Queen's University Belfast

Faculty of Medicine, Health & Life Sciences

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Queen's University Belfast κατατάσσεται στα κορυφαία 200 πανεπιστήμια του κόσμου(QS Παγκόσμια Κατάταξη Πανεπιστημίων 2019)

Ως φοιτητής της Βασίλισσας, θα συμμετάσχετε σε ένα πανεπιστήμιο που είναι πραγματικά διεθνές. Στην πραγματικότητα, ονομάσαμε το 24ο διεθνές πανεπιστήμιο στον κόσμο και έχουμε σπουδαστές από περισσότερες από 82 χώρες, βοηθώντας στη δημιουργία μιας πολυπολιτισμικής και ζωντανής πανεπιστημιούπολης.

Είμαστε μέλος του κύρους Russell Group, συνδυάζοντας την αριστεία στην έρευνα και την εκπαίδευση με ένα μαθησιακό ηθικό.


Queen's University

150.000 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΓΚΟΛΟΥ

Τα εμπνευσμένα αποφοίτη μας περιλαμβάνουν εξαιρετικούς μελετητές, νικητές του βραβείου Νόμπελ - όπως ο Seamus Heaney και ο David Trimble - και επιρροή ηγέτες που έχουν αντίκτυπο στη Βόρεια Ιρλανδία και σε όλο τον κόσμο.

Πάνω από το 94% των αποφοίτων της Βασίλισσας είναι στην απασχόληση ή περαιτέρω σπουδές έξι μήνες μετά την αποφοίτηση. οι απόφοιτοι μας κυριαρχούν σε ανώτερες ηγετικές θέσεις σε 80 από τις 100 κορυφαίες εταιρείες της Βόρειας Ιρλανδίας και κάνουν τη διαφορά σε περισσότερες από 120 χώρες.

Ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια πανεπιστημιουπόλεων του Ηνωμένου Βασιλείου και το 9ο παλαιότερο, συνδυάζουμε την περήφανη μας κληρονομιά με τις προηγμένες εγκαταστάσεις για την καλύτερη εμπειρία της ζωής του Πανεπιστημίου.

Είμαστε ένα παγκόσμιο πανεπιστήμιο

Πάνω από 23.000 φοιτητές ζουν και σπουδάζουν στο Queen's. Από αυτούς, περισσότεροι από 1.900 προέρχονται από περισσότερες από 82 χώρες. συμπεριλαμβανομένης της Μαλαισίας, της Κίνας, των Ινδών, της Μέσης Ανατολής και των Ηνωμένων Πολιτειών. Διαθέτουμε επίσης πάνω από 600 διεθνείς υπαλλήλους που προέρχονται από περισσότερες από 70 εθνικότητες.

ΜΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Προσφέρουμε ένα δίκτυο υπηρεσιών υποστήριξης αφιερωμένο στο να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο σας στο Queen's, φροντίζοντας για την υγεία σας, τη συναισθηματική ευεξία, την εκπαίδευση, τις ανάγκες μελέτης, την οικονομική ασφάλεια και τις προοπτικές σταδιοδρομίας.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Οι σπουδαστές παγκόσμιας κλάσης απαιτούν πρωτεύουσες εγκαταστάσεις. Έχουμε επενδύσει £ 350 εκατομμύρια τα τελευταία 10 χρόνια, με νέες προσθήκες να ανοίγουν συνεχώς.

Ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια πανεπιστημιουπόλεων του Ηνωμένου Βασιλείου και το 9ο παλαιότερο, συνδυάζουμε την περήφανη μας κληρονομιά με τις προηγμένες εγκαταστάσεις για την καλύτερη εμπειρία της ζωής του Πανεπιστημίου.

Queens102

BELFAST - Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 1 ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟ 2018

(LONELY PLANET, 2017)

Ένα κεφάλαιο με δική του κουλτούρα. Απολαύστε την καθημερινή ζωή ανάμεσα σε μερικούς από τους πιο φιλικούς ανθρώπους στον κόσμο. Βυθιστείτε στους καλύτερους σύγχρονους συλλόγους, κουζίνα, πολιτισμό και τέχνες.

Η βασίλισσα βρίσκεται στην καρδιά του πολιτισμού του Μπέλφαστ, καθώς και στην τέχνη και τις κοινωνικές του σκηνές. Είμαστε υπερήφανοι που συμμετέχουμε σε μια πολυσύχναστη, κοσμοπολίτικη πόλη με μια ζωντανή κοινωνική ζωή και πλούσια πολιτιστική κληρονομιά.

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΔΙΑΜΟΝΗ

Προσφέροντας ένα στυλ ζωής που αντικατοπτρίζει τη μετάβαση από το σπίτι στην πανεπιστημιακή ζωή. Τα ασφαλή και σύγχρονα καταλύματα μας παρέχουν υποστήριξη, βοήθεια και καθοδήγηση για τη διευθέτηση της ζωής των σπουδαστών στο Μπέλφαστ, καθώς και τον σημαντικό χώρο για να ζήσετε και να απολαύσετε στο έπακρο τη φοιτητική ζωή.

Τα καταλύματα Φοιτητών μας και η Ένωση Φοιτητών θα σας βοηθήσουν να συναντήσετε και να γίνετε φίλοι με άλλους μαθητές και να αισθανθείτε μέρος της ζωής της πανεπιστημιούπολης. Πάνω από 200 συλλόγους και κοινωνίες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συναντήσετε φίλους, να ανακαλύψετε νέα ταλέντα και να πάρετε ένα διάλειμμα από τη μελέτη.

Queens103a

Η ΦΙΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ, Η ΥΓΕΙΑ

Q Η Ιατρική Σχολή, Επιστήμες Υγείας και Ζωής στη Queen's προσφέρει υψηλής ποιότητας πρωτοποριακή εκπαίδευση μέσω προσωπικού παγκόσμιας κλάσης, με επίκεντρο τις ανάγκες της κοινωνίας. Παρέχουμε μια εκπαιδευτική εμπειρία που οδηγεί στην έρευνα και εμπλουτίζει τους μαθητές μας διανοητικά, κοινωνικά και πολιτιστικά.

Η ελπίδα μας είναι ότι οι μαθητές από όλο τον κόσμο θα συμμετάσχουν μαζί μας για να μάθουν και να φέρουν νέες ιδέες και προσεγγίσεις για να προωθήσουν τις φιλοδοξίες μας να ενισχύσουμε και να προωθήσουμε τη ζωή. κοινωνικές σκηνές. Είμαστε υπερήφανοι που συμμετέχουμε σε μια πολυσύχναστη, κοσμοπολίτικη πόλη με μια ζωντανή κοινωνική ζωή και πλούσια πολιτιστική κληρονομιά.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ

Μέσα από την εκπαίδευση και την έρευνα, προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε μερικές από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του κόσμου, το ακαδημαϊκό προσωπικό μας αναλαμβάνει παγκόσμια πρωτοποριακή έρευνα μέσω των σχολείων μας και των παγκόσμιων ερευνητικών ινστιτούτων στον τομέα των επιστημών υγείας και της παγκόσμιας επισιτιστικής ασφάλειας. Αυτό έχει οδηγήσει σε νέες θεραπείες για τους ασθενείς και σε υψηλότερα επίπεδα προστασίας για τα τρόφιμα που τρώμε.

ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ

Η Σχολή Βιολογικών Επιστημών

Η Σχολή Ιατρικής, Οδοντιατρικής και Βιοϊατρικών Επιστημών

Η Σχολή Νοσηλευτικής και Μαιευτικής

Η Φαρμακευτική Σχολή

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΧΗΜΑΤΩΝ

Θέματα στα κορυφαία 200 στον κόσμο (QS World Rankings από το θέμα 2017)

 • Φαρμακευτική και Φαρμακολογία (51-100)
 • Νοσηλευτική (51-100)
 • Ιατρική (151-200)
 • Γεωργία και Δασοκομία (151-200)

Θέματα στο κορυφαίο 20 του Ηνωμένου Βασιλείου (Times Good Times και Good University Guide 2017)

 • 2η στο Ηνωμένο Βασίλειο για Φαρμακολογία και Φαρμακευτική
 • 2η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο για την Οδοντιατρική
 • 4η στο Ηνωμένο Βασίλειο για την επιστήμη των τροφίμων
 • 6η στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη γεωργία και τη δασοκομία
 • 10η στο Ηνωμένο Βασίλειο για την Ανατομία και τη Φυσιολογία
 • 20η στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ιατρική

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Όψη Online Μεταπτυχιακά Πιστοποιητικά » Όψη Online Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Όψη Health Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Όψη Health Διδακτορικά (PhDs) » Όψη Health Master » Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Όψη Διδακτορικό (PhD) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

MSc Global Food Security (Food Safety) – Online

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 3 χρόνια September 2019 Ηνωμένο Βασίλειο Belfast

[+]

Αποδεικτικά στοιχεία μιας IELTS * βαθμολογία 6,0, με όχι λιγότερο από 5,5 σε κάθε συστατικό, ή ισότιμο προσόν αποδεκτό από το Πανεπιστήμιο απαιτείται (* ληφθεί εντός των τελευταίων 2 ετών).

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Το πρόγραμμα αυτό θα είναι κατάλληλο για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για αυτόν τον όλο και σημαντικότερο τομέα, όσους εργάζονται στον ευρύτερο τομέα της βιομηχανίας γεωργικών προϊόντων διατροφής, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων παραγωγής τροφίμων, επεξεργασίας και λιανικής πώλησης, των ρυθμιστικών και κυβερνητικών οργανισμών ελέγχου και των ερευνητικών οργανισμών.... [-]


Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό

PgCert Pathology Informatics and Business Application - Distance Learning

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 5 μήνες September 2019 Ηνωμένο Βασίλειο Belfast

[+]

ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

Στο Βασίλισσας, στόχος μας είναι να παραδώσει ένα μαθησιακό περιβάλλον υψηλής ποιότητας που ενσωματώνει την πνευματική περιέργεια, την καινοτομία και τις βέλτιστες πρακτικές στη μάθηση, τη διδασκαλία και την υποστήριξη των φοιτητών για να μπορέσουν μαθητή να επιτύχει την πλήρη ακαδημαϊκή δυναμικό τους.

Αυτό το μάθημα παρέχεται ως πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Η διδασκαλία παρέχεται μέσω διαδικτύου χρησιμοποιώντας ένα προσαρμοσμένο εικονικό μαθησιακό περιβάλλον.... [-]


Βίντεο

Why study at Queen's University Belfast?

Life in Belfast - The Ultimate Student City

Postgraduate Study in Belfast, Northern Ireland

Επικοινωνία

Queen's University Belfast

Διεύθυνση Queen's University Belfast University Road Northern Ireland
BT7 1NN Belfast, Northern Ireland, Ηνωμένο Βασίλειο
Ιστοσελίδα http://www.qub.ac.uk/
Τηλέφωνο +44 785 1880522