University of Hull Online

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ψάχνετε για την έμπνευση και την πρόκληση να πετύχετε στο πτυχίο σας; Το University of Hull Online είναι η τέλεια επιλογή. Παίρνετε τις ευκαιρίες διδασκαλίας και την επαγγελματική βελτίωση για τις οποίες είμαστε φημισμένοι. Επιπλέον, η ευελιξία της online μελέτης.

Με το University of Hull Online , μπορείτε να πάρετε τη διδασκαλία των εμπειρογνωμόνων, τις ευκαιρίες και την έμπνευση που χρειάζεστε για να πετύχετε.

Προσαρμόστε τις σπουδές σας γύρω από τις εργασίες και άλλες δεσμεύσεις, καθώς κερδίζετε τις μεταβιβάσιμες δεξιότητες και τις γνώσεις που εκτιμούν οι εργοδότες.

Γιατί να έρθετε μαζί μας;

Βραβευμένο ασήμι για την αριστεία της διδασκαλίας μας το 2018 *
* Βραβεύθηκε ένα Silver στο πλαίσιο της αριστείας για τη διδασκαλία, το οποίο αναγνωρίζει την αριστεία στη διδασκαλία και τη μάθηση στα πανεπιστήμια και στα κολέγια του Ηνωμένου Βασιλείου

Ονομάστηκε στα 50 κορυφαία ιδρύματα του Ηνωμένου Βασιλείου για ερευνητική δύναμη από την Times Higher Education

95,9% των φοιτητών εργάζονται ή παρακολουθούν περαιτέρω σπουδές έξι μήνες μετά την αποφοίτησή τους **
** Ηνωμένο Βασίλειο κατοικία πλήρους απασχόλησης αποχωρούν πρώτου βαθμού? Προορισμοί των αποφοίτων από την έρευνα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, για το ακαδημαϊκό έτος 2016/17 που δημοσιεύθηκε από την Υπηρεσία Στατιστικής Ανώτατης Εκπαίδευσης του 2018.

Κάντε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας

Ψάχνετε για την έμπνευση και την πρόκληση να πετύχετε στο πτυχίο σας; Το University of Hull Online είναι η τέλεια επιλογή. Παίρνετε τις ευκαιρίες διδασκαλίας και την επαγγελματική βελτίωση για τις οποίες είμαστε φημισμένοι. Επιπλέον, η ευελιξία της online μελέτης.

Ακολουθούν μερικοί από τους λόγους για να γίνετε μέλος.

 • Ξεκινήστε το ταξίδι της σταδιοδρομίας σας. Όλα τα μαθήματά μας έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την απασχολησιμότητα. Καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών σας, μαθαίνετε σχετικές και μεταβιβάσιμες δεξιότητες που εκτιμούν οι εργοδότες.
 • Κάντε το βιογραφικό σας ξεχωρίζει. Έχουμε στενές σχέσεις με τη βιομηχανία, την κυβέρνηση και άλλους εταίρους. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να έχετε πρόσβαση σε τεχνογνωσία σε πραγματικό κόσμο για να βελτιώσετε το βιογραφικό σας σημείωμα.
 • Να είστε καλά συνδεδεμένοι. Τα σε απευθείας σύνδεση μαθήματα σας συνδέουν με μια παγκόσμια κοινότητα ομοϊδεάτων φοιτητών. Μπορείτε να μοιραστείτε πολύτιμες γνώσεις και προοπτικές με τους συνομηλίκους σας καθώς μελετάτε.
 • Κάνε δια βίου φίλους. Οι σχέσεις που δημιουργείτε ενώ μελετάτε μαζί μας δεν τελειώνουν όταν ολοκληρώσετε την πορεία σας. Με εμάς, έχετε καθοδηγητική διά βίου συμβουλευτική σταδιοδρομίας. Και πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο αποφοίτων μας, αξίας 85.000 ατόμων.
 • Γίνετε μέλος της λίστας μας επιτελών, ηγετών, επιρροών και εμπειρογνωμόνων. Οι απόφοιτοι μας περιλαμβάνουν τον Tom Watson, Αναπληρωτή ηγέτη του Εργατικού Κόμματος. Jeremy Darroch, Διευθύνων Σύμβουλος του Sky UK. και η κυρία Eleanor King, δικαστής του Εφετείου της Αγγλίας και της Ουαλίας.
 • Βοήθα να αλλάξει ο κόσμος. Στο Πανεπιστήμιο του Hull, είμαστε αποφασισμένοι να σας προσφέρουμε τη διδασκαλία και την υποστήριξη που χρειάζεστε για να βοηθήσετε στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου. Γι 'αυτό το σύνθημά μας είναι ο «Lampadas Ferens» , που μεταφράζεται ως «Φέρνοντας το Φως της Μάθησης». Ελα μαζί μας!Woman working by a windowAndrew Neel / Unsplash

Ευέλικτη ηλεκτρονική μάθηση

Στο University of Hull Online , οι ειδικοί διδάσκοντες μας θα σας ενθαρρύνουν να επιτύχετε τους στόχους σας.

Δεν χρειάζεται να κάνετε ένα διάλειμμα από την εργασία ή τις προσωπικές δεσμεύσεις ενώ μελετάτε τα μαθήματα με μερική απασχόληση.

Λόγοι για να μελετήσουμε online μαζί μας

 • Μελετήστε με τους δικούς σας όρους. Έχετε εύκολη online πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα από την επιφάνεια εργασίας ή το tablet σας, χωρίς επιπλέον κόστος.
 • Διατηρήστε την ισορροπία εργασίας και ζωής σας. Με διαχειρίσιμα εβδομαδιαία θέματα, μπορείτε να προγραμματίσετε τις σπουδές σας γύρω από τις δουλειές σας και τις προσωπικές σας δεσμεύσεις.
 • Να είστε μέρος μιας παγκόσμιας κοινότητας. Μοιραστείτε τις γνώσεις και τις προοπτικές με τους συναδέλφους σας σε όλο τον κόσμο και δημιουργήστε παγκόσμια επαγγελματικά δίκτυα.
 • Αφιερωμένη υποστήριξη. Έχετε πρόσβαση σε έναν εξειδικευμένο σύμβουλο φοιτητή για να σας υποστηρίξει με τις σπουδές σας κάθε φορά που το χρειάζεστε.

Πως δουλεύει

 • Εμπλέξτε όσο μαθαίνετε. Οι σπουδές σας περιλαμβάνουν ένα διαδραστικό μείγμα ηλεκτρονικών συζητήσεων, διαλέξεις κατ 'απαίτηση και live webinars.
 • Λάβετε βοήθεια από τους δασκάλους σας όταν τις χρειάζεστε. Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εκμάθησης, έχετε εύκολη πρόσβαση στην υποστήριξη και την ανατροφοδότηση από τον εκπαιδευτή σας.
 • Υποβάλετε τις αναθέσεις σας στο διαδίκτυο. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα έξοδα ταξιδίου, τις βίζες ή την ώρα εργασίας. Όλες οι αναθέσεις υποβάλλονται και ταξινομούνται στο διαδίκτυο.
 • Ξεκινήστε με τις βασικές απαιτήσεις υλικού και λογισμικού. Κάνουμε την ηλεκτρονική σας εμπειρία εκμάθησης όσο πιο εύκολη γίνεται.
 • Πληρώστε όσο πηγαίνετε ή πληρώστε εκ των προτέρων. Προσφέρουμε ευέλικτες επιλογές πληρωμής έτσι ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας.

Τοποθεσίες

Σκάφος

Address
Σκάφος, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη