University of Aberdeen Online

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων

Ιδρύθηκε το 1495, το Πανεπιστήμιο του Aberdeen είναι το τρίτο παλαιότερο πανεπιστήμιο της Σκωτίας και μέρος μιας ελίτ ομάδας έξι αρχαίων Βρετανικών πανεπιστημίων, η οποία περιλαμβάνει την Οξφόρδη και το Cambridge.

Το Πανεπιστήμιο του Aberdeen Business School απολαμβάνει ένα διάσημο ακαδημαϊκό γενεαλογικό και μια αξιοζήλευτη φήμη για την αριστεία στην έρευνα στις σπουδές επιχειρήσεων και διαχείρισης. τοποθετώντας το μέσα στα τρία κορυφαία πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Συνολικά, το Πανεπιστήμιο του Aberdeen κατατάσσεται σταθερά στα 200 κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου και διαθέτει 82.500 αποφοίτους που βρίσκονται σε 192 χώρες σε όλο τον κόσμο, με 92% ρεκόρ απασχολησιμότητας. Οι αποφοίτοι περιλαμβάνουν πέντε βραβευθέντες με βραβείο Νόμπελ και διάφορους κορυφαίους επαγγελματίες στους τομείς τους.

Η Σχολή Επιχειρήσεων φιλοξενεί σήμερα φοιτητές από 45 χώρες και υπερηφανεύεται για την εξατομικευμένη και μαθησιακή προσέγγιση του διδακτικού της προσωπικού. Οι μαθητές μαθαίνουν από καινοτόμους δασκάλους και κορυφαίους ειδικούς με εμπειρία στον τομέα της έρευνας και της επαγγελματικής διαχείρισης, οι οποίοι βρίσκονται στην αιχμή της σύγχρονης παγκόσμιας επιχειρηματικής πρακτικής.

Εκτός από την ακαδημαϊκή αριστεία, η Business School επικεντρώνεται στη σφυρηλάτηση ισχυρών δεσμών με τη βιομηχανία για να εξασφαλίσει στους φοιτητές της να αποκτήσουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που απαιτεί μια ανταγωνιστική αγορά επιχειρήσεων και θέσεων εργασίας.

Στο Πανεπιστήμιο του Aberdeen Business School, θα αποκτήσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να γίνετε επαγγελματίας της επιχείρησης ενώ θα βελτιώσετε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας.

Επαγγελματική εξειδίκευση

Θα μάθετε από μερικούς από τους κορυφαίους διδάσκοντες στην επιχειρηματική εκπαίδευση και θα επωφεληθείτε από προσεγμένες και καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών σας, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να εφαρμόσετε τις θεωρητικές γνώσεις σε μια σύγχρονη επιχειρηματική αγορά. Πολλοί από τους ακαδημαϊκούς μας είναι ηγετικές αρχές στον τομέα τους και συμμετέχουν ενεργά στη διεθνή έρευνα.

Εκτελεστικοί Φορείς

Καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών σας, θα επωφεληθείτε από τις πολύτιμες γνώσεις από τους Επίτιμους Εκτελεστικούς Φορείς του Πανεπιστημίου Aberdeen που είναι επαγγελματίες που εργάζονται στον τομέα των επιχειρήσεων. Η εισαγωγή τους διασφαλίζει ότι το πρόγραμμα είναι ευθυγραμμισμένο με τις ικανότητες και τις δεξιότητες που απαιτεί η βιομηχανία, έτσι ώστε τα μαθήματα που μελετάτε να είναι πάντα συναφή με τη βιομηχανία.

Καριέρα

Στο Πανεπιστήμιο του Aberdeen, οι σπουδαστές αναπτύσσουν και παρουσιάζουν ένα εξαιρετικό εύρος δεξιοτήτων και αποφασιστικότητας που τους επιτρέπουν να υπερέχουν στον σημερινό ανταγωνιστικό επιχειρηματικό κόσμο. Είμαστε υπερήφανοι για την ιστορία των αποφοίτων μας που έχουν επιτύχει εξαιρετική επιτυχία στον παγκόσμιο χώρο εργασίας.

Υποστηριζόμενη ηλεκτρονική μάθηση

Μπορείτε να μελετήσετε πλήρως το πρόγραμμά σας. Το περιβάλλον μάθησης που διαθέτουμε είναι πλήρως συμβατό με το φορητό υπολογιστή, το tablet και κάθε κινητή συσκευή. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο εκπαιδευτικό σας υλικό, να υποβάλετε εργασίες αξιολόγησης, να επικοινωνήσετε με τους δασκάλους και τους συμμαθητές σας και να επικοινωνήσετε εύκολα με την ομάδα υποστήριξης. όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο.

Δεν χρειάζεται να παρευρεθείτε σε μια πανεπιστημιούπολη και δεν υπάρχουν σεμινάρια ή διαλέξεις - μπορείτε να μελετήσετε όταν θέλετε, όπου θέλετε. Και θα αποφοιτήσετε με τα ίδια προσόντα και πιστοποίηση με τους σπουδαστές που σπουδάζουν στην πανεπιστημιούπολη στο πανεπιστήμιο.

Υποστήριξη τοπικής μελέτης

Όπου μπορούμε, θα οργανώσουμε την πρόσβαση σε μια σειρά συνεδριών υποστήριξης μελέτης σε τοπικό επίπεδο. Αυτά θα διευκολυνθούν από τους αντιπροσώπους και τους αντιπροσώπους μας σε όλο τον κόσμο. Αυτές οι συνεδρίες θα είναι άτυπες προσκλήσεις όπου μπορείτε να συναντήσετε συναδέλφους και να λάβετε μέρος σε συζήτηση και ομαδική εργασία.

Συνεργαζόμαστε με το Meridian Center for Leadership (MCL) για να προσφέρουμε εργαστήρια προσώπων επιπέδου Masters στον Κόλπο, την Κίνα και το Χονγκ Κονγκ.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ABERDEEN

Τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο, το Πανεπιστήμιο του Aberdeen θα φιλοξενήσει μια ειδική εκδήλωση όπου μπορείτε να συναντήσετε προσωπικά δασκάλους, συμφοιτητές και κορυφαίους επιχειρηματίες. Η συμμετοχή σε αυτά τα γεγονότα δεν είναι υποχρεωτική, αλλά αν έχετε το χρόνο να το κάνετε, είναι μια μεγάλη ευκαιρία να συναντήσετε πρόσωπο με πρόσωπο.

Υποστηριζόμενη ηλεκτρονική μάθηση

Τα προγράμματα του Πανεπιστημίου Aberdeen Online παρέχουν την απαραίτητη ευελιξία για την εξισορρόπηση της εκμάθησης σας με επαγγελματικές και προσωπικές δεσμεύσεις.

Ακριβώς όπως οι τεχνολογίες μετασχηματίζουν την επιχειρηματική πρακτική και τις αγορές, έτσι μετατρέπει τη μάθηση. Στο Πανεπιστήμιο του Aberdeen Business School, καταλαβαίνουμε ότι η τεχνολογία μπορεί να βελτιώσει τη μάθηση σε πολλά επίπεδα και δεσμεύεται να εξασφαλίσει ότι οι μαθητές μας θα επωφεληθούν από αυτό. Ταυτόχρονα, πιστεύουμε ότι η τεχνολογία από μόνη της δεν είναι αρκετή και ότι στην καρδιά της μάθησης βρίσκεται η επικοινωνία και η αλληλεπίδραση σε προσωπικό επίπεδο - οι άνθρωποι μιλάνε στους ανθρώπους. Ονομάζουμε τη συνάντηση των τελευταίων τεχνολογιών με αυξημένα επίπεδα επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης με την υποστηριζόμενη ηλεκτρονική μάθηση.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?

  • Μια εμπειρία μάθησης που σας προσφέρει περισσότερα, όχι λιγότερα από όσα θα περιμένατε να λάβετε στην πανεπιστημιούπολη - περισσότερη υποστήριξη προς έναν, περισσότερη επικοινωνία και αλληλεπίδραση. μια πλουσιότερη εμπειρία μάθησης
  • Απεριόριστη επικοινωνία με τον προσωπικό σας δάσκαλο - ανά πάσα στιγμή - και πρόσβαση σε υποστήριξη από ομάδα υποστήριξης οποιαδήποτε στιγμή που θα σας βοηθήσει με κάθε πτυχή των σπουδών σας
  • Εκπαιδευτικά υλικά τα οποία είναι πλούσια, διαδραστικά και ειδικά σχεδιασμένα για online σπουδές
  • Συνεχής δέσμευση με συναδέλφους που διεγείρει τη δημιουργικότητα, συζητά και εμπλουτίζει την εμπειρία μάθησης του καθενός
  • Δεν υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με το πότε ή πού πραγματοποιείται η εκμάθηση ή η επικοινωνία. δεν χρειάζεται να παρακολουθήσετε μαθήματα και να μη ρυθμίζετε ώρες διδασκαλίας ή διδασκαλίας
  • Το πιο σημαντικό είναι ότι όλα αυτά σας φέρνουν σε ένα περιβάλλον μάθησης που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες του εκπαιδευόμενου σε απευθείας σύνδεση - ένα που είναι εύκολο στη χρήση και είναι προσβάσιμο από οποιαδήποτε συσκευή, οπουδήποτε

Πλατφόρμα μελέτης παγκόσμιας κλάσης

Ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό περιβάλλον στο διαδίκτυο που προσφέρει επίπεδα υποστήριξης και αλληλεπίδρασης που δεν συνδυάζονται με κανένα άλλο σχολείο επιχειρήσεων.

Ο ιστότοπός μας περιλαμβάνει όλα τα εκπαιδευτικά υλικά που θα χρειαστείτε για τις σπουδές σας: απλώς συνδεθείτε για να ξεκινήσετε. Θα επωφεληθείτε από το διαισθητικό σεμινάριο, το συνεργατικό στούντιο και τους τομείς αξιολόγησης, όπου οι τελευταίες λειτουργίες θα σας επιτρέψουν να μεταφορτώσετε γρήγορα και εύκολα το έργο σας, να λάβετε ανεκτίμητη ενημέρωση από τους δασκάλους και να συμμετέχετε σε συζητήσεις με τους συναδέλφους σας.

Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε μια σειρά λειτουργιών του πίνακα ελέγχου που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τις σπουδές σας, τις οποίες μπορείτε να συγχρονίσετε στο προσωπικό ημερολόγιό σας για να παρακολουθείτε τις προθεσμίες αξιολόγησης και τα γεγονότα.

Επιλέγοντας να σπουδάσετε στο Πανεπιστήμιο Aberdeen Online σας δίνει τον έλεγχο της μάθησης σας. ο χώρος μελέτης μας παρέχει τη διεπαφή.

Εμπνευσμένο διαλογικό περιεχόμενο

Θα κληθείτε να εφαρμόσετε τις νεοαποκτηθείσες δεξιότητες, τις τεχνικές και τις γνώσεις σας στην πράξη από την πρώτη μέρα.

Τα εκπαιδευτικά μας υλικά έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τον σύγχρονο επιχειρηματία. Το σύγχρονο στυλ και η διαισθητική λειτουργικότητα τους σας επιτρέπουν να συμμετέχετε στις σπουδές σας όποτε και όπου θέλετε.

Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν διερεύνηση περιπτωσιολογικών μελετών, δημιουργία καινοτόμων επιχειρηματικών προτάσεων και ολοκλήρωση αντανακλαστικών ασκήσεων που θα σας επιτρέψουν να αποκτήσετε σε βάθος γνώση των βέλτιστων επιχειρηματικών πρακτικών σε ένα παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Θα χρησιμοποιήσετε επίσης μια σειρά από βιομηχανικά πρότυπα τεχνολογίας, καθώς και να συμμετέχετε σε συναρπαστικές προσομοιώσεις κτιρίων ομάδας. Συνεργαζόμενοι, θα βγείτε από το πρόγραμμα με μια ευρεία κατανόηση όλων των τομέων των επιχειρήσεων από πολιτισμικά διαφορετικές προοπτικές.

Τελικά, τα εκπαιδευτικά μας υλικά θα σας δώσουν την ευκαιρία να αναπτυχθείτε ως επαγγελματίας των επιχειρήσεων. εξοπλισμένο και με αυτοπεποίθηση να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της σύγχρονης επιχείρησης παγκοσμίως.

Για έναν δοκιμαστή από τα είδη του εμπνευσμένου, διαδραστικού περιεχομένου που μπορείτε να περιμένετε να δείτε ενώ παρακολουθείτε ένα από τα προγράμματα μας, παρακολουθήστε το κινούμενο σχέδιο για μια επισκόπηση των εννέα θεωριών της ηγεσίας σε λιγότερο από πέντε λεπτά.

Ευέλικτη μελέτη

Το Πανεπιστήμιο του Aberdeen Online προσφέρει την καλύτερη επιλογή για σας - μελετήστε όπου και όποτε επιλέγετε.

Μελέτες στο διαδίκτυο σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εκπαιδευτικά σεμινάρια, σεμινάρια ή διαλέξεις. Μπορείτε να εργαστείτε στις προσωπικές σας δεσμεύσεις, συνδεθείτε στο χώρο της μελέτης σε ώρες που σας ταιριάζουν, από οποιαδήποτε συσκευή, ενώ είστε εν κινήσει, στη δουλειά ή στο σπίτι.

Δεν θα σας ζητηθεί ποτέ να παρακολουθήσετε μια εξέταση, δεδομένου ότι όλες οι αξιολογήσεις βασίζονται στα μαθήματα.

Καθώς τα προγράμματά μας παρέχονται κυρίως μέσω ασύγχρονης επικοινωνίας, θα έχετε την ελευθερία να εξετάσετε πλήρως τις ερωτήσεις και τα σχόλιά σας, και ο εκπαιδευτής σας θα έχει αρκετό χρόνο για να σας δώσει λεπτομερή, ουσιαστική ανατροφοδότηση. Θα συμμετάσχετε επίσης σε ζωντανές συζητήσεις και συζητήσεις, οι οποίες θα διοργανωθούν σε μια εποχή που θα είναι βολική για όλους στην ομάδα.

Απεριόριστη υποστήριξη

Η μελέτη του διαδικτύου δεν σημαίνει ότι μελετάται μεμονωμένα.

Ως φοιτητής του Πανεπιστημίου Aberdeen Online, θα λάβετε απεριόριστες συμβουλές και καθοδήγηση από έμπειρους διδάσκοντες και μια ολοκληρωμένη υπηρεσία υποστήριξης φοιτητών από την ομάδα συμβούλων μας που θα σας παράσχει πρόσθετη βοήθεια σχετικά με οποιαδήποτε διοικητικά, εμπειρία.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα λάβετε δίδακτρα από ειδικούς διδάσκοντες ειδικούς που είναι ειδικοί στον τομέα τους. Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των μηνυμάτων που μπορείτε να στείλετε και να λάβετε μέσω του ενσωματωμένου συστήματος ανταλλαγής μηνυμάτων και οι εκπαιδευτές και οι σύμβουλοι υποστήριξης θα απαντήσουν εντός 24 ωρών από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Παγκόσμιο δίκτυο

Στον σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο, η δημιουργία ενός παγκόσμιου δικτύου επαγγελματικών επαφών είναι ανεκτίμητη για την επιτυχία σας.

Καθ 'όλη τη διάρκεια του προγράμματος, θα συναντήσετε ταλαντούχους επαγγελματίες από διαφορετικές βιομηχανίες, τομείς και πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο. Συνεργαζόμενοι σε ομαδικά προγράμματα, ασκήσεις ομαδικής οικοδόμησης και ζωντανές συζητήσεις στο online στούντιο σας, θα διευρύνετε την προοπτική και την κατανόησή σας σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας από πολιτισμικά διαφορετικές προοπτικές, καθώς και να αναπτύξετε ένα προσωπικό δίκτυο παγκόσμιων επαφών που διαρκεί πέρα ​​από ακαδημαϊκή εμπειρία.

Το Πανεπιστήμιο του Aberdeen Online παρέχει τον ιδανικό τρόπο για να εργαστείτε, να συνδεθείτε και να επικοινωνήσετε με τον παγκόσμιο επιχειρηματικό κόσμο σήμερα: δίκτυο με φοιτητές διεθνώς και επικοινωνήστε πέρα ​​από τα σύνορα χρησιμοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία επιχειρηματικών πρακτικών.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Online MBA » Όψη Online Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

MBA Global

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Aberdeen

Το MBA (Παγκόσμιο) από το Πανεπιστήμιο του Aberdeen είναι το μόνο πλήρως online πρόγραμμα MBA που προσφέρεται από ένα από τα έξι αρχαία πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου. Εξερευνήστε τις προσεγγιστικές προσεγγίσεις για τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες, παράλληλα με τους διεθνείς ομότιμους, ενώ παράλληλα αποκτάτε βασικές δεξιότητες στην ηγεσία, την καινοτομία, τη διαχείριση αλλαγών, την ανάπτυξη στρατηγικής, τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ. Το πρόγραμμα σας δίνει επίσης την ευκαιρία να διαμορφώσετε το MBA σας σύμφωνα με τους δικούς σας στόχους σταδιοδρομίας, διεξάγοντας έρευνα και μελέτες περιπτώσεων σε τομείς που σας ενδιαφέρουν ως επαγγελματίες. [+]

Το MBA (Παγκόσμιο) από το Πανεπιστήμιο του Aberdeen είναι το μόνο πλήρως online πρόγραμμα MBA που προσφέρεται από ένα από τα έξι αρχαία πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Εξερευνήστε τις προσεγγιστικές προσεγγίσεις για τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες, παράλληλα με τους διεθνείς ομότιμους, ενώ παράλληλα αποκτάτε βασικές δεξιότητες στην ηγεσία, την καινοτομία, τη διαχείριση αλλαγών, την ανάπτυξη στρατηγικής, τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ.... [-]


Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

MSc Finance

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Aberdeen

Το MSc Finance από το Πανεπιστήμιο του Aberdeen είναι το μόνο πλήρως online Master's στο πρόγραμμα χρηματοδότησης που προσφέρεται από ένα από τα 6 αρχαία πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου. Αποκτήστε όλες τις απαραίτητες δεξιότητες για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στη χρηματοδότηση, καθώς αναπτύσσετε μια βαθιά κατανόηση των οικονομικών θεωριών, παραδοχών και τεχνικών - πριν προχωρήσετε στη διερεύνηση των ταχέως εξελισσόμενων ειδικοτήτων όπως η Fintech, τα μεγάλα δεδομένα, ο κανονισμός και τα διεθνή οικονομικά. Το πρόγραμμα σας δίνει επίσης τη μοναδική επιλογή να κερδίσετε πιστώσεις για το πτυχίο Master σας, μελετώντας τα πιστοποιητικά CFA®, δίνοντάς σας ένα επιπλέον πλεονέκτημα σε μια ανταγωνιστική αγορά εργασίας. [+]

Το MSc Finance από το Πανεπιστήμιο του Aberdeen είναι το μόνο πλήρως online Master's στο πρόγραμμα χρηματοδότησης που προσφέρεται από ένα από τα 6 αρχαία πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αποκτήστε όλες τις απαραίτητες δεξιότητες για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στη χρηματοδότηση, καθώς αναπτύσσετε μια βαθιά κατανόηση των οικονομικών θεωριών, παραδοχών και τεχνικών - πριν προχωρήσετε στη διερεύνηση των ταχέως εξελισσόμενων ειδικοτήτων όπως η Fintech, τα μεγάλα δεδομένα, ο κανονισμός και τα διεθνή οικονομικά.... [-]