Red Smart Academy With Falmouth University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Εργαστείτε πιο έξυπνα με τα σύντομα online μαθήματα της Red Smart Academy

Είτε ψάχνετε για upskill, να χτίσετε την εμπιστοσύνη σας, να πάρετε μια προώθηση ή να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, τα online μαθήματα μικρής διάρκειας θα διασφαλίσουν ότι έχετε τις ικανότητες και την τεχνογνωσία που χρειάζεστε για να ξεχωρίσετε από το πλήθος.

Αναπτύχθηκε μέσω μιας συνεργασίας μεταξύ της Red Magazine και ενός από τα κορυφαία δημιουργικά πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου στο πανεπιστήμιο Falmouth, τα μαθήματα συνδυάζουν τα καλύτερα των δύο κόσμων, εμπλέκοντας το περιεχόμενο και τη διδασκαλία που οδηγεί στη βιομηχανία, μαζί με μια προσέγγιση προς τα κάτω και ενημερωμένη τις τάσεις και τις ιδέες.


Σύντομα μαθήματα που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε από το πλήθος

Γίνετε μέλος σε ένα από τα μαθήματα μας και επωφεληθείτε από:

Ποιότητα
Μια προκλητική και συναρπαστική εμπειρία μάθησης

Ευκαμψία
Μελετήστε στο διαδίκτυο, πού και πότε σας ταιριάζει

Το κύρος
Πιστοποιητικό από ένα παγκοσμίου φήμης Πανεπιστήμιο


Ετοιμαστείτε να μάθετε και να μεγαλώνετε

Τα σε απευθείας σύνδεση σύντομα μαθήματα σας προσφέρουν μια μοναδικά συναρπαστική και συναρπαστική εμπειρία μάθησης, μέσω ενός συνδυασμού καθοδήγησης εμπειρογνωμόνων και τακτικής ανατροφοδότησης από τον εκπαιδευτή σας, καθώς και την ευκαιρία να συνεργαστείτε και να μοιραστείτε ιδέες με συμμαθητές από όλη τη χώρα και ακόμη και σε όλο τον κόσμο .

Το περιεχόμενο του μαθήματος περιλαμβάνει παρουσιάσεις, συνεντεύξεις και περιπτωσιολογικές μελέτες για να βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε και μπορείτε να εφαρμόσετε αυτό που μαθαίνετε σε μια πραγματική ζωή με θέματα που αναλύονται σε διαχειρίσιμα κομμάτια και διατίθενται σε εσάς σε εβδομαδιαία βάση.

Θα μάθετε, θα αλληλεπιδράσετε και θα συνεργάζεστε με τους συμμαθητές σας για να ανοίξετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας σε μια σειρά από προοπτικές και νέες ευκαιρίες.

Μπορείτε να περιμένετε μια ώρα παρουσιαζόμενου, ηλεκτρονικού περιεχομένου με περίπου 4 ώρες αυτοδιδασκαλίας κάθε εβδομάδα, που απαιτείται για την ολοκλήρωση του περιεχομένου.


Με μια ματιά

Ηλεκτρονική αίθουσα διδασκαλίας

Ένα εύχρηστο, διαισθητικό περιβάλλον εργασίας θα γίνει η ηλεκτρονική σας τάξη. Εδώ, θα έχετε πρόσβαση στην ποικιλία υλικών που θα υποστηρίξουν και θα σας προσφέρουν τη μάθηση. όλα τα οποία θα σας καθοδηγήσει ο ειδικός δάσκαλος σας.

Δεν θα αισθανθείτε ποτέ μόνος σας στην ηλεκτρονική αίθουσα διδασκαλίας. Θα αλληλεπιδράτε, θα ερωτάτε και θα συμμετέχετε τακτικά με τους συνομηλίκους σας στο μάθημα καθώς και με τον εκπαιδευτή σας.

Ρωτήστε τις ερωτήσεις που χρειάζεστε όταν θέλετε και κερδίστε πολύτιμες γνώσεις και προοπτικές από τους συνομηλίκους σας, καθώς μοιράζεστε εμπειρίες, ιδέες και σκέψεις.


Ξεκίνα

Να είστε μέρος μιας μοναδικής ηλεκτρονικής εμπειρίας εκμάθησης και να ανοίξετε νέες ευκαιρίες για εσάς και την επιχείρησή σας.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Online Μαθήματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Σύντομο μάθημα: Bootcamp για μικρές επιχειρήσεις

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 8 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο Falmouth

Σκέφτεστε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή ίσως να έχετε ήδη βγάλει και να χρειαστείτε ένα χέρι βοηθείας για να σας βοηθήσουμε να πάρετε ακόμα περισσότερο την νέα σας επιχείρηση; Αυτό το online σεμινάριο οκτώ εβδομάδων θα σας βοηθήσει να ξεφυλλίσετε και να περιηγηθείτε σε όλα τα βασικά στοιχεία της έναρξης της δικής σας επιχείρησης. [+]

Μάθετε πώς να τρέχετε μια επιτυχημένη μικρή επιχείρηση

Σκέφτεστε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή ίσως να έχετε ήδη βγάλει και να χρειαστείτε ένα χέρι βοηθείας για να σας βοηθήσουμε να πάρετε ακόμα περισσότερο την νέα σας επιχείρηση;

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν ξεκινάτε τη δική σας επιχείρηση, από την κατανόηση των πελατών σας μέσω των προϋπολογισμών, των επιχειρηματικών σχεδίων και της νομοθεσίας.... [-]


Σύντομο μάθημα: Δημιουργία περιεχομένου: Blogging, Vlogging

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 6 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο Falmouth

Αυτές τις μέρες, η δημιουργία περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένου του blogging και του vlogging, δεν είναι μόνο ένα χόμπι, είναι μια μεγάλη επιχείρηση, ακόμη και η πρόκληση για όσους αρέσουν στην τηλεόραση όσον αφορά την ψυχαγωγική αξία. Αυτό το ηλεκτρονικό μάθημα διάρκειας έξι εβδομάδων θα απαντήσει σε όλες αυτές τις ερωτήσεις και θα σας δώσει μια εμπιστευτική γνώση σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα τοποθετήσετε το blog ή το vlog σας, θα δημιουργήσετε περιεχόμενο και θα αναβαθμίσετε τις δραστηριότητές σας, ώστε να συμβαδίσετε με την αυξανόμενη βάσεά σας, ή την επιχείρησή σας. [+]

Πώς να είστε δημιουργός περιεχομένου

Αυτές τις μέρες, η δημιουργία περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένου του blogging και του vlogging, δεν είναι μόνο ένα χόμπι, είναι μια μεγάλη επιχείρηση, ακόμη και η πρόκληση για όσους αρέσουν στην τηλεόραση όσον αφορά την ψυχαγωγική αξία.

Τα αστέρια της δημιουργίας περιεχομένου διοικούν χιλιάδες πιστούς οπαδούς και με τη σειρά τους μεγάλες συμφωνίες χορηγίας, χάρη σε μια σχετικά νέα βιομηχανία που υποστηρίζει τις ορέξεις του κοινού για ποιοτικό περιεχόμενο. είτε αυτό παρουσιάζεται μέσω ιστολογίων, ιστοσελίδων, κοινωνικών μηνυμάτων, ενημερωτικών δελτίων ή, βέβαια, βίντεο blogs.... [-]


Σύντομο μάθημα: Φωτογραφία για κοινωνικά μέσα

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 4 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο Falmouth

Είτε διαχειρίζεστε την προσωπική σας παρουσία είτε την παρουσία σας στο διαδίκτυο, η χρήση των σωστών εικόνων αποτελεί ουσιαστικό κομμάτι της αφήγησης της ιστορίας σας μέσω των κοινωνικών μέσων. Αυτό το διαδικτυακό μάθημα διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων είναι ο βασικός σας οδηγός για την οπτική αφήγηση και σας διδάσκει πώς να βελτιστοποιήσετε τα εργαλεία εικόνας που έχετε στη διάθεσή σας και να τα εφαρμόσετε σωστά για να δημιουργήσετε ενδιαφέρουσες ιστορίες σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. [+]

Αυξήστε την επωνυμία σας online

Είτε διαχειρίζεστε την προσωπική σας παρουσία είτε την παρουσία σας στο διαδίκτυο, η χρήση των σωστών εικόνων αποτελεί ουσιαστικό κομμάτι της αφήγησης της ιστορίας σας μέσω των κοινωνικών μέσων.

Ενώ πολλοί από εμάς αυτές τις μέρες φέρνουμε μια φωτογραφική μηχανή, τα τηλέφωνά μας, στις τσέπες μας κάθε μέρα, πόσοι από εμάς γνωρίζουμε πραγματικά πώς να τις χρησιμοποιήσουμε για να δημιουργήσουμε και να μοιραστούμε εικόνες που επηρεάζουν το κοινό των μέσων μαζικής ενημέρωσης;... [-]