Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Trading College διδάσκει φοιτητές στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό για σχεδόν δέκα χρόνια πώς να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους για επιτυχημένη διαπραγμάτευση των χρηματοπιστωτικών αγορών από το σπίτι τους. Προσφέροντας μια σειρά από ευέλικτα μαθήματα και καθοδηγητικά μαθήματα, τόσο σε απευθείας σύνδεση όσο και στην τάξη, για αρχάριους μέχρι και προηγμένους εμπόρους.

Trading College διδάσκοντες Trading College είναι επιτυχημένοι επαγγελματίες έμποροι που έχουν αποκτήσει μια σταθερή εκπαίδευση διαπραγμάτευσης και είναι πλήρως εξειδικευμένοι τεχνικοί αναλυτές του STA. Έχουν μεταμορφώσει τη ζωή τους μέσω του Trading College και καθοδηγούν τους μαθητές σε κάθε βήμα του δρόμου.

Trading College ιδρύθηκε από τον Lee Sandford. Μετά από μια 18ετή σταδιοδρομία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ο Lee δεσμεύτηκε να κυριαρχήσει τις αγορές. Όπως πολλοί αρχάριοι, τα πρώτα χρόνια τον είδαν να παρευρίσκεται σε μερικά μαθήματα - αλλά αυτό δεν παράγει τίποτα περισσότερο από απογοήτευση. Έτσι ο Λι διάβησε και έβλεπε πιο μακριά. Μετά από μια διαφωτιστική στάση στα κοιλώματα εμπορίας σπόρων στο Chicago Board of Trade, επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο με νέα σθένος. Ο Lee έχει διαπραγματευτεί από το 2003 και κερδίζει τη ζωή του ως έμπορος. Το μήνυμά του προς τους μαθητές του: "Γίνε κύριος των εργαλείων σου και έπειτα έχεις την ευκαιρία να είσαι ένας πολύ επιτυχημένος έμπορος. Αν μπορώ να το κάνω, μπορείτε να το κάνετε ".

Οραμα

Να είναι η καλύτερη εταιρεία στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για την ποιότητα, την τιμή και την εξυπηρέτηση των πελατών.

Αποστολή

Οι πελάτες μας βρίσκονται στην καρδιά της επιχείρησής μας. Αποστολή μας είναι να παρακολουθούμε συνεχώς και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας - και να δημιουργούμε μια δυναμική και ανταμείβοντας εμπειρία για όλους τους μαθητές μας.

Εκτιμούμε:

 • ακούγοντας τους πελάτες
 • καινοτομία
 • αφοσίωση
 • ακεραιότητα
 • τιμιότητα
 • δικαιοσύνη σε όλους
 • καθοδηγώντας
 • μαθαίνοντας από τα λάθη μας
 • αμφισβητώντας τους κανόνες
 • κερδίζοντας

Συνοψίζοντας, τιμολογούνται ανταγωνιστικά και, κυρίως, όλα τα μαθήματα διδάσκονται από επαγγελματίες έμπειρους εμπόρους. Trading College υποστηρίζει εμπόρους όλων των επιπέδων, προσφέροντας μαθήματα ομαδικών, webinars υποστήριξης και υποστήριξη IT. Αναπτύσσουμε επίσης τους δικούς μας δείκτες και έχουμε το δικό μας πακέτο γραφημάτων. Καθώς οι εκπαιδευτές εμπορεύονται για να ζήσουν οι ίδιοι, καταλαβαίνουν τις πραγματικές καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μαθητές μας - και μπορούν να τα αντιμετωπίσουν. Happy Trading!

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Trading College

Εάν είστε νέοι για διαπραγμάτευση και ψάχνετε για ένα διαδραστικό διαδικτυακό μάθημα που θα σας διδάξει τα εργαλεία που χρειάζεστε για να είστε επιτυχημένος έμπορος - μην ... [+]

Εάν είστε νέοι για διαπραγμάτευση και ψάχνετε για ένα διαδραστικό διαδικτυακό μάθημα που θα σας διδάξει τα εργαλεία που χρειάζεστε για να είστε επιτυχημένος έμπορος - μην κοιτάξετε ξανά.

Επισκόπηση μαθημάτων

Χαρακτηριστικά:

Υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθηγητή καθ 'όληΠρόσβαση σε όλη τη διάρκεια του μαθήματοςΕίναι σε θέση να ολοκληρώσει την ώρα σας σε οποιοδήποτε φορητό υπολογιστή, tablet ή κινητό τηλέφωνο... [-]
Ηνωμένο Βασίλειο City of Westminster
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Trading College

Έχετε άμεση πρόσβαση στις βασικές κερδοφόρες εμπορικές μας στρατηγικές από τους επαγγελματίες επαγγελματίες μας με πολυετή εμπειρία. Θα σας δείξουμε πώς να ανταλλάξετε κα ... [+]

Οφέλη

Μάθετε πώς να πραγματοποιείτε συναλλαγές κερδοφόρα

Έχετε άμεση πρόσβαση στις βασικές κερδοφόρες εμπορικές μας στρατηγικές από τους επαγγελματίες επαγγελματίες μας με πολυετή εμπειρία. Θα σας δείξουμε πώς να ανταλλάξετε και να κάνετε ένα εισόδημα από συναλλαγές που μπορείτε να κάνετε για πάντα. Θα το κάνουμε αυτό ζωντανά μπροστά σας μέσα στο 24ωρο ζωντανό chat room μας. Είτε εργάζεστε με πλήρη απασχόληση είτε έχετε καθημερινά εμπόριο, το live chat room μας θα είναι πάντα ανοιχτό για ιδέες για το εμπόριο.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο City of Westminster
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά