London School of Design and Marketing (PT)

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήρθατε σε μια νέα εποχή διδασκαλίας στο Λονδίνο.

Είμαστε ένα ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό ίδρυμα διαθέσιμο σε 3 γλώσσες (Αγγλικά, Ισπανικά και Πορτογαλικά) που εδρεύουν στο Λονδίνο, αλλά με ηλεκτρονικά μαθήματα προσβάσιμα παγκοσμίως.

ΤΙ;

Η Σχολή Σχεδιασμού και Μάρκετινγκ του Λονδίνου - LSDM, είναι ένα σχολείο ειδικευμένο στο σχεδιασμό και το μάρκετινγκ που προτείνει να αλλάξει το εκπαιδευτικό παράδειγμα μέσω μιας καινοτόμου και δημιουργικής κατάρτισης, 100% online και διαθέσιμη στα αγγλικά, ισπανικά και πορτογαλικά. Παρέχουμε μια μαθησιακή εμπειρία με πρακτικά αποτελέσματα μέσω ενός συστηματικού προσανατολισμού, συνδυάζοντας τα επαγγελματικά χαρακτηριστικά των μαθητών με τον προηγμένο σχεδιασμό τεχνικών δεξιοτήτων. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε μοναδικά σε απευθείας σύνδεση μαθήματα αναγνωρισμένα από το Πανεπιστήμιο για τις Δημιουργικές Τέχνες μέσω της απόκτησης νέων γνώσεων προσαρμοσμένων στις προκλήσεις της αγοράς εργασίας που γίνονται όλο και πιο απαιτητικές.

London School of Design και Marketing

Όπου το πάθος γίνεται επάγγελμα

Ποιος;

Τα μαθήματα LSDM αναπτύχθηκαν για φοιτητές, επαγγελματίες και επιχειρηματίες που επιδιώκουν να αποκτήσουν γνώσεις και τεχνικές δεξιότητες στους δημιουργικούς τομείς του Design ή Marketing, παρακολουθώντας τις τελευταίες τεχνολογίες και την καινοτομία όσον αφορά τη διδασκαλία της ηλεκτρονικής μάθησης. Όλα τα μαθήματα διατίθενται στα αγγλικά, τα ισπανικά και τα πορτογαλικά.

ΠΩΣ;

Η ηλεκτρονική μάθηση του LSDM χαρακτηρίζεται από υψηλής ποιότητας ακαδημαϊκό περιεχόμενο που αναπτύχθηκε από καθηγητές διδακτορικών και συνοδεύεται από άλλους πόρους, όπως βίντεο, ενημερωτικά, επιστημονικά άρθρα, ψηφιακές βιβλιοθήκες και άλλα. Όλοι οι μαθητές συνοδεύονται εβδομαδιαίως μέσω του Κέντρου Εκπαιδευτών που αποτελείται από μια ομάδα εξειδικευμένων δασκάλων οι οποίοι εγγυώνται την αφομοίωση του περιεχομένου που προάγει τη διαδραστικότητα, το ενδιαφέρον και την περιέργεια τους. Όλα τα μαθήματα LSDM είναι αποκλειστικά ηλεκτρονικά και ευέλικτα, έτσι ώστε οι μαθητές να μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα οπουδήποτε και οποτεδήποτε.


Σημείωση: Το LSDM - London School of Design and Marketing αποτελεί μέρος του Talent - Ατομικότητα μέσω της εκπαίδευσης , ενός δικτύου σχολών με διεθνή επαγγελματισμό με περισσότερα από 20 χρόνια εκπαιδευτικής εμπειρίας. Έχει ένα σύμπαν εκπαιδευτών και συνεργατών που είναι έτοιμοι να βοηθήσουν στην ανάπτυξη ταλέντων στα σχολεία τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η Σχολή Σχεδιασμού και Μάρκετινγκ του Λονδίνου συνδυάζει τη δημιουργικότητά σας και την τεχνική αυστηρότητα με την επαγγελματική πείρα, παρέχοντας πρακτικά και δυναμικά 100% online μαθήματα στους τομείς του Σχεδιασμού και Μάρκετινγκ, ανταποκρινόμενα στις απαιτήσεις της τρέχουσας αγοράς εργασίας. Τα μαθήματα που διδάσκονται στο LSDM αποτελούνται από εξαιρετικά εξειδικευμένο περιεχόμενο μέσω της χρήσης προηγμένων προγραμμάτων εκμάθησης και αξιολόγησης.

ΟΡΑΜΑ

Σχολείο αναφοράς ευρωπαϊκού επιπέδου για την ηλεκτρονική εκπαίδευση στους τομείς του σχεδιασμού και του μάρκετινγκ.

ΑΞΙΕΣ

Πιστεύουμε ότι η δημιουργικότητα, η καινοτομία και η ανάπτυξη τεχνικών δεξιοτήτων αποτελούν τα θεμέλια μιας επιτυχημένης καριέρας. Στο LSDM προετοιμάζουμε τους φοιτητές για τις πιο απαιτητικές προκλήσεις στην αγορά εργασίας, συνδυάζοντας όχι μόνο την αποκτηθείσα γνώση αλλά και το πάθος για αυτό που κάνουν.

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΑΠΟ IICA

Όλα τα μαθήματα LSDM είναι διαπιστευμένα από το Πανεπιστήμιο για τις Δημιουργικές Τέχνες

(UCA): Πτυχίο Marketing - (BA Hons), Πτυχίο Σχεδιασμού - (BA

Hons), MA στο Μάρκετινγκ (MA) και Master στην Σχεδίαση (MA).

Το UCA έχει περίπου 160 χρόνια ιστορίας και θεωρήθηκε το καλύτερο πανεπιστήμιο που ειδικεύεται στις δημιουργικές τέχνες στο Ηνωμένο Βασίλειο, στον Οδηγό Πλήρους Πανεπιστημίου 2018.

Αυτή τη στιγμή κατατάσσεται στην κορυφή 40 στο Ηνωμένο Βασίλειο και κατατάσσεται στην 11η θέση στην κατάταξη των σύγχρονων πανεπιστημίων, κατατάσσοντας 70 ιδρύματα. Μεταξύ των αποφοίτων αυτού του Πανεπιστημίου είναι νικητές Όσκαρ, κινηματογραφιστές, εμψυχωτές και σχεδιαστές μόδας που αναγνωρίζονται διεθνώς.

Τοποθεσίες

Λονδίνο

London School of Design and Marketing (PT)

Ιστότοπος

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη