Nottingham Trent University Online

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το ταξίδι σας ξεκινά εδώ

Το Nottingham Trent University (NTU) είναι ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου, με άριστη παγκόσμια φήμη, ισχυρά δίκτυα αποφοίτων και εντυπωσιακά διαπιστευτήρια για μεταπτυχιακές εργασίες.

Έχουμε κάνει σπουδές στο NTU ακόμη πιο ολοκληρωμένο με μια σειρά από πλήρως online μεταπτυχιακά μαθήματα, σχεδιασμένα για να ταιριάζουν με τον τρόπο ζωής σας και τις δεσμεύσεις σταδιοδρομίας. Ως φοιτητής σε απευθείας σύνδεση, θα έχετε πρόσβαση στην ίδια διδασκαλία υψηλής ποιότητας, βραβευμένη ερευνητική εμπειρία και άριστες ευκαιρίες σταδιοδρομίας ως κάποιος που σπουδάζει στην πανεπιστημιούπολη. Θα είστε ευπρόσδεκτοι στην φιλική διεθνή φοιτητική κοινότητα NTU και, μετά την αποφοίτηση, θα ενταχθούν στις τάξεις των επιτυχημένων αποφοίτων μας.

Γιατί οι μαθητές επιλέγουν NTU

Το Πανεπιστήμιο του Nottingham Trent είναι ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου, αναγνωρισμένο παγκοσμίως για την ακαδημαϊκή του αριστεία, τα διαπιστευτήρια της έρευνας, τη μεταπτυχιακή απασχολησιμότητα και την αφοσίωση στα επιτυχή μαθητικά αποτελέσματα.

 • Το NTU έχει ονομαστεί Πανεπιστήμιο της Χρονιάς από τα Βραβεία Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του 2017.
 • Το NTU έχει αναγνωριστεί ως βιώσιμο πανεπιστήμιο πρώτης τάξης και έχει καταταγεί 3η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο από την People and Planet University League 2017.
 • Το NTU έχει βαθμολογηθεί με χρυσό στο Κυβερνητικό Πλαίσιο Αριστείας Διδασκαλίας (TEF) για την εξαιρετική διδασκαλία και μάθηση του. Διαβάστε περισσότερα.
 • Ονομάσαμε Σύγχρονος Πανεπιστήμιο της Χρονιάς στο The Times και τον οδηγό Good Times Good University Guide 2018.
 • Το 96% των μεταπτυχιακών φοιτητών του NTU ήταν στην απασχόληση ή σε περαιτέρω σπουδές μόλις έξι μήνες μετά την αποφοίτησή τους (DLHE 2015/16)
 • Το 93% των φοιτητών του NTU θα συνιστούσε σπουδές στο NTU (latest National Student Survey, 2017)
 • Ο νικητής του Πανεπιστημίου Guardian 2015 για την Εκπαίδευση Αριστείας
 • Το NTU έχει επιτύχει το βραβείο επετείου της Βασίλισσας για την Ανώτερη και τη Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση το 2016
 • Θα επωφεληθείτε από τους δεσμούς μας με περισσότερα από 200 ιδρύματα-εταίρους που βρίσκονται σε 35 διαφορετικές χώρες.

Βρες περισσότερα

Τα μαθήματα μας

Τα online μαθήματα μας προσφέρουν το ίδιο επίπεδο εμβάθυνσης στη μελέτη με τα αντίστοιχα πανεπιστημιακά ιδρύματα, χρησιμοποιώντας τις ίδιες αναγνωρισμένες διδακτικές ομάδες, αλλά με τα πρόσθετα οφέλη των τελευταίων τεχνικών εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Η online παράδοση θα σας βοηθήσει να απορροφήσετε το περιεχόμενο μέσω διαλέξεων βίντεο, διαδραστικών αναθέσεων, ψηφιακών εργαλείων και άλλων καινοτόμων στοιχείων, για να έχετε την απαιτούμενη πρακτική εμπειρία.

Σήμερα προσφέρουμε τα ακόλουθα μαθήματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης:

MBA
Περαιτέρω κατανόηση της σύγχρονης επιχειρησιακής στρατηγικής και ηγεσίας μέσω της πραγματικής ζωής, βιωματικών τεχνικών και καθοδήγησης.

 • MBA με δεδομένα Analytics
  Αξιοποιήστε τη δύναμη των μεγάλων δεδομένων για να επηρεάσετε τη στρατηγική στον οργανισμό σας.
 • MBA Fast Track
  Επιταχύνετε τα μαθησιακά σας αποτελέσματα με ένα συνοπτικό 18μηνο Online MBA.

Διαχείριση έργων κατασκευής MSc
Εφαρμόστε τις αρχές διαχείρισης έργων και αξιοποιήστε τα οφέλη των στενών δεσμών της NTU με τον κατασκευαστικό κλάδο. Διατίθενται επίσης σύντομα μαθήματα CPD.

MA Διεθνείς Σχέσεις
Αποκτήστε πρακτική εμπειρία από τις τρέχουσες θεωρίες και πολιτικές, αναπτύσσοντας τις δεξιότητές σας μέσω της έκθεσης σε διδακτική και ερευνητική εμπειρία από όλο τον κόσμο.

Βρες περισσότερα

Βυθιστική ηλεκτρονική μάθηση

Το Nottingham Trent University (NTU) είναι αφοσιωμένο στη μάθηση του 21ου αιώνα, αναπτύσσοντας συνεχώς καινοτόμους τρόπους ζωής και βοηθώντας σας να μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για να πετύχετε. Τα διαδραστικά σεμινάρια διαδικτυακού μας επιπέδου περιλαμβάνουν

 • ολοκληρωμένες διαλέξεις βίντεο - βυθιστείτε εντελώς στο περιεχόμενο του προγράμματος
 • πραγματικές περιπτωσιολογικές μελέτες - εκτιμήστε τις πρακτικές συνέπειες των σπουδών σας
 • διαδραστικές αναθέσεις - δοκιμάστε πιο ελκυστική μάθηση
 • κοινωνική αλληλεπίδραση - να συμμετέχετε στην φοιτητική κοινότητα αλληλεπιδρώντας με εκπαιδευτικούς και μαθητές από όλο τον κόσμο
 • εποπτεία της έρευνας - μάθετε τις απαραίτητες τεχνικές και δεξιότητες για να εφαρμόσετε όσα έχετε μάθει στην πράξη.

Μέσα από τους συναρπαστικούς, σχετικά με την καριέρα σας διαδικτυακούς τίτλους, μπορείτε να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Ξεκινήστε το ταξίδι σας με το NTU σήμερα

Τοποθεσίες

Νότιγχαμ

Address
Shakespeare Street,50
NG1 4FQ Νότιγχαμ, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη