Queen Mary Online

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το QMUL Online σας προσφέρει διδασκαλία παγκόσμιας κλάσης από κορυφαίους ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες στην κορυφή του παιχνιδιού τους.

Κατατάσσουμε στα κορυφαία 50 πανεπιστήμια στην Ευρώπη και στα 20 κορυφαία στο Ηνωμένο Βασίλειο (Times Higher Education World University Rankings 2016/17).

Queen Mary Online προσφέρει τέσσερα προγράμματα μερικής απασχόλησης, 100% σε απευθείας σύνδεση που παραδίδονται από το Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου - ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο Russell Group. Αποκτήστε πρόσβαση σε πρωτοποριακή έρευνα, μια παγκόσμια κοινότητα και μια διδασκαλία παγκόσμιας κλάσης που θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε παγκόσμιο αντίκτυπο.

QMUL διαδικτυακά

Επιλέγοντας να σπουδάσετε διαδικτυακά με τη Βασίλισσα Μαρία, απολαμβάνετε την ίδια κατάσταση και πρόσβαση σε υποδειγματική διδασκαλία με τους φοιτητές της πανεπιστημιούπολης μας. Το πλεονέκτημα που έχετε είναι η ευελιξία να ακολουθήσετε τη μελλοντική σας καριέρα σε μια στιγμή και ένταση που ταιριάζουν στις δικές σας μοναδικές συνθήκες και χωρίς να διακόψετε το εισόδημα και την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας.

136510_pexels-photo-3759089.jpeg

Βασικά χαρακτηριστικά της διαδικτυακής μάθησης

 • Ευελιξία: Μάθετε από το σπίτι, το χώρο εργασίας ή εν κινήσει, οπουδήποτε στον κόσμο
 • Τοποθεσία: Δεν χρειάζεται να μετεγκατασταθείτε, να κάνετε ένα διάλειμμα σταδιοδρομίας ή να υποβάλετε αίτηση για βίζα
 • Παγκόσμιο: Σπουδές παράλληλα και δίκτυο με μαθητές από όλο τον κόσμο
 • Ποιότητα: Συνοπτικές διαλέξεις και ψηφιακοί πόροι που αναπτύχθηκαν από τους διάσημους ακαδημαϊκούς μας
 • Υποστήριξη: Οι ακαδημαϊκοί καθηγητές είναι εύκολα και εύκολα προσβάσιμοι για καθοδήγηση και σχόλια
 • Δέσμευση: Δραστηριότητες που σας βοηθούν να εφαρμόσετε τη θεωρία στην πρακτική
 • Σχόλια: Ζωντανές συνεδρίες με καθηγητές και συνομηλίκους
 • Προσβάσιμο: Όλες οι αξιολογήσεις λαμβάνονται και υποβάλλονται στο Διαδίκτυο
 • Διαισθητικό: Όλα όσα χρειάζεστε είναι διαθέσιμα μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας μάθησης
 • Κατάσταση: Όλα τα βραβεία είναι ίσα στον τίτλο και το κύρος με αυτά που δίνονται για σπουδές στην πανεπιστημιούπολη
 • Συμβουλές: Προσβάσιμη πρόσβαση σταδιοδρομίας διαθέσιμη σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος.

Μη ακαδημαϊκή υποστήριξη

Η φοιτητική ζωή δεν αφορά μόνο τη μελέτη. Ως μέρος της διαδικτυακής κοινότητας της Queen Mary , υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που είναι αφοσιωμένοι στο να κάνουν την εμπειρία σας μαζί μας όσο το δυνατόν πιο θετική και η εισαγωγή μας θα σας καλωσορίσει και θα σας συστήσει να σπουδάσετε στο διαδίκτυο.

Οι διαδικτυακοί φοιτητές συμβούλων είναι το πρώτο σας σημείο επαφής για οποιαδήποτε πρακτικά ερωτήματα, είτε πρόκειται για συμβουλές για αποτελεσματική διαδικτυακή μάθηση, συμβουλές σχετικά με την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής ή για να σας κατευθύνουν στις υπηρεσίες υποστήριξης του πανεπιστημίου μας.

Εάν η τεχνολογία σας προκαλεί νευρικότητα, η ομάδα τεχνικής υποστήριξης θα είναι στη διάθεσή σας για να προσφέρει συμβουλές και βοήθεια σχετικά με τη χρήση της διαδικτυακής πλατφόρμας μάθησης.

work flow

Σειρά κατάταξης

Η Queen Mary είναι μέρος του διεθνώς αναγνωρισμένου Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Κατατάσσουμε στα κορυφαία 50 πανεπιστήμια στην Ευρώπη και στα 20 κορυφαία στο Ηνωμένο Βασίλειο (Times Higher Education World University Rankings 2016/17).

Είμαστε υπερήφανοι για τη διδασκαλία και την έρευνά μας και έχουμε δεσμευτεί στρατηγικά για την υψηλότερη ποιότητα της έρευνας σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Έχουμε επενδύσει σε αυτήν την αρχή προσλαμβάνοντας συστηματικά τους καλύτερους ακαδημαϊκούς στους κλάδους τους από όλο τον κόσμο.

Ρεκόρ αριστείας

 • Research Excellence Framework (REF 2014) - Η πιο πρόσφατη εθνική αξιολόγηση της έρευνας επιβεβαίωσε τη θέση μας στην κορυφαία ομάδα ερευνητικών πανεπιστημίων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κατατάξαμε την 9η γενική θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο μεταξύ πανεπιστημίων πολλαπλών σχολών και 5η στο Ηνωμένο Βασίλειο για το ποσοστό των ερευνητικών αποτελεσμάτων 3 και 4 .
 • Ίδρυμα Russell Group - Είμαστε ένα από τα 24 κορυφαία πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου που έχουν δεσμευτεί να διατηρήσουν την καλύτερη έρευνα, μια εξαιρετική εμπειρία διδασκαλίας και μάθησης, εξαιρετική απασχολησιμότητα μεταπτυχιακών και ασυναγώνιστες σχέσεις με τις επιχειρήσεις και τον δημόσιο τομέα.
 • National Student Survey 2016 - Βαθμολογούμε την κορυφή στο Λονδίνο μεταξύ των πανεπιστημίων Russell Group για την ικανοποίηση των μαθητών.
 • Νικητές βραβείων - Έχουμε επτά νικητές Νόμπελ μεταξύ του πρώην προσωπικού και των φοιτητών μας, και πάνω από 55 υποτροφίες ακαδημίας και κοινωνίας μεταξύ του τρέχοντος ακαδημαϊκού προσωπικού.
 • Δημόσια δέσμευση - Ήμασταν το πρώτο ίδρυμα που απονεμήθηκε το Engage Watermark Gold Award για την αριστεία στη δημόσια συμμετοχή.

Τοποθεσίες

Λονδίνο

Address
QMUL Online
Email: info@online.qmul.ac.uk
Tel: +44 (0) 20 7269 7421

Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη