Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μελετήστε το δρόμο σας με το Manchester Metropolitan University Global Online

Η αποστολή μας

Το Πανεπιστήμιο Manchester Met είναι ένα καινοτόμο και σύγχρονο πανεπιστήμιο που εδρεύει σε μία από τις πιο διαφορετικές πόλεις του κόσμου.

Βρίσκεται στην καρδιά του πολυπολιτισμικού Μάντσεστερ, υιοθετούμε μια διεθνή και χωρίς αποκλεισμούς προσέγγιση της μάθησης και πιστεύουμε ότι η τριτοβάθμια εκπαίδευση πρέπει να είναι προσιτή σε όλους. Τα μαθήματά μας Global Online σχεδιάζονται με γνώμονα αυτή τη φιλοδοξία και επικεντρώνονται στο να είναι χρήσιμα και χρήσιμα σε όσους έχουν τη θέληση, την ικανότητα και την αποφασιστικότητα να επιτύχουν - οπουδήποτε και αν βρίσκονται στον κόσμο.

Τα προγράμματα συνδυάζουν τη θεωρία που βασίζεται σε εμπειρογνώμονες με μια πρακτική εφαρμογή που στοχεύει να σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην καριέρα σας - και όλα παρέχονται μέσω ενός εικονικού μαθησιακού περιβάλλοντος 100% όπου μπορείτε να συνεργαστείτε με φοιτητές από όλο τον κόσμο.

Γιατί να επιλέξετε την ηλεκτρονική μάθηση με το Manchester Metropolitan;

Το Global Online σάς παρέχει την ευελιξία που απαιτείται για να αποκτήσετε μεταπτυχιακό δίπλωμα χωρίς να κάνετε διαλείμματα σταδιοδρομίας. Τα ηλεκτρονικά μας προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν:

 • Ξεκινήστε το μεταπτυχιακό δίπλωμά σας όταν σας ταιριάζει καλύτερα με σημεία εισόδου τον Ιανουάριο, Μάιο και Σεπτέμβριο
 • Αποφοίτησε σε μόλις δύο χρόνια με συνιστώμενο χρόνο μελέτης 15 ώρες την εβδομάδα.
 • Κερδίστε ενώ μαθαίνετε με την επιλογή να μελετήσετε και να παρακολουθήσετε σεμινάρια σε απευθείας σύνδεση τη στιγμή που σας ταιριάζει καλύτερα.
 • Αναπτύξτε το προφίλ σας στον οργανισμό σας με περιεχόμενο μαθήματος που θα σας βοηθήσει να βάλετε την εκμάθηση σας στην πράξη.
 • Ανοίξτε τις προοπτικές σταδιοδρομίας που θα διαρκέσουν μια ζωή, τη δικτύωση με επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο.

Η εικονική μας πλατφόρμα μάθησης

Έχουμε συνεργαστεί με τους εμπειρογνώμονες σε απευθείας σύνδεση μάθησης για να δημιουργήσετε μια πλατφόρμα που σας βοηθά να αξιοποιήσετε στο έπακρο την πορεία σας. Ολοκληρωμένη με μια σειρά εργαλείων, υλικά που μπορείτε να κατεβάσετε και χαρακτηριστικά που εστιάζουν στην κοινότητα, η πλατφόρμα θα σας επιτρέψει:

 • Συμμετέχετε σε ζωντανά σεμινάρια με καθηγητές και συμφοιτητές.
 • Μάθετε από ακαδημαϊκούς πρώτης κατηγορίας που είναι ειδικοί στον τομέα τους.
 • Μελετήστε ανεξάρτητα με υλικά όπως τα podcasts και οι πόροι της βιβλιοθήκης.
 • Συμμετέχετε σε διαδραστικές εργασίες ομάδας με μαθητές σε όλο τον κόσμο.
 • Μοιραστείτε τις γνώσεις και την εμπειρία σας σε διαδικτυακούς κοινωνικούς χώρους.

Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα μας εικονικής μάθησης

Η διαισθητική πλατφόρμα μας έχει σχεδιαστεί με απλή πλοήγηση στο μυαλό, καθιστώντας την μαθησιακή σας εμπειρία όσο το δυνατόν πιο απλή. Θα έχετε επίσης την πλήρη υποστήριξη της ομάδας επιτυχίας των φοιτητών μας, οι οποίοι είναι πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουν με τεχνικές προκλήσεις.

Τι λένε οι μαθητές μας για μας

"Το Εικονικό περιβάλλον εκμάθησης είναι πλήρες και παρέχει συνδέσμους σε κοινωνικούς χώρους, καθώς και την απαιτούμενη ανάγνωση. Η δυνατότητα σύνδεσης από οπουδήποτε είναι χρήσιμη - μπορώ να χρησιμοποιήσω τον ελεύθερο χρόνο που έχω και να συνεχίσω με δραστηριότητες ανάγνωσης και ομαδοποίησης".

- Patrick Armstrong, Global Online MSc στη Διεθνή Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού 2017

«Αν είστε απασχολημένος επαγγελματική εκπαίδευση σε απευθείας σύνδεση είναι ένας καλός τρόπος για να πετύχετε τους στόχους σας. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα Manchester Metropolitan 24/7, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όποτε το χρειάζεστε.»

- Alvaro Benitez, Global Online φοιτητής MBA 2017

Ξεκινήστε να μαθαίνετε με το Manchester Metropolitan από οπουδήποτε στον κόσμο

Ως φοιτητής του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ στο Μάντσεστερ, θα λάβετε ειδική υποστήριξη σε όλη σας τη διετή πορεία - ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στον κόσμο.

Ομάδα επιτυχίας σπουδαστώνΌλοι οι φοιτητές μας λαμβάνουν ειδική υποστήριξη υπό τη μορφή της ομάδας επιτυχίας των σπουδαστών μας. Αφού εγγραφείτε σε ένα από τα μαθήματα μας, θα σας ανατεθεί ένας ειδικός Σύμβουλος Επιτυχίας Φοιτητών, στον οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε για καθοδήγηση καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου μαζί μας, καθώς και να βασιστείτε σε βασικές ενημερώσεις που επηρεάζουν τις σπουδές σας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

Manchester Metropolitan University Online

Το πανεπιστημιακό πρόγραμμα MBA του Manchester Metropolitan University βοηθάει τους πτυχιούχους να ολοκληρώσουν τις φιλοδοξίες τους σταδιοδρομίας τους για πάνω από 25 χρό ... [+]

Περιγραφή του προγράμματος

Το πανεπιστημιακό πρόγραμμα MBA του Manchester Metropolitan University βοηθάει τους πτυχιούχους να ολοκληρώσουν τις φιλοδοξίες τους σταδιοδρομίας τους για πάνω από 25 χρόνια. Τώρα, το Global Online MBA πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους πολυάσχολους επαγγελματίες να μελετήσουν όποτε και οπουδήποτε τους ταιριάζει καλύτερα. Εγγραφείτε σήμερα και μάθετε τις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για να οδηγήσετε μια επιχείρηση στην επιτυχία χωρίς να κάνετε μια διακοπή σταδιοδρομίας. ... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο UK Online
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
24 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Manchester Metropolitan University Online

Οι CIPD διαπιστευμένοι Global Online Masters στη Διεθνή Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού έχουν σχεδιαστεί για να μεταφέρουν την καριέρα σας στο ανθρώπινο δυναμικό στο επόμ ... [+]

Περιγραφή προγράμματος

Οι CIPD διαπιστευμένοι Global Online Masters στη Διεθνή Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού έχουν σχεδιαστεί για να μεταφέρουν την καριέρα σας στο ανθρώπινο δυναμικό στο επόμενο επίπεδο, όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο.

Παραδόθηκε 100% ηλεκτρονικά από την Πολυεπιστημονική Σχολή Επιχειρήσεων του Manchester Metropolitan University, θα έχετε την ελευθερία:

Μελετήστε οπουδήποτε στον κόσμο, με μόνο φορητό υπολογιστή και σύνδεση στο internet.Γίνετε μέρος ενός παγκόσμιου μαθησιακού περιβάλλοντος που θα αναπτύξει τις στρατηγικές δεξιότητες σκέψης και ηγεσίας σας.Εξερευνήστε τα θέματα που στηρίζονται στην τελευταία έρευνα, που κυμαίνονται από την παγκοσμιοποίηση και προσελκύοντας και διατηρώντας κορυφαία ταλέντα, στην εμπλοκή των εργαζομένων και πολλά άλλα.Αποκτήστε Associated Επαγγελματική Συμμετοχή στο CIPD και πλήρη απαλλαγή από το Επίπεδο 7 Advanced Diploma στο HRM κατά την ολοκλήρωση του μαθήματος.Λάβετε υποστήριξη μελέτης καθ 'όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας μαζί μας, από έναν από τους Συμβούλους Επιτυχίας Σπουδών μας.Ολοκληρώστε το ταξίδι του πλοιάρχου σας σε μόλις δύο χρόνια, μελετώντας πότε σας ταιριάζει.... [-]
Ηνωμένο Βασίλειο UK Online
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
24 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Manchester Metropolitan University Online

Από την αλλαγή του κλίματος στις μεταβλητές τιμές των τροφίμων, αντιμετωπίζουμε τις πιέσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η βιομηχανία τροφίμων και αναπτύσσουμε το σύνολο δεξι ... [+]

Περιγραφή προγράμματος

Από την αλλαγή του κλίματος στις μεταβλητές τιμές των τροφίμων, αντιμετωπίζουμε τις πιέσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η βιομηχανία τροφίμων και αναπτύσσουμε το σύνολο δεξιοτήτων για να βοηθήσουμε στην επίλυση των προβλημάτων του αύριο με το Global Online Master of Science (MSc) του Πανεπιστημίου Metropolitan University στην Επιστήμη και την Καινοτομία των Τροφίμων .

Αυτό το online μαθήματα μάστερ βασίζεται στην πλούσια ιστορία της Manchester Metropolitan για τη διατροφή και την έρευνα επιστήμης των τροφίμων και τη φήμη του Μάντσεστερ ως παγκόσμιο κόμβο για την παραγωγή τροφίμων. Διδασμένοι από ακαδημαϊκούς υψηλής ειδίκευσης με χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, θα έχετε την ελευθερία:... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο UK Online
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
24 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Manchester Metropolitan University Online

Μετατρέψτε το πάθος σας σε μια επιτυχημένη σταδιοδρομία με το Παγκόσμιο Διαδικτυακό MSc του Πανεπιστημίου του Manchester Metropolitan University στον τομέα των Αθλητικών ... [+]

Περιγραφή προγράμματος

Μετατρέψτε το πάθος σας σε μια επιτυχημένη σταδιοδρομία με το Παγκόσμιο Διαδικτυακό MSc του Πανεπιστημίου του Manchester Metropolitan University στον τομέα των Αθλητικών Επιχειρήσεων, Διαχείρισης και Πολιτικής. Καθώς ο αθλητικός τομέας επεκτείνεται, ανοίγονται νέες εμπορικές ευκαιρίες παγκοσμίως για όσους έχουν την ικανότητα, το πάθος και η γνώση να επιτύχουν.

Παράδοση από μια πόλη που είναι γνωστή παγκοσμίως ως κέντρο αθλητικής αριστείας και καινοτομίας, θα μάθετε από μερικές από τις μεγαλύτερες μάρκες και ερευνητές, εξειδικευμένους ακαδημαϊκούς και έχετε την ελευθερία:... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο UK Online
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
24 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Manchester Metropolitan University Online

Αναλάβετε την καριέρα σας στο χρηματοπιστωτικό τομέα με μια Global Online Finance and Strategy από το Πανεπιστήμιο Metropolitan University της Μάντσεστερ και να είστε σε ... [+]

Περιγραφή προγράμματος

Αναλάβετε την καριέρα σας στο χρηματοπιστωτικό τομέα με μια Global Online Finance and Strategy από το Πανεπιστήμιο Metropolitan University της Μάντσεστερ και να είστε σε θέση να εμπλουτίσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε την πολυπλοκότητα του ταχέως εξελισσόμενου παγκόσμιου επιχειρηματικού, οικονομικού και λογιστικού περιβάλλοντος.

... [-]
Ηνωμένο Βασίλειο UK Online
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
24 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Study Global Online programmes with Manchester Metropolitan University