University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Nottingham προσφέρει ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών μεταξύ των επιχειρήσεων, της οικονομίας, της εκπαίδευσης, της γεωγραφίας, του δικαίου, της πολιτικής και των διεθνών σχέσεων, της κοινωνιολογίας και της κοινωνικής πολιτικής.

Φήμη για την αριστεία

Το Πανεπιστήμιο του Nottingham είναι ένα παγκόσμιο κορυφαίο πανεπιστήμιο 100 και κατατάσσεται στα 50 πρώτα για μια σειρά θεμάτων κοινωνικών επιστημών στην τελευταία QS World University Rankings. Ένα πραγματικά παγκόσμιο ίδρυμα, με πανεπιστημιουπόλεις στην Κίνα και τη Μαλαισία, το Nottingham καλωσορίζει τους σπουδαστές από όλο τον κόσμο.

Προσφέρει μια δυναμική μάθηση κοινότητα όπου η διδασκαλία υποστηρίζεται από την παγκόσμια ηγετική έρευνα. Στο τελευταίο πλαίσιο αριστείας στον τομέα της έρευνας, το πανεπιστήμιο κατέλαβε την 8η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο σε ένα μέτρο «ερευνητικής εξουσίας» και περισσότερο από το 97% της έρευνας του αναγνωρίζεται διεθνώς. Η σχολή συμβάλλει πολύτιμα σε αυτό με την έρευνα που έχει ευρείες επιπτώσεις στην κοινωνία, συμπεριλαμβανομένης της οικονομίας, της υγείας και της ευημερίας, του πολιτισμού, της δημόσιας πολιτικής και του περιβάλλοντος.

Εμπνευσμένη τοποθεσία

Τα σχολεία εντός της σχολής είναι εγκατεστημένα στην καρδιά της Αγγλίας, στο University Park και στο Jubilee Campus. Καλύπτοντας 300 στρέμματα, το Πανεπιστήμιο Park θεωρείται ευρέως ως μία από τις πιο όμορφες πανεπιστημιουπόλεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, με μια βάρκα για κολύμβηση και τροπικούς καταπράσινους λόφους. Απέχει μόλις 10 λεπτά με το λεωφορείο από το ζωντανό κέντρο της πόλης του Nottingham και είναι καλά συνδεδεμένο με δίκτυο τραμ. Το Jubilee Campus έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τα καινοτόμα οικολογικά του κτίρια και το περιβάλλον της στη λίμνη και τα σύγχρονα γλυπτά το καθιστούν ένα εμπνευσμένο μαθησιακό περιβάλλον.

Αφιερωμένο δίκτυο υποστήριξης

Το Πανεπιστήμιο σας καθοδηγεί προτού φτάσετε και στηρίζετε σε όλες τις σπουδές σας. Παρέχουν πληροφορίες και καθοδήγηση σε πολλά θέματα, όπως τα διεθνή προσόντα, οι θεωρήσεις, η χρηματοδότηση, οι κανονισμοί εργασίας και η προσαρμογή στη ζωή στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πιστοποιημένο από το British Council για τη διδασκαλία αγγλικών στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Κέντρο Εκπαίδευσης Αγγλικής Γλώσσας παρέχει μαθήματα πριν και κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, για να αναπτύξετε τις γλωσσικές δεξιότητές σας στο απαιτούμενο επίπεδο.

Η Υπηρεσία Καριέρας και Απασχολησιμότητας προσφέρει συμβουλές για τη ζωή στη σταδιοδρομία και οι Υπηρεσίες Φοιτητών βοηθούν σε οποιαδήποτε προσωπικά ή ακαδημαϊκά θέματα που μπορεί να έχετε.

Εκμάθηση πραγματικού κόσμου

Όλα τα σχολεία της σχολής έχουν πολύτιμους δεσμούς με τη βιομηχανία και τα μαθήματά μας σας εξοπλίζουν με τις βασικές δεξιότητες και τις εξειδικευμένες γνώσεις που θα χρειαστείτε για να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους.

---

Οι πληροφορίες που παρατίθενται σε αυτόν τον ιστότοπο έχουν συνταχθεί πριν από το ακαδημαϊκό έτος στο οποίο εφαρμόζεται. Έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλιστεί ότι οι πληροφορίες που περιέχονται είναι ακριβείς κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, αλλά είναι πιθανό να εμφανιστούν αλλαγές (για παράδειγμα, στο περιεχόμενο μαθήματος), λαμβάνοντας υπόψη το διάστημα μεταξύ της δημοσίευσης και της έναρξης του μαθήματος. Είναι επομένως πολύ σημαντικό να ελέγξετε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου για τυχόν ενημερώσεις προτού υποβάλετε αίτηση για τη σειρά μαθημάτων ακολουθώντας το nottingham.ac.uk/studywithus . Όπου υπάρχει διαφορά μεταξύ του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου και του ιστοτόπου του Πανεπιστημίου, το περιεχόμενο της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου έχει προτεραιότητα .

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Online Μεταπτυχιακά Πιστοποιητικά » Όψη Online Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) » Όψη Διπλώματα Αποφοίτησης » Όψη Μεταπτυχιακά Πιστοποιητικά » Όψη Summer courses » Όψη BAs » Όψη BScs » Όψη Μονοετή MBAs » Όψη Law Πιστοποιητικά » Όψη Law Διδακτορικό (PhD) » Όψη Law Πτυχίο Νομικής (LLB) » Όψη Μεταπτυχιακά Τεχνών (MA) » Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Όψη Διδακτορικό (PhD) » Όψη Law Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM) » Όψη Πτυχία » Όψη Μεταπτυχιακά » Όψη EMBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό

PGCert στο Διεθνές Δίκαιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Μερική παρακολούθηση 1 έτος September 2019 Ηνωμένο Βασίλειο Nottingham

Η γνώση του διεθνούς συστήματος ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχει καταστεί βασική προϋπόθεση για όσους εργάζονται για τη βελτίωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο. Αυτό το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέπει να μελετάτε μερικής απασχόλησης για να ταιριάζει στις δεσμεύσεις σας. [+]

Προυποθέσεις εισόδου2: 1 (ή διεθνές ισοδύναμο) στο δίκαιο, τις ανθρωπιστικές επιστήμες ή τις κοινωνικές επιστήμες. υποψήφιοι με άλλα σχετικά προσόντα ή εμπειρίαIELTS7.0 (όχι λιγότερο από 7.0 γραπτώς, 6.5 κατά την ανάγνωση και 6.0 κατά την ομιλία και ακρόαση) Εάν δεν πληρούνται οι εν λόγω βαθμοί, υπάρχουν διαθέσιμα αγγλικά προπαρασκευαστικά μαθήματαΗ γνώση του διεθνούς συστήματος ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχει καταστεί βασική προϋπόθεση για όσους εργάζονται για τη βελτίωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο. Αυτό το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέπει να μελετάτε μερικής απασχόλησης για να ταιριάζει στις δεσμεύσεις σας.... [-]

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

MA / PGDip / PGCert Σκλαβιά και απελευθέρωση (εξ αποστάσεως μάθηση)

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 9 - 24 μήνες September 2019 Ηνωμένο Βασίλειο Nottingham +1 περισσότερα

Διδασμένος από κορυφαίους ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες εμπειρογνώμονες, αυτό το διεθνώς αναγνωρισμένο μάθημα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης είναι το πρώτο του είδους του στον κόσμο. [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Αυτό το διεθνώς αναγνωρισμένο μάθημα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης είναι το πρώτο του είδους του στον κόσμο.

Διδάσκονται από κορυφαίους ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες εμπειρογνώμονες από την Labs Rights - την πρώτη πλατφόρμα έρευνας στον κόσμο για τον τερματισμό της δουλείας, η οποία παρακολουθεί τη δουλεία με τη δορυφορική τεχνολογία και διασφαλίζει ότι οι επιχειρήσεις δεν χρησιμοποιούν σκλάβους.... [-]


MA Διδασκαλία αγγλικών για ακαδημαϊκούς σκοπούς

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια February 2019 Ηνωμένο Βασίλειο Nottingham

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει με τις απαραίτητες δεξιότητες για να γίνει ένας ικανός, ενημερωμένος με την έρευνα και καινοτόμος Αγγλικά για ακαδημαϊκούς σκοπούς (EAP) επαγγελματία. [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει με τις απαραίτητες δεξιότητες για να γίνει ένας ικανός, ενημερωμένος με την έρευνα και καινοτόμος Αγγλικά για ακαδημαϊκούς σκοπούς (EAP) επαγγελματία.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, σημειώθηκε σημαντική αύξηση της ζήτησης για καθηγητές EAP. Η αύξηση αυτή οφείλεται στην επέκταση της αγγλικής γλώσσας ως μέσου διδασκαλίας, στη διεθνοποίηση του τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, στην αυξανόμενη κυριαρχία της αγγλικής ως γλώσσας εκπαίδευσης και έρευνας και στην ταχεία επέκταση της πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.... [-]


Βίντεο

Achieve it with the Faculty of Social Sciences

360 tour of Nottingham city centre

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
Faculty of Social Sciences
Law and Social Sciences Building
University of Nottingham
University Park

Nottingham, England, NG7 2RD GB
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)