λονδίνο

Address
Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη