University of Bath Online

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το πανεπιστήμιο του Bath ιδρύθηκε με Royal Charter το 1966. Η πανεπιστημιούπολη μας έχει θέα στην πανέμορφη πόλη της Μπαντ Μνημικής Κληρονομιάς της UNESCO και προσφέρει ένα φιλόξενο, υποστηρικτικό και εμπνευσμένο περιβάλλον για έρευνα ή μελέτη.

Η ζωντάνια της κοινότητας της πανεπιστημιούπολης μας πηγάζει από μια κουλτούρα υψηλής φιλοδοξίας, επιχειρηματικότητας, δημιουργικότητας και ποικιλομορφίας. Οι ερευνητικές και διδακτικές μας δραστηριότητες επικεντρώνονται στην ακαδημαϊκή μας δύναμη στην επιστήμη, την τεχνολογία, τη μηχανική, τη διαχείριση και τις κοινωνικές επιστήμες. Σε αυτούς τους τομείς, δημιουργήσαμε έναν ενάρετο κύκλο έρευνας και διδασκαλίας της αριστείας και η αφοσιωμένη και ευέλικτη προσέγγιση μας προσαρμόζεται στην ταχέως εξελισσόμενη παγκόσμια ατζέντα.

Η έρευνά μας έχει πρακτικές εφαρμογές με κοινωνικό και οικονομικό όφελος και διεξάγεται με αληθινό πνεύμα διεθνούς και διεπιστημονικής συνεργασίας.

Είμαστε ηγέτες στον τομέα της μετάφρασης της ανακάλυψης σε ενισχυμένη πρακτική, πολιτική, σχεδιασμό, αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα.

Είμαστε ένα πρώτο πανεπιστήμιο επιλογής για φοιτητές παγκοσμίως. Προσφέρουμε ένα ξεχωριστό μείγμα ακαδημαϊκής φήμης, εξαιρετικού ρεκόρ απασχολημένων, παγκόσμιας κλάσης αθλητικών εγκαταστάσεων και ένα πλήρες πρόγραμμα κοινωνικών, πολιτιστικών, ψυχαγωγικών και προσωπικών ευκαιριών ανάπτυξης.

Το ήθος της εταιρικής μας σχέσης στηρίζει την έρευνά μας, τα δίκτυα τοποθέτησης και τη μεταπτυχιακή / μεταπτυχιακή απασχόληση. Η παροχή ευκαιριών τοποθέτησης στη βάση της πειθαρχίας μας είναι μοναδική μεταξύ των κορυφαίων ερευνητικών πανεπιστημίων του Ηνωμένου Βασιλείου.

Δίνουμε θετική συμβολή στη δυναμική της οικονομίας της περιοχής μας, υποστηρίζοντας μία στις 17 θέσεις απασχόλησης και καλύπτοντας περίπου 300 εκατομμύρια λίρες στερλίνες για το ΑΕΠ του Bath και του North East Somerset. Το Κέντρο Καινοτομίας μας βοηθά στη διαφοροποίηση του οικονομικού προφίλ της πόλης, επωάζοντας επιχειρήσεις υψηλής απόδοσης και συντονίζοντας ορισμένα περιφερειακά δίκτυα για τομείς προηγμένης τεχνολογίας.


Η αποστολή μας

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε έρευνα και διδασκαλία παγκόσμιας κλάσης, να εκπαιδεύουμε τους μαθητές μας να γίνουν μελλοντικοί ηγέτες και καινοτόμοι και να επωφεληθούν από τον ευρύτερο πληθυσμό μέσω της έρευνας, της επιχείρησης και της επιρροής μας.


Το όραμά μας

Το όραμά μας είναι να αναγνωριστεί ως διεθνές κέντρο έρευνας και διδασκαλίας της αριστείας, επιτυγχάνοντας παγκόσμιο αντίκτυπο μέσω των αποφοίτων μας, των ερευνητικών και στρατηγικών εταιρικών σχέσεών μας.


Οι αξίες μας

Οι αξίες μας μπορούν να φανούν στη δέσμευσή μας για:

 • την ποιότητα και την αριστεία.
 • καλλιεργώντας υψηλές φιλοδοξίες.
 • υποστηρίζοντας την ελευθερία να αμφισβητούμε τη ληφθείσα σοφία
 • επιδιώκοντας τα υψηλότερα πρότυπα επιστημονικής και επαγγελματικής ακεραιότητας ·
 • δουλεύοντας υπεύθυνα και με σεβασμό προς τους άλλους ·
 • προώθηση της ισότητας, της πολυμορφίας, της συμμετοχής και της προσβασιμότητας ·
 • υιοθετώντας την καλύτερη περιβαλλοντική πρακτική.

Το Πανεπιστήμιο του Bath - Περιήγηση στα κτίρια και εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου του Bath στο Vimeo.


Το μελλον μας

Κατά τα επόμενα πέντε χρόνια, θα βασιστούμε σε αυτή την πλούσια κληρονομιά της εφεύρεσης, της επιχείρησης και της διεθνούς εμπλοκής:

 • να επεκτείνει την ερευνητική μας δύναμη, προσλαμβάνοντας δυναμικούς ερευνητές, καλλιεργώντας το ταλέντο τους και τροφοδοτώντας τις φιλοδοξίες τους.
 • επιβεβαιώνουν τη διεθνή μας επιρροή μέσω συνεργασιών σε παγκόσμιο επίπεδο, οι οποίες προσφέρουν δημιουργικές απαντήσεις σε ερευνητικές και εκπαιδευτικές ευκαιρίες ·
 • να γίνει ένας διεθνής ηγέτης στην μεταπτυχιακή εκπαίδευση, προσελκύοντας όλο και περισσότερους μεταπτυχιακούς φοιτητές, ενισχύοντας το υπάρχον χαρτοφυλάκιο του κύρους με καινοτόμους και παγκόσμιους τρόπους παράδοσης.
 • να εμπλουτίσουν την μεταπτυχιακή και προπτυχιακή εμπειρία, συμμετέχοντας με επίκεντρο στις κοινότητες του προσωπικού μας, του φοιτητή, του εργοδότη, του εταίρου και των αποφοίτων.
 • να επεκτείνουμε την ικανότητα και τις δυνατότητές μας επενδύοντας σε νέες υποδομές, εγκαταστάσεις και τεχνολογίες. Με τον τρόπο αυτό, θα ενισχύσουμε επίσης τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της έρευνας και της διδασκαλίας μας.


Οι στρατηγικές μας

Παράδοση της αριστείας της έρευνας

Η ενίσχυση της ερευνητικής μας ικανότητας μέσω νέων ακαδημαϊκών συναντήσεων και επενδύσεων κεφαλαίου θα αυξήσει τον αντίκτυπο και την επιρροή μας. Η διεύρυνση του διδακτορικού μας πληθυσμού και η υποστήριξη των ερευνητών της πρώιμης σταδιοδρομίας θα ενισχύσουν τη ζωντάνια της ερευνητικής μας κουλτούρας και θα δημιουργήσουν έναν αγωγό ταλέντων. Η επέκταση των ερευνητικών μας συνεργασιών θα αυξήσει το προφίλ μας, θα προσφέρει νέες προοπτικές και θα δημιουργήσει νέες ευκαιρίες.

Η δέσμευση σε περιφερειακό, εθνικό και διεθνές επίπεδο θα διασφαλίσει ότι οι πνευματικοί μας πόροι θα έχουν τον βέλτιστο αντίκτυπο στην οικονομική επιτάχυνση και την κοινωνική καινοτομία.


Παρέχετε εξαιρετική διδασκαλία

Ο καινοτόμος σχεδιασμός του προγράμματος σπουδών και η μάθηση με τη βοήθεια της τεχνολογίας θα διατηρήσουν την αναγνωρισμένη ποιότητα της παράδοσης. Η δέσμευση με τους σπουδαστές μας και τους μεταπτυχιακούς μας σπουδαστές θα ενημερώσει τη συνεχή βελτίωση της διδασκαλίας και της μάθησης. Η συνεργασία με τους εργοδότες και τους επαγγελματικούς φορείς θα διευκολύνει την ανταπόκρισή μας στις μεταβαλλόμενες δεξιότητες που απαιτούνται στον χώρο εργασίας. Η αναγνώριση και η ανάπτυξη της αριστείας στη διδακτική πρακτική θα αυξήσει τα επίπεδα ικανοποίησης των φοιτητών και θα στηρίξει τις προσδοκίες σταδιοδρομίας των υπευθύνων για την παράδοση. Η ανάλυση των προορισμών σταδιοδρομίας των αποφοίτων και των μεταπτυχιακών φοιτητών θα διασφαλίσει ότι προσθέτουμε αξία στις προοπτικές απασχόλησης. Η επένδυση σε ψηφιακές τεχνολογίες και νέες υποδομές θα μας βοηθήσει να ανταποκριθούμε στην υψηλή ζήτηση για την παροχή μας και να υιοθετήσουμε νέες παιδαγωγικές προσεγγίσεις.


Προώθηση της διεθνούς δέσμευσης και των εταιρικών σχέσεων

Η εμβάθυνση των επίσημων συμπράξεων με κορυφαία διεθνή πανεπιστήμια και φορείς χάραξης πολιτικής θα ενισχύσει τα διεθνή μας δίκτυα και θα επεκτείνει την επιρροή μας. Η αύξηση της κινητικότητας και η διαπολιτισμική υποστήριξη των ερευνητών που έχουν καθιερωθεί και αρχίζουν σταδιοδρομία τους θα συμβάλουν στην αύξηση του διεθνούς προφίλ τους και στην επέκταση των ερευνητικών τους δικτύων. Η υποστήριξη συνεργατικών διμερών και πολυμερών ερευνητικών ευκαιριών, συμποσίων και συναντήσεων θα ενισχύσει τα διεθνή μας δίκτυα. Η επέκταση των ευκαιριών για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές θα βοηθήσει τους μαθητές μας να ενισχύσουν την απασχολησιμότητά τους στην παγκόσμια αγορά προσλήψεων και να δημιουργήσουν τα δίκτυα του μέλλοντος.


Προσέλκυση και υποστήριξη των καλύτερων φοιτητών από διαφορετικό κοινωνικό και πολιτισμικό υπόβαθρο

Η παροχή ενός περιεκτικού περιβάλλοντος που προβλέπει τις ποικίλες απαιτήσεις υποστήριξης του ποικίλου φοιτητικού μας πληθυσμού θα βοηθήσει τους μεμονωμένους μαθητές να επιτύχουν το δυναμικό τους. Η συνεργασία με σχολεία και κολέγια εταίρους για να αυξήσουν τις προσδοκίες των ταλαντούχων νέων και για να διασφαλίσουν ότι έχουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να επωφεληθούν από την παροχή μας θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε τους διευρυμένους στόχους συμμετοχής μας. Η ενίσχυση των στοχοθετημένων δικτύων υποστήριξης για μαθητές από υποεκπροσωπούμενα περιβάλλοντα θα μας βοηθήσει να διατηρήσουμε το εξαιρετικό ρεκόρ μας για τη διατήρηση και την επιτυχία των φοιτητών.


Βελτιώστε την εμπειρία των φοιτητών σε συνεργασία με ένα φοιτητικό φορέα

Η συνεργασία με την Ένωση Φοιτητών θα εξασφαλίσει ότι η φωνή του φοιτητή θα ενημερώνει τη λήψη αποφάσεων και όλοι οι φοιτητές, προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί, θα λαμβάνουν υψηλής ποιότητας ευημερία, ποιμαντική και ακαδημαϊκή υποστήριξη. Θα υποστηρίξει επίσης την παροχή ευκαιριών για ανάπτυξη προσωπικών, επαγγελματικών και ακαδημαϊκών δεξιοτήτων και δέσμευση για κοινωνικές δραστηριότητες, δραστηριότητες αναψυχής και δραστηριότητες εθελοντισμού. Η ενίσχυση των επαγωγικών μας δραστηριοτήτων θα στηρίξει τη μετάβαση των σπουδαστών στη ζωή του Πανεπιστημίου και τη μετάβαση των μεταπτυχιακών τους σπουδών σε μεταπτυχιακές σπουδές. Η επένδυση σε υποστήριξη τοποθέτησης θα ενισχύσει μια εξαιρετική και ξεχωριστή πτυχή της παροχής μας.


Ανάπτυξη της ικανότητας της φυσικής υποδομής και της τεχνολογίας της πληροφορίας να ανταποκρίνεται στις αλλαγές στον όγκο και τη φύση των δραστηριοτήτων μας

Σε στενή συνεργασία με μια σειρά τοπικών αρχών και εταιρικών σχέσεων τοπικών επιχειρήσεων, θα επιδιώξουμε να αναπτύξουμε τη φυσική μας υποδομή για να στηρίξουμε την ανάπτυξη της ερευνητικής μας δύναμης και να ανταποκριθούμε στη ζήτηση από υποψήφιους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές. Η υιοθέτηση νέων ψηφιακών τεχνολογιών και η αύξηση της ανθεκτικότητας της υποδομής πληροφορικής θα ανταποκριθούν στη θεμελιώδη σημασία της τεχνολογίας της πληροφορίας σε όλες τις πτυχές των δραστηριοτήτων μας, καθώς και στη στήριξη της επέκτασης της διαδικτυακής και συνδυασμένης εκπαίδευσης μάθησης.


Αναπτύξτε την ικανότητα των ανθρώπων μας να επιτύχουν τους στόχους μας και να ανταποκριθούν με ευελιξία στις μεταβαλλόμενες ανάγκες

Η πρόσληψη των καλύτερων ανθρώπων και η στήριξή τους για την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους θα μας βοηθήσουν να επιτύχουμε την αριστεία. Η επένδυση στην ηγετική και διοικητική μας ικανότητα θα μας βοηθήσει να υποστηρίξουμε τους συναδέλφους να ανταποκριθούν με ευελιξία στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των φοιτητών μας και των άλλων ενδιαφερόμενων μερών.


Εξασφάλιση της οικονομικής ικανότητας για την αριστεία των πόρων στην έρευνα και την εκπαίδευση

Η παροχή οικονομικών πλεονασμάτων θα μας επιτρέψει να επενδύσουμε στο μέλλον μας, ενισχύοντας την ερευνητική μας ικανότητα, επεκτείνοντας τη διεθνή μας επιρροή, αυξάνοντας τον μεταπτυχιακό μας πληθυσμό και διατηρώντας την ποιότητα της φοιτητικής εμπειρίας. Οι επιλεκτικές επενδύσεις και η κατανομή των πόρων θα βελτιστοποιήσουν τον αντίκτυπο των δραστηριοτήτων μας. Η επίτευξη του στόχου εθελοντισμού των 50 εκατομμυρίων λιρών για την επέτειο των 50 χρόνων θα μας επιτρέψει να επιταχύνουμε την επένδυση σε ερευνητική δύναμη και νέες εγκαταστάσεις για να ενισχύσουμε την εμπειρία των φοιτητών.


Τα χαρακτηριστικά μας

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που απονέμονται στην κοινότητα μας είναι:

Η αποφασιστικότητα να υπερέχει :

Τοποθεσίες

Λούτρο

Address
Claverton Down
BA2 7AY Λούτρο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Διαπιστεύσεις

EFMD Equis Accredited

Υποβολή ερώτησης

Άλλη