The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πανεπιστήμιο Nottingham: Τμήμα Μηχανικών

οΠολυτεχνική Σχολή του ΝότιγχαμΕίναι γνωστή για την παγκόσμιας κλάσης έρευνα, την εμπνευσμένη διδασκαλία και την ποικιλόμορφη ακαδημαϊκή κοινότητα.

Με τη συμμετοχή σας στο Nottingham, θα είστε μέλος μιας κοινότητας μαθητών από περισσότερες από 150 διαφορετικές χώρες από όλο τον κόσμο.

 • 3η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ερευνητική δύναμη στο πλαίσιο του REF 2014, το ακαδημαϊκό πλαίσιο αριστείας της βρετανικής κυβέρνησης
 • Περισσότερο από το 98% της έρευνας μηχανικής είναι διεθνούς ποιότητας, με το 85% να έχει βαθμολογηθεί ως κορυφαίο στον κόσμο ή σε διεθνές επίπεδο (REF 2014)
 • Ένα από τα κορυφαία 10 τμήματα μηχανικής στο Ηνωμένο Βασίλειο: Times World Higher Education World University Rankings 2017
 • Το Nottingham κατατάσσεται στο Top 10 του Ηνωμένου Βασιλείου για τη Μηχανολογία και την Ηλεκτρολογία (QS World Rankings 2017)

Θα βρείτε το διδακτικό προσωπικό είναι φιλικό και υποστηρικτικό περιβάλλον εργασίας. Θα λειτουργεί παράλληλα με τη δημιουργική και εμπνευσμένη ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να μοιραστούν τις εμπειρίες τους.

Δεσμευόμαστε να στηρίξουμε ταλαντούχους ανθρώπους και να αναπτύξουμε εταιρικές σχέσεις με τη βιομηχανία, τους φορείς χρηματοδότησης και τις κυβερνητικές υπηρεσίες, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα θετικό περιβάλλον όπου ευδοκιμούν η ανακάλυψη, η υποτροφία, η καινοτομία, η εμπορική εκμετάλλευση και η εμπλοκή του κοινού. Η σχολή συμμετέχει σε εκατοντάδες ζωντανά ερευνητικά έργα και συνεργάζεται στενά με τη βιομηχανία. Η πρακτική εστίαση και η προσέγγισή μας μπορεί να σας βοηθήσει να σας εξοπλίσει με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να προχωρήσετε σε μεταπτυχιακές σπουδές ή να ακολουθήσετε μια καριέρα στη μηχανική σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Με τις σπουδές του στο Nottingham θα:

 • Αναπτύξτε ικανότητες εμπορίας υψηλής ποιότητας
 • Να διδάσκεται από τα εξαιρετικά και εξαιρετικά αναφερόμενα ακαδημαϊκά στελέχη, συχνά κορυφαίους στον κόσμο
 • Να είστε μέρος μιας παγκόσμιας μεταπτυχιακής κοινότητας με ένα δίκτυο διεθνών πανεπιστημιουπόλεων στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Κίνα και τη Μαλαισία
 • Πτυχιούχος με διεθνώς αναγνωρισμένο και αξιόλογο προσόν

Θα διδαχθούν από ακαδημαϊκούς που είναι παθιασμένοι με τους τομείς εμπειρογνωμοσύνης τους και δεσμεύονται να αναπτύξουν τους επόμενους γενικούς μελλοντικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες και ερευνητές. Ως μεταπτυχιακός φοιτητής στην σχολή, θα έχετε πρόσβαση σε μια εντυπωσιακή σουίτα εγκαταστάσεων και πόρων για τη στήριξη δραστηριοτήτων σε μια ποικιλία ειδικοτήτων.

Πολλά από τα μαθήματα μας είναι διαπιστευμένα από επαγγελματικούς φορείς και πολλά από τα ερευνητικά μας προγράμματα είναι διεπιστημονικής φύσης, φέρνοντας σε επαφή ένα ευρύ φάσμα ειδικών από όλο το Πανεπιστήμιο, ερευνητικά ιδρύματα, εταίρους της βιομηχανίας και κυβερνητικά τμήματα για να αναπτύξουν καινοτόμες λύσεις για την αντιμετώπιση παγκόσμιων ζητημάτων.

Το 2012 ανοίξαμε το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αεροδιαστημικής (IAT), το οποίο φιλοξενεί το καινοτόμο διδακτορικό πρόγραμμα Marie Curie, το οποίο επικεντρώνεται στην παροχή ενός σχεδίου για τις αερομεταφορές του αύριο. Τα Creative Energy Homes μας είναι μια επταετούς οικιστική ανάπτυξη, η οποία προσφέρει μια ζωντανή δοκιμαστική τοποθεσία για κορυφαίες εταιρείες που συνεργάζονται με το Πανεπιστήμιο για να ερευνήσουν την ενσωμάτωση ενεργειακά αποδοτικών τεχνολογιών σε κτίρια.

Τα πλεονεκτήματα της έρευνας μας περιλαμβάνουν τα σύνθετα υλικά, την παραγωγή προσθέτων και την εκτύπωση 3D, την ενέργεια, τη βιωσιμότητα και την αεροδιαστημική. Έχουμε μία από τις μεγαλύτερες ερευνητικές ομάδες ηλεκτρονικής ισχύος και μία από τις μεγαλύτερες ερευνητικές ομάδες παραγωγής προσθέτων στον κόσμο.

Το Πανεπιστήμιο του Nottingham

 • Απονεμήθηκε μια χρυσή βαθμολογία για την εξαιρετική μας διδασκαλία στο Πλαίσιο Excellence Teaching (TEF) του Ηνωμένου Βασιλείου το 2017
 • Ένα από τα πιο στοχευμένα πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο από τους μεταπτυχιακούς εργοδότες (αριθμός 1 πιο στοχευμένο πανεπιστήμιο (η μεταπτυχιακή αγορά το 2014) και το δεύτερο πιο στοχευμένο πανεπιστήμιο (η αγορά μεταπτυχιακών σπουδών το 2015 και το 2016)
 • Ονομασμένος Πανεπιστήμιο της Χρονιάς για την Απόκτηση Μεταπτυχιακών Σπουδών στους Times και Ο Οδηγός Καλών Πανεπιστημίων της Κυριακής Times 2017

Το Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας του Πανεπιστημίου του Nottingham (CELE) παρέχει υψηλής ποιότητας ακαδημαϊκά αγγλικά και προετοιμασία και υποστήριξη δεξιοτήτων σπουδών πριν και κατά τη διάρκεια σπουδών φοιτητών.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Όψη Online Μεταπτυχιακά Πιστοποιητικά » Όψη Online Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Όψη Μεταπτυχιακά Διπλώματα » Όψη Μαθήματα » Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Όψη Διδακτορικό (PhD) » Όψη Μεταπτυχιακά »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

MSc Applied Ergonomics and Human Factors (Distance Learning)

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένο Βασίλειο Nottingham

[+]

Είστε ενθαρρύνονται ενεργά να πραγματοποιήσει αυτό το έργο μέσα στο δικό σας εργασιακό περιβάλλον, όπου είναι δυνατόν.

[-]

Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό

PGCert Usability and Human Computer Interaction by Distance Learning

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένο Βασίλειο Nottingham

[+]

Το πρόγραμμα στοχεύει επίσης στην παροχή ισχυρών βάσεων για περαιτέρω μελέτη στο επίπεδο διδακτορικού επιπέδου και την άσκηση σταδιοδρομίας στην έρευνα.

[-]

Pgcert εφαρμοσμένη εργονομία και ανθρώπινοι παράγοντες (εξ αποστάσεως μάθηση)

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένο Βασίλειο Nottingham

Το μάθημα μερικής απασχόλησης έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει την εργονομία και τους ανθρώπινους παράγοντες εμπειρία που απαιτούνται για ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών. [+]

Η Εφαρμοσμένη Εργονομική και Ανθρώπινοι Παράγοντες (Distance Learning) Το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αναλαμβάνεται από υπαλλήλους σε κάθε οργανισμό που χρειάζεται να εφαρμόσει αρχές εργονομίας στην εργασία τους.

Το μάθημα θα δώσει μια κατανόηση των βασικών ζητημάτων που σχετίζονται με την εργονομία στο χώρο εργασίας και το σχεδιασμό εργασίας και θα κατευθύνει επίσης τους σπουδαστές προς πρόσθετους πόρους για να διευκολύνουν τη διαδικασία μάθησης. Έχει μια ευέλικτη δομή που σας επιτρέπει να διαχειριστείτε πότε και πού μελετάτε. Εμείς θα σας παρέχει την υποστήριξη που χρειάζεστε καθ 'όλη την πορεία σας, μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και σε απευθείας σύνδεση σεμινάρια.... [-]


Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
Faculty of Engineering,
The University of Nottingham,
University Park

Nottingham, England, NG7 2RD GB