ShippingCollege

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Παγκόσμια προσόντα για παγκόσμιες θέσεις

Shipping College είναι ένα παγκόσμιο κολλέγιο με γραφεία στο Λονδίνο.

Προσφέρουμε παγκόσμια προσόντα για παγκόσμιες θέσεις .

Ενώστε τον συναρπαστικό κόσμο της ναυτιλίας, της αποστολής εμπορευμάτων, της εφοδιαστικής και του πολυεθνικού εμπορίου μέσω των διεθνών μας διαδικτυακών μαθημάτων.

Τα μαθήματά μας σας παρέχουν τις πρακτικές γνώσεις για να προωθήσετε την καριέρα σας ή να συμμετάσχετε στον κόσμο του παγκόσμιου εμπορίου στην άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας.

Οι εξειδικευμένοι δάσκαλοί μας είναι εξειδικευμένοι στους τομείς τους με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια.

Κάθε φοιτητής έχει ανατεθεί ένα προσωπικό e-δάσκαλο για να τον καθοδηγήσει και να τον βοηθήσει με τις σπουδές του.

Γιατί να μας επιλέξετε121630_116096_FoundationCertificateCourses.jpg

1. Τα μαθήματα μας

Τα μαθήματα είναι προσαρμοσμένα και εξατομικευμένα ώστε να ταιριάζουν στις ανάγκες και τον τρόπο ζωής σας και είναι υψηλής ποιότητας. Τα μαθήματά μας είναι πρακτικά και εύκολα κατανοητά και να υλοποιηθούν στο περιβάλλον εργασίας. Το ηλεκτρονικό σας μάθημα διευκολύνεται από τον προσωπικό σας Ηλεκτρονικό Διδάσκοντα και ένα Προσωπικό Πρόγραμμα Σπουδών σας αποστέλλεται κάθε εβδομάδα από τον Ηλεκτρονικό Εκπαιδευτή σας για να σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε στο πρόγραμμα σπουδών σας.

2. Οι Επιτυχίες των Φοιτητών μας

Οι φοιτητές μας συνεχίζουν να επιτυγχάνουν τους προσωπικούς τους επιχειρηματικούς στόχους, εμπλουτίζοντας τη βάση γνώσεων τους μέσω των μαθημάτων μας. Αυτό τους δίνει την εμπιστοσύνη να συνεχίσουν τις φιλοδοξίες τους σταδιοδρομίας τους και να επιταχύνουν την πρόοδο της σταδιοδρομίας τους.

3. Παγκόσμια Διαπίστευση και Σύνθεση

Τα μαθήματά μας είναι διαπιστευμένα και αναγνωρισμένα από το World Shipping Institute www.worldshippinginstitute.com. ShippingCollege βρίσκεται στο UK Register of Providers Learning (UKRL).

4. Μοναδικό μαθησιακό περιβάλλον

Στο ShippingCollege το μοναδικό μαθησιακό μας περιβάλλον σας επιτρέπει να εκπληρώσετε τις φιλοδοξίες μάθησης και να το κάνετε αυτό με το χρόνο και το ρυθμό σας. Αυτό θα ήταν στην άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας, όπου έχετε εύκολη πρόσβαση στο διαδίκτυο στις ενότητες μας. Είμαστε προσιτοί σε όλους τους μαθητές σε όλο τον κόσμο.

5. Η ηλεκτρονική μας Campus και το Παγκόσμιο Δίκτυο

Οι μαθητές έχουν πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο στις πληροφορίες μέσω της διαδικτυακής μας πανεπιστημιούπολης που έχει πρόσβαση στην πύλη μαθημάτων και τη βιβλιοθήκη μας. Προσθέσαμε πρόσφατα ένα φοιτητικό φόρουμ για ερωτήσεις και δικτύωση. Θα συμμετάσχετε στο παγκόσμιο δίκτυο που δημιουργήσαμε μέσω του Φόρουμ Φοιτητών μας στο διαδίκτυο.

6. Εκπαιδευτικοί Επαγγελματίες

Οι συγγραφείς μαθήματός μας είναι διεθνείς εμπειρογνώμονες με 20ετή εμπειρία σε αυτόν τον εξειδικευμένο κλάδο. Είμαστε αναγνωρισμένοι ως επαγγελματίες κατάρτισης. Οι επαγγελματικές άδειες, οι ενώσεις και οι συνδρομές μας βοηθούν να διατηρήσουμε την επαφή μας με την ναυτιλιακή κοινότητα, την ίδια ναυτιλιακή κοινότητα που σας εκπαιδεύουμε να συμμετάσχετε ή να βοηθήσετε την ανάπτυξή σας μέσα σε αυτήν.

Η Αποστολή και το Όραμά μας

Η μάθηση είναι πιο ενδυναμωτική από το να διδαχθεί121631_116144_intro.jpg


Η αποστολή μας

Η αποστολή της ShippingCollege είναι να παρέχει στους φοιτητές μια δυναμική εκπαίδευση βασισμένη στην αριστεία και την ευελιξία που δημιουργεί διαρκή αξία και συνάφεια για την εξελισσόμενη σταδιοδρομία.

Η μάθηση είναι πιο ενδυναμωτική από ό, τι να διδαχθεί, γι 'αυτό εστιάζουμε στην πρακτικά εφαρμόσιμη γνώση. Προσφέρουμε δεξιότητες στην αναζήτηση των εφαρμοστέων αποτελεσμάτων.

Το όραμά μας

ShippingCollege θα είναι ο αναγνωρισμένος ηγέτης στην εξέλιξη της ηλεκτρονικής μάθησης για τις ναυτιλιακές εταιρείες ναυτιλίας, εκκαθάρισης και προώθησης και την παγκόσμια εφοδιαστική.

Ζώντας τις αξίες μας

Επιτυγχάνουμε την αποστολή μας με τη διαβίωση των αξιών μας, με στόχο την επίτευξη των υψηλότερων επιπέδων:

 • Σεβασμός: Η σχολή και το προσωπικό της ShippingCollege Διοίκησης διατηρούν το ύψιστο σεβασμό μεταξύ τους, των φοιτητών μας, των κοινοτήτων μας και του περιβάλλοντος μας.
 • Καινοτομία: εκτιμούμε τις νέες, βιώσιμες ιδέες και τους προωθούμε αυστηρά για να εξασφαλίσουμε ότι το περιεχόμενο του μαθήματος είναι σχετικό και αφοσιωμένο.
 • Προσανατολισμένη στην υπηρεσία: Με οδηγίες και καθοδήγηση, εξυπηρετούμε τις ανάγκες των μαθητών μας με γνώσεις και δεξιότητες, τοποθετώντας τους άλλους μπροστά μας.
 • Ομαδική εργασία: Υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλον, πετυχαίνουμε περισσότερο από ό, τι είναι δυνατόν ξεχωριστά.
 • Ακεραιότητα: Η προσωπική και επαγγελματική συμπεριφορά μας καθοδηγείται από την ειλικρίνεια, την ηθική και τη συνείδηση.

Επίτευξη του σκοπού μας

Στόχος μας είναι να μεταδώσουμε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που βοηθούν τους μαθητές να επιτύχουν τα όνειρά τους. Κάνουμε την κατάρτιση προσβάσιμη, διεγερτική και βολική για ανυπόμονα μυαλά παγκοσμίως.

Αφιερωμένο στη διατήρηση του σκοπού και των αξιών της ShippingCollege , η σχολή μας:

 • Προσπάθειες για συνεχή ανανέωση και καινοτομία
 • Δημιουργεί μια συμμετοχική και συνεργατική κουλτούρα
 • Συμμετέχει σε συνεχή ακαδημαϊκή και επαγγελματική ανάπτυξη
 • Αξίζει την ποικιλομορφία και ενθαρρύνει το σεβασμό των συνεισφορών όλων των πολιτισμών
 • Υποστηρίζει την επιτυχία και διατηρεί την ποιότητα

Ποιότητα εξυπηρέτησης και ευελιξία επιλογών μελέτης121632_116095_customerservices.jpg

 • Παροχή ευέλικτου ποιοτικού περιεχομένου μαθήματος που απαιτείται πρακτικά στον συγκεκριμένο τομέα σπουδών.
 • Εστιάζοντας στην εξάσκηση πρακτικών δεξιοτήτων και τεχνικών
 • Παροχή ηλεκτρονικών μαθημάτων για προσέγγιση ευέλικτης μάθησης

Ποιότητα εξυπηρέτησης

Μπορεί κανείς να σκεφτεί ότι η ποιότητα της υπηρεσίας πρέπει να είναι η ορατή προετοιμασία, η τάξη, η βασική υγιεινή, το μέγεθος της τάξης ή η καλά προετοιμασμένη διάρθρωση των μαθημάτων.

Ωστόσο, πιστεύουμε ότι η πραγματική ποιότητα των υπηρεσιών είναι αόρατες ιδιότητες - η ικανότητα των δασκάλων, η γενναιοδωρία της υποστήριξης και της φροντίδας, η καρδιά του κολλεγίου για τους μαθητές, παρόλο που αυτές οι δύο ιδιότητες πρέπει να έχουν ισορροπία.

Στο ShippingCollege παρέχουμε αυτές τις αόρατες ιδιότητες.

Ευελιξία των επιλογών μελέτης

Η ευέλικτη μέθοδος μάθησης μας αποδεικνύει τη φροντίδα και την υποστήριξή μας προς τους μαθητές και τους μαθητές μας.

Προσωπικοί ηλεκτρονικοί διδάσκοντες που καταλαβαίνουν και ακούν τους μαθητές τους.

Η κατανόησή μας ότι οι μαθητές μας εργάζονται συχνά με πλήρη απασχόληση και απαιτούν ευελιξία και κατανόηση για την επίτευξη των στόχων τους.

Τοποθεσίες

UK Online

Address
ShippingCollege
Suite 19411
20-22 Wenlock Road
London

N1 7GU UK Online, Ηνωμένο Βασίλειο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη